, "" , cutdown to earth . ...... .
, (13) , : , super-hero tv series dark..... "dark" . DD , , : , , , . , , ...... .
, ( ), , , , ( ; ), , .
.
, "" , cutdown to earth . ...... .
, (13) , : , super-hero tv series dark..... "dark" . DD , , : , , , . , , ...... .
, ( ), , , , ( ; ), , .
.
...
, , "" , , Marvel comics.
Dragonpaul (31-05-2015)
, I'll let you know!
thnx!
; , - .
"" , , "", ( ). , - - , kung-fu , "" .
, : 6 Macbook Pro 15,4 - super-heroes, . . ' ( )!
-, , , . , , , . "" ( , 40, 3 , "" USA)............. // Nomad / Man without Country. , .
, Secret Wars I ( II , 30 , )..... Civil War, USA super-heroes, . - , - . , - ......... , / , physical . , () -, . , , !
, , - . , ( tackle // ), , 1985 , . / 90 ( videogames), 2, , . / coloring -, - .
Pick one and enjoy!
Dragonpaul (01-06-2015),Nikoladim (31-05-2015)
Thnx, , post!!!!!!
AriStos13 (07-06-2015)
Christos33 (07-06-2015)
Ναι καλύτερο και πιο σκοτεινό. Βλέπω φανατικά το agents of shield μου αρέσει αρκετά και φέτος το διπλό τελευταίο επεισόδιο το απόλαυσα. Αλλά daredevil δεν είναι. Τα 2 πρώτα επεισόδια ίσως ξενησουν αλλά έπειτα ανεβαίνει πολύ.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Christos33 (07-06-2015)
Christos33 (08-06-2015),chronohill (08-06-2015)
Μετά από 4 επεισόδια στον κάδο όλη η 3η season του house of cards. Εκτός του ότι ανακυκλώνονται στα ίδια παιχνίδια κάτω από το τραπέζι μιας και ο απώτερος σκοπός επιτεύχθηκε στην season 2, δεν βρισκόμαστε στα 90es για να συγχωρώ τέτοια λεπτή προπαγάνδα με τους καλούς Αμερικανούς και τους κακούς Ρώσους. Είπαμε παιδιά όσο και καλογυρισμένη σειρά να ειναι τέτοια φάουλ δεν τα συγχωρώ. Τις αμερικλανιες σας αλλου. Το broadchurch που είχα προτείνει παλαιότερα είδα ότι πλέον παίζεται και στην κρατική όποτε η επιτυχία του το έκανε mainstream. 2 νέες σειρές που βλέπω ειναι το affair που δεν θα σας το πρότεινα αλλά λόγω ξηρασίας και cast μου κράτησε το ενδιαφέρον ενώ το rectify ειναι από τις πιο ποιοτικές δραματικές από εποχή sixfeetunder. Από σειρές που έρχονται τσεκάρετε the astronaut wives club (mad men μίξη με desperate h. ), the brink (jack black), ballers (το νέο entourage), another period, wet hot American summer και fear the walking dead (side story). Ο πιλότος του wayward pines ήταν ότι πιο προβλέψιμο έχω δει σε σειρά.... λένε ότι με τον καιρό βελτιώνεται και χτίζει ατμόσφαιρα. Ξεκινάνε σύντομα true detective και Orange is the new black ενώ θα προτείνω για ακόμα μια φορά το the last man on earth.
Last edited by DJTaurus; 10-06-2015 at 14:00.
bloodline..... ....
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
Dragonpaul (21-06-2015),Nikoladim (13-06-2015)
, . .
Nikoladim (13-06-2015)
Bookmarks