Page 27 of 145 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    lol απλα χαχα καποιοι εχουν μπερδεψει τα φορουμ με τα ειδησιογραφικα πρακτορεια! Εχει πλακα παντως.

Λοιπον στα του παιχνιδιου τωρα και για να τσιτωσουν ακομα περισσοτερο καποιοι με "ακυρα μηνυματα":

Τι αλλαγες θελετε να δειτε στο mutliplayer? Εγω προσωπικα θελω να βελτιωθει το co-op το οποιο ναι μεν ηταν καλο αλλα ηθελε περισσοτερες πιστες δουλεια και ισως καλυτερο design για συνεργασια με τους παιχτες. Δεν θελω να βαλουν story co-op, δεν θα ειναι ιδια η εμπειρια αν το κανουν αυτο (που δεν θα το κανουν το ειπαν), αλλα θελω καλυτερες και μεγαλυτερες πιστες στο co-op mode.
    αν βαλουν στο multiplayer ενα split screen οπως ειναι στο cod black ops δεν θα ειναι ωραιο; το μονο που μου αρεσει στο black ops ειναι αυτη η δυνατοτητα να παιζουν 2 ατομα ταυτοχρονα online. θα μου αρεσε και στο uncharted 3

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Τα posts για την ταινία Uncharted μεταφέρθηκαν σε αυτό το σκονισμένο thread

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Uncharted 3 features programmed oxygen

Procedural fire is a 'difficult challenge'.
    Uncharted wowed with its water effects and jungle environments, Uncharted 2 offered some impressive snow and ice, and the third game promises fire so real it will burn a house down - or at least a virtual one.

"We're always on the lookout for new technical challenges and we're really happy with what we're achieving with our fire effects," Arne Meyer, community strategist at Naughty Dog, told the EU PlayStation Blog. "It's not just a static asset – the fire deteriorates the wood realistically and there are blowback effects, like you would expect. The smoke is looking much better this time around."

So realistic is the fire in Uncharted 3 that players could actually stand and watch the château featured in the demo below burn to the ground, explained Meyer.

Meyer added: "Even in this demo, you can see beams deteriorating as they burn, and you can even take cover behind them when they give way and fall to the floor, only for that cover to disappear when the beam has burned away completely.

"Procedural fire is a pretty difficult technical challenge, especially on top of everything else you're trying to get in the game, but it produces some brilliant effects, like the corners of the wallpaper starting to roll and then igniting, and then the embers flickering in the air. Essentially, we're programming oxygen and then having the fire follow it around the environment."

It's not just the fires which will impress, but the new animation and melee system too.

"I think that the key ones are the new melee options and an expanded repertoire of stealth movement, one of which sees Drake jump from above for a silent kill," Meyer explained. "I'm personally excited about the new brawling moves, which let you take on many enemies at once and use the environment, whether that's grabbing a chair, slamming an enemy into a wall or removing their gun and dispatching them that way.

"We've also taken a look at the traversal gameplay and made some improvements there, many of which are physics based, so objects react more realistically when Drake climbs on top of them. A lot of the work we're doing is on animation, so that there's more realism when you start running from standing, for example. Essentially, we're adding more steps to each character animation so that it blends better when you switch from one routine to another."

Meyer concluded: "Everything we do is aimed at blurring the line between the game and reality, and making the player believe in this world."

Uncharted 3 is scheduled for release in November.

VideoGamer.com Analysis

The third game in the blockbuster adventure series is looking great and it'll need to if it's to stand-up against what's sure to be a hugely competitive November release slate. Not only do we expect to see a new Call of Duty, but there's a new Elder Scrolls set for November 11 and the promise of Mass Effect 3 for the holiday. A small game by the name of Gears of War 3 should also be showing up around that time too.

With Uncharted 2 having shifted around four million copies worldwide there's certainly a strong fan base waiting for the third game, but most gamers have limited funds when it comes to buying new games. There will be casualties in the 2011 holiday season.

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Πάντως εγώ στο Multi θα ήθελα να δω περισσότερες πίστες και περισσότερα στοιχεία στην δημιουργία Class κλπ..δηλαδή εκτός από τα Booster Slots και το Skin..να έφτιαχνες τον δικό σου χαρακτήρα..
    Και φυσικά περισσότερο Co-Op..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Nαι οκ μαματο το Multi αλλα σας παρακαλω devs, τουλαχιστον μερικα παιχνιδια να παραμεινουν το βαρος τους στο main campaign πια και να μην εχουμε ενα ακομα παραδειγμα τυπου Killzone 3 βλεπε : "αγορασε με μονο για το multi γιατι ολα τα αλλα ειναι απλα διακοσμητικα".

Ευτυχως δεν την φοβαμαι την Naughty Dog σε αυτο, με το Uncharted 2 απεδειξαν οτι εχουν βρει την χρυση τομη! Και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα απογοητευτουμε ουτε στο single ουτε στο multi!

Επι τη ευκαιρια απο την τελευταια συνεντευξη που αναρτηθηκε πιο πανω... αν ειναι αληθεια αυτο που λεει οτι δηλαδη μπορεις να καθεσαι και να βλεπεις το chateau να καιγεται ολοσχερως σε real time τοτε...ουαο και respect! Αυτο θα σημαινει οτι δεν γινεται η καταστροφη και το καψιμο του κτιριου "τμηματικα" και βαση checkpoints αλλα σε πραγματικο χρονο. Τα περισσοτερα παιχνιδια μεχρι σημερα δεν το κανουν αυτο. Βασικα δεν ξερω ενα παιχνιδι που να μην το κανει... σε ολα ειναι scripted αυτα τα events, δηλαδη το κτιριο καιγεται μεχρι ενος σημειου, μολις περασεις ενα συγκεκριμενο checkpoint αρχιζει παλι να καταστρεφεται μεχρι ενα ορισμενο σημειο παλι ομως, στο επομενο checkpoint συνεχιζει και ουτω καθε εξης.

Αν εδω αυτο το εχουν κανει εντελως realtime, τουτεστην φιλε εχεις 10 λεπτα για να βγεις απο το κτριριο μεχρι να τελειωσει και να καει ολοσχερως, χωρις φυσικα να σου βγαζει απανω ενα ηλιθιο χρονομετρο το οποιο θα ειναι ξενερα, τοτε μιλαμε για πολυ επικ stuff!!

Ακομη δυσκολευομαι να το πιστεψω οτι οντως ετσι οπως το περιγραφουν θα ειναι, αλλα αν ειναι ετσι... τοτε ΟΥΑΟΥ!!!!!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εντάξει άλλο το ένα παιχνίδι και άλλο το άλλο.Ετούτο εδώ είναι λογικό να στηριχτεί στο story και όχι στο multi.Αλλωστε στο Uncharted 2 δεν μου έκανε όρεξη να παίξω online γιατι ενώ είχε fast paced action (περισσότερο από το offline) τα controls και η 3rd person οπτική δεν με βόλευαν καθολου.Επομένως δεν πιστευω ότι στο U3 θα δοθεί το βάρος στο multi- ειναι 3ου προσωπου δεν πολυβολεύει κακά τα ψέμματα.Ευτυχως δηλαδή!
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Μια χαρα βολευει και μια χαρα εδωσαν μεγαλο βαρος (απλα οχι μεγαλυτερο) στο Uncharted 2. Αλλο ενταξει εσενα δεν σε βολευει, ομως εχει πολυ κοσμο και πολυ μεγαλο κοινο.

Παλα οπως ειπα η Naughty Dog εχει βρει την χρυση τομη. Ξερει που χρειαζεται να δωσει το εξτρα παραπανω βαρος και αυτο κανει!

PSN ID
    MajereMP44

Nαι εντάξει και γω σαυτο το κοινό ανηκω (που το έπαιζε το παιχνίδι και off & online) .Και μαρεσε πάρα πολύ έτσι οπως τελικά το υλοποίησαν απλά κάπου μου τη "εδωσε" που λέμε μετά από μερικες ωρες. νομίζω ότι τα 3ου προσωπου χάνουν στο online.Και καλως "χανουν" κατα τη γνωμη μου.Είναι παιχνίδια που στηρίζονται στο story κατα βαση(υπάρχουν και εξαιρεσεις).Και πραγματικά το 3 θα ήθελα να μην έχει καθολου multi.Δεν με πειράζει.Αλλα πράγματα μου έρχονται στο μυαλό (εξερεύνηση/γρίφοι/τοπια κ.ο.κ) όταν ακούω Uncharted.Μακάρι να μην έμπαινε καθόλου σαυτά τα λημερια το παιχνίδι.Ισως ένα co-op online του main story.Πήζουμε στα multi ουτως η αλλως.
    PS4

Name
    Δημήτρης

Κοιτα καλα το πηγαινες μεχρι που μου πεταξες το co-op online του main story!

Προτιμω χιλιες φορες να εχει ενα multiplayer οπως το ειχε παρα co-op online campaign. Μπορεις να φανταστεις ενα τροπο που θα λειτουργουσε με βαση την ιστορια αυτο το πραγμα online co-op? Εγω -αποψη ετσι ολα σεβαστα - το φανταζομαι εντελως χαλια. Πρωτα απο ολα η ιστορια εχει να κανει με τον Drake. Οποτε αναγκαστικα ο δευτερος θα πρεπει να παιζει με ενα διαφορετικο χαρακτηρα καθε πιστα (αν παει οπως τα 2 πρωτα παιχνιδια). Πραγμα εντελως χαζο. Επισης δεν θα ηθελα ουτε την περιπτωση που η ιστορια εστιαζει σε 2 χαρακτηρες κι ετσι ο Drake ειναι απο την αρχη μεχρι το τελος με εναν μονο ακομα χαρακτηρα. Η μαγεια του Uncharted ειναι οτι την μια εισαι με εναν support character που ειναι γυναικας (Sully), την αλλη εισαι με μια σεξυ κοπελα (Chloe) και την αλλη εισαι με τον "ερωτα" λολ (Εlena), την αλλη παλι εισαι μονος σου.

Δεν θελω να χαθει αυτο το πραγμα απο την σειρα!

Ασε που οταν παιζεις co-op αν θελεις να παιξεις σωστα θες team speak. με αποτελεσμα να μην χαιρεσαι ιδιαιτερα ουτε τους διαλογους ουτε τον ηχο ουτε την ολη εμπειρα. Προτιμω την επιλογη της naughty Dog να βαζουν πιστες co-op. Το campaign ειναι μια εμπειρια που πσιτευω πρεπει να εστιαζει αποκλειστικα σε ενα και μονο ατομο.

Εκτος φυσικα και αν ειναι mindless shooting παιχνιδι τυπου COD που η ιστορια τυπικα παει καπως ετσι:

"Μπλα μπλα μπλα μπλα τρομοκρατες μπλα μπλα μπλα βομβα. Μπλα μπλα μπλα μπλα πεζοναυτες μπλα μπλα μπλα μπλα σταματηστε τους. Μπλα μπλα μπλα μπλα Προεδρος μπλα μπλα μπλα πολιτκη διαφθορα μπλα μπλα μπλα πυρηνικη καταστροφη μπλα μπλα μπλα σωτηρια."

Ναι εκει το co-op ειναι οτι πρεπει αφου η ιστορια ειναι χιλιοειπωμενη και οι χαρακτηρες ειναι οι πλεον αδιαφοροι, κανονικα placeholders.

PSN ID
    MajereMP44

χαχα όχι μωρε εντάξει είσαι λιιιιιιιγο υπερβολικός με το co-op στο main story.Φαντάσου π.χ εσύ να είσαι η Chloe (αρπα την τωρα) και εγω ο Drake.Εσυ να βρίσκεσαι σε μια περιοχή που εγω δεν έχω πάει ακόμα και να μου προετοιμάζεις το έδαφος και ανάλογα με το τι θα πράξεις εμένα να μεπηρεάζει(όπως και το story).Ερχομαι εγω εκεί μετα αναλόγως την κατάσταση σε συναντάω και μου εξηγείς 5 πράματα και μετά με βοηθάς να περάσω αυτό το σημείο (αφού τοχεις κανει σαν τα μουτρα σου ας πουμε).Και μετά εγώ ο Drake κάνω κάτι αλλο ΄οπως κ εσύ και σε κάποια άλλη φάση ξανασυναντιόμαστε.Τεσπά μπορεί (οχι μπορει-σιγουρα έχει κενά όπως το παρουσιάζω) αλλά καταλαβαινεις που το πάω.Οχι απαραίτητα co-op μπαμ μπουμ.Τι διάολο τέτοιες καταστάσεις περίμενα σε αυτη τη γεννιά εγώ με τις online δυνατότητες της κονσόλας και όχι γραμμικό multi η co-op.
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Mα αυτο που λες βρε τρελοκομειο δεν ειναι co-op! ειναι σαν 2 διαφορετικα μεταξυ τους campaigns τα οποια συγκλινουν σε καποια σημεια μεταξυ τους και γινονται co-op! και το story δεν θα δουλευε ευκολα για ενα παιχνιδι τυπου Uncharted. κατι τετοιο ισως να δουλευε σε ενα πιο ανοιχτο περιβαλλον ιστοριας, το Uncharted ειναι πιο fast paced hollywood action

Παντως ομολογω η ιδεα σου ειναι ωραια για μερικα ειδη παιχνιδιων!

PSN ID
    MajereMP44

E ναι δεν θα σκαλώσουμε τωρα πως θα το ονομάσουμε .Κοιτα σιγουρα δεν μιλάω για το Uncharted .Για εμένα είναι μια υπερπλήρης σειρά, προσθέτει πάντα σε κάθε επεισόδιο αυτό που πρεπει ( λες και ξέρουν τι χρειάζεται για να φτιάξεις "Game of the Year" lol).Γενικά το πάω εγώ.Ας φτιάξουν ένα online τέτοιου τυπου επιτέλους και η συνολική εικόνα να είναι επιπέδου Uncharted και όχι pokemon (ninty hater? οοοοοοοχι).To co-op οπως υπάρχει τωρα "βαστα με να σε βαστω να διαβούμε το γκρεμό" είναι για καθαρά action games και συνήθως χωρίς βάθος.Δεν είμαι εναντίον των multi και killzone θα παίξω και CoD έπαιζα (τότε που ο Β παγκόσμιος ήταν main theme) αλλά ορισμένα παιχνίδια πρεπει να εξελιχθούν στο online τους αλλά όχι με mainstream τρόπο.Εκτός και αν έχει κανείς να μου προτείνει κανενα τετοιο παιχνιδάκι που δεν τοχω πάρει πρέφα.Θα ημουν ευγνωμων.
    PS4

Name
    Δημήτρης

Mα και αυτο που προτεινες ειναι ενας καταπληκτικος τροπος! Τροποι υπαρχουν πολλοι και συμφωνω απολυτα μαζι σου. Το θεμα ειναι δυστυχως οτι το σκηνικο που περιγραφεις "βαστα με να σε βαστω να διαβουμε τον γκρεμο" ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για την πλειοψηφια των online gamers.

pew pew for the win.

Που θα παει... θα φυγει και αυτη η μοδα καποια στιγμη... παλια ηταν τα RTS, τωρα ειναι αυτα. Καποια στιγμη ο κοσμος θα ψαξει για κατι πιο πρωτοτυπο.

PSN ID
    MajereMP44

Για να δούμε πότε θα έρθει αυτη η εποχή...
    Το Demon's Souls έκανε μια σοβαρή αρχή, εισήγαγε εναν εξυπνο τρόπο online.Τωρα που το σκέφτομαι και το ΜGS είχε ενα ξεχωριστό online λογω φυσεως του παιχνιδιού βέβαια και όχι τόσο λογω νεας κατευθυνσεως.Αλλά...υπάρχει πάντα ένα "αλλά" που δεν σε τραβάει μεσω της πρωτοτυπίας και των καινούριων στοιχείων.Σε "αναγκάζει" κατα καποιον τρόπο να δεις και το online αφού τελειωσεις το campaign.
    η συζήτηση είναι offtopic και επειδή έχει ζουμί αν δεν υπαρχει thread ας φτιαχτεί.Πολλα θα προσφέρει πιστευω.
    PS4

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Προσωπικη μου αποψη κακως μπαινουν (και μπηκαν στο 2) στο τρυπακι να ασχοληθουν
    με το multi. Δεν μπορω να την καταλαβω αυτην την απληστεια ρε παιδια. Γιατι μην μου
    πειτε οτι το κανουν για να μας ικανοποιησουν.. Για τα λεφτα γινεται ολη η υποθεση γιατι
    οπως εχουμε δει το multi μπορεις να το εκμεταλευτεις μεχρι και πολλους μηνες απο την
    κυκλοφορια του παιχνιδιου. Και δεν λεω μπορει να ειναι οντως ωραιο και διασκεδαστικο
    το multi αλλα γιατι αλλαζουν την ταυτοτητα σε παιχνιδια οπως το Uncharted και το
    Assassin's Creed? Προσωπικη αποψη ξαναλεω και δεν προκειται να τα αγγιξω ποτε τα
    εν λογω κομματια.. Προτιμω αυτες τις 10-15 ωρες μαγειας που θα προσφερει το single..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

παιδια εγω το uncharted 2 το τελειωσα σε ολα τα επιπεδα δυσκολιας,πηρα και την πλατινα αλλα μετα τι?το βαζεις στο ραφι και το κοιτας?αν δεν υπηρχε το multi αυτο θα γινοταν,ενω τωρα εγω 1 χρονο παιζω το multi και δεν το βαριεμαι με τιποτα.παιζω καθημερινα με φιλους και κανουμε και τουρνουα και για μενα ειναι το μονο παιχνιδι που με εχει κρατησει τοσο πολυ καιρο και δεν το εχω βαρεθει.και να πω οτι ειμαι λατρεις των 3rd person shooters απ'οτι με τα 1st person.γουστα ειναι αυτα βεβαια.
    Spoiler!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Το single Uncharted ειναι το παιχνιδι που θελεις να παιξεις. To multi ειναι φτιαγμενο για
    να σου δωσει τη δικαιολογια να το παιζεις συνεχεια και να νομιζεις (λανθασμενα) οτι παιζεις
    το ιδιο παιχνιδι. Προκεινται για διαφορετικα παιχνιδια και γι αυτο τα φτιαχνουν και διαφορε-
    τικες ομαδες συνηθως..

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Eνωσυμφωνω στο μεγαλυτερο μερος με την αποψη σου Δημητρη, θα διαφωνησω οταν λες οτι το multi αλλαξε -ασ πουμε στην περιπτωση του Uncharted 2- την ταυτοτητα του. οχι σε αυτο διαφωνω, το παιχνιδι παρεμενε uncharted, μαλιστα ειχε και πολλα modes που ειχαν σχεση με κυνηγι θυσαυρου κλπ. Διατηρουσε επισης το platform και climbing κομματι του single player, οπως επισης και το hand to hand combat. Θεωρω δηλαδη οτι απο ολες τις αποψεις το multi ηταν πιστο στο υφος της σειρας και δεν προσπαθησε να γινει ενα cod... διατηρησε τον δικο του ξεχωριστο χαρακτηρα. Πραγμα πολυ καλο που επικροττω για την ND

PSN ID
    MajereMP44

Φιλε psx3 εξηγούμαι αμέσως: Μαρέσουν τα TPS αλλά εαν το multi τους είναι fast paced δεν με βολευει ο χειρισμός.είναι αργός για τα γούστα μου.(Σαν παράδειγμα έχω το multi του MGS που επειδη έχει πολλά κιλά τακτική τα controls με βόλεψαν.)Αν από την άλλη ηταν ψιλοχαμός φάση CoD να πηγαίνουν όλα σφεντονα και το παιχνιδι να λεγόταν Uncharted 666: the day that never comes δεν θα μαρεσε.Επομένως είμαι κάπου ενδιαμεσα.Multi σε παιχνίδια action/adventure ναιιιιιιιι αλλά υπό προϋποθεσεις.Τα είπα και πιο νωρις ας μην κουράζω.
    Υ.Γ. δεν ξέρω να γαζώνω στα fps,ουτε στα tps ουτε είμαι ανυπομονος με το θέμα χειρισμου των παιχνιδιών ουτε θεωρώ skilled αυτου΄ς που γαζώνουν.Ολα τα παιχνιδια τα αλεθω (όταν ειναι ωραια και ποιοτικά) και πολυ απλά με σειρά προτεραιότητας και υποστηριξης χειρισμου ΑΝ ειναι αναγκαιο να περιλαμβάνουν multi τα ταξινομώ ως εξής: 1) FPS
    2)TPS.
    PS4

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Δεκτό και σεβαστό, αλλά εσύ χάνεις την εμπειρία να παίζεις με τους φίλους σου, να κάνατε χαβαλέ από τα μικρόφωνα κλπ.
    Αν δεν το ζήσεις, δεν θα κατάλαβεις ποτέ τι εννοώ.
    Δεν νομιζω γενικα οτι κερδιζουμε καποια ιδιαιτερη εμπειρια απο το gaming περα απο το wow factor που σημειωνεται τελευταια χρονια λογω τεχνολογιας. Οσο και αν θελει να δειχνει κοινωνικο το gaming στις μερες μας το βρισκω αντικοινωνικο και ειδικα το online multi. Οποτε στα πλαισια της διασκεδασης και του ελευεθερου μου χρονου θα προτιμησω 9 στις 10 φορες το single για τους λογους που ειπα και πιο πριν.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks