Page 31 of 145 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast
Results 601 to 620 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ατελειες ολα εχουν δεν το συζηταμε.Απλα χαρακτηρισμος τρελες μου εκανε εντυπωση.
    .

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Nαι έχει τρελές ατέλειες το παιχνίδι είναι η αλήθεια.Δοκίμασες να παίξεις με μικροσκόπιο?Κάντο και θα με θυμηθείς.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Ρε παιδιά τα jaggies πάνε σύννεφο,αλλά τα γραφικά είναι πολύ καλά.Δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση γιατί άλλα καταλαβαίνετε.Όπως και αν έχει το παιχνίδι είναι κορυφή αλλά όχι λόγω των γραφικών του μόνο.Και το ίδιο υποθέτω θα συμβεί και με το τρίτο.Απλά κάποια στιγμή οι εταιρείες θα μπορούσαν να ανεβούν ανάλυση

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Δεν νιωθεις τωρα που τελειωσες το 2 οτι ο χρονος μεχρι το Νοεμβριο περναει απελπηστικα αργα?

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by msnes7 View Post
    Ρε παιδιά τα jaggies πάνε σύννεφο,αλλά τα γραφικά είναι πολύ καλά.
    2xMSAA ειναι,αλλα πραγματικα δεν με ενοχλησαν στο U2.Αν παιζεις στο μισο μετρο απο την TV τι να σου κανω.

Να δουμε το U3 που μαλλον θα εχει MLAA.Λογικα θα εχουμε εμφανεστατη διαφορα απο το 2.
    .

PSN ID

Quote Originally Posted by PDS View Post
    2xMSAA ειναι,αλλα πραγματικα δεν με ενοχλησαν στο U2.Αν παιζεις στο μισο μετρο απο την TV τι να σου κανω.
    Τι να κάνω,να βγω έξω από το σπίτι για να μην βλέπω jaggies?Δεν είπα ότι με ενόχλησαν είπα ότι φαίνεται έντονα σε πάρα πολλά σημεία(όπως και σε πολλά άλλα παιχνίδια).Καλή στο αποτέλεσμα(frames με βάση του τι γίνεται) αλλά η ανάλυση είναι λίγη για τις εποχές μας.
    Πάντως είναι από τα λίγα games που θα ήθελα πολύ να δω με κάποια επιλογή ΑΑ 16X πόσο αριστούργημα θα έδειχνε
    Last edited by msnes7; 21-03-2011 at 01:09.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Xαιρομαι που δεν ειμαι εσυ! Γιατι αν ημουν εσυ, μαλλον δεν θα μπορουσα να ευχαριστηθω game στο playstation 3 ( απο τεχνικης αποψης παντα) και μαλλον θα το ειχα πεταξει απο το παραθυρο!

Χαιρομαι λοιπον πολυ, που οταν παιζω Uncharted 2 δεν βλεπω ουτε ενα jaggie και μου πεφτει το σαγονι στο πατωμα καθε φορα που το ξαναπιανω στα χερια μου και δεν νιωθω την αναγκη για 48 Χ Αnisotropic, 24 X AA και αναλυση 2500 Χ 1280p (οσο εχουν φτασει τα πισια δεν ξερω) για να εντυπωσιαστω!
    Funny Pic (χωρις παρεξηγηση )

- LOOK AT TEH JAGGIES!! JAGGIES EVERYWHERE!!

Last edited by Valkyre; 21-03-2011 at 02:19.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πάντως είναι από τα λίγα games που θα ήθελα πολύ να δω με κάποια επιλογή ΑΑ 16X πόσο αριστούργημα θα έδειχνε
    Αν βαλουν MLAA θα δουμε σποτελεσμα 8xAA και ανω.Θα δειξει.
    .

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν βάλει MLAA; Το killzone 3 έχει και η ND δεν είναι κάποιο τυχαίο studio. Ίσως να θέλουν να το ανακοινώσουν στην E3.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eιναι βεβαιο οτι θα προσπαθησουν να βαλουν και μακαρι να το εφαρμοσουν καλυτερα.
    Για μενα καλυτερη εφαρμογη εχει στα GoW3 και LBP2 και οχι τοσο στο killzone3.
    .

Name
    Δημήτρης

Κανοντας αναλυση του direct feed gameplay του Uncharted 3, το ειχα ποσταρει πριν απο λιγες σελιδες, το Digital foundry (ή καποιο αλλο δεν θυμαμαι ακριβως) ειχε καταληξει στο συμπερασμα οτι το uncharted 3 θα χρησιμοποιει MLAA τεχνικη. Αλλωστε θα ηταν ηλιθιο να μην το κανει ρε παιδια, αφου η τεχνικη αυτη ελευθερωνει πολλα resources.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

^
    Ε τοτε λογικα θα χρησιμοποιει ΜLAA,γιατι στο Digital foundry με τον ιδιο τροπο ειχαν δει πρωτοι οτι θα εχει και το Killzone3.
    .

PSN ID

Δεν παίζουν όλοι σε 40ρες και πάνω τηλεοράσεις τι να κάνουμε........Οπότε τα ανάλογα σχόλια δεν τα σχολιάζω καν γιατί είναι άστοχα.Στην 32" την οποία χρησιμοποιώ και στο pc ταυτόχρονα είναι έντονο το φαινόμενο των jaggies σε χαμηλή ανάλυση είτε είναι pc είτε ps3 σε όλα τα games.Τώρα αν εσείς πάτε στο μπαλκόνι ή σε 7-8 μέτρα λογικό είναι να μην βλέπετε τίποτα.Αλλά η μαγεία ενός game είναι μεγαλύτερη όσο πιο κοντά είσαι στην οθόνη.Γιατί όσες φορές έπαιξα από μακριά πραγματικά ξενέρωσα

Name
    Δημήτρης

Σιγα βρε msnes μην παιζουμε και απο 5 χιλιομετρα αποσταση....

40" οθονη και παιζω στο 1 μιση μετρο. Ακουγεται υπερβολικο?? Μηπως χανω ολη την μαγεια? Δεν ειναι καθολου αστοχο αυτο που λεω εγω. Μιλαμε για ενα παιχνιδι που η κοινη γνωμη το θεωρει τουλαχιστον εντυπωσιακο και αυτο που ειχες εσυ να σχολιασεις ειναι οτι ειναι γεματο ατελειες που σου βγαζουν τα ματια. Δηλαδη το γεγονος οτι βλεπεις αυτου του ειδους τα γραφικα σε αυτο το απαρχαιωμενο και αθλιο hardware 4 χρονων που κουβαλαει το PS3 δεν σου λεει τιποτα? Βλεπεις αλλα παιχνιδια στις κονσολες πιο ομορφα? Αν κατι ειναι αστοχο ειναι αυτο που λες.

Οκ συμφωνοι οι PC gamers δυστυχως (ή ευτυχως γι αυτους) δεν μπορουν να εντυπωσιαστουν απο οτιδηποτε δεν κουβαλαει απανω του τρελη αναλυση, 16 Χ ΑΑ κλπ κλπ. Στην τελικη ποιος χανει?

Εγω που εντυπωσιαζομαι ευκολα απο ταπεινα παιχνιδια οπως το Uncharted 2, ή ο PC gamer που περιμενει αυτα τα 1-2 παιχνιδια τον χρονο που θα τον κανουν να χαζευει την οθονη του?

To Playstation 3 ανοιξες οταν εβαζες μεσα το δισκακι του Uncharted 2. Τι ακριβως ηθελες να βγει απο εκει? Το Crysis 3? Ναι λοιπον, αν το Uncharted 2 ειναι γεματο ατελειες, δεν θελω να φανταζομαι τα αλλα παιχνιδια του PS3 τι ειναι. Μονη μου ενσταση σε ολο αυτο ειναι να κρινουμε παντα με καποια βαση και οχι αυθαιρετα. Και η βαση εδω ειναι η σχεση hardware και αποτελεσματος αυτου που βλεπεις στην οθονη σου. Και ουσιαστικα, αν το σκεφτεις, με βαση αυτο ακριβως, το Uncharted 2 παταει οτιδηποτε κυκλοφορει στα πισακια γιατι δυστυχως τα πισακια δεν τα εκμεταλλευται κανεις στο επακρο, ουτε το hardware που κουβαλανε γινεται optimize ουτε τιποτα. Απλα φροντιζεις να εισαι 1-2 σκαλια πανω απο τον μεσο ορο για να λες οτι τα περισσοτερα παιχνιδια δεν θα τρεχουν χωρις προβληματα. Μεχρι βεβαια να ερθει ενα Crysis και να σου θυμισει τι σημαινει κακογραμμενο παιχνιδι και σπαταλη και υπομονη 2 χρονακια συνοδευομενα απο μπολικα benchmark-ακια.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ανταπόκριση από Sony Bravia X3500 40 ινστών και 50-75 πόντους απόστασης (λόγω χώρου): μια χαρά! (ρυθμίζουμε και κανά TV setting)

Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε κατά πόσο «εκπαιδευμένα» είναι τα ματάκια μου περί τεχνικών χαρακτηριστικών και εν γένει ότι βλέπουν μπροστά τους εδώ και πολλά χρόνια στα δρώμενα της τεχνολογίας.

ΟΚ, υπάρχουν artifacts και jaggies (aliasing και όχι jaggies, έλεος πια, οι ξενοδημοσιογράφοι έχουν ημιμάθει όλα τα νέα παιδιά), αλλά το ΠΟΣΟ είναι διακριτά ΔΕΝ έχει να κάνει μόνο με το PS3 και τον εκάστοτε τίτλο. Σαφέστατα -τονίζω ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ- τον βασικό ρόλο παίζει ο κώδικας ενός τίτλου (render engine) αλλά παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο η ποιότητα της TV, οι ρυθμίσεις (σωστές για PS3 gaming αυστηρά - όχι για ταινίες - όχι για κανάλια τηλεοπτικά ελεύθερα / συνδρομητικά, γιατί είναι άλλες) και φυσικά η απόσταση.

Για παράδειγμα, η τηλεόρασή μου (που δεν επιλέχθηκε τυχαία το 2007) είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για το PS3. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν στις περισσότερες παρουσιάσεις, αυτή επιλέγεται για να απεικονίσει PS3 games (τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2010, πριν την έλευση του 3D). Ε, με σωστές ρυθμίσεις και απόσταση 50-75 εκατοστών, δύσκολα παρατηρώ aliasing σε "τούμπανο" τίτλους όπως το WipEout HD ή στο SuperStarDust HD (ακόμα και στο πρώτο game του PSN, το tech demo με τις πάπιες στα νερά που κατέληξε να γίνει game - μηδέν aliasing).

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξης: πλέον είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική απεικόνιση μιας κονσόλας, για αυτό και ο κάθε χρήστης ενδέχεται να βλέπει διαφορετική "ποιότητα". Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και αναφέρομαι στην τιμή μιας TV. Για παράδειγμα η δική μου το 2007 κόστιζε 3.500 ευρώ. Ε, δεν εθελοτυφλώ, δεν είναι μια "TV του λαού" = για την εποχή ήταν εξαιρετικά εξειδικευμένη. Ακριβή - ξεακριβή όμως, αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε, ΑΥΤΟ κάνει. Απο την άλλη, δεν μπορούν όλοι να σκάνε τόσα χρήματα. Για αυτό υπάρχουν και άλλα μοντέλα, για άλλες τσέπες. Και ίσως λίγο aliasing. Σιγά τα ωά.

Τέλος, δεν θα πάρω μέρος στην κουβέντα, περί PC (θα πεθάνω στα γέλια και μόνο που το σκέπτομαι) και κονσολών και περί αξιοποίησης των δυνατοτήτων των πρώτων, καθώς είναι ένα ΦΙΑΣΚΟ που το είχα περιγράψει ΠΑΡΑ πολύ καλά και στο Pixel και στο PC Master στα μέσα - προς τέλη 90s, ξανά-μανά τα ίδια το 2001-3 στα διάφορα forum ελληνικά, αλλά τελικά ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια, αλλά για το τι λέει ο ίδιος, άσχετα αν ξέρει / δεν ξέρει / νομίζει ότι ξέρει, με βάση την κα*λα του (την οποία πληρώνει σαν μκλς, όπου μλκς = δίνω 10 δραχμές χρήμα και παίρνω 2 δρχ απόδοση, αλλά νιώθω κα*λα γιατί "νομίζω / ξέρω" ότι αυτό που βλέπω είναι "καλό").

Nuff said.
    Last edited by Lefteris_X; 23-03-2011 at 11:39.

PSN ID

@Valkyre
    Καταρχάς πιάνεσαι ΠΑΝΤΑ από μια κουβέντα και αρχίζεις χωρίς λόγο κατεβατά λες και θίγουμε κάθε φορά καμιά εταιρεία σου ή το σπίτι σου.Ηρέμησε λίγο.Δεν μπορεί κάθε φορά που πάμε να πούμε κάτι που κανείς δεν λέει να νοιώθουμε ότι θα πέταχτει πάντα κάποιος να μας την πει.Είπα ότι το παιχνίδι είναι ίσως το καλύτερο για μένα και εξέφρασα ένα παράπονο το οποίο είναι προσωπικό.Αν δεν το δέχεσαι δεν με ενδιαφέρει,εγώ αυτό βλέπω αυτό είπα.Ότι λέω το λέω δίχως κανένα κόμπλεξ και το ξέρεις πάντα.
    Αυτού του είδους τα γραφικά τρέχουν άνετα σε pc 4 χρόνων στην ίδια ανάλυση και ανάλογου hardware.Το αν δεν έχει βγει ανάλογο game είναι θέμα εταιρειών και όχι ικανότητας.Μην παρουσιάζεις τα γραφικά σαν θαύμα.Το παιχνίδι είναι τέλειο όχι γιατί είναι στο ps3 αλλά σε σύγκριση με τα υπάρχοντα games.Και πολλά μπράβο στην εταιρεία που μας το πρόσφερε και θα μας το προσφέρει.
    Αν σας πείραξε ο όρος τρελές ατέλειες ομολογώ ότι ήταν άστοχος,θα βάλω σκέτα ατέλειες όπως άλλωστε έχει και κάθε game.Απλά αυτό που τόνισα συμπίπτει να είναι και το παράπονο μου και στα υπόλοιπα games ίσως εκεί να είναι και περισσότερο.
    Εγώ περιμένω το τρίτο μέρος να συνεχιστεί η περιπέτεια
    Last edited by msnes7; 23-03-2011 at 11:45.

Name
    Δημήτρης

Mπορεις καλλιστα να μην διαβαζεις τα κατεβατα μου και οπως εχεις εσυ δικαιωμα να εκφραζεις την γνωμη σου ετσι εχω κι εγω να την κριτικαρω. Τα περι σπιτιων κρατα τα εξω σε παρακαλω.

ΥΓ: Και δεν ημουν ο μοναδικος που πιαστηκε απο την κουβεντα σου. Υπαρχουν κι αλλοι 3. Οταν η αποψη σου ειναι υπερβολικη να περιμενεις και την αναλογη κριτικη.
    Last edited by Valkyre; 23-03-2011 at 11:48.

PSN ID

Δεν υπάρχει καμιά επιθετικότητα στην απάντηση μου αν το θεώρησες έτσι.Τον όρο κατεβατό τον έβαλα γιατί πιάστηκες από μια λέξη αδιαφορώντας για το υπόλοιπο Post(όπως κάνουν στην πλειονότητα όλοι εδώ μέσα που πιάνονται από μια λέξη)

"Πριν λίγες ώρες τερμάτισα το δεύτερο(είναι τακτική μου να τερματίζω παιχνίδια λίγο πριν βγει το επόμενο μέρος).Και η πρώτη σκέψη ήταν πότε θα βγει το τρίτο και τι υπόθεση θα έχει.Μακάρι να μπορούσαν να έβγαζαν ένα κάθε χρόνο αν και σεναριακά δεν ξέρω πως θα έστεκε αυτό.Είναι το μόνο παιχνίδι που δεν εστιάζω στα γραφικά γιατί το όλο πακέτο δεν σε αφήνει να τα χαζέψεις(αν και έχουν τρελές ατέλειες σε πολλά σημεία) "

Πλην του bold ψάχνω να βρω την υπερβολή.
    Last edited by msnes7; 23-03-2011 at 11:54.

Name
    Δημήτρης

Κατσε να το παιξω για μια ακομη φορα Valkyre και να εστιασω:

Δεν υπάρχει καμιά επιθετικότητα στην απάντηση μου αν το θεώρησες έτσι.Τον όρο κατεβατό τον έβαλα γιατί πιάστηκες από μια λέξη αδιαφορώντας για το υπόλοιπο Post(όπως κάνουν στην πλειονότητα όλοι εδώ μέσα που πιάνονται από μια λέξη)

"Πριν λίγες ώρες τερμάτισα το δεύτερο(είναι τακτική μου να τερματίζω παιχνίδια λίγο πριν βγει το επόμενο μέρος).Και η πρώτη σκέψη ήταν πότε θα βγει το τρίτο και τι υπόθεση θα έχει.Μακάρι να μπορούσαν να έβγαζαν ένα κάθε χρόνο αν και σεναριακά δεν ξέρω πως θα έστεκε αυτό.Είναι το μόνο παιχνίδι που δεν εστιάζω στα γραφικά γιατί το όλο πακέτο δεν σε αφήνει να τα χαζέψεις(αν και έχουν τρελές ατέλειες σε πολλά σημεία) "

Πλην του bold ψάχνω να βρω την υπερβολή.
    Μολις βαφτισες την πλειοψηφια του φορουμ Valkyre με ολα τα παρελκομενα που εννοησες εμμεσως πλην σαφως, επιθετικα ή μη.

Επισης δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ποσο μεγαλο ή μικρο ειναι ενα σχολιο για να θεωρηθει υπερβολικο (προσωπικα παντα) και να εστιασει εκει το ενδιαφερον του αναγνωστη, "αδιαφορωντας" για το υπολοιπο κειμενο. Αν σου γραψω εγω μια παραγραφο 180 λεξεων και ενδιαμεσα γραψω 2-3 λεξουλες (δεν θελω να φερω απειρα παραδειγματα τωρα για να μην κουραζω) που βγαζουν ματι, τοτε παω γυρευοντας ο αναγνωστης μου να εστιασει εκει. Οι απαντησεις των υπολοιπων μελων καθως και τα συνοδευτηκα emoticons απορριας το επαληθευουν.

PSN ID

Από όλο το game αυτό είναι που με ενόχλησε.Σε άλλους μπορεί τίποτα.Εγώ έγραψα αυτό που ένιωσα λίγες ώρες αφού είχα τελειώσει το δεύτερο μέρος.Και εγώ στο κείμενο σου διαφωνώ σε πολλά που λες αλλά δεν θα κάτσω να ανοίξω συζήτηση για το καθένα.Και στην τελική το παιχνίδι για σένα δεν έχει καμιά ατέλεια?(θα μπορούσα να γράψω και άλλα πράγματα τα οποία όμως τα υπερνικά το gameplay)
    Last edited by msnes7; 23-03-2011 at 12:30.

Bookmarks

Bookmarks