Page 35 of 145 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Aραχνη? Στο Uncharted? Που?!

Οσο για τα ζομπι , οσο και να κοροιδευετε τα τσουβαλιαζετε ολα σε ενα επειδη ειναι πρωην ανθρωποι και σας εδωσα ηδη την απαντηση μου.

Και το Resistance 3 ειναι γεματο ζομπι λοιπον.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

ΧΑ!!! σε τσακώσαμε είναι εξωγήιν... χμ... οι μολυσμένοι λες; Παίζει να είναι και αυτά ζόμπι. Ορίστε, σου τα λέγαμε, έχουν πήξει τα παιχνίδια από ζόμπι.
    Κάτσε να θυμηθώ την αράχνη... λες να την μπερδεύω σε άλλο παιχνίδι, πάει καιρός που έπαιξα τελευταία φορά το Drakes Fortune; Είναι μία πίστα που πρέπει να τραβήξεις μοχλούς, ανέβα κατέβα σκάλες που αλλάζουν επίπεδα (ανεβοκατεβαίνουν) έχεις και παρέα μία τύπισσα και ξαφνικά προς το τέλος ανεβαίνεις μία σκάλα και σου επιτίθεται η αράχνη (ή σκορπιός ή ότι είναι ένα πράγμα), αλλά τρώει την πόρτα στα μούτρα. Ψάχνω και αν το βρω εδώ είμαστε...

Λες να είναι κανένα Lara Croft underworld??? Μπα...
    Last edited by Nek_Food; 13-04-2011 at 16:04.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Για τεράστια αράχνη ούτε εγώ θυμάμαι να πω την αλήθεια....
    Του Resi είναι διαφορετικά. Είναι νοήμοντα ώντα που όταν σε βλέπουν προσπαθούν να σε πυροβολήσουν και όχι να σε φάνε

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Πάντως και μένα με χάλασε αυτή η απότομη "στροφή" στο μεταφυσικό, προς το τέλος και των 2 uncharted....

Θυμάμαι όταν έπαιζα το 1, δεν είχα ψιλιαστεί καθόλου, γιατί το παιχνίδι ουσιαστικά δεν είχε δείξει "τάσεις" να το γυρίσει στο μεταφυσικό.... και όταν εμφανίστηκαν τα zombies - μεταλλαγμένοι ισπανοί (πείτε το όπως θέλετε) ξενέρωσα εως έναν βαθμό.

Το 2ο από την άλλη, που το έπαιξα πριν λίγους μηνες είχα φανταστεί ότι στο τέλος θα πετάξουν εκεί πάλι κάτι μεταφυσικό! Αλλά προσωπικά, ήταν χειρότερο από οτι το 1 σε αυτο το σημειο..
    Δηλαδή, εκεί που το παιχνίδι ειχε κλιμακούμενη δράση, με ανατροπές, epic στιγμές και γενικά είχε ξεπεράσει την έννοια AWESOME, μου πετάει στο τέλος αυτα τα "πιθήκια-γορίλες" και καλα φύλακες της πόλης που ήθελαν 100 σφαίρες για να ψοφίσουν, ή 2 hits με το crossbow που το κουβαλούσαν, έφαγα τρελή ξενέρα... εννοείται πως ακόμα το θεωρώ το καλύτερο game που έχω παίξει ever, αλλα την ξενέρα την έφαγα σε κείνο το σημειο....

Ξέρω ότι και στο 3ο θα μας κοτσάρουν κάτι στο τέλος απλά εύχομαι να είναι μούμιες?! μιας και παίζει κάτι με την έρημο (δεν έχω διαβάσει και ούτε προκειται λεπτομέριες για το παιχνίδι )
    Spoiler!

PSN ID
    Nek_Food

OK, είδα κάνα δυο βίντεο από το walkthrough και δεν μου θυμίζει κάτι αυτό που λέω... το treasure vault μοιάζει σαν πίστα, χρώματα, σκάλες, διακόπτες αλλά όχι δεν είναι αυτό που λέω. Αυτό που θυμάμαι ήταν κάτι αγάλματα σε "ανώτερο επίπεδο" (πιο ψηλά δηλαδή) που πείραζες τα χέρια τους και τραβιόντουσαν μέσα ή στο πλάι και αυτομάτως στο κέντρο της πίστας ανέβαιναν ή κατέβαιναν κάτι πελώριες πετρινες σκάλες που στην αρχή π.χ. ήταν ένα με το έδαφος, κατέβαινες - ανέβαινες και πήγαινες αλλού... για το ίδιο πράγμα (νομίζω ήταν σε σχήμα σταυρού η όλη φάση με τις σκάλες). Στο ένα άγαλμα νομίζω έλειπε το χέρι - κοντάρι; Στο τέλος της πίστας σε κυνηγάει σε μία σκάλα, τρέχεις - τρέχεις και πηδάς από μία πόρτα που κουτουλάει επάνω και σκάει μία κοτρόνα στο κεφάλι της/του. Κάτι τέτοιο... ίσως να είναι το Lara Croft δεν ξέρω είδα και την λίστα με τα παιχνίδια μου στα τρόπαια/achievements (μπας και είναι από το 360), είδα και κάνα δυο ακόμη βιντεάκια από την Lara αλλά μπα δεν βγάζω άκρη.

Οπότε, επίσημα λέμε ότι "το έχω χάσει" και αδιαφορούμε για αράχνες/σκορπιούς κλπ, αλλά ακόμη και να υπήρχαν τέτοια δεν θα με ενοχλούσαν, που τώρα που δεν υπήρχε κιόλας... τα ζόμπιlike κυρίως άντε και εξωγήινους από το πουθενά έχω βαρεθεί πολύ όπως είπα.

Υ.Γ.: αν θυμηθεί κανείς τί είναι αυτό που περιγράφω ας μου πει μπας και ηρεμήσω.

Name
    Δημήτρης

^^ Resident Evil 5 μηπως? Το level Οντως εμοιαζε λες και ειναι απο ναο στυλ Uncharted, ειχε σκαλες ενα με το πατωμα που ποτε ανεβαινε η μια πλευρα ποτε η αλλη (σχημα σταυρου οντως) και στο τελος ειχε ενα boss που δεν θυμαμαι αν ηταν ακριβως αραχνη αλλα εμοιαζε με κατι τετοιο τελωσπαντων....

Αν το βρηκα τι κερδιζω?

Edit: Να και το βιντεο: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=22AQO11ADRU&feature=related"]YouTube - Resident Evil 5 speed run playthrough HD part 13 - Indiana Chris[/ame]

Noμιζω οτι το εχω...
    Last edited by Valkyre; 13-04-2011 at 16:51.

PSN ID
    Nek_Food

Ωραίος... μπράβο αυτό είναι απλά εγώ δεν είχα ρουκέτα οπότε την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια στο πρώτο walkthrough, στο δεύτερο speed run λογικά αφού το είχα και δούλεψε έτσι, το ίδιο θα έκανα. Η αλήθεια είναι ότι πήγε για λίγο το μυαλό μου στο RE5 αλλά στο πρώτο βίντεο που είδα ήταν άλλο πλάσμα (σε άλλη πίστα) και με παραπλάνησε. Τι κερδίζεις; Ένα +rep αν μπορώ (δεν μπορώ, βάλε το στο τεφτέρι), σου φτάνει υποθέτω.
    Τουλάχιστον δεν το έχω χάσει τελείως, απλά τα μπερδεψα λιγάκι.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Συγχαρητήρια Valkyre!
    Λάβατε μέρος στον κρυφό διαγωνισμό του forum και κερδίσατε ενα απίθανο δώρο.
    Κερδίζετε την παρακάτω φιγούρα βασισμένο στον κόσμο του Uncharted: Drake's Fortune.
    Officialy Licensed Uncharted: Drake's Fortune product.
    Spoiler!

Spoiler!

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Valkyre, αν δεν σου αρέσει το δώρο που σου δίνει ο enstikto, μπορείς να επιλέξεις αυτό:
    Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

...

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=27084064&postcount=88

Wow, "spoiler"!!!

So long and thanks for all the fish...! Enough posts and contribution from me.-

Keep offtopic-ing, "moderating" and -rep-ing...
    Last edited by psx3; 14-04-2011 at 01:58.

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Valkyre, αν δεν σου αρέσει το δώρο που σου δίνει ο enstikto, μπορείς να επιλέξεις αυτό:
    Spoiler!

Να σε κυνηγάνε για να σε ξεσκίσουν τέτοια ζόμπι, ε;

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Spoiler!
    Το παίρνω εγώ μιας και ξεκίνησε από μένα η συζήτηση
    Πάντως στο δεύτερο κολλούσε πιο πολύ το "φανταστικό" σε σχέση με το πρώτο.Απλά είναι αλήθεια ότι έτσι όπως εξελίσεται το παιχνίδι μόνο αυτό το στοιχείο δεν περιμένεις να δεις.
    [Σχετικά με τα ιντιάνα είναι σωστά αυτα που λες Valkyre αλλά κολλούσαν και όμως με την όλη υπόθεση αν και το τελευταίο ιντιάνα το ξεφτίλισε το θέμα]
    Πάντως στο τρίτο μέρος του uncharted περιμένω να δω ποιό θα είναι το φανταστικό στοιχείο(αν υπάρχει, αν και νομίζω ότι πάλι θα έχουμε εκείνα τα πλασματάκια που περπατάνε δαγκώνουν και δεν είναι ζωντανά και επίσης δεν είναι και η φωτό που έβαλε ο Εzio.........)

PSN ID
    Nek_Food

Όλο και κάτι "καλό" θα σκάσει μύτη υποθέτω από την καυτή άμμο της ερήμου ή στις εγκαταλειμμένες από Θεό και ανθρώπους τοποθεσίες - πόλεις... κάπου θα τριγυρνάει και κάνας ξεχασμένος "πρωτόγονος" ο οποίος θα έχει μεταλλαχθεί από την πολυκαιρία ή κάποια νόσο ή κάποια κατάρα ή... τέλος πάντων 38 σελίδες με το καλημέρα μας και έχουμε ακόμη μία διακοσάρα μερούλες για την κυκλοφορία του... αυτό δείχνει πόσο την αγαπάμε αυτή την σειρά και τους χαρακτήρες της.

Name
    Δημήτρης

Χαχαχα σορρυ αλλα θα το παρω το μωρακι που μου προσφερει ο Εζιο!

Σιγουρα το ιντιανα 4 το ξεσκισαν δεν το συζηταμε. Ελπιζω στο 5ο να ξαναβρεθουν σε γνωριμα επιπεδα.

Τωρα το Uncharted 3 πιστευω οτι και αυτο κινειται στα χναρια του 2ου. (αναζητηση μυθολογικης πολης κλπ κλπ) Οποτε το φανταστικο στοιχειο και παλι θα υπαρχει κι εγω οπως ειπα πιστευω οτι ταιριαζει αψογα με το υφος της σειρας. Σιγουρα δεν θελω να δω διαστημοπλοια, αλλα νομιζω ειδικα το Uncharted 2 κινηθηκε σε υποδειγματικα επιπεδα στον συγκεκριμενο (κι οχι μονο) τομεα!

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by aiva View Post
    Να σε κυνηγάνε για να σε ξεσκίσουν τέτοια ζόμπι, ε;
    Πρέπει να οργανωθούμε να ψάξουμε για κάποιον θησαυρό που τον φυλάνε τέτοια ζόμπι.

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

Θυμάστε ένα πολύ αρχαίο αγαλματκι που από το σώμα του διακρινόταν ένα μεγάλο π***ος ,?? Ποιό μεγάλο και από το σώμα.... Άκουσα ότι είναι χαμένο σε ένα ανεξερεύνητο εξωτικό νησί κσι το φυλάνε τέτοια ζόμπι που λέτε...... Μια προφητεία λέει ότι κάποια στιγμή κάποιοι εκλεκτοί θα εμφανιστούν εκεί για να το κλέψουν λόγο της μεγάλης του αξίας.....αλλά τελικά οι εκλεκτοί θα χαθούν εκεί και δεν θα γυρίσουν πότε..... Σύμφωνα με την προφητεία μαγευτηκαν από της νεραιδες που ζουν εκει. Αυτό που τόσα χρόνια θα πρόσεχαν σε ένα άγαλμα..τώρα το έχουν πραγματικά.......
    Σσσσσστ....μην μιλάτε....ήρθε η Chloe. .....μην μας ακούσει....

Name
    Δημήτρης

Βασικα αν πρεπει να γινω ζομπι για παρτη της, γινομαι... ευκολα!

<3 Κιρα....

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι αν ζητατε ενα uncharted που να μην εχει κανενα φανταστικο στοιχειο απλα ζητατε κατι που ΔΕΝ θα ειναι uncharted. Aυτη ειναι η συνταγη του blockbuster και της light hearted διασκεδασης που προσφερει το παιχνιδι. Ειναι μια περιπετεια που θα σε κανει να περασεις καλα με τον "καλο" πρωταγωνιστη που θα γλυτωσει απο 1 εκ σφαιρες (ξυστα εννοειται), που θα οδηγησει ο,τι πεταει και ο,τι περπαταει με μιση ροδα/φτερο, που θα αστειευεται ενω πεφτει στο κενο, που θα νικησει και στο τελος θα σωσει και την κοπελια.
    Ο ρεαλισμος δεν ειναι στοιχειο του παιχνιδιου γενικοτερα (περα δλδ απο τα φανταστικα στοιχεια) και ετσι πρεπει για να σου περασει αυτο που θελει.
    Και ειναι σιγουρα ενα απο τα μεγαλα κατορθωματα της ND αυτο, οτι μετα απο καποια χρονια ενα παιχνιδι σε κανει να περνας καλα και να νιωθεις την ξενοιασια μιας ταινιας action παλιας κοπης, ala Ιντιανα.
    Και φυσικα επειδη οι ανθρωποι ειναι απολυτως διαβασμενοι, δεν θα σου πεταξουν το Leviathan εκει που κολυμπας out of the blue. Εχουν κανει homework τρελο, θα το συνδεσουν με αυτο που παιζεις σεναριακα αλλα και με το setting για να βγει ωραιο(το φανταστικο στοιχειο).
    Last edited by hakoo; 14-04-2011 at 15:47.

Εμένα πάλι δεν με χάλασε καθόλου το ''φανταστικό'' του πράγματος. Ίσα-ίσα που με εξέπληξε πολύ ευχάριστα και μάλιστα την στιγμή που σκεφτόμουν, πόσους ακόμα μαυροντυμένους και γκρί εχθρούς, θα πρέπει να τσακίσω. Την ίδια τρομάρα, είχα πάρει όταν έπαιζα ένα από τα πρώτα Tomb Raider και συνάντησα την πρώτη μου μούμια. Ακολουθεί αναπαράσταση της συνάντησης.

Εγώ:
    Μούμια:
    Εγώ:
    Μούμια:
    Εγώ:
    Μούμια:
    Εγώ:
    Μούμια:
    Εγώ:

PSN ID
    enstikto