Page 56 of 145 FirstFirst ... 64652535455565758596066106 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Για να είμαι ειλικρινής, είδα από την μέση και κάτω μόνο αλλά δεν άκουσα τίποτα που θα χαρακτήριζα ως spoiler. Πιο πολύ μιλάνε για τον τρόπο που δουλεύουν στην NaughtyDog, για το πως προσεγγίζει η Amy τους χαρακτήρες και το σενάριο που γράφει, την χημεία που έχουν οι voice-actors μεταξύ τους κτλ

Αρκετά ενδιαφέρον video που πιο πολύ με κάνει να ζηλεύω τους ανθρώπους που δουλεύουν σε τέτοιες εταιρίες.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Πες το ψεμματα...και τα mαking off του Uncharted 2 αν δεις που δειχνουν τον χωρο εργασιας, τις διαφορες διοργανωσεις που κανουν και παρτυ κατα καιρους, πραγματικα ζηλευεις να δουλευεις σε τετοιο περιβαλλον και με τετοιους ανθρωπους. Και με το που βγεις εξω απο την δουλεια? Εισαι στο Λος Αντζελες, διπλα στο Μπελ Ερ και το Μπεβερλυ Χιλς, στη Σαντα Μονικα κλπ κλπ. Αστα να πανε!

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Οκ παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά από ότι έχω δει και σε άλλα βίντεο της nautghy dog, οι άνθρωποι δουλεύουν σε τρελούς ρυθμούς και με πολύ μεγάλη πίεση, τόσο εσωτερική για να πιάσουν την επιθυμητή ποιότητα, διορίες κλπ αλλά και εξωτερική, από όλους εμάς που περιμένουμε κάθε uncharted να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.
    Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να δουλεύω με τέτοιες συνθήκες...

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση και φαντάζομαι όσο πιο κοντά πλησιάζουν στην κυκλοφορία ενός τίτλου τόσο πιο πυρετωδώς δουλεύουν.

Αλλά το θέμα είναι ότι για να βρίσκεται κάποιος σε μια τέτοια εταιρία όπως η NaughtyDog πάει να πει ότι το έχει παλέψει πολύ, ότι θέλει να βρίσκεται εκεί και ότι δουλεύει με μεράκι. Συνεπώς, όση δουλεία και να πέφτει αν σου αρέσει αυτό που κάνεις και επίσης γνωρίζεις ότι η δουλειά σου θα εκτιμηθεί από εκατομμύρια κόσμο, νομίζω οι κόποι σου ανταμείβονται με το παραπάνω.

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Και μιας και το σενάριο παίζει σημαντικότατο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι... να σας θυμίσω ότι σαν αύριο (28/7) το 1586 ο... σερ Φράνσις Ντρέικ (υπαρκτό πρόσωπο για όσους δεν το γνωρίζουν) έφερε για πρώτη φορά την πατάτα στην Ευρώπη...

...ευτυχώς βέβαια, τα παιχνίδια με τον "απόγονό" του, Νάθαν Ντρέικ, δεν είναι καθόλου "πατάτες"...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Οκ παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά από ότι έχω δει και σε άλλα βίντεο της nautghy dog, οι άνθρωποι δουλεύουν σε τρελούς ρυθμούς και με πολύ μεγάλη πίεση, τόσο εσωτερική για να πιάσουν την επιθυμητή ποιότητα, διορίες κλπ αλλά και εξωτερική, από όλους εμάς που περιμένουμε κάθε uncharted να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.
    Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να δουλεύω με τέτοιες συνθήκες...
    Λίγο πολύ όλοι μας (ή έστω να μιλήσω για τον εαυτό μου) με τέτοιες συνθήκες δουλεύουμε*, deadlines, με τρελούς ρυθμούς και πίεση από αφεντικά, εξωτερικούς συνεργάτες, συνεχείς αλλαγές και υπερωρίες, κλπ και δεν ασχολούμαστε και με το gaming που είναι άλλη φάση πιστεύω. Ωστόσο, αν κάνουν κάτι που τους αρέσει, οι συνθήκες πέρα από την πίεση και την ευθύνη είναι κυριλέ, όμορφες (περιβάλλον κλπ) με καλές σχέσεις (μεταξύ όλων) και όχι όπως άλλων εταιρειών που ξέρουμε τί γίνεται, σαφώς και το τονίζουμε αυτό. Η ND γενικά σε όλα της μου φαίνεται είναι από άλλο πλανήτη, μιλάμε για άλλη νοοτροπία ανθρώπων και επίπεδο γενικότερα.-

* (δηλαδή δουλεύαμε γιατί τώρα τα ξύνουμε λόγω της κρίσης - άσχετο αλλά δεν άντεξα)
    Last edited by Nek_Food; 28-07-2011 at 10:26.

Name
    Δημήτρης

^^ Ακριβως. Και στην περιπτωση μου χιλιες φορες να δουλευα στην Σαντα Μονικα και το Μπελ Αιρ παρα στο λιμανι του Πειραια μεσα στην μποχα και την αηδια. Φακ δις!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα!

Προσωπικά απο την μία θα ήθελα να δουλεύω στην περιοχή της ND, στο περιβάλλον εργασίας της ND και με την τεχνική υποδομή που της προσφέρουν, αλλά από την άλλη δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να φτιάχνω vgames (και δει το Uncharted) καθώς τότε θα έχανα την "μαγεία" που ζω τώρα, ώς παίκτης / καταναλωτής. Να μου πείς ότι θα είχα δουλειά, τίποτα σε οικονομικά ή μάρκετινγκ, ή διοίκηση / Human Resources Management (κυρίως αυτό που έχω και κλίση), τότε ναι με τα 1000!

Αλλά για να φτιάχνω παιχνίδια, ε όχι ρε γμτ, μια διασκέδαση μου έχει μείνει (και αυτή ψιλο-παράλυτη), να μην σκατωθεί και αυτή!

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Name
    Δημήτρης

^^ Πλακα κανεις τωρα..... πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! (Δεν εχει σχεση με spoilers δειτε...θα καταλαβετε...)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by nerven View Post
    Αυτο το βιντεακι είναι παλιό, μου κάνει εντύπωση που τώρα το πήραν πρεφα τα sites για video games :/

Όντως παρα πολύ ωραίο όμως
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Λίγο πολύ όλοι μας (ή έστω να μιλήσω για τον εαυτό μου) με τέτοιες συνθήκες δουλεύουμε*, deadlines, με τρελούς ρυθμούς και πίεση από αφεντικά, εξωτερικούς συνεργάτες, συνεχείς αλλαγές και υπερωρίες, κλπ και δεν ασχολούμαστε και με το gaming που είναι άλλη φάση πιστεύω. Ωστόσο, αν κάνουν κάτι που τους αρέσει, οι συνθήκες πέρα από την πίεση και την ευθύνη είναι κυριλέ, όμορφες (περιβάλλον κλπ) με καλές σχέσεις (μεταξύ όλων) και όχι όπως άλλων εταιρειών που ξέρουμε τί γίνεται, σαφώς και το τονίζουμε αυτό. Η ND γενικά σε όλα της μου φαίνεται είναι από άλλο πλανήτη, μιλάμε για άλλη νοοτροπία ανθρώπων και επίπεδο γενικότερα.-

* (δηλαδή δουλεύαμε γιατί τώρα τα ξύνουμε λόγω της κρίσης - άσχετο αλλά δεν άντεξα)
    Προσωπικα εχω κανει το ονειρο μου (να κανω το hobby μου επαγγελμα) πραγματικοτητα και μαλιστα πριν πολλα χρονια σε νεαρη ηλικια, δηλαδη να δουλεψω σε μεγαλη εταιρεια και σε υπευθυνη θεση που να εχει σχεση με videogames.
    Συγκεκριμενα ημουν product manager σε μεγαλη αλυσιδα λιανικης στην Ελλαδα. Ομως οι συνθηκες ηταν απαραδεκτες και δεν εννοω μονο τα συνηθισμενα (π.χ. πιεση, χρονοδιαγραμμματα, στοχοι) αλλα το χειροτερο ομως ηταν οτι η δουλεια μου δεν αναγνωριζοταν.
    Π.χ. καθομουν πολυ παραπανω απο το ωραριο μου οχι γιατι μου το επεβαλαν, αλλα γιατι παραγματικα αγαπουσα αυτο που εκανα και ηθελα οχι μονο να πετυχω τους στοχους μου και ακομα παραπανω, να επισκεφτω τα κατ/τα για να αφουγκραστω τους πελατες, να συνομιλησω με το προσωπικο κ.π.α. Αντι λοιπον να ακουσω ευχαριστω, μου την λεγανε κιολας γιατι δεν τελειωνα τη δουλεια μου νωριτερα οπως ολοι οι υπολοιποι συναδελφοι, που σημαινε γι' αυτους οτι οι υπολοποι προλαβαιναν στο 8ωρο να κανουν οτι χρειαζοταν ενω εγω "δεν προλαβαινα".
    Δεν ξερω φυσικα αν στο εξωτερικο ειναι ετσι ή οχι γιατι δεν εχω δουλεψει εκει. Εχοντας ομως δει διαφορα happenings (π.χ. παρτυ της Santa Monica για την κυκλοφορια του GOW3) πραγματικα ζηλεψα.
    Η εταιρεια μου δεν με αφηνε να κανω ταξιδια στο εξωτρικο (τα εξοδα ολα πληρωμενα) γιατι λεει ειχα πολλη δουλεια και δεν μπορουσαν να με αφησουν. Ετσι εχασα πολλες ευκαιριες που θα μπορουσαν να με εχουν οδηγησει καπου παραπανω και φυσικα καποια στιγμη οταν ειδα οτι η δουλεια που εκανα δεν την ειχαν σε εκτιμηση αποφασισα να την κανω (τοτε "εβραζε" το αιμα και δεν εδινα και σημασια στο οικονομικο).
    Τωρα πια και μετα απο χρονια δουλευω σε κατι εντελως ασχετο και αυτο που εχει σημασια τωρα πια ειναι να βγαινει ο μισθος.
    Δεν μετανιωνω που σταματησα ετσι, καθως το να δουλευεις σε κατι που αγαπας και να νιωθεις σαν "ειλωτας" δεν το θελω. Καλυτερα ας δουλευω σε κατι ασχετο να το βλεπω και πιο ψυχρα σαν δουλεια και μονο.
    Απλα μην φανταζεστε οτι δουλειες που εχουν σχεση με videogames ειναι ολο αγαπες & καρδουλες. Εξω απο το χορο ολα μπορει να σου φαινονται ροδινα, αλλα οταν χορεψεις και εσυ θα καταλαβεις τη γλυκα.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ To να κανεις το χομπι σου επαγγελμα δεν ειναι παντα ιδανικο, ισα ισα στις περισσοτερες περιπτωσεις, εγω το θεωρω την χειροτερη επιλογη που μπορει να κανει κανεις. Οταν το χομπυ γινεται δουλεια, το χομπυ παυει να ειναι ευχαριστηση και διασκεδαση, πραγματα που ετσι ξεκινησε να ειναι.

Το θεμα δεν ειναι να κανεις το χομπυ σου δουλεια, ή τουλαχιστν δεν ελεγα εγω αυτο. Εγω ελεγα οτι θα ηθελα να δουλευω σε ενα τετοιο περιβαλλον εργασιας (ασχετα το αντικειμενο) σε τετοιους χωρους, σε τετοιες πολεις με οργανωση καθαριοτητα και λοιπα και λοιπα.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

το πλαισιο εβγαλε 3 εκδοσεις για pre order.

uncharted 3 (βασικη εκδοση) 69.90

uncharted 3 (special edition) 79.00

uncharted 3 (explorer edition) 149.90

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    το πλαισιο εβγαλε 3 εκδοσεις για pre order.

uncharted 3 (βασικη εκδοση) 69.90

uncharted 3 (special edition) 79.00

uncharted 3 (explorer edition) 149.90

τις χαζευα χτες. λογικα θα τσιμπησω την special, καθως με ενδιαφερουν μονο τα dlc
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

New footage απο τo demo που εδειξαν στην Gamescom. Εννοειται οτι οποιος απεχει απο media ΔΕΝ ανοιγει τα παρακατω.

You have been warned

SD για την ωρα

και καποιες εικονες απο αυτο το footage

Spoiler!

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

^Κλεμμένη σκηνή από Living Daylights.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Τρομερα γραφικά...τι να λέμε τωρα ....PS3 και τα μυαλά στα κάγκελα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

^Αν αρχίσουμε να καταγράφουμε το τι έχει κλέψει, με ή χωρίς εισαγωγικά, το Uncharted δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Στην τέχνη λένε ότι δεν έχει σημασία αν κατι που κάνεις έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, αλλα ο τρόπος που το παρουσιάζεις. Τότε μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι η ιδέα είναι άλλου :Ρ
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks