Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 101 to 117 of 117

Thread: God of War Collection

Advanced Member dredd's Avatar
    PSN ID
    kraken 13

εγω λεω να το βαλω να το δω κ βλεπουμε παντως για το god3 θα αργησω να το παρω επομενος θα αχοληθω με το collection που το βρεικα κ φθηνα.

Member chris1987's Avatar
    PSN ID
    chris198713
    Name
    Χρήστος

Εγω παιδια παρηγγειλα το 1 και το 2.Ειδα βιντεακια και με εντυπωσιασε πολυ το παιχνιδι παρολο που δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοιου ειδους.Ανυπομωνω να το ξεκινησω..Οταν το ξεκινησω σε ποιο βαθμο δυσκολιας να το βαλω?? Ειναι δηλαδη πολυ δυσκολο για εναν που δεν εχει παιξει τετοιου ειδους παιχνιδια?? Κ κατι τελευταιο..Το Dante's Inferno ειναι καλυτερο πιστευετε ή οχι??

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Το God of War είναι απλά GOD! Δεν συγκρίνεται με κανένα inferno. Όσο για την δυσκολία ξεκίνα με normal και ανεβάζεις!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by chris1987 View Post
    Εγω παιδια παρηγγειλα το 1 και το 2.Ειδα βιντεακια και με εντυπωσιασε πολυ το παιχνιδι παρολο που δεν εχω ασχοληθει ποτε με τετοιου ειδους.Ανυπομωνω να το ξεκινησω..Οταν το ξεκινησω σε ποιο βαθμο δυσκολιας να το βαλω?? Ειναι δηλαδη πολυ δυσκολο για εναν που δεν εχει παιξει τετοιου ειδους παιχνιδια?? Κ κατι τελευταιο..Το Dante's Inferno ειναι καλυτερο πιστευετε ή οχι??
    πολύ καλή σειρά , το collection είναι μια χαρά απλά να ξέρεις πως στην ουσία δεν είναι καινούργια παιχνίδια , ούτε έχουν αναπτυχθεί για κονσόλες 3ης γενιάς όπως το ps3 αλλά στην ουσία είναι μια επανέκδοση από το ps2 !

οπότε άμεσα δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το Dantes Inferno , το οποίο σαν παιχνίδι και αυτό είναι μια χαρά και αξιόλογο ! από γραφικά είναι ανώτερο εννοείται αλλά και συνολικά είναι πολύ καλό , ειδικά τώρα που το βρίσκεις στα 15-20€ είναι πολύ καλή επιλογή! (αν ασχολείσαι και με Trophies ακόμα πιο πολύ)

σίγουρα θα σου αρέσουν τα 2 πρώτα GOW και θα σε βάλουν στην λογική και το gameplay του Kratos που δεν διαφέρει τρομερά ακόμα και στο 3ο μέρος , και σε βλέπω να αγοράζεις μετά και το 3o GOW που είναι αλλού !

βαθμό δυσκολίας normal τουλάχιστον μην σου πως και παραπάνω, δεν είναι και τρομερά δύσκολα και να θυμάσαι το πιο χρήσιμο κουμπί είναι το μπλοκ (L1) ....χαχαχα

άντε καλά kills !

Member chris1987's Avatar
    PSN ID
    chris198713
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    πολύ καλή σειρά , το collection είναι μια χαρά απλά να ξέρεις πως στην ουσία δεν είναι καινούργια παιχνίδια , ούτε έχουν αναπτυχθεί για κονσόλες 3ης γενιάς όπως το ps3 αλλά στην ουσία είναι μια επανέκδοση από το ps2 !

οπότε άμεσα δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το Dantes Inferno , το οποίο σαν παιχνίδι και αυτό είναι μια χαρά και αξιόλογο ! από γραφικά είναι ανώτερο εννοείται αλλά και συνολικά είναι πολύ καλό , ειδικά τώρα που το βρίσκεις στα 15-20€ είναι πολύ καλή επιλογή! (αν ασχολείσαι και με Trophies ακόμα πιο πολύ)

σίγουρα θα σου αρέσουν τα 2 πρώτα GOW και θα σε βάλουν στην λογική και το gameplay του Kratos που δεν διαφέρει τρομερά ακόμα και στο 3ο μέρος , και σε βλέπω να αγοράζεις μετά και το 3o GOW που είναι αλλού !

βαθμό δυσκολίας normal τουλάχιστον μην σου πως και παραπάνω, δεν είναι και τρομερά δύσκολα και να θυμάσαι το πιο χρήσιμο κουμπί είναι το μπλοκ (L1) ....χαχαχα

άντε καλά kills !
    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες antoniss! Kαι εγώ είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει και με βλέπω να αγοράζω και το 3 μετά! Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία του παιχνιδιού που διάβασα και έτσι είπα να μην πάω κατευθείαν στο 3 αλλά να το ξεκινήσω απο την αρχή ωστέ να ξέρω και τι γίνεται. Όσο για τα γραφικά δεν με πειράζει εξάλλου παίζω ακόμα παιχνίδια στο ps2 που δεν είχα τελειώσει.

Elite Eddy_Gordo's Avatar
    PSN ID
    KALLIANI
    Name
    Παναγιωτης

re paidia ligo voitheia exo kollisei ekei pou exei kati kampanes.. ti prepei na kano ?

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by Eddy_Gordo View Post
    re paidia ligo voitheia exo kollisei ekei pou exei kati kampanes.. ti prepei na kano ?
    δωσε λιγες παραπανω πληροφοριες φιλε....
    και σε σποιλερ καλυτερα..!!!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Eddy_Gordo View Post
    επειδή εχει περάσει και καιρός , καταρχήν για ποιο από τα 2 εννοείς το πρώτο ή το δεύτερο ?

επίσης επειδή οι καμπάνες δεν μου θυμίζουν κάτι , δες πως λέγεται το save file σου , δλδ τι περιγραφή έχει μπας και το θυμιθούμε .

edit:
    άσε μάλλον κατάλαβα που είσαι , δες στο spoiler !
    Spoiler!

Elite Eddy_Gordo's Avatar
    PSN ID
    KALLIANI
    Name
    Παναγιωτης

thanks gia tin apantisi tha to koitakso otan epistrepso spiti, leo gia to 2 ekei pou exei kai kati nera

Cool Member lykos7's Avatar
    Name
    Γιωργος

μολις τελειωσα και εγω την σειρα.με κερδισε και εγινα κ εγω τρελος φαν.το τερματησα κ το 1 κ το 2 μαζι σε 4 μερες.τωρα περιμενω εναν φιλο μου να τελειωσει το god3 για να μου το δωσει να ξαναλιωσω!!!!!!!

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Quote Originally Posted by lykos7 View Post
    μολις τελειωσα και εγω την σειρα.με κερδισε και εγινα κ εγω τρελος φαν.το τερματησα κ το 1 κ το 2 μαζι σε 4 μερες.τωρα περιμενω εναν φιλο μου να τελειωσει το god3 για να μου το δωσει να ξαναλιωσω!!!!!!!

Παιξε το 3 και θα πάθεις πλάκα!!Κορυφαίο σε όλα του!

Spoiler!

Μετα απο πολυ καιρο ξεκινησα και γω την σειρα και μεσα σε 2 μερες τελειωσα το πρωτο gow και ξεκινησα αμεσως το δευτερο. Η σειρα πραγματικα τα σπαει αλλα χτυπιεμαι κυριολεκτικα τον τοιχο που δεν την ξεκινησα νωριτερα. Αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Και μετα την collection θα πιασω κατευθειαν το τελευταιο μερος της τριλογιας. Η σειρα απλα ΕΠΙΚΗ!!!!!!

Kratos is back!!!!
    Last edited by loloki; 28-10-2012 at 00:49.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by loloki View Post
    Καμιά βοήθεια παρακαλώ??
    βρε ριξε μια ματια στο youtube...θα εχει ολοκληρο το παιχνιδι...Δεν καταλαβα που ακριβως εισαι αλλιως θα στο εβρισκα...
    Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

θυμαμαι ακριβως το κομματι που λες.απλα κουνας δεξια αριστερα γρηγορα τον αριστερο μοχλο και εισαι ενταξει.

10.00 στο βιντεο

[YOUTUBE][ame="http://www.youtube.com/watch?v=Dfz_t8BjEFo&feature=relmfu"]http://www.youtube.com/watch?v=Dfz_t8BjEFo&feature=relmfu[/ame][/YOUTUBE]

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Βάλε το χέρι επάνω στον μοχλό και κούνα τον συνέχεια δεξιά αριστερά, μέχρι να περάσει το σημείο αυτο. Νομίζω αυτο είναι, δεν το κουνας δηλαδή μόνο μια φορά αλλα συνέχεια με ταχύτητα.

Member 6xXx6's Avatar

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω θέλω να πάρω τα god of war και σκευτομουν αυτη την εκδοσή μου είναι και για 3dtv http://www.amazon.com/God-War-Saga-Collection-Playstation-3/dp/B008CP6MA2

το θέμα είναι ότι έχω ήδη το god 3
    αν παρω αυτη την εκδοσή δεν θα εχει 3d? με καπoιο update?
    http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/god-of-war-hd-collection-volume-i-essentials/10667903.html

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Έχει ξανααπαντηθεί. Τα GOW1-2-3 δεν υποστηρίζουν 3D.

Μόνο τα HD remastered GOW του PSP...
    Last edited by psx3; 19-10-2013 at 20:27.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks