Page 124 of 145 FirstFirst ... 2474114120121122123124125126127128134 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Εγώ, λέω να το κάψω αυτό το ΣΚ...

Έστειλα παιδί στα πεθερικά, κλείνω τηλέφωνα, internetια κλπ, στόκαρα από λίπος στις γιορτές για να μην κάνω διάλειμμα για φαγητό, την γυναίκα δεν ξέρω τί να την κάνω ακόμη αλλά κάτι θα σκεφτώ.

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Εγώ, λέω να το κάψω αυτό το ΣΚ...

Έστειλα παιδί στα πεθερικά, κλείνω τηλέφωνα, internetια κλπ, στόκαρα από λίπος στις γιορτές για να μην κάνω διάλειμμα για φαγητό, την γυναίκα δεν ξέρω τί να την κάνω ακόμη αλλά κάτι θα σκεφτώ.
    Αν σκεφτεις κατι καλο πες και σε μας γιατι εγω δεν μπορω να βρω κατι γμτ, εκτος απο το να της παρω ενα ps3 και αλλη μια κοπια lbp 2 και να την αφηνω να λιωνει. Αλλα ειναι δυσκολες εποχες για να σκασω ενα 250-300αρι για να εχω την ησυχια μου. Τελικα η σιωπη δεν ειναι χρυσος, αλλα την πληρωνεις σε χρυσο

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

To μόνο που μου περνάει τώρα από το μυαλό είναι να της υποσχεθώ μία νέα γμτ ταινία στο home cinema και να ρίξω μέσα το Uncharted 3 με την ελπίδα να το χαρεί όπως η τύπισσα στην διαφήμιση του Uncharted 2 (τουλάχιστον για το πρώτο playthrough):

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kaVsmnpEtE0"]PlayStation 3 - Commercial - Uncharted 2 - YouTube[/ame]

Το άλλο είναι την βάλω για ύπνο και μετά στα μουλωχτά να βάλω ολονύχτιο gaming με τα ακουστικά στο τέρμα.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HpF17PSOi2s"]"The Ballad of GraveyardBoots" -- PlayStation's Kevin Butler honors GraveyardBoots - YouTube[/ame]
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Βλέπω διάφορες συλλεκτικές (KZ3, R3) σε εξευτελιστικές τιμές, αλλά η UC3 είναι άφαντη ασχέτως τιμής... καλά τα' λεγα ότι είναι διαφορετική από τις άλλες, μιας και το ξύλινο μπαουλάκι είναι χειροποίητο, δεν βγαίνει φασόν από καλούπι εργοστασίου.

Χώρια ότι μας κάνανε την τιμή να βγάλουν και εξελληνισμένη έκδοση, πράγμα που την κάνει ακόμα πιο σπάνια από τις άλλες...

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Γιατί ρε γαμώτο δεν αποθηκεύονται τα Settings για το Camera που αλλάζω και τα κάνω Flipped. Δοκίμασα να τα κάνω και in Game στο Single Player αλλά πάλι όταν κλείνω και ξανανοίγω το παιχνίδι δεν αποθηκεύεται τίποτα. Είχα ένα προβληματάκι με το Language το ίδιο, όλο με ελληνικά άρχιζε αλλά έφτιαξε κάπως αυτό.
    Υπάρχει κάποια λύση;

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Γιατί ρε γαμώτο δεν αποθηκεύονται τα Settings για το Camera που αλλάζω και τα κάνω Flipped. Δοκίμασα να τα κάνω και in Game στο Single Player αλλά πάλι όταν κλείνω και ξανανοίγω το παιχνίδι δεν αποθηκεύεται τίποτα. Είχα ένα προβληματάκι με το Language το ίδιο, όλο με ελληνικά άρχιζε αλλά έφτιαξε κάπως αυτό.
    Υπάρχει κάποια λύση;
    Λογικά θα λυθεί με το νέο patch αυτό... σαν προσωρινή λύση μπορείς να σβήσεις το ένα αρχείο του game save με τα options (το μικρότερο είναι, αυτό στα 112KB) και να βάλεις αυτές που θες από την αρχή.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Και έσβησα άδικα κάτι Saves που έλεγαν πόσες ώρες έχω παίξει και άφησα 2 που λένε ότι έχω παίξει από 16 λεπτά
    Αλλά εντάξει σιγά μικρό το κακό.
    Το ξαδερφάκι μου φταίει που έρχεται και παίζει και τα αλλάζει και το βάζει και στα Ελληνικά. Αλλιώς όλα καλά θα ήταν και θα ήμουνα και με ένα Save Data, όχι με 500 που τα γεμίζει.
    Last edited by Spiros20; 05-01-2012 at 23:35.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! το παιχνίδι ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ! κολλάει στο ΔΑΧΤΥΛΙΔΗ (loading)

το έπαιζα κανονικά αλλά τώρα δεν αχίζει

Τι μπορεί να φταίει. δεν έχει αλλάξει τίποτα... θέλω να το παίξω

Last edited by zanat0s; 08-01-2012 at 16:01. Reason: ???

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by zanat0s View Post
    ... θέλω να το παίξω
    Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά σε εμένα δούλεψε που είχε τα ίδια συμπτώματα με τα δικά σου.

Σβήσε τα αρχεία του παιχνιδιού από το game data.

Θα χρειαστεί να ξανακατεβάσεις το online pass και είσαι jet, εγώ να φανταστείς από τότε το παίζω κάθε μέρα/μεσημέρι-βράδυ.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by zanat0s View Post
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! το παιχνίδι ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ! κολλάει στο ΔΑΧΤΥΛΙΔΗ (loading)

το έπαιζα κανονικά αλλά τώρα δεν αχίζει

Τι μπορεί να φταίει. δεν έχει αλλάξει τίποτα... θέλω να το παίξω
    Σβήσε τα αρχεια του παιχνιδιού. Η έχει γίνει corrupt το αρχείο ή έχει γίνει corrupt το cache.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Πιστεύω να διορθωθούν όλα αυτά με το νέο Patch. Θυμάμαι είχα παίξει μια πίστα για να δείξω σε κάτι φίλους μου και στο Chapter
    Spoiler!

από την στιγμή που πυροβολούσα
    Spoiler!

όλα καταστρεφόταν
    Spoiler!

Έκανα όλο Restart From Last Checkpoint αλλά τα ίδια πάλι.
    Έσβησα το Update και το game data (όχι τα save)
    και έφτιαξε.
    Το αστείο ήταν ότι είχε και ωραία εφέ δηλαδή έβλεπες και γινόταν μια τεράστια έκρηξη και είχε πλάκα αλλά από την στιγμή που δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα...
    Αυτό:
    Spoiler!

και όπως λένε υπάρχουν 4 διαφορετικά Glitches σε αυτό το Chapter.
    Last edited by Spiros20; 08-01-2012 at 20:45.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Το λέω και το φωνάζω. Όλα τα έχει. Μπαμ μπουμ, μπουνίδι, καταδίωξη, αγωνία, τρέξιμο, γρίφους, χρώματα, διαλόγους, υπόθεση (η σειρά είναι τυχαία). Αγαπημένο σημείο
    Spoiler!

όπου φώναζα μόνος μου από την αγωνία. Κουραστικό σημείο
    Spoiler!

Μου πήρε 11 ώρες να το τελειώσω στο normal και ήδη ξεκίνησα το crushing. ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Μια απορία έχω. Στο main menu έχει επιλογή Alternate aim. Τι είναι αυτό; Το έβαλα και on και off και δεν είδα κάποια διαφορά (εκτός και αν κάτι δεν έκανα καλά)

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Άμα είναι on μπορείς να στόχευσεις προς όλες τις κατευθύνσεις ( και διαγώνια), άμα είναι off μόνο πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά.
    Πως το αρχίσες στο Crushing; Στο είχε ξεκλειδωμενο τερματίζοντας το στο Normal;

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Ευχαριστώ Σπύρο για τη διευκρίνηση. On το παίζω τότε. Μα τι σκέφτηκαν και έβγαλαν αυτό το aiming system?
    Φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να το τελειώσεις στο hard για να ξεκλειδώσεις το crushing, όπως στα προηγούμενα. Ευτυχώς γιατί το είχα ξεχάσει και το θυμήθηκα κάπου στο chapter 10, οπότε σκέφτηκα ότι θα πρέπει να πάω για 3 playthroughs όπως είχα κάνει στο πρώτο. Ευτυχώς το ξεκλείδωσε.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Ωραία πληροφορία αυτή. Δεν την ήξερα εγώ τουλάχιστον.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Τελειωσα το παιχνιδι επιτελους και μπορω να πω μια γνωμη...

Το παιχνιδι ειναι τελειο. Καταπληκτικο κι υπερτατο. Ειναι πολυ πιο ισορροπημενο απο τ αλλα 2 και πιο κινηματογραφικο. Για μενα στεκεται στα ιδια επιπεδα με τους προκατοχους του. Αυτα της τελειοτητας. Μονο με κουρασε το συχνο... σκουντουφλισμα. Αλλα αν ειναι να βρισκουμε τετοια κουσουρια, φανταστειτε για τι παιχνιδι μιλαμε. Επισης ειναι δυσκολο να βγεις απο melee μαχη αν θες να το σκασεις.

Πραγματικα εκπληκτικα γραφικα, πραγματικα αριστο δημιουργημα. Αυριο θα το δοκιμασω και σε 3D.

Relax, I'll get it...

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Έχοντας 3D τηλεόραση (Samsung C750) και δοκιμάζοντας σχεδόν κάθε τίτλο που έχει κυκλοφορήσει (εκτός του Sonic Generation / ICO & SOTC HD) και υποστηρίζει 3D μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το Uncharted 3 έχει για εμένα το καλύτερο 3D που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε videogame.
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by overclocker View Post
    Έχοντας 3D τηλεόραση (Samsung C750) και δοκιμάζοντας σχεδόν κάθε τίτλο που έχει κυκλοφορήσει (εκτός του Sonic Generation / ICO & SOTC HD) και υποστηρίζει 3D μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το Uncharted 3 έχει για εμένα το καλύτερο 3D που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε videogame.
    Και εγω έτσι έλεγα μέχρι που έπαιξα το SOC σε 3D και νομίζω πως το είναι ακόμα καλύτερο απο του U3

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Τελικα ρε συ Νεκταριε (Nek_food) τι εκανες? το εκαψες ή οχι? Εντυπωσεις?

Bookmarks

Bookmarks