Page 98 of 145 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

ρε συ δεν μιλάω για κινούμενο στόχο αλλά για σταθερό...τεσπα το πρόβλημα δεν το παρατήρησα μόνο με το sniper

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by baphomet View Post
    ρε συ δεν μιλάω για κινούμενο στόχο αλλά για σταθερό...τεσπα το πρόβλημα δεν το παρατήρησα μόνο με το sniper
    Μα ούτε εγώ μίλησα για κινούμενο στόχο, εξήγησα στο spoiler τι συμβαίνει με το πλοίο και γενικά όλα τα όπλα έχουν πιο δύσκολη στόχευση εκεί πέρα.

Για ακίνητους στόχους και sniper ισχύει αυτό που έγραψα περί aim assist. Δες το video να καταλάβεις τι εννοώ.

Παιχνιδαρα ειναι, δεν υπαρχει αμφιβολια, αλλα πιστευω κι εγω πως θα μπορουσε να υπαρξει βελτιωση στο shooting στοιχειο, οπως και στην πολυπλοκοτητα των εχθρων, που ηταν απ το 2 ακομη απ τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του τιτλου. Πιστευω πως με λιγο δουλεια σ αυτα τα 2 στοιχεια το παιχνιδι θα απογειωνοταν περισσοτερο.
    Last edited by stratos 84; 03-11-2011 at 20:02.

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Ολοι οι θησαυροι του Uncharted 3 σε ενα βιντεο

το βαζω σε spoiler γιατι εχει μια εικονα για το βιντεο, οχι οτι ειναι κατι τρομερο, αλλα επειδη σας ξερω

Spoiler!
    Aν βρεις και τους 100 το κανεις πλατινα η θελλει και αλλα?

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    Aν βρεις και τους 100 το κανεις πλατινα η θελλει και αλλα?
    αν βρεις και τους 100 απλά παίρνεις τα αντίστοιχα trophies , σύνολο 6,
    1 τρόπαιο ανα 20 θησαυρούς , δλδ στους 20/40/60/80/100 και άλλο ένα για το relic .

σύνολο πρέπει να πάρεις 54 τρόπαια +1 η πλατίνα = 55

τι ακριβώς εννοείς εσυ?

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Το AVClub (ένα απο τα αγαπημενα μου site για νέα και reviews γύρω απο σειρές και ταινίες) δίνει C στο Uncharted 3 και hell breaks loose στα comments του άρθρου.
    http://www.avclub.com/articles/uncha...ception,64220/

και ένα αρθρο πάνω στο θέμα αυτό.
    http://www.ifc.com/news/2011/11/unch...w-analysis.php

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8295...ke-s-Deception
    παιδια αυτο εχει ελληνικους υποτιτλους??και αυτοι που το εχουν παιξει αξιζει τα λεφτα του??ευχαριστω!

Έχουμε καλά νέα για τα cutscenes:

http://twitter.com/#!/amy_hennig/sta...43065208451072

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

IMPORTANT.

Is there anyone in this thread with these gripes that can make it to our studio in Santa Monica no later than NOON TOMORROW, FRIDAY November 4?

I know it's a lot to ask since we all have real lives (yeah, right, this is gaf), but that would be extremely helpful.

If so, please PM me ASAP!
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=450878

Αυτό το έγραψε ένα μέλος του GAF που δουλεύει στην NaughtyDog. Μπράβο τους που είναι τόσο πρόθυμοι να εντοπίσουν το πρόβλημα πάντως.

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post

Αυτό το έγραψε ένα μέλος του GAF που δουλεύει στην NaughtyDog. Μπράβο τους που είναι τόσο πρόθυμοι να εντοπίσουν το πρόβλημα πάντως.
    Μπράβο, αυτή είναι πελατοκεντρική φιλοσοφία! Να καλούν στο studio τους fans να τους εκθέσουν τις απόψεις τους face2face περί του ζητήματος.

Για μένα ανέβηκαν άλλο ένα κλικ στα μάτια μου, παρ' όλο που τους είχα ήδη No1 στο βάθρο των developers.

Btw, ο Arne δεν είναι τυχαίος, είναι ο Community Manager της ND.

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

ntaksei...ti na leme ... 5:20 k kontepsa na pathw egefaliko...ti game einai ayto re paidia? Prin ligo termatisa to batman FOVERO... alla me to uncharted 3 ti na pw? nomizw de xreiazete allo game. ayto k meta kleinoume sa gamers Exw pathei sock me to fwtismo tou paixnidiou k me tis enalages tis wras. An k mas exei synithisei h naughty dog sayto to style me to 1 & 2 ths seiras. Ante k kalo mas kapsimo. (ennoeite sto hard tovala. Ta prohgouma 2 taxa sto normal k to metaniwsa)

Δεν παίζεται στα γραφικά η ND, ανέκαθεν ισχύει αυτό... έπαιξα λίγο τα Crash Bandicoot (τα δίνει δώρο το PS+) και έπαθα πλάκα με τα γραφικά (πάντα για τα δεδομένα της εποχής, δεν συγκρίνω με το τώρα)! Τα μοναδικά PSone παιχνίδια που «βλέπονται» ακόμα και σήμερα... όλα τα άλλα δεν... κι αυτό λέει πολλά.

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post

πολλά respect απλά

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by jimbour View Post
    Το AVClub (ένα απο τα αγαπημενα μου site για νέα και reviews γύρω απο σειρές και ταινίες) δίνει C στο Uncharted 3 και hell breaks loose στα comments του άρθρου.
    http://www.avclub.com/articles/uncha...ception,64220/

και ένα αρθρο πάνω στο θέμα αυτό.
    http://www.ifc.com/news/2011/11/unch...w-analysis.php
    Δεν ξερω για ποιον λογο ειναι απο τα αγαπημενα σου site, δεν το παρακολουθω γενικα για να ειμαι ειλικρινεις, αλλα την εχω δει την κριτικη τους εδω και μερες και ξερω οτι το συγκεκριμενο review (4 παραγραφων....ουτε καν review δεν το λες) ειναι κακιστα γραμμενο, γεματο μισος και απεχθεια (σε υπερβολικο βαθμο και λιγο ανησυχητικο για την υγεια του reviewer) και το κορυφαιο? Τα χωνει και στο Uncharted 2 λεγοντας ποσο χαλια παιχνιδι ειναι εμεσσως πλην σαφως, στο οποιο ειχαν δωσει 9.5!

Οτι ναναι εντελως χαχα! Αν αυτο δεν ειναι ξεκαθαρη προσπαθεια για hits, ε τοτε πραγματικα δεν ξερω τι ειναι! Γι αυτο και δεν προκειται να μπω και να τους κανω το χατιρι. (το review το διαβασα μεσω copy/paste στο N4G γι αυτον τον λογο).

Οταν ενα παιχνιδι εχει παρει κοντα στις 80 κριτικες απο τις οποιες οι 70 ειναι πανω απο 9 και ο χαμηλοτερος βαθμος ειναι 8 στα 10 κι εσυ βαζεις 5 στα 10, ε τοτε εχεις καποιο θεμα....ισως η γκομενα να μην σου εκανε το χατιρι χθες το βραδυ λολ...

Ας εβαζε 7 εστω 6.5!!...μα 5? Λολ απλα!

Kαι αλλοι εδωσαν 8αρι στο παιχνιδι (οπως το eurogamer) αλλα ο τροπος που το δικαιολογησαν ηταν σωστος και ωραιος, ασχετο με το αν εγω διαφωνουσα. Ηταν ομως σωστα δομημενο και τα επιχειρηματα ειχαν βαση. Ε 5 τωρα...νταξ λολ!

ΥΓ: Και μην ακουσω για αποψεις λολ... ειπαμε εχουμε αποψη, ο τυπος εχει παρει την εννοια αποψη και της εχει πεταξει τα ματια εξω! Ειπαμε απλα ζηταει hits. Εχει γελιο παντως!!
    Last edited by Valkyre; 04-11-2011 at 11:11.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δεν ξερω για ποιον λογο ειναι απο τα αγαπημενα σου site, δεν το παρακολουθω γενικα για να ειμαι ειλικρινεις, αλλα την εχω δει την κριτικη τους εδω και μερες και ξερω οτι το συγκεκριμενο review (4 παραγραφων....ουτε καν review δεν το λες) ειναι κακιστα γραμμενο, γεματο μισος και απεχθεια (σε υπερβολικο βαθμο και λιγο ανησυχητικο για την υγεια του reviewer) και το κορυφαιο? Τα χωνει και στο Uncharted 2 λεγοντας ποσο χαλια παιχνιδι ειναι εμεσσως πλην σαφως, στο οποιο ειχαν δωσει 9.5!

Οτι ναναι εντελως χαχα! Αν αυτο δεν ειναι ξεκαθαρη προσπαθεια για hits, ε τοτε πραγματικα δεν ξερω τι ειναι! Γι αυτο και δεν προκειται να μπω και να τους κανω το χατιρι. (το review το διαβασα μεσω copy/paste στο N4G γι αυτον τον λογο).

Οταν ενα παιχνιδι εχει παρει κοντα στις 80 κριτικες και ο χαμηλοτερος βαθμος ειναι 8 στα 10 κι εσυ βαζεις 5 στα 10, ε τοτε εχεις καποιο θεμα....ισως η γκομενα να μην σου εκανε το χατιρι χθες το βραδυ λολ...

Ας εβαζε 7...μα 5? Λολ απλα!

Kαι αλλοι εδωσαν 8αρι στο παιχνιδι (οπως το eurogamer) αλλα ο τροπος που το δικαιολογησαν ηταν σωστος και ωραιος, ασχετο με το αν εγω διαφωνουσα. Ηταν ομως σωστα δομημενο και τα επιχειρηματα ειχαν βαση. Ε 5 τωρα...νταξ λολ!

ΥΓ: Και μην ακουσω για αποψεις λολ... ειπαμε εχουμε αποψη, ο τυπος εχει παρει την εννοια αποψη και της εχει πεταξει τα ματια εξω! Ειπαμε απλα ζηταει hits.
    μου θυμιζει το Toy Story 3 η ολη υποθεση. ολοι του ειχαν δωσει θετικες κριτικες, ειχε 100% στο rotten tomatoes και ενας κομπλεξικος του εδωσε αρνητικη κριτικη.. καποιοι ειναι απλα ηλιθιοι.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Ε παιδιά θέλω και εγώ να κατεβάσω το Soundtrack. Στείλτε μου κανένα PM

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Ε παιδιά θέλω και εγώ να κατεβάσω το Soundtrack. Στείλτε μου κανένα PM
    Παιδιά, και εγώ στην λίστα των pm για το soundtrack !
    Please !

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

@valkyre
    Δεν ηθελα να σταθω στο review αλλα στο δεύτερο κειμενο που έδωσα που συμφωνω προσωπικά απόλυτα.

Οσο για το Avclub ειναι απο τα καλύτερα site αν ασχολεισαι με τηλεοπτικες σειρές λόγω των πολλων νέων και συνεντεύξεων που έχει. Το επισκέπτομαι καθημερινά, αλλά το review του το είδα απο το δευτερο λινκ που έδωσα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Nαι βρε, δεν ειπα οτι δεν επρεπε να το ποσταρεις κλπ προς Θεου. Απλα ξερεις, οταν καποιος γραφει ενα τετοιο review, ε κατι δεν παει καλα...πραγματικα αν το διαβασεις δεν μοιαζει καν με review, λες και ειναι γραμμενο στο ποδι οταν γυρνας με το μετρο σπιτι.

Ενιγουεη who cares really. κακως τσιμπαει και ασχολειται ο κοσμος. Το παιχνιδι σιγουρα δεν θα αρεσει σε ολους, γι αυτο υπαρχουν και τα διαφορετικα γουστα αλλωστε, το παιχνιδι σιγουρα δεν ειναι τελειο και σιγουρα μπορει να βελτιωθει σε τομεις, αλλα να πουμε και το σωστο, το παιχνιδι αντικειμενικα αξιζει σιγουρα περισσοτερο απο 5 στα 10.

ΥΓ: Αν λες οτι ειναι τοσο καλο site, που δεν εχω λογο να σε αμφισβιτησω εννοειται, τοτε πραγματικα τετοια review το ριχνουν αρκετα.

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

Quote Originally Posted by spyke333 View Post
    Παιδιά, και εγώ στην λίστα των pm για το soundtrack !
    Please !
    Και εγω αν ειναι ευκολο, ευχαριστω πολυ!
    " H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

Bookmarks

Bookmarks