Aυτό ήταν το αποτελειωτικό χτύπημα..
Aυτό ήταν το αποτελειωτικό χτύπημα..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Στα μετεπειτα σταδια του παιχνιδιου παιδια... ενταξει...η διαφορα στον τεχνικο τομεα ειναι πολυ μεγαλη απο το Uncharted 2...
Απλα θα πω οτι καθομαι σα μλκς και χαζευω την ερημο...
Θα σας πω απλα οτι αυτα που ειδαμε στο πρωτο τρεηλερ του παιχνιδιου με το εφφε της αμμου που ολοι λεγαμε οτι αποκλειεται να ειναι in game ετσι... ε μαντεψτε... in game ειναι... ναι...
εν τω μεταξυ εχω ξεσηκωσει ολον τον κοσμο μιας και το παιχνιδι το παιζω στην διαπασων λολ!
Σταματαω γιατι απλα δεν θελω να τελειωσει. Εν τω μεταξυ θελω να δοκιμασω ξανα το παιχνιδι γιατι υπαρχουν διαφορετικες επιλογες και approaches που μπορεις να ακολουθησεις. (πιο πολυ stealth, να εκμεταλλευτεις το περιβαλλον - γιατι την πρωτη φορα μαθαινεις πραγματα που δεν τα περιμενεις κλπ κλπ)
Πραγματικα ομως... τα γραφικα στο σημειο που ειμαι ειναι απλα υπεροχα...σαν CG μου φαινονται χωρις πλακα το μοντελο του Drake εχει αισχρη λεπτομερεια απο κοντα και οσοι πιστευατε οτι δεν θα ειναι ετσι in game οπως το ειδαμε στο τρεηλερ σας περιμενει ευχαριστη εκπληξη... Μεχρι και καθε ινα απο το φουλαρι του ανεμιζει με τον αερα.
Δεν θελω να ξερω τι θα κατεφερει η Naughty Dog με την επομενη γενια μιας και νιωθω λες και ειμαστε ηδη στην νεα γενια.
To κορυφαιο με το Uncharted ειναι το ποσα μερη επισκεπτεσαι στο ταξιδι σου... στο πρωτο Uncharted πηγες απλα σε ενα εξωτικο νησι. Στο 2 πηγες σε πολλα μερη. Στο 3 πηγαινεις σε ακομα περισσοτερα. Λεμε για τον φωτισμο και ποσο υποδειγματικος ειναι, το απιστευτο ειναι οτι θα δειτε φωτισμο ΚΑΘΕ ειδους καιρου και ωρας της ημερας. Θα πατε σε πολλα μερη θα δειτε τα παντα και ο φωτισμος ειναι παντα και υπο ολες τις συνθηκες υπεροχος. Απιστευτη ποικιλια, ουτε RPGs δεν προσφερουν τοσο μεγαλη ποικιλια σε περιβαλλοντα...
Last edited by Valkyre; 28-10-2011 at 19:16.
Κόλλησα κι εγώ σε ένα σημείο, αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει:
Spoiler!
Παιδια δεν ανοιγω τα σποιλερ σας γιατι δεν ξερω που εχετε κολλησει και εγω δεν εχω ολοκληρωσει το παιχνιδι ακομα, οποτε μπορει να ειστε πιο μετα και απο εμενα.
Αχχχχχχχχχχ φυλακι θα παμε.(Λεφτα ΔΕΝ Υπαρχουν)
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!
Με την υπογραφή
"Γεώργιος Παπανδρέου"
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ακύρωσα την προπαραγγελία λόγω έλλειψης χρημάτων... και τώρα έχω πάθει πλάκα...
Παρακατω μιλαω για τεχνικο θεμα της μηχανης γραφικων το οποιο αναφερω γενικα και αοριστα. Παρολαυτα το βαζω σε σποιλερ γιατι εγω ας πουμε δεν θα ηθελα να το διαβασω -παρολο που ξαναλεω- το πεταω εντελως αοριστα.
Spoiler!
Τυφλα να εχουν οι σουπερ ντουπερ ουαο επιδοσεις των PC. Για hardware 6αετιας μια χαρα τα βγαζει περα το μηχανηματακι μας...και οποιος πραγματικα γυρισει και πει το αντιθετο, ε κυριολεκτικα υπαρχει προβλημα... οχι ορασης, αλλα εγκεφαλου...
Απο διαρκεια πως το κοβετε? 10hours minimum? gia ta ipoloipa den xriazetai na rotiso.ta fantazomai
Satan has left his killing floor
PS4
Ωραιος φιλε spyke σευχαριστω!Ε νταξ θα τελειωσει που θα παει...παιξτο να το φχαριστηθεις εκει περα και μην το λυπασαι!
Satan has left his killing floor
PS4
Bookmarks