Results 1 to 20 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Tony και εγώ έτσι πήρα το Reload Master. Άφηνα έναν στο 19 και πατούσα Load Last Checkpoint γιατί άμα τον σκότωνα θα με έβγαζε μεν από αυτό το σημείο αλλά δεν θα είχε κανένα οπότε αναγκαστικά προχωρούσες. τώρα όσο αναφορά το Survivor ξεκίνησα Chapter 19 που όπως είπα έχει πολλούς και στα μέσα του 20 το πήρα. Νομίζω πριν το Update σε 1.01 μπορούσες να πάρεις το Survivor με Load Last Checkpoint από ότι διάβασα (δεν διάβασα ότι το διόρθωσαν, απλά ότι το πέρνανε κάποιοι έτσι), τώρα πήγα και εγώ με αυτήν την λογική και δεν μου το έδινε. Οπότε ξαναέπαιξα από την αρχή το 19 κεφάλαιο που είπα το έχω παίξει τόσες πολλές (και φυσικά δεν το έχω βαρεθεί)
    Αντώνη επικεντρώθηκα στο 19 κεφαλαίο που το είχα παίξει και το είχα φρέσκο και θυμόμουν ότι είχε πολλούς εχθρούς. Τώρα που το λες και στο 14 έχει πολλούς για το Reload Master όμως. Για το Survivor θα πρέπει να πας μέχρι το 16 κάπου εκεί ίσως και πιο μετά.
    Το aiming ούτε και εμένα δεν με πείραξε καθόλου μα καθόλου. Το Gameplay του είναι εθιστικότατο.

Last edited by Spiros20; 13-11-2011 at 21:01.

Bookmarks

Bookmarks