Page 26 of 145 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Φίλε muku έχεις δίκιο σε μεγάλο βαθμό.Όμως το θέμα είναι ότι και οι εταιρίες πρέπει να σέβονται όλους τους gamers. Από την στιγμή που διαθέτουν το προιόν τους στην Ελληνική αγορά θα έπρεπε να έιχαν και Ελληνικούς υπότιτλους(βλέπε Polyphony). Σιγά το κόστος για την εταιρία...

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Εγώ δεν καίγομαι τόσο για τους ελληνικούς υπότιτλους, θα προτιμούσα να δω uncharted στην Ελλάδα παρά ελληνικούς υπότιτλους. Υπάρχουν βέβαια και gamers που δεν έχουν καλή γνώση αγγλικών και πρέπει να γίνει κάτι για αυτούς. Και όχι μόνο στο uncharted φυσικά.

Μεταγλωτιμένες δεν βλέπονται ούτε οι ταινίες....

Φαντάζεστε μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά το Uncharted 3;

Υπότιτλοι όμως θα ήταν μια χαρά. Στο Gt5 δεν με χάλασαν καθόλου. Ισα ισα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως η polyphony είναι σοβαρή εταιρεία.

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Και η πρώτη επίσημη απάντηση από την ND:

http://forums.naughtydog.com/t5/Gene.../223703#M12159

Τωρα το είδα. Μακάρι να βάλουν. Πάντως ούτως η άλλως εγώ θα το τιμήσω!!!
    Last edited by muku; 27-01-2011 at 01:51.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Ποπο παιδια ξεκολληστε γιατι θα γινουμε ξεφτιλα! Παλι αρχινανε τα ιδια! Ελεος δηλαδη! Ποιος μπορει να κανει τετοιο πραγμα; Δηλαδη GET A LIFE! GET-A-LIFE!!!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by muku View Post
    Εγώ παίζει να είμαι και ο μόνος που δεν τον ενδιαφέρουν οι ελληνικοί υπότιτλοι εδώ μέσα... Γενικά η μετάφραση στα ελληνικά, χαλάει πολύ ορισμένες ατάκες αν πάρουμε παράδειγμα από τις ταινίες. Και επειδή στο Uncharted οι διάλογοι είναι γεμάτοι ατάκες και ο Drake έχει τρελό χιούμορ σαν χαρακτήρας, νομίζω ότι η μετάφραση θα πέσει πολύ έξω σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια αναγνωρίζω ότι σίγουρα θα υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θα γνωρίζει καλά αγγλικά οπότε γι αυτούς σίγουρα θα είναι σημαντική η δυνατότητα υπότιτλων. Για να δούμε, θα μας ακούσει η ND?
    Κανεις δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη αναγκη τους υποτιτλους. Και πολυ σωστα λες οτι καποια αστεια βγαζουν νοημα μονο στην αγγλικη διαλεκτο. Ομως ειναι ενα παιχνιδι μεγαλου βεληνεκους και ειναι μλκια να ακους οτι εχει υποτιτλους σε καθε ακυρη γλωσσα (τροπος του λεγειν ακυρη) και οχι στην ελληνικη, που εχει ηδη προσφερει το ελληνικο στοιχειο στο παιχνιδι.

Πιθανοτατα κι εγω ακομα και ελληνικους υποτιτλους να εχει, φυσικα και να μην τους ενεργοποιησω, αλλωστε σπανια ενεργοποιω τους υποτιτλους γενικα. Απλα θα ηθελα να δω ενα παιχνιδι τετοιου ειδους να εχει για μια φορα την τιμητικη στο θεμα αυτο. Και πιοιο καλυτερο απο το Uncharted 3!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Καλα εντο μεταξυ καποιοι εχουν μπει για να κανουν διαφημιση και το site τους! LOL!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Το διαβάζω το ποστ τόση ώρα και είναι για γέλια. Χώρια ότι έχει ξεφύγει για πολλοστή φορά όπως και σε άλλα ποστ άλλων παιχνιδιών. Μάλλον δεν ευχαριστιέστε κάπιοι εδώ μέσα με τίποτα. Για να τελειώνω το κράξιμο. Το παιχνίδι σαν τίτλος απλώς δεν υπάρχει από όλες τις αποψεις. Όπως δεν θα υπάρχει και το 3 όταν με το καλό βγει. Ως τότε συνεχίστε έτσι να γελάμε!

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Σε ποιους αναφέρεσαι,κόρακα;

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by ozzy1983 View Post
    Το διαβάζω το ποστ τόση ώρα και είναι για γέλια. Χώρια ότι έχει ξεφύγει για πολλοστή φορά όπως και σε άλλα ποστ άλλων παιχνιδιών. Μάλλον δεν ευχαριστιέστε κάπιοι εδώ μέσα με τίποτα. Για να τελειώνω το κράξιμο. Το παιχνίδι σαν τίτλος απλώς δεν υπάρχει από όλες τις αποψεις. Όπως δεν θα υπάρχει και το 3 όταν με το καλό βγει. Ως τότε συνεχίστε έτσι να γελάμε!
    Αν ψάχνεις να διαβάσεις preview για το παιχνίδι χωρίς να σου αποσπάνε την προσοχή "γελοία" σχόλια, τότε πήγαινε σε κανένα site όπως το gamespot. Εδώ αναδημοσιεύουμε εικόνες, video, previews από τον ηλεκτρονικό και όχι μόνο τύπο και συζητάμε γύρω από αυτά αλλά και γενικότερα για το κάθε παιχνίδι. Λέμε τις απόψεις μας ακούμε τις γνώμες των άλλων κλπ. Αν εσύ δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και τι ψάχνεις δεν σου φταίνε οι άλλοι. Όχι μόνο βρίσκεσαι σε λάθος site αν ψάχνεις αποκλειστικά για previews αντί για "αστεία" σχόλια που σε κάνουν να γελάς αλλά βρίσκεσαι και σε λάθος thread όπως φαίνεται από το bold

Για ποιον λόγο τρελαίνεστε? Οι απόψεις για αυτό είναι... για να λέγονται! Και εμένα η δική μου είναι αυτή! Είτε σας αρέσει είτε όχι! Ωστόσο αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ειλικρινά και πάντα φιλικά

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Για ποιον λόγο τρελαίνεστε? Οι απόψεις για αυτό είναι... για να λέγονται! Και εμένα η δική μου είναι αυτή! Είτε σας αρέσει είτε όχι! Ωστόσο αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ειλικρινά και πάντα φιλικά
    Οι απόψεις είναι για να λέγονται, αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σου για το παιχνίδι και όχι οι απόψεις σου για τους άλλους. Εσύ μαζί με την άποψη σου φρόντισες να συμπεριλάβεις και μερικά ειρωνικά σχόλια και να χαρακτηρίσεις γελοίους τους συμμετέχοντες στη συζήτηση. Οπότε ή μάθε να εκφράζεις την άποψη σου με κόσμιο τρόπο ή μην την εκφράζεις καθόλου.

Sorry αν πρόσβαλα κάποιους αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάζω τόση ώρα για ασήμαντα και αν μη τι άλλο ανύπαρκτα ακόμα παιχνίδια που στην τελική ξέρουμε ήδη το αποτελέσμα. Ο άλλος έλεγε ήταν τέλειο το 2 άρα τι 8α κάνουνε για να μας εντυπωσιάσουν στο 3. Ε, ρε φίλε moderator OK! Αν σου φαίνεται βαρύ το ποστ μου και άδικο sorry. Εκτός και αν γράφουμε, μόνο για να λέμε ότι κάτι γράψαμε έτσι για να το πούμε.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Sorry αν πρόσβαλα κάποιους αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάζω τόση ώρα για ασήμαντα και αν μη τι άλλο ανύπαρκτα ακόμα παιχνίδια που στην τελική ξέρουμε ήδη το αποτελέσμα.
    Θέλω να πιστεύω ότι κάτι άλλο εννοείς. Αλλά αν θεωρείς ασήμαντο(!) το Uncharted, τότε δεν θα έπρεπε να μπαίνεις καν μέσα στο thread.

Ο άλλος έλεγε ήταν τέλειο το 2 άρα τι 8α κάνουνε για να μας εντυπωσιάσουν στο 3. Ε, ρε φίλε moderator OK! Αν σου φαίνεται βαρύ το ποστ μου και άδικο sorry. Εκτός και αν γράφουμε, μόνο για να λέμε ότι κάτι γράψαμε έτσι για να το πούμε.
    Το bold κομμάτι είναι κάτι που αναπόφευκτα συμβαίνει, δεν μπορούμε να καθόμαστε και να διαγράφουμε κάθε μήνυμα που ενώ δεν είναι offtopic ταυτόχρονα δεν είναι και ουσιαστικό. Το πρόβλημα με το ποστ σου είναι ότι ήταν άκρως ερριστικό και ορισμένα παιδιά λογικό είναι να αντιδράσουν και να γίνει μπάχαλο. Είναι καθήκον των συντονιστών να αποτρέπουν αυτά τα φαινόμενα γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε bans σε περίπτωση που κάποιος δεν αντιδράσει με ψυχραιμία και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα φταίει κιόλας.

Δηλαδή είναι πιο σοβαρό να μιλάμε για το αν βγάζει 30 ή 40 frames ή 1226453638 χρώματα και αν είναι 720p ή 960p ;

Το θέμα με τους υπότιτλους προέκυψε από το γεγονός ότι αποτελέι κάτι το οποίο μπορούμε να ζητήσουμε από την ND και είναι εφικτό αφου δεν έχει σχέση με τις δυνατότητες στου μηχανήματος. Επίσης δείχνει και το σεβασμό της εταιρείας σε ένα κομματι του αγοραστικού κοινού το οποίο μπορεί για διαφορους λόγους είτε να μην εχει την δυνατότητα έιτε να μην θέλει να βλέπει ξενόγλωσσους υπότιτλους. Εξάλλου από την στιγμη που πληρώνουμε κανόνικα τα ευρουδάκια μας (και πιο ακριβά πιθανόν) γιατί να μην διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα από την ND;

καλά άντε σας αφήνω στον κόσμο σας! συνεχίστε να φαντάζεστε και να πειράζεστε όταν ακούτε πως έχει το πράγμα

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

η τροφη των troll Που λετε ειναι να τους δινετε σημασια=αξια!!!Μπραβο τα καταφερατε!!!!

υ.γ ξερω οτι θα σβηστει μιας και ειναι offtopic να δουμε

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

lol απλα χαχα καποιοι εχουν μπερδεψει τα φορουμ με τα ειδησιογραφικα πρακτορεια! Εχει πλακα παντως.

Λοιπον στα του παιχνιδιου τωρα και για να τσιτωσουν ακομα περισσοτερο καποιοι με "ακυρα μηνυματα":

Τι αλλαγες θελετε να δειτε στο mutliplayer? Εγω προσωπικα θελω να βελτιωθει το co-op το οποιο ναι μεν ηταν καλο αλλα ηθελε περισσοτερες πιστες δουλεια και ισως καλυτερο design για συνεργασια με τους παιχτες. Δεν θελω να βαλουν story co-op, δεν θα ειναι ιδια η εμπειρια αν το κανουν αυτο (που δεν θα το κανουν το ειπαν), αλλα θελω καλυτερες και μεγαλυτερες πιστες στο co-op mode.

Cool Member Daemonos's Avatar
    PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Δέν υπάρχει λόγος για troll... όταν δεν μας ενδιαφέρει κάποιο παιχνίδι απλά δεν μπαίνουμε στο thread να σχολιάσουμε...
    Και εμένα δεν μου αρέσει π.χ. το Pokemon αλλα δεν μπαίνω να σχολιάζω αρνητικά σεβόμενος τα γούστα και τις απόψεις του κάθε ενός.
    Παρόλα αυτά επειδή έχουμε ελευθερία άποψης και δεν σου απαγορεύει κανείς να σχολιάζεις αρνητικά κάποιο Game, τουλάχιστον κάν' το με όμορφο και σωστό τρόπο διατυπώνοντας την άποψή σου χωρίς να "προσβάλλεις" κάποιον/ους...

Αυτά προς το παρών και για να γυρίσουμε στο θέμα μας...

Ξέρει κάποιος πότε θα δούμε το game σε pre-order? Πληροφορίες για ps3 move συμβατό, multyplayer, co-op έχουμε?
    " What we do in life echoes in eternity... "

Bookmarks

Bookmarks