Page 97 of 145 FirstFirst ... 478793949596979899100101107 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Δηλαδή τι ακριβώς κοιτάνε, κατά λάθος έκλεισαν το motion blur και δεν το πήραν χαμπάρι μέχρι που έδωσαν το παιχνίδι στην κυκλοφορία;

Αλλά ΟΚ θα δείξει.
    E να το βαλουν ρε αρνητικε ανθρωπε!!αυτο κοιτανε.
    Παντως στα πρωτα βιντεο υπηρχε.
    .

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by tsakali GR View Post
    Παιδιά μόλις παρέλαβα την Explorer Edition από το ΠΛΑΙΣΙΟ και με το που γύρισα σπίτι δεν άντεξα να μην την ανοίξω (η κοπέλα στο ταμείο σχολίασε ότι γίνεται χαμός σήμερα με το παιχνίδι και δεν προλαβαίνουν να δίνουν κόπιες).
    Και να σκεφτείς ότι πουλάνε την Standard edition €70! Χαχα, λεφτά υπάρχουν!!!

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Τονυ πες μου οτι και σένα σου βάλαν οι @@ το αυτοκόλλητο πάνω γ@μω το κέρατό τους το τράγιο!!!!
    Εγώ την είχα προπαραγγείλει από όταν πρωτομπήκε (μέσα Αυγούστου) και επειδή είχα διαβάσει κάποιο post εδώ μέσα για τις συλλεκτικές του Πλαίσιου (νομίζω του GOW3) και τα αυτοκόλλητα, τους είχα γράψει ΡΗΤΑ να μην μου κολλήσουν τίποτα πάνω στην συσκευασία! Φυσικά με γράψανε περήφανα στα @@ τους!!!

Να την χαίρονται τέτοια πελατοκεντρική φιλοσοφία, μετά φταίμε εμείς που αγοράζουμε απ' έξω... αλλά έχε χάρη που ήθελα την ελληνική έκδοση.

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Πάντως άκουσα ότι βγαίνει δύσκολα το δισκάκι στην Ειδική έκδοση.
    Όντως, καλύτερα βαλ' το σε μια άλλη θήκη (π.χ. από PSN card).

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Και μένα μου είχε γίνει με την πανδορα οπότε οταν πήρα το killzone τους το χα πει κ δεν το κάνανε. Αλλά τώρα το ξέχασα ο μλκς αλλά απ ότι βλέπω κ συ που το είπες τα @@ τους πήρες

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Είμαι στην μέση του παιχνιδιού κι έχω παρατηρήσει ότι το frame rate πέφτει πολύ πιο συχνά σε σχέση με το U2 πάντως. Έχουν αφαιρέσει και το motion blur και ώρες και στιγμές πραγματικά είναι πολύ αισθητό αυτό που λέω.

Βέβαια από την άλλη με τέτοια γραφικά δεν μπορώ να πω ότι περίμενα κάτι διαφορετικό. Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να δούμε καλύτερα γραφικά από αυτά του U3 στο PS3 ποτέ.
    Eιλικρινα περα απο 1-2 σκηνες στο chapter (εχεις περασει σιγουρα μην φοβασαι το σποιλερ)
    Spoiler!

που ειχε σε ενα συγκεκριμενο σημειο το καινουργιο στυλ φωτισμου το παρατηρησα κι εγω να πεφτουν τα frames. Αλλα μονο εκει και μονο υποσυγκεκριμενη γωνια καμερας.

Τωρα πραγματικα αλλου δεν το παρατηρησα αυτο το πραγμα. Δεν ξερω εαν εγω δεν το παρατηρησα (που αμφιβαλλω γιατι με το framerate εχω τρομερο κολλημα), αλλα αν εσυ το βλεπεις συνεχως κατι δεν παει καλα με την κονσολα ή συμβαινει κατι απο τα παρακατω:

α) Παιζεις (κατα λαθος) σε 1080ρ που ισως εκει γινονται πιο αισθητα τα πραγματα

β) κατεβαζεις κατι ταυτοχρονα ενω παιζεις.

Και οι 2 παραπανω λογοι ειναι επιβεβαιωμενο οτι δημιουργουν θεματα framerate σε ολα σχεδον τα παιχνιδια.

As far as I am concerned το παιχνιδι εμοιαζε λοκαρισμενο στα 30 frames περα απο 1-2 πολυ ειδικες περιπτωσεις που ενταξει...του το συγχωρω δεν το συζητω καν.

Το τι εχουν καταφερει να δειχνουν στην οθονη με ενα hardware σαν αυτο του PS3 ειναι αξιοθαυμαστο για να τους κρινω αυστηρα για 2 σημεια που επεσε απο τα 30 frames στα 22-24. Εδω αλλα παιχνιδια κανουμε αμαν να τα δουμε να παιζουν με εναν μεσο ορο 25 frames lol!

Και θα δεις στην πορεια DarkuSS τι σε περιμενει οπτικα.
    Last edited by Valkyre; 03-11-2011 at 12:39.

Εμενα ακομα να ερθει η Explorer απο Seven, εδω Ηρακλειο.Την εχουν στελει απο χθες αλλα σημερα δεν μου ηρθε κανενας, μεχρι τωρα τουλαχιστον.
    Χαχ και η μεγαλυτερη ξενερα ηταν που χτυπαει καποιος το κουδουνι κατα τις 12:00 και δεν ρωτησα ποιος ειναι γιατι το ειχα στανταρακι οτι ηταν το courrier και τελικα ηταν για τους απο κατω οχι για μενα και ειχε κανει χτυπησει λαθος :/....

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    α) Παιζεις (κατα λαθος) σε 1080ρ που ισως εκει γινονται πιο αισθητα τα πραγματα
    Αυτό είναι αδύνατο, μιας και το παιχνίδι παίζει σε 720p, εκτός και αν έχει επιλεγμένο ΜΟΝΟ το 1080p στο XMB (λίγο δύσκολο, μιας και δεν κερδίζεις τίποτα).

Πάντως ούτε εγώ παρατήρησα πολλά framedrops, το παιχνίδι είναι αξεπέραστο διαμάντι στον τεχνικό τομέα (graphics/physics).

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που κράζανε το UC3 για το online pass, ενώ πολύ βολικά «ξεχνάνε» ότι το Resistance 3 ήταν το πρώτο που το εισήγαγε και καλύτερα να μην αναλύσω τα αισχρά γραφικά του...

Quote Originally Posted by ichigo13 View Post
    Εμενα ακομα να ερθει η Explorer απο Seven, εδω Ηρακλειο.Την εχουν στελει απο χθες αλλα σημερα δεν μου ηρθε κανενας, μεχρι τωρα τουλαχιστον.
    Χαχ και η μεγαλυτερη ξενερα ηταν που χτυπαει καποιος το κουδουνι κατα τις 12:00 και δεν ρωτησα ποιος ειναι γιατι το ειχα στανταρακι οτι ηταν το courrier και τελικα ηταν για τους απο κατω οχι για μενα και ειχε κανει χτυπησει λαθος :/....
    Υπήρξε ένα θέμα με τα μπλουζάκια, θα σου έρθει σήμερα.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

ηρθαν τα DLC και το Fortune Hunter’s Club και στην Ευρωπη. €25 για 4 map packs, 3 skin packs και ενα theme για το PS.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

Παιδια εχει βρει κανεις το soundtrack του παιχνιδιου για download?

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Παιδια εχει βρει κανεις το soundtrack του παιχνιδιου για download?
    μιλαμε για αυθεντικο ή torrent?
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

ε ξερεις τωρα....

Ακομα, να την φερουν pffff.
    Θα στειλω mail στα Seven αν ειναι, για να να μου πουν με ποιο courrier τα εστειλαν ετσι ωστε να τους παρω τηλεφωνο :/

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

ε ξερεις τωρα....
    εμ πως, δεν ξερω;; εχει π.μ.

Κι εγώ το soundtrack το κατέβασα και δεν ντρέπομαι καθόλου μην ξεχνάτε ότι για το παιχνίδι έχουμε πληρώσει ήδη royalties για την μουσική, πόσο μάλλον όσοι τα σκάσανε για ακριβότερες εκδόσεις (και δεν είχε και CD μέσα).

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Στο neogaf γίνεται χαμός με το θέμα της στόχευσης. Έχετε παρατηρήσει τίποτα από αυτά που λένε εσείς;

E να το βαλουν ρε αρνητικε ανθρωπε!!αυτο κοιτανε.
    Παντως στα πρωτα βιντεο υπηρχε.
    Δεν είμαι αρνητικός μωρέ.
    Aπλά δεν είναι περίεργο να λένε "το κοιτάμε το θέμα", δηλαδή αυτοί δεν ήξεραν ότι δεν έχει motion blur το τελευταίο build του παιχνιδιού που κυκλοφόρησαν;

Name
    Δημήτρης

^^ Ειναι αληθεια οτι η στοχευση, την νιωθεις λιγο διαφορετικη απο του Uncharted 2. Θα ελεγα πιο ρεαλιστικη για τα γουστα μου. Δεν με προβληματισε καθολου, ισα ισα μου αρεσε περισσοτερο.

Τωρα ο περισσοτερος κοσμος δυστυχως εχει μαθει σε ενα μοτιβο που αρχιζει και με αηδιαζει... lightning fast targeting λες και παιζουμε online fps τυπου Cod ή λες και ειναι ρεαλιστικο.

Πραγματικα εχει γινει μεγαλη ζημια με αυτα τα παιχνιδια.... ετσι ηταν και με το ΚΖ2 (που λατρευα τον χειρισμο του) και λογω παραπονων το εκαναν Call of Duty εντελως στο ΚΖ3, που αποτελεσε και εναν απο τους λογους που δεν το αγορασα...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Ολοι οι θησαυροι του Uncharted 3 σε ενα βιντεο

το βαζω σε spoiler γιατι εχει μια εικονα για το βιντεο, οχι οτι ειναι κατι τρομερο, αλλα επειδη σας ξερω

Spoiler!

^^ Ειναι αληθεια οτι η στοχευση, την νιωθεις λιγο διαφορετικη απο του Uncharted 2. Θα ελεγα πιο ρεαλιστικη για τα γουστα μου. Δεν με προβληματισε καθολου, ισα ισα μου αρεσε περισσοτερο.

Τωρα ο περισσοτερος κοσμος δυστυχως εχει μαθει σε ενα μοτιβο που αρχιζει και με αηδιαζει... lightning fast targeting λες και παιζουμε online fps τυπου Cod ή λες και ειναι ρεαλιστικο.

Πραγματικα εχει γινει μεγαλη ζημια με αυτα τα παιχνιδια.... ετσι ηταν και με το ΚΖ2 (που λατρευα τον χειρισμο του) και λογω παραπονων το εκαναν Call of Duty εντελως στο ΚΖ3, που αποτελεσε και εναν απο τους λογους που δεν το αγορασα...
    Μεγάλη ζημιά δεν λες τίποτα, πολύς κόσμος δεν μπορεί να παίξει 3rd person γιατί και καλά έχει συνηθίσει στο FPS.

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση αν το επομενο uncharted εχει cod-οποιηθει πληρως σε ολες τις αποψεις, single player κλπ κλπ... το εχουν ξεφτυλησει με τα παραπονα τους ολοι...λες και ολα τα παιχνιδια πρεπει να εχουν το ιδιο ακριβως aiming γιατι ειδαλλως ειναι unplayable και αδυνατον να τα ολοκληρωσεις....

Πρεπει να ειμαι πολυ γαματος gamer που τελειωσα το uncharted 3 στο crushing χωρις ιδιαιτερο προβλημα με αυτην την αθλια στοχευση....

/sarcasm....

Στο neogaf γίνεται χαμός με το θέμα της στόχευσης. Έχετε παρατηρήσει τίποτα από αυτά που λένε εσείς;

- The dead zone seems big, or maybe the initial acceleration is low. Starting an aiming motion seems oddly sluggish.

θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό...υπήρξαν περιπτώσεις που αισθανόμουν ότι παίζω game πρώτη φορά στην ζωή μου ...με το sniper ενώ τον έχεις κανονικά target απλά δεν τον πετυχαίνεις πολλές φορές (στο lobby του πλοίο τρανταχτό παράδειγμα)

φταίει και το SIXAXIS που δεν έχει και τα καλύτερα analog sticks, αλλά μου φάνηκε ο χειρισμός πολύ πιο άσχημος από το Uncharted 2

Για το sniper φταίει το αυξημένο aim assist:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Ztxhs255MmE"]Uncharted 3 Subway REVIEW: II - BALANCING 1 - YouTube[/ame]

Spoiler!
    Last edited by psx3; 03-11-2011 at 19:11.

Bookmarks

Bookmarks