Πολύ καλό το βιντεάκι.Από κάτι τέτοια φαίνεται πραγματικά τι δουλειά γίνεται στα γραφικά.Και όντως σε όλους τους τομείς φαίνεται πολύ βελτιωμένο
Πολύ καλό το βιντεάκι.Από κάτι τέτοια φαίνεται πραγματικά τι δουλειά γίνεται στα γραφικά.Και όντως σε όλους τους τομείς φαίνεται πολύ βελτιωμένο
Πολυ καλο multiplayer απο την beta που επαιξα. Καλυτερο απο το 2 μου φαινεται, αν και δεν ειχα παιξει πολυ, αλλα νομιζω ειναι καλυτερο. Μερικα καλα που ειδα ειναι που σε κανει respawn διπλα σε καποιον buddy, το εφφε οπου εστιαζει και θολωνει μου αρεσει οταν στοχευεις, τα πολλα μεταλια, τα treasures και τα objectives, οπου δεν χρειαζεται να τα παρεις υποχρεωτικα αλλα σου δινουν επιπλεον βαθμους για να ανεβεις rank. Δεν ειχα καθολου lag, μονο που αργει να βρει παιχτες μερικες φορες και πρεπει να περιμενεις. To uncharted TV δεν ειναι και κατι το σπουδαιο, θα προτιμουσα να εβρισκε γρηγοροτερα παιχτες.
Πολυ ωραια τα maps με διαφορα μερη και επιπεδα οπου μπορεις να πας ή και να σκαρφαλωσεις, ακομα κι να πεσεις απο ψηλα (δεν χανεις). Εχει κατι σημεια, οπως η τροχαλια στον πυργο, οπου πιανεσαι και κατεβαινεις ενω μπορεις να στοχευεις ταυτοχρονα αλλα και οι καροτσες διπλα στο εν κινησει για απογειωση αεροπλανο, που σου ανεβαζουν την αδρεναλινη! Ωραιος χειρισμος και οι διαφοροι ελιγμοι και τα melee που κανει ο παιχτης και η καλυψη ειναι απο τα θετικα. Δεν εχω παιξει παρα πολυ, αλλα μεχρι στιγμης με εχει κερδισει και σιγουρα θα ασχοληθω περισσοτερο οταν κυκλοφορησει, εκτος μονο απο το single, που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αριστουργημα, οπως τα δυο προηγουμενα. Θελω να παιξω την beta αλλα θα με χαλασει που θα πρεπει να μηδενιστουν τα στατιστικα μου. Παιζω για να δω τι αλλο θα ξεκλειδωσει αλλα γινονται και ωραια ματσακια. Οποιος δεν εχει κατεβασει την beta να την κατεβασει οπωσδηποτε!
εμενα το adventure δεν μου εκανε μεγαλη εντυπωση μπορω να πω
H BETA τελικα θα κρατησει περισσοτερο και δεν θα σταματησει σημερα.
Αντ'αυτου θα συνεχισει μεχρι τις 15 ιουλιου.
http://www.thatvideogameblog.com/201...beta-extended/
Κι όμως το ξαναπαίζω άνετα το 1 (όπως και το 2 φυσικά).
Όλα τα uncharted είναι all time classic.
Νεα γυρο απο την ταινια http://www.vg247.com/2011/07/19/new-uncharted-movie-direct.. μαλλον θα ειναι αλλος ο προταγονιστης.
Uncharted 3 Multiplayer Beta Ends With 1.9 Billion Total Kills
Here are some rather awesome stats from the beta posted over on the PS Blog:
.
- Total unique Beta players: 1.53 million people.
- Total kills: 1.9 billion.
- Total Cash collected: 1.4 trillion dollars.
- Total shots fired: 48 billion.
- Total matches completed: 22 million.
- Total time played: More than 362 years worth of matches.
Δεν εντυπωσιαζομαι... τα 1.2 billion απο αυτα τα kills ειναι δικα μου.... αν θελετε πειτε μου να ανεβασω screenshot.
CHALLENGE ACCEPTED!!![]()
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
Μα ο Chuck Norris παιζει ηδη το 4.Eιναι στο σημειο που ο Drake καταπινει μαχαιρια και γυαλια καρφια.Δεν βαζω σποιλερ γιατι ειναι σεναριο που εμφανιζεται μόνο στο ps4 του Norris.
Satan has left his killing floor
PS4
46 λεπτα? Spoiler warning?? or not?
Bookmarks