Page 89 of 145 FirstFirst ... 397985868788899091929399139 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Ωραιος φιλε spyke σευχαριστω!Ε νταξ θα τελειωσει που θα παει...παιξτο να το φχαριστηθεις εκει περα και μην το λυπασαι!
    Thanks φίλε !

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Απο διαρκεια πως το κοβετε? 10hours minimum? gia ta ipoloipa den xriazetai na rotiso.ta fantazomai
    Eξαρταται πως παιζεις τα παιχνιδια σου φιλε μου. Αν παιζεις λες και σε κυνηγαει κανενας με shotgun να σου παρει την κονσολα και να μην ξαναπαιξεις ποτε, μπορει να κρατησει και 5 ωρες... ξερω γω... εγω εχω πανω απο 10 αυτη τη στιγμη (αρκετα πανω) αλλα εγω ειμαι το αντιθετο φιλε μου. Θα κατσω να χαζεψω το τοπιο, θα ψαξω παντου για θησαυρους, θα σταματαω και θα ακουω τι μου λενε οι χαρακτηρες την ωρα που παιζω, θα χαζευω το σημειωματαριο του Ντρεηκ που εχει πολλα πραγματα, θα δοκιμαζω οτι κουλο μου κατεβει, θα χαζευω τα γραφικα -ωπα περιμενε, αυτο το ειπα ξανα-.

Νταξ καποιος αλλος, βουρ στον πατσα που λεμε... παιζω απλα για να δω το τελος, δεν δινω δεκαρα για τα υπολοιπα απλα μπαμ μπουμ speed run και credits και παμε για αλλα.

Ολα θεμιτα, αλλα εγω δεν παιζω ετσι τα παιχνιδια μου. Το Uncharted δεν ειναι Grand Theft Auto να πεις οτι επιβαλλεται να εχει διαρκεια 20+ ωρων. Ειναι μια κινηματογραφικη περιπετεια. Αν το τραβηξουν πολυ θα αρχιζει να κουραζει. Θεωρω οτι η διαρκεια του -για εμενα παντα- ειναι πολυ καλη.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ε το uncharted το 2 ας πουμε ηταν 10ωρακι περιπου , ωραιοτατο!Δεν εκανα τρελες παυσεις για θησαυρους κλπ αλλα πολυ νορμαλ το πηγα, 3-4 μερουλες.Ελεγα ρε συ μπας και το εκαναν ξερω γω κανα 15αρι τουτο εδω!Ενταξει τα γραφικα δεν χρειαζεται να τα λεμε καν.Δλδ αν δεν ειχε και το uncharted τοπ γραφικά να την καιγαμε την κονσόλα!Ειναι η ND στη μεση...δεν παιζει το "τετοιο" της!
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by batmaster/Collector's Editions Forums

Συνεχίστε τα σχόλια εσείς, να χαζεύουμε εμείς που δεν το έχουμε ακόμη

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Καλά άσχετο λίγο αλλά δεν ξέρετε πόσες φορές έχω δει την εικόνα με την φάτσα του Drake στην έρημο, από πέρσι.
    Και λέω θα μου φανεί το ίδιο εντυπωσιακό άμα δεν την είχα δει τόσες πολλές φορές.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Explorer Edition Unboxing

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=p5U47DqgGlc"]R&B: Uncharted 3 Explorer Edition Unboxing - YouTube[/ame]

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Μόλις το τερμάτισα!!!
    Να πω την καθαρή μου την αλήθεια όταν το πρωτοξεκίνησα δεν ενθουσιάστηκα πολύ...
    Αλλά το παιχνίδι πραγματικά είναι αυτό που λέμε παίρνω φόρα και σιγά σιγά απογειώνομαι...
    Ξεκινάει σχετικά χαλαρά (για μένα) αλλά με κάθε chapter γίνετε όλο και καλύτερο ώσπου σε φάσεις σε πιάνει και λες WTF? Αυτό πως θα το ξεπεράσουν; Κι όμως....

Όσοι το τερματίσατε, απορία:
    Spoiler!

Άσχετο: First Pass: 67/100 treasures!
    Final play time: 11:32 στο Hard (αν και όπως και ο val και εγώ χάζευα πολύ!)

ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!
    Last edited by enstikto; 29-10-2011 at 16:22.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Στο Hard έχει αυτές τις στιγμές που είχε και στο δύο που απλά θέλεις να σπάσεις τον μοχλό στον τοίχο?

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!
    Αυτή είναι η μλκ τώρα.. 3 χρόνια για να το φτιάξουν και 10 ώρες για να το τελειώσεις.. Τώρα ξανα στην επόμενη γενιά ή στα τελειώματα του PS3..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^Δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο αλλά ούτε το 2 μου είχε φανεί. Φυσικά δεν το λες και εύκολο με τίποτα....

Ε δεν θα μείνουμε στις 10 ώρες. Έχουμε και το crushing και όλα τα υπόλοιπα τροπαιάκια καθώς και ΠΟΛΥ ψάξιμο για treasures. Άσε που είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ούτως ή άλλως

PSN ID
    MajereMP44

Platinum θα το παρω...το αποφασισα.Crushing κλπ δεν ξερω τι παει να πει εδω και καιρό (lol) σε κανενα παιχνιδι, γραφικα δεν μενδιαφερουν τοσο πολυ πια απλα καλο ειναι να υπαρχουν για να δειχνουμε ποιο ειναι το αφεντικό και multi 3ου προσωπου με dualshock ειναι για τα νιάτα οχι για εμενα...!
    Ζηλευω δεν μπορω να πω αλλα δεν δινω 50ευρακι αυτη τη στιγμή με τπτ.Πιο πολυ ζηλευω αυτους που εχουν ορεξη και λιωνουν τα παιχνιδια τους ειναι η αληθεια αλλα δεν ειμαι σε φαση...δυστυχως.
    PS4

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Platinum θα το παρω...το αποφασισα.
    Υπομονή τότε, σε 8-12 μήνες θα το βρεις 15 λίρες στο TheHut/Zavvi.

PSN ID
    MajereMP44

Το ps3 να μην καει μεχρι τοτε και υπομονη εχω.
    PS4

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

μιας και αναφέρθηκε , θεωρώ πως είναι πιο εύκολο το hard που παίζω τώρα από το hard του uncharted 2 , (μέχρι το σημείο που έχω φτάσει πάντα ετσι) εκτός και αν αλλάζει δραματικά στα τελευταία chapters...!

πάντως συμφωνώ με τον Δημήτρη , όσο περνάνε τα chapters γίνεται ακόμα καλύτερο , και σαν σενάριο και σαν πλοκή & gameplay αλλά ακόμα και τα γραφικά του , τα τοπία , όλες οι λεπτομέριες (δεν μπορώ να πιστεψω το πόσο πιστικά έχουν μεταφέρει π.χ. τον φωτισμό στο σκοτάδι και την σκια που δημιουργείται..κ.α.)

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    μιας και αναφέρθηκε , θεωρώ πως είναι πιο εύκολο το hard που παίζω τώρα από το hard του uncharted 2 , (μέχρι το σημείο που έχω φτάσει πάντα ετσι) εκτός και αν αλλάζει δραματικά στα τελευταία chapters...!

πάντως συμφωνώ με τον Δημήτρη , όσο περνάνε τα chapters γίνεται ακόμα καλύτερο , και σαν σενάριο και σαν πλοκή & gameplay αλλά ακόμα και τα γραφικά του , τα τοπία , όλες οι λεπτομέριες (δεν μπορώ να πιστεψω το πόσο πιστικά έχουν μεταφέρει π.χ. τον φωτισμό στο σκοτάδι και την σκια που δημιουργείται..κ.α.)
    Προς το τέλος είναι αρκετά πιο δύσκολο αλλά σκέψου οτι απο τότε που έπαιξες το 2 έχεις κάνει και εσύ level up σαν παίκτης οπότε λογικό να μην σου φαίνεται η δυσκολία

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

να υποθεσω πως για να ξεκλειδωσει το τελευταιο επιπεδο δυσκολιας, πρεπει να γινει τερματισμος στο hard πρωτα? ή ειναι απο την αρχη ξεκλειδωτο?

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    να υποθεσω πως για να ξεκλειδωσει το τελευταιο επιπεδο δυσκολιας, πρεπει να γινει τερματισμος στο hard πρωτα? ή ειναι απο την αρχη ξεκλειδωτο?
    πρωτα hard και μετα ξεκλειδωνει το crushing.

εγω λεω να παιξω πρωτα στο normal, να χαζευω και να φχαριστηθω την ιστορια , μετα στο hard οπου θα μαζεψω τα παντα και τελος crushing για το κυπελλο.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^Θεωρώ οτι στο normal θα σας φανεί πολύ εύκολο....

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Προς το τέλος είναι αρκετά πιο δύσκολο αλλά σκέψου οτι απο τότε που έπαιξες το 2 έχεις κάνει και εσύ level up σαν παίκτης οπότε λογικό να μην σου φαίνεται η δυσκολία
    ναι παναθεμά με !! έχω πάρει και πλατίνα σε ότι παιδικό game υπάρχει ! χαχα πέρα από την πλάκα , γενικά ισχύει αυτό που λες (και σε μένα) !

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    όπως και στο 2 πρέπει πρώτα να το τερματίσεις στο Hard .

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    πρωτα hard και μετα ξεκλειδωνει το crushing.

εγω λεω να παιξω πρωτα στο normal, να χαζευω και να φχαριστηθω την ιστορια , μετα στο hard οπου θα μαζεψω τα παντα και τελος crushing για το κυπελλο.
    καλά κάνεις ! κοίτα τέτοια games δεν βαριέσαι ποτέ να τα ξαναπαίζεις και να τα ξαναπαίζεις !!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

^^Θεωρώ οτι στο normal θα σας φανεί πολύ εύκολο....
    :/ normal ή hard;; αυτα ειναι τα μεγαλα διλημματα της ζως
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

hard κατευθειαν.
    thanks

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks