Περιμεναμε τα review ρε σεις? Οταν μας βολευουν θα τα χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα και οταν οχι θα τα κραζουμε? Παιχνιδαρα ηταν απο την πρωτη μερα που ανακοινωθηκε οτι θα κυκλοφορουσε το Νο3 της σειρας. click στο IGN δεν θα δωσω και 11 να εβαζε.
Περιμεναμε τα review ρε σεις? Οταν μας βολευουν θα τα χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα και οταν οχι θα τα κραζουμε? Παιχνιδαρα ηταν απο την πρωτη μερα που ανακοινωθηκε οτι θα κυκλοφορουσε το Νο3 της σειρας. click στο IGN δεν θα δωσω και 11 να εβαζε.
Satan has left his killing floor
PS4
Oχι δεν περιμενε κανενας τα reviews... προσωπικα εγω θα το αγοαραζα και 5 στα 10 να του εβαζαν τα sites. Ομως χαιρομαι για την αναγνωριση κυριως για την Naughty Dog, οχι για κατι αλλο...οπως ειπα και 5 να του εβαζαν εγω δεν θα εδινα δεκαρα...
Όπως είχε πει ο Val παλιά σχετικά με την φωτιά ισχύει από ότι διαβάζω στο ελληνικό Review σχετικά με τα animation. Δείτε τι λέει εδώ.
Και όλα αυτά εξομοιώνονται, δεν είναι προσχεδιασμένα animations, που κάθε φορά θα έχουν την ίδια κατάληξη. Πραγματικά πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα, που δεν αποτελεί απλά και μόνο αγαλλίαση για τα μάτια του παίκτη, αλλά και πλήρως λειτουργικό σχεδιασμό/ μηχανισμό, ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με το gameplay. Αν και το ίδιο (σε ό,τι αφορά το gameplay δηλαδή) δεν υφίσταται στην Αραβική Έρημο, η ποιότητα των γραφικών και των physics της άμμου σε αυτό το επίπεδο αγγίζει πια επίπεδα... φωτογραφίας. Θα πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε.
Δεν το ειπα για κανεναν σας συγκεκριμενα.Ειναι ρε σεις γελοιοι αυτοι οι επαγγελματιες γκουρου του gaming.Απτο πρωτο πρωτο trailer που εδειξε η ND ειναι 10αρακι το παιχνιδι! Τωρα που τους βουλωσε και το στομα με το full game εκλεισε το θεμα.Και ναι δεν ειναι fps το παιχνιδι ουτε multiplatform το παιχνιδι που πηρε 10αρακια.Αυτα ειναι μονο καλα νεα ειναι για την κονσόλα ειναι.
Satan has left his killing floor
PS4
^^ Mα ακριβως γι αυτο χαιρομαι... γιατι και στοματα βουλωσε και την αναγνωριση του παιρνει.
Οταν εχεις φτιαξει ενα παιχνιδι που αλλαξε αρδην την βιομηχανια με ενα Uncharted 2 και καταφερνεις να επαναλαβεις το ιδιο πραγμα και να ακους σχολια οπως
"Defines our generation" , "The new standard for action games" , "Absolute perfection" κλπ κλπ κλπ
Ε τοτε εισαι τρισμεγιστος μαγκας! Και βλεπω πολλους devs οι οποιοι πηραν σεμιναριο με το uncharted 2 να παιρνουν καινουργιο τωρα! Δηλαδη δεν ειναι απλα απο οτι βλεπω ενα Uncharted 2 τουμπανιασμενο...εχουν βελτιωθει πολυ ολα και εχουν προστεθει κι αλλα. Και κρυιως απο οτι φαινεται εχουν δουλεψει στο...
storytelling... οχι οτι επασχε το ηδη κορυφαιο UC2 , απλα τωρα το πηγαν σε αλλο επιπεδο... οτι ναναι παιδες...πολυ θεοι οι τυπαδες της Naughty Dog, απλα respect. Και μοκο ετσι? Οπως παντα κουβεντα δεν ειπαν...ουτε υπερφιαλες πομπωδης δηλωσεις ουτε τιποτα. Απλα αφηνουν την δουλεια τους να μιλησει αντι γι αυτους! Γι αυτο τους λατρευω γιατι παρολες τις επιτυχιες τους, παραμενουν μετριοφρονες!![]()
Καταρχάς να τονίσω πως στο uncharted δίνω πολυ πολυ πολυ μεγαλύτερη σημασία στο single αλλα θα σου πω ότι είχες πει στο thread του battlefield σε παρόμοια συζήτηση.....άμα είναι να μην βάλουν καθόλου multi να τελειώνουμε αλλα απο την στιγμή που βάζουν θα κριθούν γιαυτο είτε θετικά είτε αρνητικά
κάνεις δεν θέλει να είναι το multi ίδιο με το 2 αλλα να είναι τουλάχιστον καλύτερο και όχι χειρότερο και για εμένα και πόλλους άλλους είναι απλά χειρότερο στο καθαρά gameplay κομμάτι όπως πολυ σωστά λες πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και όχι πίσω
ξεχνάς ότι μέρος στην τεράστια επιτυχία του 2 έχει και το πολυ καλο multi και ξαναλέω πως δεν θελουμε multi ίδιο με του 2 αλλα multi καλύτερο και όχι χειρότερο-προσπάθεια αντιγραφής του COD.
Και η πρώτη beta ήταν πολυ διαφορετική απο το 2 αλλα ήταν τουλάχιστον καλύτερη απο την τωρινή άρα συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο
Το καθαυτώ review πάντως δε γράφει παράλογα πράματα - όντως μερικά από αυτά συνέβαιναν και στο 2. Τι να πω πάντως, τελική άποψη θα βγάλω μόλις το πάρω στα χέρια μου, ελπίζω σύντομα!
Η καλυτερη ειδηση που ακουσα εδω και καιρο οτι γυρισαν το παιχνιδι στην ταχυτητα που ειχε το καλοκαιρι. Αψογα γιατι αυτο, απλα δεν παιζοταν.
Εχω επενδυσει απειρες ωρες στο multi του παιχνιδιου και φαινεται τα mail που εστειλα (μαζι με χιλιαδες αλλους) επιασαν τοπο.
Eπιτελους ενα παιχνιδι για να μαζεψω την παρεα παλι και να λιωνουμε τα βραδια.
Δοξα το θεο.
THANK YOU ND. FULL RESPECT
Τωρα για γραφικα textures ηχο και λοιπα τι να γραψω; Τα γνωστα; Αστο. Φτυάρια για τα σαγονια μας να παρουμε.
Ρε παιδιά το post μου για την ταχύτητα («ταινία του Αγγελόπουλου») δεν το το διάβασε κανείς; Και το ανέφερα σαν αρνητικό για την beta του Ιουλίου!
Όχι, φυσικά και δεν έγινε κάτι τέτοιο! Μην τρελαθούμε...
[gt]722908[/gt]
Ελληνικη γλώσσα θα έχουν μόνο τα κομματια που θα κυκλοφορήσουν ελλάδα η και ευρώπη?
Φίλε μου εσυ μια χαρα τα λες.......το ότι υπάρχουν παρα πολλοι απογοητευμένοι απο την υπερβολική ταχύτητα που το βάζεις;
Δεν θελουμε COD τρίτου προσώπου
Χίλιες φορές η ταχύτητα του Ιουλίου παρα το run run run run run and gun.....αυτο δεν είναι εξέλιξη και χάνει την ταυτότητα του έτσι
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο να τρελαθούμε τελείως
'Εχω την εντύπωση ότι θα είναι το κορυφαίο παιχνίδι που βγήκε για ps3.Εκτός αν προλάβουν και 4ο μέρος
Bookmarks