Δυστυχώς ανέβηκε το 12 100€ σε σύγκριση με πέρυσι και έβαλαν το mini στην τιμή του 11. Ταυτόχρονα όμως τους έβαλε και OLED..
@Panos
Με εξαιρεση το βασικο 12αρι ιδιες με περισυ ειναι. Δηλαδη στα μεγαλα κανονια δεν αλλαξε κατι. (βασικα παιρνεις και εξτρα χωρητικοτητα)
Που ησουν περισυ?![]()
Παιδιά ψάχνω power bank που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση σε iPhone από το X και μετά .
Οποίος γνωρίζει - έχει βρει ας με διαφωτίσει.
Μην πάρω κανένα και φορτίζει σε 2 ώρες το 0-50%.
Ψάχνω κάτι ανάλογο με τον φορτιστή πρίζας που έχω.
Δηλαδή 0 - 50% στο μισάωρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχει περίπου μια εβδομάδα τώρα που η μπαταρία στο κινητό μου τελείωνε πολυ συντομα .
στις 1 το μεσημερι φόρτιση..
Οκ το χρησιμοποιώ πολυ η αλήθεια ειναι , ολη την ωρα ιντερνετ κτλ ( εφαρμογες της δουλειας ) αλλα δεν μου τελείωνε τοοσοο γρηγορα..
Εχω 12 προ μαξ
Τελικα πανω στο ψαξιμο παρατηρησα δυο εικονίδια διπλα στ 5G σημα . Ενα u και ενα w .
Να μην τα πολυλογώ , τοσο καιρο που ειχα ένδειξη 5G ηταν στην ουσια ψιλο μουφα 5G και οχι η κανονικη ταχυτητα αλλα λιγο πιο γρηγορο απο το 4G .
Οταν εχω ομως αυτες τις δυο ενδείξεις τοτε παει φουλ 5G ..
Στα θετικα η ταχυτητα ειναι απιστευτη ..στο download etc
Στα αρνητικα ομως η μπαταρια δεν κρατα πολυ ..
Επισης μου ειναι σχεδον βέβαιο οτι θα υπαρξουν αλλαγες στα πακετα .
Αυτο το απεριόριστο ιντερνετ που εχω .. στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.. ε δεν παιζει με τετοιες ταχυτητες ..
Κατα τα αλλα .. να σου οι διαφημησεις 5G και οι προσφορές πανε συνεχόμενες..χρονια τωρα ..
Τι απατεωνες ..λολ.
Last edited by obione; 21-02-2022 at 23:30.
Μετα απο 5 χρονια που το iphone X με εβγαλε ασπροπροσωπο, ηρθε η ωρα για αλλαγη.
Περιμενω το iphone 14 pro 512gb. Φυσικα το Χ δεν παροπλιζεται αλλα περναει στη συζυγο (με μια αλλαγη μπαταριας για φρεσκαρισμα).
Αυτο που παροπλιζεται ομως και ειναι ο πραγματικος ηρωας ειναι το iphone 6s που βρισκεται εν ζωη απο το 2015 σε κατασταση 24/7 λειτουργειας, με την συζυγο να του εχει πιει το αιμα κυριολεκτικα. Παρολαυτα, ολες τις τουμπες, ολο το abuse, βραχος το ρημαδι.. μεχρι πριν 1 μηνα ειχε την φουλ υποστηριξη της apple με ολες τις αναβαθμισεις του ios 15! Μιλαμε για τηλεφωνο 7 χρονων και ετρεχε το τελευταιο λογισμικο.. αυτο θα πει support..!
Και ναι αργει για να κανει καποια βαρια πραγματα, αλλα παρολαυτα ακομα και τωρα το ui του ειναι buttery smooth, εχει αξιοπρεπεστατη αποδοση για αυτο που θελει το 90% του κοσμου (σερφαρισμα, σοσιαλ βλακειες, γιουτουμπια κλπ). Και γμω τα τηλεφωνα.
Ηρωας λοιπον το 6s θα καθαριστει απο ολα τα data, θα φορτισθει στο 60%, θα σβησει, θα μπει στο κουτακι του και στο ντουλαπακι με τα υπολοιπα αδελφακια του: 3gs, 4s, 5c, και 5s. Τα οποια και ειναι ολα πληρως λειτουργικα και μαλιστα προσφατα τα εβγαλα για μια γρηγορη φορτιση για να δουλεψουν λιγο.
Lefteris_X (10-10-2022),panos74gr (11-10-2022)
Λεωνιδα μαλλον εισαι γουρλης!
Μετα απο τοσο καιρο με πηραν τηλεφωνο απο το Πλαισιο πριν λιγο... αυριο θα το εχω!
Valkyre (24-11-2022)
Dragonpaul (26-11-2022),mihalis13 (26-11-2022),obione (26-11-2022),panos74gr (26-11-2022)
Παντως παιδια οφειλω να ομολογησω οτι απογοητευθηκα οικτρα απο το πακεταρισμα του Πλαισιου...
Ειχαν πεταξει το κουτι του τηλεφωνου μεσα σε ενα μεγαλυτερο κουτι και αυτο ηταν απλα. Ουδεμμια προστασια, ουτε ενα υποτυπωδες αφρολεξ, μια εφημεριδα ρε αδερφε... κατι απο το να εμποδιζει το κουτι του κινητου να κοπαναει στην κουτα μεσα... Απαραδεκτο σε προιον τετοιας αξιας, ιδιως οταν παιζει ρολο η μεταπωληση. Δεν εχω ξαναδει τετοιο πακεταρισμα ουτε σε αποστολη μπρελοκ...και να το βλεπεις αυτο απο μια μεγαλη αλυσιδα ειναι απλα απαραδεκτο.
Ευτυχως το κουτι δεν ειχε τσαλακωματα ή σημαδια, πραγμα που το οφειλω μαλλον στα παιδια που μεταχειριστηκαν την αποστολη.
Πρόσφατα έκανα μετάβαση σε ένα macbook m1 στη δουλειά. Υπερευχαριστημένος, ειδικά με την μπαταρία. Μια ερώτηση, τι browser δουλεύετε σε apple silicon? Είχα διαβάσει ότι τουλάχιστον όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, ο Safari ειχε αρκετά μεγάλες διαφορές σε σχέση με τους υπόλοιπους σε απόδοση/κατανάλωση. Οπότε ξεκίνησα με αυτον και η αλήθεια είναι ότι μια χαρά με βόλεψε. Δυστυχώς χρειάζομαι κάποια extensions για την δουλειά που δεν τα βρίσκω σε Safari και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω μεταξύ Chrome και Firefox. Έχει πέσει το μάτι σας σε κανά πρόσφατο συγκριτικό ή έχει δουλέψει και τους 3 κανείς και να έχει βγάλει συμπεράσματα?
Apple Reportedly Planning to Limit iPhone 15's USB-C Port in the Same Way as Lightning
https://www.macrumors.com/2023/02/10...15-usb-c-port/
According to Apple analyst Ming-Chi Kuo, the USB-C port on the *iPhone 15* and *iPhone 15* Plus will remain limited to USB 2.0 speeds β the same as Lightning. Only the *iPhone 15 Pro* and *iPhone 15 Pro* Max models will apparently get faster transfer speeds.
Αν το κανουν αυτο, που πραγματικα το θεωρω δυσκολο, αδιανοητο να ειμαι ειλικρινεις και αν το σκεφτονται σοβαρα θεωρω βεβαιο οτι θα κανουν κωλοτουμπα, αλλα ΑΝ τελικα το κανουν αυτο, θα μιλαμε για την απολυτη ΞΕΦΤΥΛΑ...
Νταηβερσιτι εδω νταηβερσιτι εκει, αλλα οταν το χρημα μπαινει στην εξισωση τοτε για την apple μονο αμα τα σκασεις γινεσαι INCLUDED...
Ντροπη υποκρισια και δεν ξερω γω τι αλλο... On hold οποιαδηποτε apple αγορα (σκοπευα να παρω αμεσα τα airpods pro 2 και καινουργιο iMac) μεχρι να δω τι θα γινει. Και αν το συνεχισουν σε αυτο το μοτιβο σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα το iphone 14 που πηρα να ειναι και το τελευταιο. Ειμαι χωμενος χοντρα στο οικοσυστημα αλλα κατι τετοια με κανουν να βγαζω καπνους...
Nα τους ξεσκισει η Ε.Ε. το ευχομαι ολοψυχα.
Πολλα είδαμε στο WWDC23 για τα προϊόντα Apple οπως νέες συσκευές και τα νεα features του ios17 σε iPhone -max και iPad , αλλα αυτο που συγκέντρωσε τα βλέμματα ηταν το Apple vision pro .
Αν ολα όντως λειτουργούν οπως μας το παρουσιάζουν ειναι απλα απίστευτο .
Η τιμη 3499$
Παρακατω ενα βιντεο απο τα αποκαλυπτήρια .
Last edited by obione; 06-06-2023 at 01:28.
mihalis13 (06-06-2023)
Δεν εχω δει τιποτα ακομα, αλλα διαβασα οτι το keynote ηταν τοσο fast paced απο ανακοινωσεις που οι δημοσιογραφοι αδυνατουσαν να το καλυψουν... θα το δω αργοτερα.
Από μηχανήματα δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο.
Νέο Macbook Air 15 ιντσών, M2.
Αναβάθμιση του Mac Studio σε M2 Ultra.
Νέο Mac Pro με M2 Ultra και PCI θύρες (που δεν δέχονται GPU, παρά μόνο κάρτες επέκτασης δικτύου, ήχου, εισόδου καμερών κλπ). Ουσιαστικά ένα Mac Studio με PCI θύρες.
Κάτι για νέα ακουστικά, που ειλικρινά έπαιζε η παρουσίαση και δεν κοίταζα καν, δεν με ενδιαφέρουν.
Νέο iOS 17 με στοιχεία που δεν με ενδιαφέρουν (όπως και αυτά του iOS 16). Γενικώς δεν είμαι άτομο που ασχολούμαι με το κινητό μου, πέρα από τα βασικά (κλήσεις κλασικές, viber, facetime, σπανίως μηνύματα και αραιό browsing).
Νέες εκδόσεις watchOS, tvOS, iPadOS, επίσης (για εμένα) αδιάφορα.
Και το appleVision Pro, τιμούλα 3500 δολάρια (έρχεται του χρόνου μόνο στις ΗΠΑ).
Έχει επάνω του της Παναγιάς τα μάτια από τεχνολογία, 12 κάμερες, σένσορες, απόλυτη μίξη κανονικού κόσμου και VR (δηλαδή το απόλυτο AR/XR).
Εξωτερική μπαταριούλα (σαν θήκη ενός iPhone) με διάρκεια μόλις 2 ωρών.
Σαφέστατα είναι η έκδοση 1.0.
Βλέπεις όλο το χώρο σου κανονικά, είτε είσαι σπίτι είτε στο γραφείο, είτε στο δρόμο, είτε οδηγώντας.
Ο χειρισμός γίνεται αποκλειστικά μέσω ματιών και κινήσεων δακτύλων. ΕΝΤΕΛΩΣ minority report. ΧΩΡΙΣ πλάκα.
Έχεις κανονικά apps όπως το iOS/iPad OS, περιορισμένα για αρχή.
Τα πάντα γίνονται projected μέσα στον αληθινό κόσμο.
Οι "οθόνες" που προβάλλεται το κάθε app μεγαλώνουν/μικραίνουν όπως θες εσύ.
Θες να δεις μια ταινία/βίντεο;
Την προβάλεις σε οθόνη μέσα στο χώρο σου ή μπορείς να "εξαφανίσεις" εντελώς τον κανονικό κόσμο και να νιώθεις ότι είσαι σε iMAX αίθουσα.
Βιντεοκλήσεις, μουσική, VR, όλα τα παιχνίδια του Apple Arcade.
Μεγάλες εξελίξεις στους επαγγελματικούς τομείς (υγεία, πχ ο γιατρός βλέπει μέσω 3D γραφικών κανονικά τα όργανα του σώματος, ο μηχανικός βλέπει την πλήρη λειτουργία ενός μοτέρ κλπ).
Δυστυχώς, αν "πιάσει" αυτή η προσπάθεια και ακολουθήσουν και οι άλλες εταιρείες, μας βλέπω σε 7 χρόνια από τώρα να γινόμαστε πλήρως αντικοινωνικά άτομα, απομονωμένοι εντελώς από την ανθρώπινη φύση και σιγά-σιγά θα σκεφτόμαστε λιγότερο γιατί τα πάντα θα τα έχουν αναλάβει τα τσιπάκια.
Λευτέρη, από αυτά που είπες (για τον απλό χρήστη, όχι για τον επαγγελματία), το πιο εντυπωσιακό για εμένα είναι να προβάλεις σε full screen την ταινία και να είναι σαν είσαι σε imax αίθουσα. Θα ήταν και καλό να δείχνει την ώρα της οδήγησης σαν gps την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να κοιτάς το gps του αυτοκινήτου και να αποσπάται η προσοχή σου, έστω και για λίγο. Φαντάζομαι όταν γίνει πιο mainstream θα βγει κάποια οδηγία/νόμος από τα κράτη για την χρήση αυτών των συσκευών την ώρα της οδήγησης.
Θεωρητικά αυτό που είπες με τον χάρτη το κάνει ήδη.
Στάνταρ θα βγει νομοθεσία που θα απαγορεύει την χρήση του headset σε ένα κάρο καθημερινές λειτουργίες. Ειδάλλως θα κυκλοφορούμε όλοι με τέτοια πράματα στο κεφάλι μας.
Η τεχνολογία για να φτάσουμε σε απλά γυαλιά ηλίου/όρασης και να έχουμε AR απέχει έτη φωτός. (Για φακούς επαφής δεν το συζητώ, ανήκει στην σφαίρα του sci-fi)
Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο για τα αυτοκινητα και ας μην εχω δει ουτε ενα δευτερολεπτο για το Vision ακομα. Οι λογοι ειναι παρα πολλοι και ο πιο απλος ειναι οτι τα αυτοκινητα πλεον εχουν Heads Up Display και ειναι πολυ πιο ευκολο αν θελουν να προβαλλουν κατι τετοιο που περιγραφεις να το κανουν απευθειας στο παρμπριζ τους. Αλλα δεν το κανουν διοτι δεν επιτρεπεται. Ο οδηγος πρεπει να βλεπει τον δρομο χωρις εμποδια. Κατι τετοιο περισσοτερο θα αποσπασει την προσοχη παρα θα την βελτιωσει. Οταν οδηγεις δεν μπορεις να βλεπεις πανω στην ασφαλτο γραμμες ξερω γω ή βελακια που θα στριψεις σε μια διασταυρωση διοτι ολα αυτα μπορει να αποκρυπτουν σημαντικη οπτικη πληροφορια στον οδηγο και να οδηγησουν σε ατυχηματα. Γενικα τετοια συστηματα δεν οδηγουν υπερ της ασφαλειας αλλα κατα. Τα αυτοκινητα ηδη δεν αποσπουν την προσοχη του οδηγου καθως πολλα πλεον προσφερουν τους χαρτες και τις οδηγιες απευθειας στο καντραν του αυτοκινητου (οχι στην κεντρικη κονσολα - infotainment) και επισης οι φωνητικες οδηγιες εχουν εξελιχθει παρα πολυ σε σχεση με αυτο που ηταν παλια.
Οτιδηποτε αλλο μπαινει σαν AR στο οπτικο πεδιο του οδηγου αποτελει distraction παρα βοηθεια.
Lefteris_X (06-06-2023)
Bookmarks