Results 1 to 20 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Στα μετεπειτα σταδια του παιχνιδιου παιδια... ενταξει...η διαφορα στον τεχνικο τομεα ειναι πολυ μεγαλη απο το Uncharted 2...

Απλα θα πω οτι καθομαι σα μλκς και χαζευω την ερημο...

Θα σας πω απλα οτι αυτα που ειδαμε στο πρωτο τρεηλερ του παιχνιδιου με το εφφε της αμμου που ολοι λεγαμε οτι αποκλειεται να ειναι in game ετσι... ε μαντεψτε... in game ειναι... ναι...

εν τω μεταξυ εχω ξεσηκωσει ολον τον κοσμο μιας και το παιχνιδι το παιζω στην διαπασων λολ!

Σταματαω γιατι απλα δεν θελω να τελειωσει. Εν τω μεταξυ θελω να δοκιμασω ξανα το παιχνιδι γιατι υπαρχουν διαφορετικες επιλογες και approaches που μπορεις να ακολουθησεις. (πιο πολυ stealth, να εκμεταλλευτεις το περιβαλλον - γιατι την πρωτη φορα μαθαινεις πραγματα που δεν τα περιμενεις κλπ κλπ)

Πραγματικα ομως... τα γραφικα στο σημειο που ειμαι ειναι απλα υπεροχα...σαν CG μου φαινονται χωρις πλακα το μοντελο του Drake εχει αισχρη λεπτομερεια απο κοντα και οσοι πιστευατε οτι δεν θα ειναι ετσι in game οπως το ειδαμε στο τρεηλερ σας περιμενει ευχαριστη εκπληξη... Μεχρι και καθε ινα απο το φουλαρι του ανεμιζει με τον αερα.

Δεν θελω να ξερω τι θα κατεφερει η Naughty Dog με την επομενη γενια μιας και νιωθω λες και ειμαστε ηδη στην νεα γενια.

To κορυφαιο με το Uncharted ειναι το ποσα μερη επισκεπτεσαι στο ταξιδι σου... στο πρωτο Uncharted πηγες απλα σε ενα εξωτικο νησι. Στο 2 πηγες σε πολλα μερη. Στο 3 πηγαινεις σε ακομα περισσοτερα. Λεμε για τον φωτισμο και ποσο υποδειγματικος ειναι, το απιστευτο ειναι οτι θα δειτε φωτισμο ΚΑΘΕ ειδους καιρου και ωρας της ημερας. Θα πατε σε πολλα μερη θα δειτε τα παντα και ο φωτισμος ειναι παντα και υπο ολες τις συνθηκες υπεροχος. Απιστευτη ποικιλια, ουτε RPGs δεν προσφερουν τοσο μεγαλη ποικιλια σε περιβαλλοντα...

Last edited by Valkyre; 28-10-2011 at 19:16.

Bookmarks

Bookmarks