Page 71 of 145 FirstFirst ... 216167686970717273747581121 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Αμάν ρε παιδιά με τα σχόλια για το 3d. Δεν έχω ούτε χώρο ούτε λεφτά για 3d tv αλλά τώρα ΘΕΛΩ!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by kabamaru View Post
    Σε ΜΡ δεν το δοκιμασα, η αληθεια ειναι, αλλα στο single εμεινα πολυ ευχαριστα εκπληκτος. Δεν περιμενα με μετατροπη να εχω τετοια εικονα. Ισως τα μεγαθηρια-TVs της αγορας με 600Ηz και 800Hz επεξεργαστες να εκμηδενιζουν το lag.
    αυτες που εχουν τα 100 ή 200 Hz κτλ εχουν παραπανω lag συνηθως , επειδη "αργουν" να επεξεργαστουν την εικονα για να εχουν την "ομαλη κινηση". σε ταινιες δεν πειραζει κανεναν, αλλα οταν παιζεις Online ειναι σκοτωμα
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    αυτες που εχουν τα 100 ή 200 Hz κτλ εχουν παραπανω lag συνηθως , επειδη "αργουν" να επεξεργαστουν την εικονα για να εχουν την "ομαλη κινηση". σε ταινιες δεν πειραζει κανεναν, αλλα οταν παιζεις Online ειναι σκοτωμα
    Οκ. Δεν γνωριζω πολλα για το θεμα. Απλα ειχα την εντυπωση οτι τα 600 και 800 Hz αναφερονται στην επεξεργασια εικονας και οτι ισως βοηθουν στη συνολικη αποκριση

Relax, I'll get it...

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Βέβαια γι αυτό συνήθως έχουν και το game mode, στο οποίο απενεργοποιούνται όλα αυτά , και το lag, ανάλογα και με το μοντέλο βέβαια, πέφτει δραματικά.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Η Νaughty Dog παντως εχει κανει κατι κακο με το Uncharted 3....

Εχει δειξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πραγμα... παρα πολυ ομως...

οκ εγω εχω αποφυγει αρκετο υλικο, αλλα πλεον και μονο οι τιτλοι αρχιζουν και περιεχουν σποιλερ. Οταν βγηκε το Uncharted 2 ειχαμε δει 2-3 ντεμο το πολυ. Τωρα εχουν δειξει 5-6 σημεια του παιχνιδιου... way too much... way too much.

Ναναι καλα τα σποιλερ tags... αλλα οπως ειπα ακομα και οι τιτλοι ειδησεων του Uncharted 3 περιεχουν σποιλερς. Δεν χρειαζεται τοσο πολυ, ο κοσμος εχει ηδη πειστει και το hype ειναι ουτως ή αλλως ψηλα!

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

οκ εγω εχω αποφυγει αρκετο υλικο, αλλα πλεον και μονο οι τιτλοι αρχιζουν και περιεχουν σποιλερ. Οταν βγηκε το Uncharted 2 ειχαμε δει 2-3 ντεμο το πολυ. Τωρα εχουν δειξει 5-6 σημεια του παιχνιδιου... way too much... way too much.

Ναναι καλα τα σποιλερ tags... αλλα οπως ειπα ακομα και οι τιτλοι ειδησεων του Uncharted 3 περιεχουν σποιλερς. Δεν χρειαζεται τοσο πολυ, ο κοσμος εχει ηδη πειστει και το hype ειναι ουτως ή αλλως ψηλα!
    Νομιζω εχουν ανεβει οι αποδοσεις για το ποιο θα βγει GOTY και το παλευουν ολοι με νυχια και με δοντια. Στις πλατες του παικτη φυσικα

Relax, I'll get it...

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εγώ ακόμα κρατάω!!!
    Έχω μείνει μόνο στο 1ο trailer που το ανακοίνωσαν και στο πρώτο demo που έδειχναν το gameplay με φωτιά κτλ.
    Α είδα και μία φώτο εχτές καταλάθος που έδειχνε ερημικό τοπίο το οποίο όμως το ξερα οτι θα έχει ούτως ή άλλως απο το trailer οπότε οκ!

Ακόμα και το multi το έβαλα και τελικά δεν το έπαιξα γιατί δείχνει τα κλιπάκια στο lobby και βαριέμαι να πατάω συνέχει next κ next για να μη φάω spoiler...

Val σταμάτα να μπαίνει στα forum της ND και γενικά να ψάχνεις για το uncharted γιατί θα την πατήσεις...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Δημητρη ειναι πλεον μερος της προωθησης, δυστυχως.
    Με τοσα παιχνιδια την ιδια περιοδο πολλοι θα πειστουν απο λεπτομερειες, και αν κατι σου τραβηξει την προσοχη μπορει να το προτιμησεις. Εκει πονταρουν νομιζω, οτι δειξε δειξε ολο και καποιος ακομα θα πειστει.
    Φυσικα με τα δικα μας κριτηρια ειναι λαθος, με τα κριτηρια της αγορας ομως οχι. Και δεν εχει να κανει με την εταιρια, οι παντες το κανουν πλεον γιατι ετσι εχει διαμορφωθει η αγορα.
    Πχ, χρειαζοταν τωρα αυτο? Jaw dropping μεν, αλλα δεν χρειαζοταν νομιζω

Spoiler εννοειται για οσους απεχουν απο τα media του uncharted

Spoiler!

Παρεπιπτοντως υπαρχει και αυτο το συγκριτικο για το U3, ποσο εχει βελτιωθει δλδ το παιχνιδι οπτικα απο τοτε που παρουσιαστηκε μεχρι τωρα.
    http://gamingeverything.com/10192/th...f-uncharted-3/

Name
    Δημήτρης

εγω εχω δει το πρωτο βιντεο απο το chateau, δεν εχω δει κανενα τρεηλερ, ειδα και την Ε3 τελικα (ναι μετα απο "δες το μωρε σιγα δεν δειχνει κατι 4 λεπτα πραγμα ειναι" ενεδωσα )

Και .... αυτα.... ομως πως να προστατευτεις απο τιτλους... οταν σου λεει "London Subway map multiplayer" ε και μονο που το διαβαζεις καταλαβαινεις οτι μια τοποθεσια του παιχνιδιου ειναι το Λονδινο.....

ειναι μλκια αυτο το σκηνικο. Επισης και να μην το εχω δει, το εχουμε μαθει απο ολους (ειτε εδω, ειτε σε τιτλους νεων) για ενα gameplay video μεσα στο αεροπλανο. Οχι οτι δεν το περιμενα απο το πρωτο πρωτο τρεηλερ, αλλα οπως και να εχει.... Τωρα στις προηγουμενες σελιδες ακουω για νεο βιντεο που εδειξαν gameplay στην ερημο με τα εφφε αμμου κλπ... ε το παρακανουν...

απλα αγαντα λιγο.... δεν νομιζω να χρειαζεται να αποδειξει με τρεηλερς και αποκαλυψεις το αν θα παει στα GOTY το παιχνιδι και να μας τα δειξουν ολα πριν παιξουμε.... Θα το αποδειξει μετα την κυκλοφορια του και την γνωμη κοινου και κριτικων.

Απλα ο εντυπωσιασμος του κοινου εν μερη χανεται οταν ξερει απο πριν τι προκειται να δει στην τηλεοραση του....ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο σαν εμπειρια να μην γνωριζεις τι προκειται να συμβει, ποιο μερος θα επισκευθεις κλπ κλπ.

Ενιγουεη, νομιζω οτι το παρακαναν. Στο Uncharted 2 που βγηκε GOTY , οπως ειπα εδειξαν απλα 2 τρεηλερ και ενα - 2 gameplay videos. Δεν χρειαστηκε τιποτα παραπανω. Παντως ναι ολα για το μαρκετινγκ γινονται αλλα στην ουσια χαλαει αυτο την εμπειρια για εμας.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Απλα να προσθεσω σε αυτα που λες οτι ειναι 2 φορες μλκια για καποια συγκεκριμενα παιχνιδια οπως το uncharted. Κι αυτο γιατι το παιχνιδι ειναι campaign based, με ενδιαφερον που εστιαζεται στην εναλλαγη των τοπιων και με συγκεκριμενη διαρκεια που δεν ειναι τοσο μεγαλη. Αν δλδ απο αυτες τις 10 (δεν ξερω ποσες) ωρες που θα ασχοληθεις, εχεις δει/ακουσει/μαθει τις μισες τοποθεσιες και ξερεις ολους τους χαρακτηρες αυτοματως χανει ενα κομματι τους ενδιαφεροντος του.
    Ας πουμε στην περιπτωση του Skyrim που πραγματικα το εχουν ξεχεσει, νταξ δεν ειναι το ιδιο. Δεν ειναι selling point ουτε οι τοποθεσιες ουτε καποιοι χαρακτηρες σε ενα παιχνιδι 100 ωρων και πανω. Απλα δεν ειναι το ιδιο.
    Anyway!

Name
    Δημήτρης

^^ Aκριβως φιλε μου, συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Ελπιζω βεβαια το campaign να μην ειναι 10 ωρες μονο! Να φτανει το 12αωρο (που για εμενα σημαινει ανετα 16αωρο με τους ρυθμους που παιζω "ανακαλυπτω τα παντα, χαζευω τα τοπια, γενικα δεν τρεχω σαν τρελος να τελειωσω το παιχνιδι!")

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by kabamaru View Post
    Σε ΜΡ δεν το δοκιμασα, η αληθεια ειναι, αλλα στο single εμεινα πολυ ευχαριστα εκπληκτος. Δεν περιμενα με μετατροπη να εχω τετοια εικονα. Ισως τα μεγαθηρια-TVs της αγορας με 600Ηz και 800Hz επεξεργαστες να εκμηδενιζουν το lag.
    Καμία σχέση ρε παιδιά... ίσα-ίσα που όλα αυτά τα 10000000000000 Hz αυξάνουν το (input) lag! Μαρκετινίστικες βλακείες (όπως με τα Megahertz των CPU πριν μερικά χρόνια, πριν πιάσουν τα multi-core).

Γι' αυτό πάντα gaming mode στην TV! Έτσι κι αλλιώς το Uncharted στα 30 fps είναι... και τα 60Hz υπεραρκετά είναι.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Ακόμα και το multi το έβαλα και τελικά δεν το έπαιξα γιατί δείχνει τα κλιπάκια στο lobby και βαριέμαι να πατάω συνέχει next κ next για να μη φάω spoiler...
    Από την beta του Ιουλίου έχει προστεθεί επιλογή να κάνεις disable το Uncharted TV...

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^thanks! Θα του ρίξω μια ματιά τότε...

Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά παραπάνω, σχετικά με το πόσα πολλά δείχνουν για το Uncharted 3, λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του.
    Είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία και την εξέλιξή της, τις διαφορετικές τοποθεσίες και όλα αυτά. Δεν θα ήθελα να ξέρω ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά. Απλά να ξεκινήσω να παίζω και να τα δω στην πορεία, παίζοντας. Αυτό είναι και το νόημα ενός τέτοιου τίτλου, που είναι βασικά single player (δεν ξέρω τί γίνεται με το multiplayer κομμάτι και ούτε θα με απασχολήσει ποτέ).
    Ευτυχώς, έχω αποφύγει τα περισσότερα, έχοντας δει μόνο λίγο από το gameplay video στο αεροπλάνο (και θα ήθελα να μην είχα δει ούτε αυτό)......

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Ειναι κακη τεχνικη που με χαλασε και στο Dark Souls

Relax, I'll get it...

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Το βιντεο ειναι δικο μου, το τραβηξα οταν επαιζα online.
    Δειτε τι εγινε

[YOUTUBE]kv9NWkOolqU[/YOUTUBE]

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Να ρε συ, ήρθε το ελικόπτερο να σε πάει πάνω!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    Το βιντεο ειναι δικο μου, το τραβηξα οταν επαιζα online.
    Δειτε τι εγινε

[youtube]kv9NWkOolqU[/youtube]
    Και σε μένα στην Syria αν δεν κάνω λάθος μια στιγμή κόλλησε και με έδειχνε σε ένα σημείο ακίνητο όπου για μια στιγμή έλεγα θα κόλλησε ο χαρακτήρας αλλά μετά που περνούσαν αντίπαλοι από μπροστά μου κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Περίμενα να δω τι θα γίνει και μέχρι να τελειώσει το match εγώ έτσι ήμουνα. Αν δεν κάνω λάθος με κόλλησε σε σημείο που θέλαμε ακόμα 4 πόντους να νικήσουμε αλλά το match κράτησε μέχρι που μηδενίστηκε το χρονόμετρο όπου και έδειξε το τελικό σκορ. Νομίζω πως είχαμε νικήσει αυτά τα 8 λεπτά που περίμενα ^.^

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Κατι ειχα διαβασει οτι στην Συρια υπαρχουν πυλες που οδηγουν σε παραλληλα συμπαντα αλλα δεν το ειχα πιστεψει..Βρε λες;

Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

Bookmarks

Bookmarks