Το ελπίζω Kane, γτ σε κάποια σημεία, ειδικά στο τελευταίο chapter, ήμουν 1 βήμα πριν σπάσω τη Bravia κ συγκεκριμένα αναφέρομαι στη δεύτερη μάχη που σου βγαίνουν 3+3 εχθροί. Ακόμα κ στο chapter 4, που λένε είναι το πιο δύσκολο, τοπέρασα πιο εύκολα απ' ότι αυτό το σημείο... Όσο το χάρηκα το παιχνίδι στο Hard, άλλο τόσο με χάλασε το Crushing... Ανούσιο το επίπεδο δυσκολίας σε 4-5 σημεία...
Sorry για το offtopic...
9 Level- 0 πλατίνες :Ρ
Spoiler!
Εμένα μου συνέβει το αντίθετο..πιέστηκα στο Hard πολύ(αν και εκεί φάνηκε η ποιότητα του παιχνιδιού) και μετά "γνώριζα" το Crushing αφου κυμαινόταν στα ίδια επίπεδα..το μόνο ΥΠΕΡ-Παλούκι σημείο είναι στο προ τελευταίο κεφάλαιο στην μεγάλη μάχη που έρχονται καμια 50αριά στρατιώτες και ένας με GAU και δεν έχεις πυρομαχικά για να τον φάς..και μετά απο αυτούς..τσαγ και 3 μεταλλαγμένοι!!
Ο Latanovich αν βρείς το κουμπί του στο Hard είναι για γέλια και στο Crushing..
XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
https://xgamers.gr
10 lvl xD
Spoiler!
Level 14 - 22 platinums
Αντε να γραψω και εγω τα ταπεινα μου 12 lvl και την μια και μοναδικη μου Πλατινα στο uncharted 2
Δεν με παίρνει o χρόνος να το κάνω αλλά τον καταλαβαίνω τον Melni που δεν το κάνει update τόσο συχνά... Είναι πολύ μεγάλο task.
Νομίζω ότι το κάνει 1 φορά το μήνα περίπου. Θα μου άρεσε να γίνετε πιο συχνά αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο task και θέλει πολύ χρόνο...
Bookmarks