. 70+
/ .
. PS3 Slim (2.5a 250v "").
. , 3 .
... !!! 1.5 1.8 1 2 . ? google ! ! ? ... PS3 , ? ! ?
.
Valkyre (02-05-2015)
Λιγο μεγαλυτερο καναλι θα βαλεις, εκτος και αν εχω κατι λαθος στο μυαλο μου. Απλο καλωδιο ρευματος φανταζομαι οτι ειναι με την μια ακρη σε usb και την αλλη σε διπολικο φις πριζας...λεω κατι λαθος; Το καναλι θα ξεκιναει απο το υψος της TV και η προεκταση θα ειναι μεσα στο καναλι, ποιο ειναι το προβλημα;;;
Valkyre (04-05-2015)
Valkyre (04-05-2015)
link ebay. , . : http://www.ebay.co.uk/itm/Long-3m-Fi...item3f4569c3b0
Μια βοηθεια οποιος μπορει
Κοπανησε χθες ο γιοε μου το λαπτοπ,και τα επεξε ο σκληρος,δεν μπουταρει απο εκει,σα να μην υπαρχει
Τον αντικατεστησα με εναν σκληρο που ειχα απο εναν παλιοτερο λαπτοπ,αυτο μεσα ειχε τα w8
Και με εναν με w7
Στον w7 μπαινω στο recovery menu αλλα δεν μπορω να τον κανω φόρμα
Στο w8 δεν μπαινει καθολου μου βγαζει προβλημα στο selected boot
Επειδη αυτην την στιγμη εχω μονο tablet και δεν μπορω να δημιουργησω recovery cd η usb,υπαρχει καποιος τροπος να τους φορμαρω?
Slay το κανω αυτο στα w7 και οι επιλογες ειναι μονο επαναφορά , η οποία αποτυγχάνει
Αν δεν αλλαξω το sevure boot μου βγαζει "selected boot image did not Authenticate. Press enter to continue"και κανει επανεκκίνηση και ξανα στα ιδιΑ
Μπαινω bios κανω disable το secure boot
Και το μήνυμα ειναι "no bootabledevise,insert boot disk and press any key"
karlat89 (31-05-2015)
Ευχαριστω πολυ slay για την προσπάθεια,
Εκανα χαζομαρα ο ενας ο σκληρός που εβαλα ηταν παλιος απο εξωτερικο γιαυτο δεν τον αναγνωριζε
Εβαλα εναν με w8 απο εναν Toshiba κ ολα οκ,μονο που ολα μεσα ειναι της toshiba και της amd,απλοι drivers ειναι.Συν 161 ενημερωσεις των Windows που πρεπεινα τις κανω μια μια για ολες μαζι κολλαει στο 0%
Κ μια παρατηρηση εχω αλλαξει πολλούς σκληρους σε λαπτοπς, στα περισσότερα ηταν απλα ενα δυο βιδες απο το πισω μερος, ενα κομματακι πλαστικό κ αλλαξε ο σκληρος
Σε αυτον τον HP που εχω τωρα για να τον αλλαξεις πρεπει να βγαλεις πληκτρολόγιο να ξεκουμποσεις το μπροστα πλαστικο,ολοκληρος μπελας για να αλλαξεις ενα σκληρο δισκο,απλα απαράδεκτοι
karlat89 (01-06-2015)
. Asus
, long shot , ...
, AC , , 40 . , , . . ' , . , . remote .
;;;;
Bookmarks