Δυστυχώς ανέβηκε το 12 100€ σε σύγκριση με πέρυσι και έβαλαν το mini στην τιμή του 11. Ταυτόχρονα όμως τους έβαλε και OLED..
@Panos
Με εξαιρεση το βασικο 12αρι ιδιες με περισυ ειναι. Δηλαδη στα μεγαλα κανονια δεν αλλαξε κατι. (βασικα παιρνεις και εξτρα χωρητικοτητα)
Που ησουν περισυ?![]()
Παιδιά ψάχνω power bank που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση σε iPhone από το X και μετά .
Οποίος γνωρίζει - έχει βρει ας με διαφωτίσει.
Μην πάρω κανένα και φορτίζει σε 2 ώρες το 0-50%.
Ψάχνω κάτι ανάλογο με τον φορτιστή πρίζας που έχω.
Δηλαδή 0 - 50% στο μισάωρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχει περίπου μια εβδομάδα τώρα που η μπαταρία στο κινητό μου τελείωνε πολυ συντομα .
στις 1 το μεσημερι φόρτιση..
Οκ το χρησιμοποιώ πολυ η αλήθεια ειναι , ολη την ωρα ιντερνετ κτλ ( εφαρμογες της δουλειας ) αλλα δεν μου τελείωνε τοοσοο γρηγορα..
Εχω 12 προ μαξ
Τελικα πανω στο ψαξιμο παρατηρησα δυο εικονίδια διπλα στ 5G σημα . Ενα u και ενα w .
Να μην τα πολυλογώ , τοσο καιρο που ειχα ένδειξη 5G ηταν στην ουσια ψιλο μουφα 5G και οχι η κανονικη ταχυτητα αλλα λιγο πιο γρηγορο απο το 4G .
Οταν εχω ομως αυτες τις δυο ενδείξεις τοτε παει φουλ 5G ..
Στα θετικα η ταχυτητα ειναι απιστευτη ..στο download etc
Στα αρνητικα ομως η μπαταρια δεν κρατα πολυ ..
Επισης μου ειναι σχεδον βέβαιο οτι θα υπαρξουν αλλαγες στα πακετα .
Αυτο το απεριόριστο ιντερνετ που εχω .. στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.. ε δεν παιζει με τετοιες ταχυτητες ..
Κατα τα αλλα .. να σου οι διαφημησεις 5G και οι προσφορές πανε συνεχόμενες..χρονια τωρα ..
Τι απατεωνες ..λολ.
Last edited by obione; 22-02-2022 at 00:30.
Μετα απο 5 χρονια που το iphone X με εβγαλε ασπροπροσωπο, ηρθε η ωρα για αλλαγη.
Περιμενω το iphone 14 pro 512gb. Φυσικα το Χ δεν παροπλιζεται αλλα περναει στη συζυγο (με μια αλλαγη μπαταριας για φρεσκαρισμα).
Αυτο που παροπλιζεται ομως και ειναι ο πραγματικος ηρωας ειναι το iphone 6s που βρισκεται εν ζωη απο το 2015 σε κατασταση 24/7 λειτουργειας, με την συζυγο να του εχει πιει το αιμα κυριολεκτικα. Παρολαυτα, ολες τις τουμπες, ολο το abuse, βραχος το ρημαδι.. μεχρι πριν 1 μηνα ειχε την φουλ υποστηριξη της apple με ολες τις αναβαθμισεις του ios 15! Μιλαμε για τηλεφωνο 7 χρονων και ετρεχε το τελευταιο λογισμικο.. αυτο θα πει support..!
Και ναι αργει για να κανει καποια βαρια πραγματα, αλλα παρολαυτα ακομα και τωρα το ui του ειναι buttery smooth, εχει αξιοπρεπεστατη αποδοση για αυτο που θελει το 90% του κοσμου (σερφαρισμα, σοσιαλ βλακειες, γιουτουμπια κλπ). Και γμω τα τηλεφωνα.
Ηρωας λοιπον το 6s θα καθαριστει απο ολα τα data, θα φορτισθει στο 60%, θα σβησει, θα μπει στο κουτακι του και στο ντουλαπακι με τα υπολοιπα αδελφακια του: 3gs, 4s, 5c, και 5s. Τα οποια και ειναι ολα πληρως λειτουργικα και μαλιστα προσφατα τα εβγαλα για μια γρηγορη φορτιση για να δουλεψουν λιγο.
Lefteris_X (11-10-2022),panos74gr (11-10-2022)
Λεωνιδα μαλλον εισαι γουρλης!
Μετα απο τοσο καιρο με πηραν τηλεφωνο απο το Πλαισιο πριν λιγο... αυριο θα το εχω!
Valkyre (24-11-2022)
Dragonpaul (26-11-2022),mihalis13 (26-11-2022),obione (26-11-2022),panos74gr (26-11-2022)
Παντως παιδια οφειλω να ομολογησω οτι απογοητευθηκα οικτρα απο το πακεταρισμα του Πλαισιου...
Ειχαν πεταξει το κουτι του τηλεφωνου μεσα σε ενα μεγαλυτερο κουτι και αυτο ηταν απλα. Ουδεμμια προστασια, ουτε ενα υποτυπωδες αφρολεξ, μια εφημεριδα ρε αδερφε... κατι απο το να εμποδιζει το κουτι του κινητου να κοπαναει στην κουτα μεσα... Απαραδεκτο σε προιον τετοιας αξιας, ιδιως οταν παιζει ρολο η μεταπωληση. Δεν εχω ξαναδει τετοιο πακεταρισμα ουτε σε αποστολη μπρελοκ...και να το βλεπεις αυτο απο μια μεγαλη αλυσιδα ειναι απλα απαραδεκτο.
Ευτυχως το κουτι δεν ειχε τσαλακωματα ή σημαδια, πραγμα που το οφειλω μαλλον στα παιδια που μεταχειριστηκαν την αποστολη.
Πρόσφατα έκανα μετάβαση σε ένα macbook m1 στη δουλειά. Υπερευχαριστημένος, ειδικά με την μπαταρία. Μια ερώτηση, τι browser δουλεύετε σε apple silicon? Είχα διαβάσει ότι τουλάχιστον όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, ο Safari ειχε αρκετά μεγάλες διαφορές σε σχέση με τους υπόλοιπους σε απόδοση/κατανάλωση. Οπότε ξεκίνησα με αυτον και η αλήθεια είναι ότι μια χαρά με βόλεψε. Δυστυχώς χρειάζομαι κάποια extensions για την δουλειά που δεν τα βρίσκω σε Safari και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω μεταξύ Chrome και Firefox. Έχει πέσει το μάτι σας σε κανά πρόσφατο συγκριτικό ή έχει δουλέψει και τους 3 κανείς και να έχει βγάλει συμπεράσματα?
Bookmarks