Page 126 of 145 FirstFirst ... 2676116122123124125126127128129130136 ... LastLast
Results 2,501 to 2,520 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Υπάρχει υποστήριξη 3D και στο Multi?

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Υπάρχει υποστήριξη 3D και στο Multi?
    yep..

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by kabamaru View Post
    Παιξε ρε στη μεγαλη. Τι lag λες τωρα... Παιξε να φχαριστηθεις οπτικο αριστουργημα.
    Θα το κανω, δεν μπορει 6+ ατομα απο το site να εχουν αδικο...

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Όχι βρε μην τους ακούς, παίξε στην 14άρα... άμα δε είναι και CRT πολύ καλύτερα για σένα, μπορεί να γλιτώσεις το σαγόνι σου.

Σοβαρά τώρα, έχεις το PS3 επάνω σε 14" τηλεόραση; Και σαν γυαλιά να την χρησιμοποιείς (κολλημένος επάνω της ένα πράγμα) μου φαίνεται μικροσκοπική, νομίζω ότι αδικείς το PS3 αλλά κυρίως τον εαυτό σου. Το λέω γιατί επί κάποιο διάστημα έπαιζα σε 32" CRT και νόμιζα ότι όλα ήταν όμορφα και ωραία και μετά είδα το φως το αληθινό σε TFT και πλέον δεν μπορώ να ξαναδώ κονσόλα σε CRT. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση πάντα έτσι;
    χαχα, τι να πω, ενοειται πως δεν παρεξηγω και ξερω και 'γω ο ιδιος οτι ακουγεται κουφο(ειδικα οταν εχω στη διαθεση μου μια 46αρα), αλλα εκει κυριως εχω συνιθισει και κατα δευτερον, μου φαινεται να εχει lag, και σε game mode, αλλα θα προσπαθησω να την συνιθησω, μετα τις συμβουλες σας... Για την ιστορια, εχω μια τετοια http://www.skroutz.gr/s/329501/Samsu...sung+ue46d8000

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    καλα πλακα μας κανεις ρε συ Messi??? Παιξε αγορι μου στην 46αρα να το χαρεις το παιχνιδι... τι θες να γινεις ο νουμερο 1 υπερτουμπανο online killer ή να ευχαριστηθεις εναν οπτικο οργασμο 12 ωρων? Το πολυ πολυ πηγαινε μετα να παιξεις το Online στην 14αρα, αλλα το single player και με 5 δευτερολεπτα input lag (υπερβολες.... χα!) και παλι στην 46αρα θα επαιζα λολ!

ΥΓ: ουτως ή αλλως ολες οι τηλεορασεις εχουν το λεγομενο game mode που απενεργοποιει πολλες λειτουργιες ωστε να μειωθει το Input lag.

Λοιπον αντε ξεκινα τωρα γιατι η ερωτηση σου με συγχισε πρωι πρωι...!
    Εννοειται ρε συ θελω να γινω Ο ΤΟΠ online killer....

Φυσικα, δεν θελω και ελαχιστα(μην πω καθολου)ενδιαφερομαι για το online, κυριως θελω να δω την σχεση αναμεσα στους χαρακτηρες, πως ξετυλιγεται, αλλα και της περειπετειες του Drake all around the world.

Δυστηχως, δεν μπορω να το παιξω τωρα, εχω Skyrim να περιμενει(σε φανταζομαι --> ) αλλα με την πρωτη ευκαρια, εννοειται το αρχιζω.

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Έχω περσινή 3D Samsung και το game mode που έχει βγάζει το περισσότερο input lag. Δοκίμασε το. Είναι στα settings>general
    Τhanks dude για την συμβουλη, αν και ενεργοποιο το game mode, οταν ειναι να παιξω.

Εννοειται ευχαριστω ολους. Πραγματικα thakns παιδια!

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Καινούριος στο παιχνίδι, οπότε να ρωτήσω κάτι. Την στόχευση με αισθητήρα την έχετε ενεργοποιημένη ή όχι;

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Τελείωσα και το crushing χθες , πήρα και την πλατίνα. Μπορώ να πω ότι είναι το ευκολότερο από τρία. Λίγο παιδεύτηκα στο chapter 21 με τους "special" εχθρούς αλλά πέραν τούτου τίποτα ιδιαίτερο. Έχω όμως ένσταση σε κάποια stealth σημεία του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο chapter 16 όπου
    Spoiler!

Όχι ότι έγινε και τίποτα, για χάριν της γκρίνιας το αναφέρω. Κατά τα άλλα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. Μπράβο και ξαναμπράβο στη ND.
    Α μπήκα και online για ένα τρόπαιο. Βορά ορνέων όπως λέει και ο G.R.R.Martin. Δεν καταλάβαινα από που μου ερχόντουσαν.

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Καινούριος στο παιχνίδι, οπότε να ρωτήσω κάτι. Την στόχευση με αισθητήρα την έχετε ενεργοποιημένη ή όχι;
    Αν εννοείς το alternate aim, το είχα στο off. Δεν δοκίμασα καθόλου τον άλλο τρόπο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Τελείωσα και το crushing χθες , πήρα και την πλατίνα. Μπορώ να πω ότι είναι το ευκολότερο από τρία. Λίγο παιδεύτηκα στο chapter 21 με τους "special" εχθρούς αλλά πέραν τούτου τίποτα ιδιαίτερο. Έχω όμως ένσταση σε κάποια stealth σημεία του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο chapter 16 όπου
    Spoiler!

Όχι ότι έγινε και τίποτα, για χάριν της γκρίνιας το αναφέρω. Κατά τα άλλα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. Μπράβο και ξαναμπράβο στη ND.
    Α μπήκα και online για ένα τρόπαιο. Βορά ορνέων όπως λέει και ο G.R.R.Martin. Δεν καταλάβαινα από που μου ερχόντουσαν.

Αν εννοείς το alternate aim, το είχα στο off. Δεν δοκίμασα καθόλου τον άλλο τρόπο.
    Για το CHapter 16

Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εβαλα λιγο το Uncharted 3 (οχι για να το παιξω μιας και ασχολουμαι ξερετε με τι τους τελευταιους 2 μηνες) σε μια 47 Led LG 3D cinema που πηρα τις γιορτες. Δεν ξερω αν θεωρειται καλο το 3D αυτης της TV(δεν την πηρα για το 3d), παντως μαζευα τα σαγονια μου με αυτο που ειδα.
    Μας δουλευει η Naughty Dog, wtf δηλαδη.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πολυ καλο το 3d του Uncharted,δοκιμασε killzone 3 και motorstorm apocalypse αν τα εχεις.
    .

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Εβαλα λιγο το Uncharted 3 (οχι για να το παιξω μιας και ασχολουμαι ξερετε με τι τους τελευταιους 2 μηνες) σε μια 47 Led LG 3D cinema που πηρα τις γιορτες. Δεν ξερω αν θεωρειται καλο το 3D αυτης της TV(δεν την πηρα για το 3d), παντως μαζευα τα σαγονια μου με αυτο που ειδα.
    Μας δουλευει η Naughty Dog, wtf δηλαδη.
    το εχεις παιξει το παιχνιδι? Γενικα εννοω, γιατι δεν θυμαμαι αν ειχες πει οτι το εχεις παιξει και επειδη η κυκλοφορια με Skyrim ηταν κοντα...

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by messi10 View Post

χαχα, τι να πω, ενοειται πως δεν παρεξηγω και ξερω και 'γω ο ιδιος οτι ακουγεται κουφο(ειδικα οταν εχω στη διαθεση μου μια 46αρα), αλλα εκει κυριως εχω συνιθισει και κατα δευτερον, μου φαινεται να εχει lag, και σε game mode, αλλα θα προσπαθησω να την συνιθησω, μετα τις συμβουλες σας... Για την ιστορια, εχω μια τετοια http://www.skroutz.gr/s/329501/Samsu...sung+ue46d8000

Φυσικα, δεν θελω και ελαχιστα(μην πω καθολου)ενδιαφερομαι για το online, κυριως θελω να δω την σχεση αναμεσα στους χαρακτηρες, πως ξετυλιγεται, αλλα και της περειπετειες του Drake all around the world.

Δυστηχως, δεν μπορω να το παιξω τωρα, εχω Skyrim να περιμενει(σε φανταζομαι --> ) αλλα με την πρωτη ευκαρια, εννοειται το αρχιζω.

Τhanks dude για την συμβουλη, αν και ενεργοποιο το game mode, οταν ειναι να παιξω.

Παναγιωτη εχεις μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις της αγορας.

Relax, I'll get it...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Οχι Val, εχω αυτη την αρρωστια να μην μπορω να ασχοληθω με κατι αλλο μεχρι να τελειωσω αυτο που εχω αρχισει. Απλα πρεπει να κατσω να κανω 3-4 καλα sessions στο skyrim μπας και ασχοληθω με τιποτε αλλο, στοιχειωμενος θα καταντησω με αυτο το παιχνιδι. Εχω το U3 να με περιμενει, το Assassins creed και εχω και το batman στη λιστα.

Βαγγελη κατεβασα ενα 3d demo του killzone, απιστευτο οπτικα αλλα με ξερεις, θα αρχισω να χασμουριεμαι μετα απο λιγο οποτε αν ασχοληθω με καποιο fps για να δω τι μου λεει ο συνδιασμος 3d και move controls αυτο μαλλον θα ειναι το resistance που με τραβαει λιγο περισσοτερο σαν setting.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Βαγγελη κατεβασα ενα 3d demo του killzone, απιστευτο οπτικα αλλα με ξερεις, θα αρχισω να χασμουριεμαι μετα απο λιγο οποτε αν ασχοληθω με καποιο fps για να δω τι μου λεει ο συνδιασμος 3d και move controls αυτο μαλλον θα ειναι το resistance που με τραβαει λιγο περισσοτερο σαν setting.
    Kαι το Resi παιζει καλα σε 3d αλλα δν τρεχει τοσο καλα οσο το killzone,αλλα ναι δοκιμασε το σε 3d αξιζει και το move παιζει καλα στο resi.

Αλλα αν θες την γνωμη μου killzone3 + 3d +move σαν εμπειρια ειναι 9.5/10,ενω το Resi3 με move+3d ειναι 8.5/10,μιλαω καθαρα για το move/3d μερος.

Δωσε μια ευκαρια στο move/3d killzone απο πλευρας gameplay.Ειναι πολυ διασκεδαστικο οσο και να μην σε ενδιαφερει το παιχνιδι απο θεμα story.

Οσο για το uncharted μπορεις να το ξεκινησεις σε 3d και να παιξεις την δευτερη φορα σε 2d.Η το αναποδο,εγω αυτο θα κανω
    Last edited by PDS; 13-01-2012 at 13:58.
    .

Name
    Δημήτρης

Οχι Val, εχω αυτη την αρρωστια να μην μπορω να ασχοληθω με κατι αλλο μεχρι να τελειωσω αυτο που εχω αρχισει. Απλα πρεπει να κατσω να κανω 3-4 καλα sessions στο skyrim μπας και ασχοληθω με τιποτε αλλο, στοιχειωμενος θα καταντησω με αυτο το παιχνιδι. Εχω το U3 να με περιμενει, το Assassins creed και εχω και το batman στη λιστα.

κι εγω την ιδια ακριβως εχω γι αυτο ξεκινησα πρωτα με τα "μικρης διαρκειας" games

Senior Member Angelos13's Avatar
    PSN ID
    C-O-D-MAN13
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by messi10 View Post

Οκ,πες τουλάχιστον ότι μας κοροιδεύεις και δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ 14ΑΡΑ;;ΝΤΡΟΠΗ ΚΙ ΑΙΣΧΟΣ

Να φωνάξω ήθελα οπότε μην μου την πείτε για τα κεφαλαία!

Senior Member Angelos13's Avatar
    PSN ID
    C-O-D-MAN13
    Name
    Άγγελος

Άμα δεν την θες στο κάτω κάτω χάρισέ την σε μένα να δεις πώς παίζουν uncharted

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

και εγω την ιδια εχω, αλλα σε 40''. Samsung FTW
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

Μία διευκρίνηση παιδιά..
    Το input lag δεν έχει σχέση με online multiplayer/offline single player.

Το input lag είναι ο χρόνος από την στιγμή που πατάς κάποιο κουμπί στο χειριστήριο,
    μέχρι η τηλεόραση να απεικονίσει την κίνηση που κάνει αυτό το κουμπί.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Vicarious View Post
    Μία διευκρίνηση παιδιά..
    Το input lag δεν έχει σχέση με online multiplayer/offline single player.

Το input lag είναι ο χρόνος από την στιγμή που πατάς κάποιο κουμπί στο χειριστήριο,
    μέχρι η τηλεόραση να απεικονίσει την κίνηση που κάνει αυτό το κουμπί.
    Το input lag έχει να κάνει με την καθυστέρηση που έχει η TV σε σχέση με την πηγή που την τροφοδοτεί. Φαντάσου το σαν την ηχώ, όταν την ακούμε δεν είναι και η στιγμή που μας φώναξε ο άλλος.

Επειδή έχει να κάνει μόνο με την TV (και από το πόσο χρόνο χρειάζεται να απεικονίσει στο πανελ της το σήμα που της δώσαμε) καταλαβαίνεις πως έχει επιπτώσεις παντού, σε online gaming/offline gaming/DVD και γενικά σε ότι συνδέουμε στις εισόδους της.

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

Ναι κι εγώ αυτό είπα, απλά ξεκαθάρισα ότι δεν έχει σχέση με το αν είσαι online ή όχι.

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Sorry, δεν το κατάλαβα.

Bookmarks

Bookmarks