Page 67 of 145 FirstFirst ... 175763646566676869707177117 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Γιατί ρε ND το έκανες τοοοοοοοσο γρήγορο το ριμαδι;;;;;;;
    Η τόσο μεγάλη ταχύτητα του gameplay κατέστρεφει όλη την εμπειρία
    Uncharted κατεβασα......COD τρίτου προσώπου παίζω......γιατί ρε ND;;;;;;;
    Επίσης και τα perks είναι....κάπως.
    Πολυ arcade run n gun ρε παιδί μου.
    Ελπίζω μόνο να συνηθίζεται όλο αυτό

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^λολ χωρις να θελω φιλε μου να σε αμφισβητησω μιας και δενε χω παιξει το μουλτι, απλα γελαω γιατι σκεφτομαι λιγο αυτους τους κακομοιρους τους developers που με τιποτα δεν μπορουν (και ειναι λογικο) να τους ικανοποιησουν ολους!

Τι θελω να πω: Οταν ειχε βγει η ΒΕΤΑ του παιχνιδιου η Naughty Dog εφαγε κραξιμο επειδη το παιχνιδι ηταν αρκετα πιο αργο απο το Uncharted 2 multi. Τωρα λετε οτι ειναι πολυ γρηγορο! χαχα φαντασου τους αυτους που προσπαθουν να ικανοποιησουν τετοιο διχασμενο κοινο!!

ΥΓ: Παντως να σημειωσω.... δεν νομιζω το Uncharted να στοχευε ποτε στον ρεαλισμο η το simulation μιας μαχης! Παντα arcade παιχνιδι ηταν σε χειρισμο και στο multi και στο single. Νομιζω οτι το Uncharted 2 στο multi ηταν ο ορισμος του arcade run n gun! Και πολυ διασκεδαστικο ως προς αυτο! Αποψη μου βεβαια!

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Παίζαμε μαζί χτες και έπρεπε να σηκωθώ να δω το κουτί στο ράφι για να βεβαιωθω ότι παίζω uncharted και όχι cod σε τρίτο πρόσωπο.

Το beta ήταν λίγο πιο αργό αλλά ο χαρακτήρας και το gameplay του uncharted ήταν εκεί, το ένιωθες, το έβλεπες. Και ήταν και ΈΝΑ κλικ κάτω. Τώρα ειναι 10 κλικ πάνω. Μεγάλο λάθος για μένα.

Ναι ξέρω, αν παίζω 8 ώρες την μέρα όπως στο 2 ίσως το συνηθίσω, αλλά δεν ειναι σωστό. Δεν ειναι uncharted. Το βάρος, η κίνηση, οι κάμερες, όλα ειναι σε fast forward.

Ελπίζω πραγματικά να το φτιάξουν.

Sent from my Xperia mini pro using Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Χμμ, αυτη η CODοποιηση ολων εχει γινει επικινδυνη. Δεν πειραζει προφανως η ND θελει να δει τις αντιδρασεις σας και καλα κανετε και τα λετε και μακαρι να τα γραψετε στο κανονικο φορουμ για να σας ακουσουν. Η ND εχει δειξει πως ακουει. Ακουσε τα παραπονα στην πρωτη ΒΕΤΑ και τωρα το διορθωσε ισως ομως το παρακανε. Ακομα μπορει να ψαχνουν την τελεια ισορροπια και τους βοηθατε εσεις σε αυτο!

PSN ID
    OST9

Το έχω χιλιοπει το έχω χιλιογραψει. Το cod έχει καταστρέψει πολλά παιχνίδια. Μα παρά πολλά.

Έχουμε το λινκ για το site της ND να τα γράψω και εκεί;

Sent from my Xperia mini pro using Tapatalk

Name
    Δημήτρης

^^ http://www.naughtydog.com/

Και μπραβο σας που βοηθατε στο να γινει καλυτερο το παιχνιδι. Μην φοβαστε παντως, αν δουν οτι δεν σας ικανοποιει σιγουρα θα το φτιαξουν. Το εχουν αποδειξει πολλακις!

Εδω 3 ατομα γραψαμε σε ενα θρεντ οτι θελουμε ελληνικους υποτιτλους και τους εβαλαν!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Έχουμε το λινκ για το site της ND να τα γράψω και εκεί;
    http://forums.naughtydog.com/

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^λολ χωρις να θελω φιλε μου να σε αμφισβητησω μιας και δενε χω παιξει το μουλτι, απλα γελαω γιατι σκεφτομαι λιγο αυτους τους κακομοιρους τους developers που με τιποτα δεν μπορουν (και ειναι λογικο) να τους ικανοποιησουν ολους!

Τι θελω να πω: Οταν ειχε βγει η ΒΕΤΑ του παιχνιδιου η Naughty Dog εφαγε κραξιμο επειδη το παιχνιδι ηταν αρκετα πιο αργο απο το Uncharted 2 multi. Τωρα λετε οτι ειναι πολυ γρηγορο! χαχα φαντασου τους αυτους που προσπαθουν να ικανοποιησουν τετοιο διχασμενο κοινο!!

ΥΓ: Παντως να σημειωσω.... δεν νομιζω το Uncharted να στοχευε ποτε στον ρεαλισμο η το simulation μιας μαχης! Παντα arcade παιχνιδι ηταν σε χειρισμο και στο multi και στο single. Νομιζω οτι το Uncharted 2 στο multi ηταν ο ορισμος του arcade run n gun! Και πολυ διασκεδαστικο ως προς αυτο! Αποψη μου βεβαια!
    Το uncharted ήταν πάντα arcade αυτο είναι σίγουρο αλλα είχε και την κάλυψη και τον πιο προσεκτικό τροπο προσέγγισης τα οποία χάθηκαν απο αυτα που βλέπω. Για να σας δώσω να καταλαβετε η ταχύτητα είναι περιπου 1,5 φορές uncharted 2 χωρίς να πατησεις το τρέξιμο....το μόνο που βλέπεις είναι παίχτες να τρέχουν συνέχεια να πυροβολουν και να βαρανε μπουνιες.
    Για να μην παρεξηγηθώ είναι φορές που αυτο γίνεται διασκεδαστικό αλλα σε αυτούς που είχαν ασχοληθεί με το 2 θα τους φανει ξένο και υπερβολικό. Εγω προσωπικά προτιμούσα περισσότερο τον πιο αργο ρυθμό της beta απο τον καταιγιστικο ρυθμό που του έδωσαν (αν και υπάρχει και η επιλογή του να μείνει ίδια με το 2 που ίσως είναι και πιο εγγυημένη).Μόλις το δείτε τότε θα καταλαβετε τι εννοώ αν δεν αλλάξει (μακάρι)
    Κατα τα αλλα και τα γραφικά έχουν βελτιωθεί απο την beta και τα λάθη όλα έχουν φτιάξει και τα όπλα μου φαίνονται μια χαρά αν και κλωτσανε πιο πολυ αλλα η ταχύτητα είναι απλά υπερβολική......τολμώ να πω πως ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος και απο του COD

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Έπαιξα με ένα μέλος της Naughty Dog Online ^^
    Ruckus_ND λεγόταν.

PSN ID
    OST9

Εφυγε το mail στην ND. Για να δω θα απαντησουν;

Name
    Δημήτρης

^^Καλα μην περιμενεις απαντηση, αλλωστε δεν χρειαζεται να σδου απαντησουν απλα να σε διαβασουν και να καταγραψουν τα παραπονα! αν απαντουσαν σε καθε μεηλ δεν θα ειχαν χρονο να φτιαξουν το παιχνιδι! Μπραβο σου παντως σου εδωσα και ρεπ!

Εμένα το μόνο που με χαλάει είναι όταν σε βάζει σε game in progress και το score είναι κάπου 28-24. Είναι πολύ ενοχλητικό, όταν ξεκινάς από την αρχή μια χαρά μου φαίνεται η διάρκεια.

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Σταυρο που εστειλες mail γιατί εγω postάρα σε κάτι σχετικά threads.
    Να στείλω και εγω mail;

PSN ID
    OST9

web-help@naughtydog.com

Αυτο ειναι το mail που ελεγε να στειλεις αν εχεις suggestions για το online και λοιπα.

Στειλε.

Thanks Μητσο.
    Last edited by ps4; 04-10-2011 at 18:17.

Λάθος τρόπο διάλεξες, σου έδωσα link από το forum, εκεί πρέπει να γράψεις το feedback σου (το λένε και οι ίδιοι)...

web-help@naughtydog.com

Αυτο ειναι το mail που ελεγε να στειλεις αν εχεις suggestions για το online και λοιπα.
    Πού το έλεγε αυτό;;

http://www.naughtydog.com/contact/

If you have a question, comment or just encountered a bug or a problem with our website, send an e-mail to web-help[AT]naughtydog.com.

Ξαναλέω, ότι έχετε να γράψετε, πείτε το στο forum... εκεί διαβάζουν.

PSN ID
    OST9

Μπορεις να στειλεις το λινκ ακριβως ή να μου πεις που να το γραψω, γιατι ειμαι μεσα εκει αλλα εχει χαμο και δεν βλεπω πως μπορω να το κανω.

Το new message ειναι παντου απενεργοποιημενο. Πως στελνεις;
    Last edited by ps4; 04-10-2011 at 20:55.

Μπορεις να στειλεις το λινκ ακριβως ή να μου πεις που να το γραψω, γιατι ειμαι μεσα εκει αλλα εχει χαμο και δεν βλεπω πως μπορω να το κανω.

Το new message ειναι παντου απενεργοποιημενο. Πως στελνεις;
    http://forums.naughtydog.com/t5/Subw...-MP-experience

Και πιο συγκεκριμένα εδώ:
    http://forums.naughtydog.com/t5/Subw...ic/td-p/503115

PSN ID
    OST9

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Οριστε και το τελικο κειμενο. Για να δουμε. Προσωπικα παντως επειδη ειναι το παιχνιδι που μου αρεσει περισσοτερο απο ολα θα θα ξαναστειλω αν δω κατι που δεν μου αρεσει.

I think you made multiplayer mode waaaaay to fast (at least 5 clicks more than 2) and 1.5 clicks more than the fisrt beta. I dont want to see the greatest game ever to be like Call of duty.

The only thing I see in the game are the players running all the time and punching each other with some bullets to soften them up.

Please, please you must find the perfect balance between sim/arcade. The beta you released is full arcade.

Nothing else bothers me. The game is beyond PERFECT. But the gameplay fot multi.........................

.........................NOPE.

Hope I helped...!!!

Μερικα σχολια απο το φορουμ. Πανω κατω τα ιδια λενε.

1. I remember in the beta being THRILLED that the "blindfire with a pistol and punch" method of killing in UC2 was no longer happening in the beta. But now they are just replaced with the "run-blindfire-punch" method.

2. But I want to play a bit more so I can post something more speficic about the game play and the weapons. But the pace just few wrong. Nobody wants to use the cover anymore. Just run like a freak.
    Last edited by ps4; 04-10-2011 at 21:31.

Syria, London Underground and Yemen Uncharted 3 Multiplayer Videos

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bdIeO5cWPSw&feature=player_embedded"]Uncharted 3 London Underground Plunder HD - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6ng_0l--I9M&feature=player_embedded"]Uncharted 3 Full MP Plunder Yemen HD - YouTube[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=xYOzDiLGluw&feature=player_embedded"]Uncharted 3 Syria HD - YouTube[/ame]

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Ειναι οντως πολυ γρηγορο, οποτε σιγουρα θα πρεπει να διορθωσουν τη ταχυτητα και να ειναι οπως στο multiplayer του uncharted 2. Εγω πιστευω οτι θα το κανουν καθως υποστηριξαν με τον καλυτερο τροπο και βελτιωναν συνεχως με patch το multiplayer του uncharted 2. Εμπιστευομαι πλεον τυφλα την ND.
    Οντως ειναι ενας must buy τιτλος για την single player εμπειρια που σου δινει, αλλα το Uncharted 2 σε σχεση με το πρωτο που το τερματισα 2 φορες και μετα εμεινε στο ραφι, με κρατησε για 2 χρονια με το multiplayer το οποιο ηταν πολυ διασκεδαστικο.

Bookmarks

Bookmarks