Starlord (28-07-2016)
Θα συμφωνήσω ότι ήταν βαρετή στα πρώτα επεισόδια αλλά αποκτά ενδιαφέρον απο το 7ο κ μετά και εν τέλη μου αρέσει περισσότερη απο την πρώτη. Περίμενα να ειναι μούφα η δεύτερη μιας κ δεν βασίζεται στο βιβλίο αλλά σκηνοθετικά την βρίσκω καλύτερη. Το Fargo αν και μου αρέσει η αισθητική του το βρήκα πολύ αργό και βαρετό για τα γούστα μου. Εδώ ρε πατριώτη έβλεπες μέχρι ένα σημείο under the dome το pines σε χάλασε ;![]()
![]()
....δώστου μια ευκαιρία και συνέχισε το δεν το πάει άσχημα μετά το 5ο που το άφησες.
Έτσι γίνεται με πολλές σειρές αλλά τι να κάνεις. Μερικά μεγάλα παραδείγματα:
Dexter: Μέχρι την τέταρτη σεζόν εσπειρε έπειτα έγινε φόλα. Ειδα όλες τις σεζόν διεγραψα τις 5-8 σεζόν από το σκληρό
Big bang theory: Τις 3 πρώτες σεζον τις έχω στο κινητό και τις βλέπω συνέχεια. Έπειτα η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό και βλέπω όλα τα επεισόδια από kodi απλά για να δω πόσο πιο κάτω θα πέσει
How I met your mother: Μέχρι 4 σεζόν εξαιρετική και τις έχω στο κινητό επίσης. Έπειτα είδα 2 σεζόν ακόμα και 2 επεισόδια από την τελευταία.
Lost: μέχρι 3 σεζόν έπος οι επόμενες 3 έπεσαν πολύ με την τελευταία να μην βλέπετε. Αλλά αντε να την σταματήσεις στην τρίτη σεζόν θα σε έτρωγε η αγωνία μετα.
Υπαρχουν πολλές ακόμα.
Πολλες σειρές ξεπεφτουν αλλά όταν έχεις δει πολλά επεισόδια από προηγούμενες σεζόν και τα έχεις αγαπήσει ε λες να τα δεις όλα δεν σου πάει η καρδιά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mr Robot η 2η season δε με εχει ενθουσιασει οπως ξεκινησε. Στην πρωτη ημουν τεραστιος φαν
Stranger Things, , nostalgia trip . , - , / --.
, "" . plot/story , . : ( ) Stranger Things ";" ....... . ! , "" "". , Stranger Things 35 , , , friends/buddies, teenage-feelings, , splatter, adventuring, drama ( 1 2 )...... , .
, /. overdose , , / out of place (1983 ), / ( ) 1983. , happy dark/mysterious// ( ). , - - .......-2000 early-80s .
80- : , . , , , . . : 80 b-movie ( b-series) .
flashback ......... ( ), safe bet. , ( 80, 80 concept Silent Hill).......... ala 80s flavor ............voila! (honorable mentions: E.T., Goonies, Silent Hill)
Starlord (28-07-2016)
Stranger Things .
"" ;
.
( )
, .
batman
... Jason Vorhes slasher
.
.
Overwatch ( ) . ,
. .
.
... Stranger Days ( ).
tribute 80's,
.
...; ' '
, ...
"" mainstream sci fi ( ) .
Last edited by Error Flynn; 27-07-2016 at 14:05.
Dragonpaul (27-07-2016),isildur83 (28-07-2016),james9 (28-07-2016),Lefteris_X (27-07-2016),Starlord (28-07-2016)
- .
, , . . ( : ) .
, "" .
: ! , "" , ...... . ..................... , , "feeling" Stranger Things. : S.T. , , "" - / , . , , S.T. 50 "" ( = , ).
Bookmarks