Val, συνέχεια μιλάς για άλλα παιχνίδια και 'που να δεις το άλλο' και 'τι να πούμε για αυτό..' . Εδώ μιλάμε για το uncharted...ΦΥΣΙΚΑ και είναι 1923972 φορές ανώτερο από τα υπόλοιπα και για αυτό ακριβώς το λόγο το αναλύουμε όταν βλέπουμε κάτι (εγώ, εσύ, ο καθένας), όχι για να δείξουμε 'ααα να δεν είναι τέλειο!' ούτε για να το κράξουμε και ούτε δείχνει αυτό ότι είμαστε αχάρηστοι.Κατ' αρχάς δεν είπα ότι οι σκιές είναι 'άσχημες', είπα ότι είναι low res....αλλά με τον εκπληκτικό φωτισμό σπάνια ΔΕΝ περνάει απαρατήρητο και δεν ΤΟΛΜΑΣ κιόλας ως gamer (με ότι έχεις δει και ξέρεις μέχρι τώρα από τα υπόλοιπα games) να πεις ότι είναι άσχημο το παιχνίδι (εγώ προσωπικά δεν νιώθω άνετα να πω κάτι τέτοιο για το οπτικό κομμάτι του uncharted).
Ψύρισμα δεν είναι με την καμία και μην φανταστείς ότι καθόμουν και κοιτούσα κάθε γωνιά του κάθε λεβελ για να βρω ατέλειες!
Και όταν είπα το 'it ain't gonna be pretty' αναφερόμενος στο mini review που έχω σκοπό να ποστάρω, αν και με τα συμφραζόμενα υπονοήθηκε ότι αναφέρομαι στα γραφικά του παιχνιδιού, δεν είναι καθόλου έτσι το πράγμα, δεν θα 'κράξω' καθόλου καθόλου τα γραφικά, άλλα είναι που με χάλασαν λίγο, αλλά και πάλι δεν με χάλασαν με την έννοια ότι με χάλασε ως game expierience (συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα games της τωρινής αγοράς) αλλά ως uncharted experience (συγκριτικά με τα άλλα 2 της σειράς, δηλαδή δεν θα με χαλούσαν καν αν ήταν ας πούμε αυτός ο 1ος τίτλος, γιατί δεν θα ήξερα ότι υπήρχαν και στα άλλα 2 και δεν το έφτιαξαν) . Είναι λίγο μπέρδεμα και δυσνόητο έτσι όπως το εξηγώ αλλά κάνω ότι μπορώ

Reply With Quote
Bookmarks