Results 1 to 20 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Εγώ γιατί δεν είδα διαφορά; Εκτος απο το ότι πρέπει να έπεσα και με νούμπς με αποτέλεσμα να τους γαζώσω όλους xD Εγώ που στο U2 έβγαινα το πολύ μέχρι τη μέση του scoreboard! Μετά φυσικα εκανα quit για να μου μείνει το αίσθημα του νικητή
    Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά και σε όποιον έχει παίξει πολύ το Multiplayer του 2 φαίνεται σχεδόν αμέσως.
    Το παιχνίδι είναι μία ταχύτητα κάτω.Από το πως σημαδεύεις,το πως κρεμιέσαι,το πως αποφεύγεις τις σφαίρες,και γενικά όλη η δράση και η κίνηση του είναι μια ταχύτητα κάτω.
    Στο 2 μπορούσες άνετα να αρχίσεις το ακατάπαυστο jumping και να μην σε πετυχαίνει άνθρωπος (από τους μέτριους παίχτες φυσικά γιατί οι καλοί άστο!)
    Εδώ δεν έχει τέτοια από ότι είδα.
    Επίσης μπορούσες να σημαδεύεις χωρίς να κλωτσάει τόσο πολύ το AK-47 και το Μ4.Στο 3 αυτά είναι ουτοπία Δεν μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο από τα 10-15 μέτρα με το AK όσο καλός και να είσαι στο aiming.Αυτό το Uncharted είναι η πεμπτουσία του FAL μέχρι στιγμής...
    Εάν σκεφτεί κανείς ότι το 80-85% τον τοπ παικτών στα Leaderboards του 2 χρησιμοποιεί Down The Irons + Flee Foot(Boosters) με ΑΚ-47 θα ακούσει πολλά μπινελίκια η Naughty Dog για την παραπάνω εξέλιξη

Last edited by I_HAVE_A_NAME_; 02-07-2011 at 19:53.
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Bookmarks

Bookmarks