Quote Originally Posted by Valkyre View Post
Η μονη μου διαφωνια μαζι σου στο θεμα ειναι οτι θεωρεις τις σκιες του Uncharted 3 low res, ενω εγω δεν τις θεωρω και δεν ειναι low res, γιατι το φαινομενο που περιγραφουμε και αναλυουμε εδω, εμφανιζεται 1 στις 10 φορες.
Quote Originally Posted by Zeichef View Post
Don't get me wrong, ο φωτισμός στο παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟΣ... τα lightning effects είναι mindblowing αλλά... οι ίδιες οι σκιές είναι τόοοοσο πολύ low res σε κάποια σημεία...
Και το GT5 και το Skyrim και το MGS4 και ολα τα αλλα παιχνιδια τα αναφερουμε σαν αποδεικτικο στοιχειο/επιχειρημα πανω στην συζητηση που κανουμε.

Τουτεστην αν ειναι low res οι σκιες του uncharted, τοτε τι ειναι οι σκιες των παραπνω παιχνιδιων?
Quote Originally Posted by Zeichef View Post
Εδώ μιλάμε για το uncharted...ΦΥΣΙΚΑ και είναι 1923972 φορές ανώτερο από τα υπόλοιπα[...] Κατ' αρχάς δεν είπα ότι οι σκιές είναι 'άσχημες', είπα ότι είναι low res....αλλά με τον εκπληκτικό φωτισμό σπάνια ΔΕΝ περνάει απαρατήρητο...
Τώρα για αυτό που λες:
Παντως εαν μου βρεις ενα παιχνιδι (σε κονσολα παντα) με καλυτερες σκιες απο το Uncharted 3 ή ενα δειγμα ωστε να καταλαβω τι ειναι high res σκιες ωστε να συμφωνησω οτι οντως ειναι low res οι σκιες του Uncharted 3, δεν θα εχω κανενα προβλημα να αλλαξω αποψη
Δεν είμαι σε θέση να το κάνω γιατί πολύ απλά δεν μου έρχεται κανένα game στο νου όταν σκέφτομαι 'hi-res σκιές'. Πολύ απλά γιατί ποτέ δεν ασχολούμαι με το αν είναι ωραίες οι σκιές σε ένα παιχνίδι και δεν τις παρατηρώ καν... Ο φωτισμός είναι που does the trick για μένα... Απλά είδα κάτι περίεργο και με αφορμή τον avenger που λογικά μιλούσε για το ίδιο πράγμα, μπήκα στη συζήτηση και το ανέφερα. Τώρα για άλλα games με πολύ low res σκιές μερικά που μου έρχονται κατευθείαν είναι το gta iv, assassin's creed, just cause 2. Ναι φυσικά αν συγκρίνεις τις low res σκιές του uncharted με τις σκιές αυτών των παιχνιδιών, ε είναι όντως 1923972 φορές ανώτερο το uncharted.