Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 70

Thread: NBA 2K10

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Default NBA 2K10

Τα παντα για την νεα εκδοση απο την 2Κ.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

σημερα το πηρα και ενα εχω να πω..ειναι πανδυσκολο αλλα και πολυ ωραιο....

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

οσο το παιζω τοσο πιο ωραιο ειναι..αλλα αρκετα δυσκολο ειδικα στην αμυνα..και παρα πολυ ρεαλιστικο...!

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Το περιβόητο patch για τα framedrops και το freezing στο myplayer mode το κυκλοφόρησε η 2Κ ή τίποτα ακόμα;
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

εεεεεε δεν ξερω...προχθες το πηρα...4 παιχνιδια εχω παιξει τι να σου πω...!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

πάντως μου κάνει εντύπωση πως ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο παιχνίδι έχει πέσει στα 20€ η τιμή του !

μήπως όντως έχει τόσα τεχνικά προβλήματα που λέγανε ?

διάβασα για άτομα που το αγοράσανε αλλά συνεχίζουν να παίζουν το 2k9 !

τελικά τι ισχύει ? το patch βελτιώνει κάτι ?

ας μας πει κάποιος που το έχει παίξει αρκετά γιατί ήτανε στα υπόψιν μου για αγορά !lease2::bgrin2:

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    πάντως μου κάνει εντύπωση πως ένα σχεδόν ολοκαίνουργιο παιχνίδι έχει πέσει στα 20€ η τιμή του !

μήπως όντως έχει τόσα τεχνικά προβλήματα που λέγανε ?

διάβασα για άτομα που το αγοράσανε αλλά συνεχίζουν να παίζουν το 2k9 !

τελικά τι ισχύει ? το patch βελτιώνει κάτι ?

ας μας πει κάποιος που το έχει παίξει αρκετά γιατί ήτανε στα υπόψιν μου για αγορά !lease2::bgrin2:
    Με το δευτερο patch το παιχνιδι ειναι η απολυτη εμπειρια sim bball game.Απορω αν το βρηκες με 20Ε πως δεν το εχεις παρει ακομη.Με το 2K9 ειναι η η νυχτα με τη μερα.Κλασεις ανωτερο.Δεν εχει κανενα προβλημα τεχνικο πλεον, ουτε πεφτει το framerate, το online λειτουργει αψογα.Απλα θελει υπομονη διοτι ειναι δυσκολο.Αν θες να παιξεις κατι απλα για να περνας την ωρα σου ευχαριστα καλυτερα να κοιταξεις αλλου.Θελει συγκεντρωση σε αμυνα και επιθεση καθε στιγμη και προυποθετει αριστη γνωση της ομαδας και των παικτων που χειριζεσαι.
    Για την καλυτερη εμπειρια παιξε σε Pro και ριξε το ποσοστα ευστοχιας στα shooting sliders.Με το δευτερο patch δεν απαιτουνται μεγαλες αλλαγες στα sliders.

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by fearwhatnow View Post
    Με το δευτερο patch το παιχνιδι ειναι η απολυτη εμπειρια sim bball game.Απορω αν το βρηκες με 20Ε πως δεν το εχεις παρει ακομη.Με το 2K9 ειναι η η νυχτα με τη μερα.Κλασεις ανωτερο.Δεν εχει κανενα προβλημα τεχνικο πλεον, ουτε πεφτει το framerate, το online λειτουργει αψογα.Απλα θελει υπομονη διοτι ειναι δυσκολο.Αν θες να παιξεις κατι απλα για να περνας την ωρα σου ευχαριστα καλυτερα να κοιταξεις αλλου.Θελει συγκεντρωση σε αμυνα και επιθεση καθε στιγμη και προυποθετει αριστη γνωση της ομαδας και των παικτων που χειριζεσαι.
    Για την καλυτερη εμπειρια παιξε σε Pro και ριξε το ποσοστα ευστοχιας στα shooting sliders.Με το δευτερο patch δεν απαιτουνται μεγαλες αλλαγες στα sliders.
    ok tnx κατάλαβα.

από εδώ δες, μάλλον θα το παραγγείλω , απλά θέλει λίγο υπομονή στην παράδοση...!
    http://www.zavvi.com/games/platforms.../10049599.html

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    ok tnx κατάλαβα.

από εδώ δες, μάλλον θα το παραγγείλω , απλά θέλει λίγο υπομονή στην παράδοση...!
    http://www.zavvi.com/games/platforms.../10049599.html
    8 μερες εκανε να μου ρθει εμενα απο το zavvi....για τα λεφτα που γλυτωνεις αξιζει να περιμενεις!

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    8 μερες εκανε να μου ρθει εμενα απο το zavvi....για τα λεφτα που γλυτωνεις αξιζει να περιμενεις!
    8 μέρες είναι μια χαρά !

εμένα το Batman μου έκανε από zavvi σχεδόν ολόκληρο μήνα!
    είναι πως θα τους κάτσει μάλλον , αλλά και πάλι δεν βιάζομαι , ας έρθει όποτε είναι ! έχουμε τόσα άλλα , χρόνο δεν έχουμε πια ! :banghead: δεν προλαβαίνουμε ,

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

και εγω περιμενα κατα το μεγαλοβδομαδο να μου ρθει!!οπως το ειπες ειναι..χρονο δεν εχουμε να καιγομαστε!!!χαχα!

Εκανα Port forward στο router μου συμφωνα με το tutorial που βρηκα στο επισημο site....& παλι ομως δεν μπορω να παιξω οnline ranked match.Μου βγαζει το εξης μηνυμα..This game could not be started.Refer to the Online FAQ or 2K Sports web site for information on this topic.Ιnvite ομως μπορω να κανω σε friend και να παιξουμε.

ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?προσπαθω να παιξω με ενα φιλο μου διπλο κ οταν εχω εγω τη μπαλα οι παιχτες μου κινουνται απο το cpu οχι απο εμενα,εγω ελεγχω μονο ενα παιχτη,ειμαι στα προθυρα να βγαλω το cd κ να το σπασω στα δυο στα σοβαρα,δηλαδη τη γελοιοτητα ειναι αυτη,κ δεν υπαρχει κ τροπος να το βγαλω.

Quote Originally Posted by saras81 View Post
    ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος?προσπαθω να παιξω με ενα φιλο μου διπλο κ οταν εχω εγω τη μπαλα οι παιχτες μου κινουνται απο το cpu οχι απο εμενα,εγω ελεγχω μονο ενα παιχτη,ειμαι στα προθυρα να βγαλω το cd κ να το σπασω στα δυο στα σοβαρα,δηλαδη τη γελοιοτητα ειναι αυτη,κ δεν υπαρχει κ τροπος να το βγαλω.
    Πανε controller settings και βαλε το position σε all.Εχεις επιλεξει να παιζεις με εναν παικτη.

Quote Originally Posted by fearwhatnow View Post
    Πανε controller settings και βαλε το position σε all.Εχεις επιλεξει να παιζεις με εναν παικτη.

ευχαριστω!

Cool Member babis13's Avatar
    PSN ID
    xaralampos_13

παιδια χρειαζεται καμια ρυθμιση για να παιζεις online?γιατι εγω προσπαθησα και εβγαζε σφαλμα αν μπορει κανας ειδικος ας βοηθησει!

Quote Originally Posted by babis13 View Post
    παιδια χρειαζεται καμια ρυθμιση για να παιζεις online?γιατι εγω προσπαθησα και εβγαζε σφαλμα αν μπορει κανας ειδικος ας βοηθησει!
    Υποτιθεται οτι ανοιγεις ports στο router αλλα δεν ισχυει.Σε ranked games οποτε γουσταρει ο server τους θα παιξεις αλλα δεν σου συνιστω ranked games γιατι θα σου σπασουν τα νευρα οι cheesers.Το καλυτερο ειναι να παιζεις με friends custom games ή σε συγκεκριμενα sim leagues παλι με custom rules.Εκει ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα.Σε Crew games (με τον My Player που εχεις δημιουργησει) επισης ειναι πολυ καλα.
    Αν εισαι sim κανε με add: fearwhatnow
    Eπισης εδω θα βρεις αρκετους σοβαρους παικτες που τηρουν μεχρι και fair play οταν αντιμετωπιζεις προβλημα ειτε στη συνδεση σου ειτε βλεπουν οτι αμυντικα εισαι ακομη σε χαμηλο επιπεδο:
    http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-online/

Cool Member babis13's Avatar
    PSN ID
    xaralampos_13

ευχαριστω φιλε θα σε κανω add να εισαι σιγουρος το απογευματακι να παιξουμε κανα ματσακι και εγω αρχαριος ειμαι χθες το πηρα επαιζα βεβαια λιγο στο pc το 10 αλλα πιο πολυ το 09

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

paidia sas parakalo mia vohteia an mporei kapoios exo to game sto pc kai exo valei to sixaxis.thelo kapoios pou to xei sto pc kai paizei me sixaxis na postarei pos prepei na ruthmiso ta koumpia gia na nai opos sto ps3 giati exo mperdepsei ta mpoutia moy.epeidh einai pola as kanei kapoios to kopo na mou pei.euxaristo

Καλησπέρα παιδιά.Προσπάθησα σήμερα να παίξω 2κ10 online και όταν άλλαζα από το room 1 στο room 2 πάντα κολλούσε και δεν μπορούσα να βγω από το game πατώντας το PS button.Αναγκάστηκα να κλείσω την κονσόλα.Μου κόλλησε 4 φορές στο online ενώ παίζοντας με cpu ή με τον αδερφό μου αντίπαλοι πήγαινε μια χαρά.Δεν μου έχει ξανακολλήσει ποτέ ξανά το PS3 σε παιχνίδι.Και νομίζω πως δεν είναι τυχαίο.Περίεργο πάντως να κολλάει 4 φορές στο ίδιο σημείο.Φταίνε οι servers τους; Φταίει το ίδιο το game;Τί να πω!
    Συνέβη σε κανέναν άλλον να κολλάει τόσο άσχημα στο online?

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks