Originally Posted by
Valkyre
Εγω δουλευω χρονια τωρα και android και iphone. Το τηλεφωνο της δουλειας μου ειναι παντα android. Εχουν περασει μπολικα samsung, 1 Oneplus, 2 Xiaomi (τωρινο) κλπ. Παλευω να μου δωσουν χρονια ενα pixel αλλα ακομα δεν εχει συμβει δυστυχως.
Πλεον πραγματικα δεν δεχομαι καποιος μου πει, μετα απο ολα αυτα τα κινητα που εχω χρησιμοποιησει, οτι "η εμπειρια μου δεν ειναι αρκετη για να βγαλω συμπερασμα"... Οχι παιδια νταξ. Ειπαμε.
Το λογισμικο android ειναι κατα τη γνωμη μου επιεικως απαραδεκτο μπροστα στο IOS. Και το λεω αυτο ενω εχω αρχισει εδω και καιρο και σιχαινομαι την apple (για αλλους πολυ πιο δημοφιλεις λογους). Και να χεσω το customizing και την ελευθερια του. Ζητω οι "χειροπεδες" του IOS...
Tο ποσο πολυ με εχει προδωσει το android δεν λεγεται. Το ποσο πολυ μου σπαει τα νευρα με τα αχρηστα και ασταματητα notifications που δεν μπορεις να εμποδισεις και να μου υπενθυμιζει το ποσο μα ποσο εξυπνο ειναι το android Κινητο μου "μπορω να σου γλυτωσω 200ΜΒ!! την επομενη μερα παλι εκει θα ειναι αυτα τα 200 ΜΒ αλλα δεν εχει σημασια κοιτα ποσο εξυπνο ειμαι!" δεν υπαρχει.
Το ποσο φτηνα προσπαθει να σε εντυπωσιασει αυτο το λογισμικο σε μονιμη βαση μου τη δινει παρα πολυ ασχημα στα νευρα. Οι ρυθμισεις... Jesus Christ... τι μπουρδελο ειναι αυτο? Ενα κουβαρι πραγματικα...
Μια μονη μικρη ελπιδα εχω στο Pixel. Μου το εχουν πει κι εδω τα παιδια. Προσπαθω να αποκτησω ενα χρονια τωρα. Αλλα μετα καθομαι και σκεφτομαι "και τελειο να ειναι στο Πιξελ το android, ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη"... γιατι μιλαμε για ενα λογισμικο κατα βαση οχι ενα λογισμικο που δουλευει καλα σε 1-2 συσκευες και οπως τελωσπαντων δουλευει σε 1000 αλλες.
Καλα τα Samsung τα εχω σιχαθει τοσο που φετος το Samsung upgrade που μου εδωσαν, κατευθειαν το εδωσα σφραγισμενο σε εναν φιλο που ειχε αναγκη. Κι αυτο γιατι το Xiaomi ειναι λιγοτερο σπαστικο...
Bookmarks