Εγώ, λέω να το κάψω αυτό το ΣΚ...
Έστειλα παιδί στα πεθερικά, κλείνω τηλέφωνα, internetια κλπ, στόκαρα από λίπος στις γιορτές για να μην κάνω διάλειμμα για φαγητό, την γυναίκα δεν ξέρω τί να την κάνω ακόμη αλλά κάτι θα σκεφτώ.![]()
Εγώ, λέω να το κάψω αυτό το ΣΚ...
Έστειλα παιδί στα πεθερικά, κλείνω τηλέφωνα, internetια κλπ, στόκαρα από λίπος στις γιορτές για να μην κάνω διάλειμμα για φαγητό, την γυναίκα δεν ξέρω τί να την κάνω ακόμη αλλά κάτι θα σκεφτώ.![]()
Αν σκεφτεις κατι καλο πες και σε μας γιατι εγω δεν μπορω να βρω κατι γμτ, εκτος απο το να της παρω ενα ps3 και αλλη μια κοπια lbp 2 και να την αφηνω να λιωνει. Αλλα ειναι δυσκολες εποχες για να σκασω ενα 250-300αρι για να εχω την ησυχια μου. Τελικα η σιωπη δεν ειναι χρυσος, αλλα την πληρωνεις σε χρυσο
To μόνο που μου περνάει τώρα από το μυαλό είναι να της υποσχεθώ μία νέα γμτ ταινία στο home cinema και να ρίξω μέσα το Uncharted 3 με την ελπίδα να το χαρεί όπως η τύπισσα στην διαφήμιση του Uncharted 2 (τουλάχιστον για το πρώτο playthrough):
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kaVsmnpEtE0"]PlayStation 3 - Commercial - Uncharted 2 - YouTube[/ame]
Το άλλο είναι την βάλω για ύπνο και μετά στα μουλωχτά να βάλω ολονύχτιο gaming με τα ακουστικά στο τέρμα.![]()
Βλέπω διάφορες συλλεκτικές (KZ3, R3) σε εξευτελιστικές τιμές, αλλά η UC3 είναι άφαντη ασχέτως τιμής... καλά τα' λεγα ότι είναι διαφορετική από τις άλλες, μιας και το ξύλινο μπαουλάκι είναι χειροποίητο, δεν βγαίνει φασόν από καλούπι εργοστασίου.
Χώρια ότι μας κάνανε την τιμή να βγάλουν και εξελληνισμένη έκδοση, πράγμα που την κάνει ακόμα πιο σπάνια από τις άλλες...
Γιατί ρε γαμώτο δεν αποθηκεύονται τα Settings για το Camera που αλλάζω και τα κάνω Flipped. Δοκίμασα να τα κάνω και in Game στο Single Player αλλά πάλι όταν κλείνω και ξανανοίγω το παιχνίδι δεν αποθηκεύεται τίποτα. Είχα ένα προβληματάκι με το Language το ίδιο, όλο με ελληνικά άρχιζε αλλά έφτιαξε κάπως αυτό.
Υπάρχει κάποια λύση;
Και έσβησα άδικα κάτι Saves που έλεγαν πόσες ώρες έχω παίξει και άφησα 2 που λένε ότι έχω παίξει από 16 λεπτά
Αλλά εντάξει σιγά μικρό το κακό.
Το ξαδερφάκι μου φταίει που έρχεται και παίζει και τα αλλάζει και το βάζει και στα Ελληνικά. Αλλιώς όλα καλά θα ήταν και θα ήμουνα και με ένα Save Data, όχι με 500 που τα γεμίζει.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! το παιχνίδι ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ! κολλάει στο ΔΑΧΤΥΛΙΔΗ (loading)
το έπαιζα κανονικά αλλά τώρα δεν αχίζει
Τι μπορεί να φταίει. δεν έχει αλλάξει τίποτα... θέλω να το παίξω
Last edited by zanat0s; 08-01-2012 at 16:01. Reason: ???
Πιστεύω να διορθωθούν όλα αυτά με το νέο Patch. Θυμάμαι είχα παίξει μια πίστα για να δείξω σε κάτι φίλους μου και στο Chapter
Spoiler!
από την στιγμή που πυροβολούσα
Spoiler!
όλα καταστρεφόταν
Spoiler!
Έκανα όλο Restart From Last Checkpoint αλλά τα ίδια πάλι.
Έσβησα το Update και το game data (όχι τα save)
και έφτιαξε.
Το αστείο ήταν ότι είχε και ωραία εφέ δηλαδή έβλεπες και γινόταν μια τεράστια έκρηξη και είχε πλάκα αλλά από την στιγμή που δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα...
Αυτό:
Spoiler!
και όπως λένε υπάρχουν 4 διαφορετικά Glitches σε αυτό το Chapter.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Το λέω και το φωνάζω. Όλα τα έχει. Μπαμ μπουμ, μπουνίδι, καταδίωξη, αγωνία, τρέξιμο, γρίφους, χρώματα, διαλόγους, υπόθεση (η σειρά είναι τυχαία). Αγαπημένο σημείο
Spoiler!
όπου φώναζα μόνος μου από την αγωνία. Κουραστικό σημείο
Spoiler!
Μου πήρε 11 ώρες να το τελειώσω στο normal και ήδη ξεκίνησα το crushing. ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ.
Μια απορία έχω. Στο main menu έχει επιλογή Alternate aim. Τι είναι αυτό; Το έβαλα και on και off και δεν είδα κάποια διαφορά (εκτός και αν κάτι δεν έκανα καλά)
Ευχαριστώ Σπύρο για τη διευκρίνηση. On το παίζω τότε. Μα τι σκέφτηκαν και έβγαλαν αυτό το aiming system?
Φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να το τελειώσεις στο hard για να ξεκλειδώσεις το crushing, όπως στα προηγούμενα. Ευτυχώς γιατί το είχα ξεχάσει και το θυμήθηκα κάπου στο chapter 10, οπότε σκέφτηκα ότι θα πρέπει να πάω για 3 playthroughs όπως είχα κάνει στο πρώτο. Ευτυχώς το ξεκλείδωσε.
Τελειωσα το παιχνιδι επιτελους και μπορω να πω μια γνωμη...
Το παιχνιδι ειναι τελειο. Καταπληκτικο κι υπερτατο. Ειναι πολυ πιο ισορροπημενο απο τ αλλα 2 και πιο κινηματογραφικο. Για μενα στεκεται στα ιδια επιπεδα με τους προκατοχους του. Αυτα της τελειοτητας. Μονο με κουρασε το συχνο... σκουντουφλισμα. Αλλα αν ειναι να βρισκουμε τετοια κουσουρια, φανταστειτε για τι παιχνιδι μιλαμε. Επισης ειναι δυσκολο να βγεις απο melee μαχη αν θες να το σκασεις.
Πραγματικα εκπληκτικα γραφικα, πραγματικα αριστο δημιουργημα. Αυριο θα το δοκιμασω και σε 3D.
Relax, I'll get it...
Έχοντας 3D τηλεόραση (Samsung C750) και δοκιμάζοντας σχεδόν κάθε τίτλο που έχει κυκλοφορήσει (εκτός του Sonic Generation / ICO & SOTC HD) και υποστηρίζει 3D μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το Uncharted 3 έχει για εμένα το καλύτερο 3D που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε videogame.
Τελικα ρε συ Νεκταριε (Nek_food) τι εκανες? το εκαψες ή οχι? Εντυπωσεις?![]()
Bookmarks