Page 108 of 145 FirstFirst ... 85898104105106107108109110111112118 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Ε παίδες λίγο βοήθεια. Θέλω να πάρω το Reload Master αλλά δεν μπορώ. Άμα χάσεις μηδενίζεται ο κώδικας; Επίσης άμα σκοτώσεις κάποιον με Meele μηδενίζεται; Επίσης άμα ρίξεις με RPG σε μια πόρτα (που έχει μια σφαίρα) μηδενίζεται; Επίσης έτσι όπως πυροβολάς και σου τελειώσουν η σφαίρες (δεν κάνει δηλαδή Auto-Reload) μηδενίζεται;
    Συγνώμη που ρωτάω τόσο πολλά αλλά σήμερα το τερμάτισα και το ξαναέπαιξα από το Chapter 19 για αυτό το Trophy και έφτασα να το ξανατερματίζω χωρίς να το έχω πάρει και έκανα συνέχεια Manual-Reload.

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

το θέμα είναι πως σε βάζει στην διαδικασία να το έχεις σα μέτρο σύγκρισης και τα υπόλοιπα παιχνίδια φαίνονται πολύ κατωτερα!

................

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Ε παίδες λίγο βοήθεια. Θέλω να πάρω το Reload Master αλλά δεν μπορώ. Άμα χάσεις μηδενίζεται ο κώδικας; Επίσης άμα σκοτώσεις κάποιον με Meele μηδενίζεται; Επίσης άμα ρίξεις με RPG σε μια πόρτα (που έχει μια σφαίρα) μηδενίζεται; Επίσης έτσι όπως πυροβολάς και σου τελειώσουν η σφαίρες (δεν κάνει δηλαδή Auto-Reload) μηδενίζεται;
    Συγνώμη που ρωτάω τόσο πολλά αλλά σήμερα το τερμάτισα και το ξαναέπαιξα από το Chapter 19 για αυτό το Trophy και έφτασα να το ξανατερματίζω χωρίς να το έχω πάρει και έκανα συνέχεια Manual-Reload.
    κοιτα, UPDATE 1
    αν χασεις λογικα μηδενιζεται (διαβαζω τωρα και λεει ενας οτι σιγουρα πεθανε πριν σκοτωσει 5ο αλλα το πηρε το κυπελλο)
    με melee επισης (αυτο διαβαζω οτι ισως να μην επηρεαζει)
    με το RPG και τις σφαιρες δεν νομιζω

δεν ειμαι σιγουρος ομως για τις λεπτομερειες οποτε θα σου απαντησει καποιος αλλος σ αυτο αλλα αν το βαλεις στο super easy οι εχθροι πεθαινουν με μια-δυο σφαιρες οποτε χρησιμοποιησε ενα πιστολακι καλυτερα για να εισαι πιο αποτελεσματικος και ακριβης και δεν πρεπει να σου παρει πολυ ωρα.

UPDATE 2
    βρες ενα μερος που εχει πολλους εχθρους και μολις σκοτωσεις τους περισσοτερους κανε restart checkpoint, επανελαβε μεχρι να το παρεις
    Last edited by Leon_DiZ; 13-11-2011 at 15:04.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Οκ ευχαριστώ. Και εγώ το έψαξα πριν ποστάρω και βλέπω και ένας το πήρε με Checkpoint. Λογικά θα το κάνω έτσι γιατί μου ήρθε κάπως που το έπαιξα ξανά συνεχόμενα. Θέλω να το ξανά ξεκινήσω και στο Crushing όποτε βρω χρόνο οπότε δεν θέλω να παίζω ξανά τις πίστες με την σειρά για να πάρω ένα Trophy κάτι που έκανα σήμερα.
    Επίσης και με τα 75 kill without Dying μπορείς να το πάρεις με Checkpoint. Δεν το έχω πάρει ακόμα. Είμαι όμως της λογικής να το πάρω ξεκινώντας το στο Crushing πολύ προσεχτικά ή αφού τερματίσω στο Crushing και δεν το έχω πάρει να το ξαναξεκινήσω σε Easy από την αρχή να το πάρω. Βεβαία υπάρχει και περίπτωση να το πάρω με Checkpoint αλλά θα δείξει.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Οκ ευχαριστώ. Και εγώ το έψαξα πριν ποστάρω και βλέπω και ένας το πήρε με Checkpoint. Λογικά θα το κάνω έτσι γιατί μου ήρθε κάπως που το έπαιξα ξανά συνεχόμενα. Θέλω να το ξανά ξεκινήσω και στο Crushing όποτε βρω χρόνο οπότε δεν θέλω να παίζω ξανά τις πίστες με την σειρά για να πάρω ένα Trophy κάτι που έκανα σήμερα.
    Επίσης και με τα 75 kill without Dying μπορείς να το πάρεις με Checkpoint. Δεν το έχω πάρει ακόμα. Είμαι όμως της λογικής να το πάρω ξεκινώντας το στο Crushing πολύ προσεχτικά ή αφού τερματίσω στο Crushing και δεν το έχω πάρει να το ξαναξεκινήσω σε Easy από την αρχή να το πάρω. Βεβαία υπάρχει και περίπτωση να το πάρω με Checkpoint αλλά θα δείξει.
    για αυτο με τους 75, στο 2 ειχε ενα παρομοιο και ηταν πολυ ευκολο να το κανεις στην πιστα που κουβαλουσες τον jeff. υπηρχε ενα σημειο που βγαινανε συνεχεια εχθροι. δεν ξερω αν εχει τετοιο και το 3
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Δεν νομίζω. Στο Uncharted 3 από το Chapter 17-19 και μετα αρχίζουν οι πολλοί εχθροί, και δεν έχει κάποιο τέτοιο σημείο που έρχονται συνέχεια.
    Α και κάτι άλλο για το παιχνίδι που διαβάζω τα Spoilers εδώ
    Spoiler!
    Last edited by Spiros20; 13-11-2011 at 20:35.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Το άρχισα στο Crushing! Πεθαίνεις για πλάκα! Και εδώ φαίνεται η αδυναμία του shooting στο παιχνίδι. Είναι λίγο άδικο. Τον έχεις τον άλλο στον στόχο και δεν λέει να πεθάνει. Επίσης γίνεται τέτοιος χαμός που ενώ είσαι κρυμμένος έρχεται κάποιος δίπλα σου χωρίς να τον δεις και σε τρώνε για πλάκα μετά.. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει πιο κάτω που στο Hard έχανα αμέσως μετά από το loading..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

@Spiros20

Το Reload Master εγώ το πήρα πάντως με restart. Δηλαδή σε κάποια σημείο (δεν έχει σημασία σε ποιο) με 4-5 εχθρούς, τους σκότωνα κάνοντας manual reload (ή άφηνα έναν, προκειμένου να μην κάνει save - δεν θυμάμαι), και μόλις τους σκότωνα έκανα restart και με έβγαζε σε αυτό το σημείο ακριβώς πάλι. Γενικά το έπαιζα από την αρχή με manual reloads, αλλά και γω θα έκανα καμιά χαζομάρα συνέχεια και δεν μου το έδινε.

Το Survivor αργά ή γρήγορα έρχεται πάντως, απλά θέλει προσοχή σε τέτοια σημεία που μπορείς να χάσεις από απροσεξία.

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

@Spiros20
    να σου πω για τα 2 τρόπαια που ρώτησες ,

στο Survivor (να σκοτώσεις 75 εχθρούς χωρίς να χάσεις) ΔΕΝ μετράει αν κάνεις restart checkpoint , αν δεν το πάρεις από μόνο του , βάλε το chapter 14 που αρχίζουν οι πολλοί εχθροί στο easy και θα το πάρεις αρκετά εύκολα.

τώρα στο Reload Master , να έχεις πάντα να κάνεις μόνος σου reload μετά από 1 ή 2 kills , αν το συνηθίσεις δεν θα έχεις θέμα , να προτιμήσεις όπλα με πολλές σφαίρες στον γεμιστήρα για να είσαι πιο σίγουρος .
    Σε αυτό το τρόπαιο δεν χρειάζεται να είναι συνεχόμενα τα 50 kills οπότε μπορείς να κάνεις restart checkpoint , θα στο συνεχίσει κανονικά , όπως επίσης και αν είναι ο τελευταίος σου γεμιστήρας από το συγκεκριμένο όπλο και τελειώσει κάνει μόνο του αλλαγή στο άλλο όπλο επίσης δεν θα έχεις θέμα γιατί αν και κάνει auto reload το θεωρεί άλλο όπλο και δεν το υπολογίζει.

επίσης αν βάλεις και εδώ το Chapter 14 και κάνεις restart τo checkpoint μέσα στην αίθουσα του πλοίου θα το πάρεις .

γενικά πάντως το βρήκα πολύ πιο εύκολη πλατίνα από του νο2 ,
    και πολύ καλό σε όλα του , αυτό με το aiming που λέτε πολλοί δεν το κατάλαβα καθόλου τελικά . ίσως θα το ξαναβάλω να το δω

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Tony και εγώ έτσι πήρα το Reload Master. Άφηνα έναν στο 19 και πατούσα Load Last Checkpoint γιατί άμα τον σκότωνα θα με έβγαζε μεν από αυτό το σημείο αλλά δεν θα είχε κανένα οπότε αναγκαστικά προχωρούσες. τώρα όσο αναφορά το Survivor ξεκίνησα Chapter 19 που όπως είπα έχει πολλούς και στα μέσα του 20 το πήρα. Νομίζω πριν το Update σε 1.01 μπορούσες να πάρεις το Survivor με Load Last Checkpoint από ότι διάβασα (δεν διάβασα ότι το διόρθωσαν, απλά ότι το πέρνανε κάποιοι έτσι), τώρα πήγα και εγώ με αυτήν την λογική και δεν μου το έδινε. Οπότε ξαναέπαιξα από την αρχή το 19 κεφάλαιο που είπα το έχω παίξει τόσες πολλές (και φυσικά δεν το έχω βαρεθεί)
    Αντώνη επικεντρώθηκα στο 19 κεφαλαίο που το είχα παίξει και το είχα φρέσκο και θυμόμουν ότι είχε πολλούς εχθρούς. Τώρα που το λες και στο 14 έχει πολλούς για το Reload Master όμως. Για το Survivor θα πρέπει να πας μέχρι το 16 κάπου εκεί ίσως και πιο μετά.
    Το aiming ούτε και εμένα δεν με πείραξε καθόλου μα καθόλου. Το Gameplay του είναι εθιστικότατο.
    Last edited by Spiros20; 13-11-2011 at 21:01.

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

πάντως με το aiming δεν είχα ουτε εγώ κάποιο πρόβλημα ισα ισα που τα headshots τα είχα για πλακα!
    Last edited by ParanoidGR; 14-11-2011 at 20:51.

................

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by ParanoidGR View Post
    πάντως με το aiming δεν είχα ουτε εγώ κάποιο πρόβλημα ισα ισα που τα headshots τα είχα για πλακα!
    καλα εσυ εισαι ΘΕΟΣ, τι λεμε τωρα

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Με corner shooting μια χαρά βγήκε το crushing και η πλατίνα...

το aiming εχει προβλημα με το sensitivity, στο mp ειναι μια χαρα, στο single μαλλον ετοιμαζουν patch χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις headshots και οπως ειναι
    Last edited by spyros arianara; 15-11-2011 at 10:49.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το aiming εχει ενα θεμα δλδ οταν πυροβολας μια σφαιρα για παραδειγμα στο τελος το οπλο δεν επιστρεφει στην αρχικη του θεση αλλα μενει εκει αρα αν για παραδειγμα στοχευσω κεντρο και βαρεσω 15-20 σφαιρες οταν σταματησω να πυροβολο το οπλο θα στοχευει αρκετα πιο ψηλα.Ναι μεν ωραια να κλωτσαει το οπλο αλλα οχι και η στοχευση να αλλαζει οταν σταματαμε τον πυροβολισμο,σε κανενα shooter δεν το εχω δει αυτο...περιεργο.Εκατσα αρκετη ωρα στο φλεγομενο σπιτι και ειχα βαλει ενα σημειο "αναφορας" γιαυτο τον λογο και τελικα ειδα οτι απεχει αρκετα πραγμα που σε κανει να πρεπει να γυρνας εσυ καθε φορα την στοχευση πισω στην παλια της θεση

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eιπαν οτι το patch το ετοιμαζουν ηδη για το συγκεκριμενο θεμα, οποτε συντομα θα το δουμε να κυκλοφορει.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

για να δουμε....ειναι σπαστικο παντος

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

σιγα ρε παιδια δεν ειναι και game breaking! Ανετα το εβγαλα στο crushing με headshots και ας με κανουν λιωμα στο online. Ειπαμε δεν χρειαζεται να ειναι και τοσο ακριβεστατος ο χειρισμος στην στοχευση λες και ειναι ανεπηρεαστος ο χαρακτηρας απο το kickback του οπλου! Αν μη τι αλλο θα το ξαναπω....ειναι πιο ρεαλιστικο. Ολοι καυχιονται σε αλλα παιχνιδια για ρεαλιστικους χειρισμους, ε δεν ειναι ρεαλιστικο αφου πυροβολισεις με ενα οπλο να επανελθει ξανα ακριβως στο σημειο που στοχευες πριν...θα πρεπει και παλι να σημαδεψεις και να εστιασεις εκει...

μας χαριζουν γαιδαρο και τον κοιταμε στα δοντια ειναι η ολη φαση με την στοχευση και το Uncharted 3. Και δεν το λεω για εσενα Παρη ετσι, εννοειται αυτο, το λεω γενικα...πολυ γκρινια ρε παιδι μου, με κανει να πιστευω οτι δεν πα να εχεις κανει 15.000 καλα σε ενα παιχνιδι, μια ατελεια να εχει θα πεσουν να σε φανε. Να το τονισουμε οτι χρειαζεται βελτιωση, δεν λεω και γι αυτο θα το φτιαξει και η naughty Dog αλλα καποια κανουν λες και το παιχνιδι ειναι unplayable... λολ!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα δεν ειπα οτι ειναι unplayable γιατι γενικα εχει κ αλλου θεματα αλλα η στοχευση ειναι διαφορετικοι απο αλλα παιχνιδια και εφοσον στο blindfire τα οπλα στριβουν απιστευτα γρηγορα και στοχευσεις σαν το cod ε οταν στοχευεις απαιτεις να κραταει το ιδιο υφος arcadεισμου που εχει και χωρις στοχευση οχι να κανει την διαφορα.Γενικα το παιχνιδι σε καθηλωνει με ωραιους γριφους μπορω να πω οτι σε εναν σκαλωσα και 30 λεπτα...ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΤΑΙΝΙΑ γιατι για μενα ταινια ειναι!

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Παιδιά δεν μου εμφανἰζει το Uncharted TV στο Multi κάτω. Είναι On από τα Option --> Dispay. Δεν μου δείχνει τίποτα κάτω δεξιά.

Bookmarks

Bookmarks