εμενα μπηκε επιτελους!!!εντυπωσεις το πρωι!!
The worst framerate in history? xD Χάλι μαύρο, αν και απ' ότι διαβάζω δεν ήταν έτσι πριν γεμίσει ο server, οπότε μάλλον δεν φταίει το παιχνίδι. Μακάρι.
ΕDIT: 2o freeze σε 5 λεπτά... μην βιάζεστε να το παίξετε, περιμένετε τo patch.
sorry gia greeklish grafo apo ps3. katafera ki epaixa ena free for all. eixe ta provlimatakia tou alla beta einai. thelei exikiosi to cover system, eno mou fanike pos skotoneis pio efkola me melee attack para pyrovolontas. to sygouro einai pos xoropidontas san katsiki k pyrovolontas os allos chuck norris den kaneis tipota, thelei k stratigiki.
Φουλ προβληματα απο οτι βλεπω ε? Γι αυτο λεγεται ΒΕΤΑ και γι αυτο δεν τις κατεβαζω!
Παντως απο αμερικα μερια διαβαζω οτι τα πραγματα εχουν φτιαξει και παιζει κανονικα το παιχνιδι, οποτε υπομονη για εσας εδω.![]()
Eγώ το πρωί μπήκα μια χαρά ξεκίνησα να παίζω μια χαρά αλλά μετά από 3-4 λεπτά άρχισε να σέρνεται.
Δουλεια? Ρεπο?
ε γι αυτο σου επαιζε καλα και μετα κολλησε...επαιζες με τους βρυκολακες!![]()
Το πιο ωραίο (για να πούμε και κάτι για την beta) είναι το Uncharted TV που έχει κάτω δεξιά και βλέπεις βιντεάκια την ώρα που περιμένεις να ξεκινήσει το παιχνίδι.
Eγώ trailer είδα έχει και επιλογή που αλλάζεις και δείχνει κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν έχει και βιντεάκια από το multi.
Θυμάμαι ένα σκυλάκι που έδειξαν στο making of του uncharted 3. Ένα μικρό μαύρο νομίζω. Αυτό λέτε;
^^ Ναι αυτο ειναι. Παντα στην Naughty Dog εχουν σκυλι σαν μασκοτ, παλια ειχαν ενα αλλο το οποιο δυστυχως πεθανε. Αλλωστε η εμπνευση του ονοματος του ειναι απο σκυλο! Μαλιστα ο τωρινος σκυλακος που εχουν ειναι καποιου εργαζομενου και ειναι ολη την μερα καθε μερα στο γραφειο! Αυτος εχει δει ολα τα μυστικα του Uncharted 3!![]()
επαιξα 3 ματσακια team deathmatch και μου φανηκε αρκετα εως πολυ καλο το παιχνιδι...το 2 δεν το ειχα παιξει πολυ online για να συγκρινω αλλα ειναι πρωιμη φαση ετσι και αλλιως...το ak κλωτσαει σαν μουλαρι παντως και τα γραφικα ειναι καλα.το framerate επειδη ειδα σε πολλα φορουμ παραπονα μου φανηκε αρκετα εως πολυ ομαλο και μου αρεσε η προσθηκη και καλα σεναριου στα ματσακια οπως ειναι στο killzone 3 που στο τελος βλεπουμε τους νικητες να πιανουν τους ηττημενους κλπ.καλη φαση επισης η πιστα στον αεροδιαδρομο που πριν μπεις στην main arena εισαι σε ενα φορτηγο που κυνηγαει το αεροπλανο και η μαχη ξεκιναει απο εκει με τους μεν να κανουν spawn στο αεροπλανο και τους δε στα φορτηγα απο πισω...
^^ Το πορβλημα με το framerate ειναι καθαρα λογω προβληματων με τις συνδεσεις οπως λεει η ND, οι περισσοτεροι δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα, αρκετοι ομως εχουν framerate της ταξεις του 5 frames, πραγμα που φυσικα δεν ειναι λογικο!
Αλλωστε τα uncharted και γενικα τα exclusives της Σονυ εχουν σταθεροτατο framerate και το Uncharted 2 δεν επεφτε ποτε απο τα 30 frames οτι και να γινοταν στην οθονη. Οποτε μην σας ανησυχουν τετοια πραγματα, ειναι απλα και μονο λογο ΒΕΤΑ.
Bookmarks