Page 48 of 51 FirstFirst ... 384445464748495051 LastLast
Results 941 to 960 of 1012

Thread: Mass Effect 2

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Δεν έχει σημασία ποιον θα έχεις μαζί σου όσον αφορά την αντιμετώπιση σου από τους άλλους
    Το element zero είναι όντως σπάνιο. Υπάρχει wiki που λέει σε ποιους πλανήτες βρίσκεται ώστε να μην χρειάζεται να τους ψάχνεις έναν-έναν αν τυχόν χρειαστείς. Τα υλικά εξαντλούνται από τους πλανήτες όσο τα μαζεύεις γι'αυτό και αλλάζει η περιγραφή του πλανήτη (rich moderate depleted etc).
    Υπάρχουν αναβαθμίσεις (research projects) για τα όπλα. Δυστυχώς τα pistols δεν περιλαμβάνουν research για μεγαλύτερη γεμιστήρα. Γιατί παίζεις με machine gun και όχι shotgun; charge + shotgun είναι συνταγή της επιτυχίας για τον vanguard.
    A ωραια γιατι το ειχα ενα αγχος για τους αλλους..
    θενκς και για τα υλικα θα ριξω μια ματια στο νετ!
    Ναι τις εχω παρει πρεφα τις αναβαθμισεις το χω!γιατι ρε γαμωτο το πιστολακι ετσι?ξερεις γιατι το χρησιμοποιω πιο πολυ?μαρεσει γιατι παω συνεχεια για headshots.το shotgun δεν εχει διασπορα?δεν πλησιαζω και πολυ γενικα παντως!παντα ξεκιναω απο μακρυα αν ειναι σε αποσταση οι εχθροι...
    Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Kρονο στο Ps3 το παιζεις? Αν ναι περιμενε γιατι το 3 ειναι χειροτερο στα γραφικα!!! Οσο αναφορα για τα ελεμεντς μην ανησυχεις, υπεραρκουν και στο τελος δεν θα ξερεις τι να τα κανεις!
    Ναι στο ps3.χειροτερο???????????whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaat?γιατι αυτο???παντως τρωει αρκετα κολληματα στο ps3 και πρωτη φορα σε παιχνιδι που εχω παιξει στα τοσα χρονια μου κρασαρε 3-4 φορες.τις τελευταιες δεν ειχα κρουσματα κρασαρισματος παντως...

Τωρα πηγα εκει που ειναι ο kaiden και θα ερθω σε πρωτη επαφη με τους κολεκτορες!για να δω τι θα γινει...
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Απο τος πιο immersive εμπειριες της γενιας για εμενα! Δυστυχως οντως, ενω το ΜΕ2 ειναι μια χαρα στο PS3 το ΜΕ3 ειναι γυπ εντελως... Αυτο κατεληξε να ειναι ενας απο τους λογους που πηρα 360 για να παιξω το παιχνιδι οπως ηθελα. (Ηταν και το φιασκο του Skyrim τοτε, εβγαινε και witcher 2, ε πηρα την αποφαση)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Τπτ πολυ απλα η λογικη λεει πως εγινε απευθειας πορτ απο το 360 (σε αντιθεση με το 2 που ειχαν χρονο να το ρετουσαρουν) και ετσι ειχαμε ενα απαραδεκτο αποτελεσμα με low res textures ps2 εποχης και.. βγαλε +κακο framerate. Παντως το 2 παραμενει για μενα με διαφορα το καλυτερο παιχνιδι της σειρας.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Και για μενα το 2 το πιο ισορροπημενο απο τα 3, μονο σεναριακα τα χαλασε λιγο αλλα ηταν τοσο καλο το πακετο και τοσο ποιοτικο παιχνιδι που δεν με απασχολησε.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Ναι τις εχω παρει πρεφα τις αναβαθμισεις το χω!γιατι ρε γαμωτο το πιστολακι ετσι?ξερεις γιατι το χρησιμοποιω πιο πολυ?μαρεσει γιατι παω συνεχεια για headshots.το shotgun δεν εχει διασπορα?δεν πλησιαζω και πολυ γενικα παντως!παντα ξεκιναω απο μακρυα αν ειναι σε αποσταση οι εχθροι...
    Παίζοντας από μακριά όμως δεν αξιοποιείς τα ατού του vanguard. Δοκίμασε charge + shotgun και θα με θυμηθείς. Είσαι η αιχμή του δόρατος όπως υπαινίσσεται και το class name σου (vanguard = εμπροσθοφυλακή)

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Ναι αλλά δεν εχεις πολύ αρμορ, κάτι πρεπει να κανεις για να το ισοσταθμισεις

PSN ID
    chronohill

Χειροτερο (σε θεμα γραφικων) το 3 απτο 2???wtf!Καλα δεν εχω και αλλη επιλογη οποτε θα το υποστω...μολις τελειωσω το 2 σκοπευω να παω καπακια στο 3 (και ο θεος βοηθος)..

---------------------------------Μικροspoilers------------------------------------
    @Kane & @nikoladim δεν εχω πολυπειραματιστει στην μαχη.Σημερα εχασα 3-4 φορες στους κολεκτορες στον horizon και ψαχνομαι εκει λιγο μετα τους γαλαξιες και τους πλανητες γιατι εχουν ξεκλειδωσει πολλα και εχω χασει την μπαλα...
    Παντως σεναριακα μαρεσει παρα πολυ...ακομα δεν εχω αποφασισει ποιους θελω στο squad μου...θα παρω και τους τελευταιους 3 και ελπιζω να καταληξω...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Χειροτερο (σε θεμα γραφικων) το 3 απτο 2???wtf!Καλα δεν εχω και αλλη επιλογη οποτε θα το υποστω...μολις τελειωσω το 2 σκοπευω να παω καπακια στο 3 (και ο θεος βοηθος)..
    Το ΜΕ3 είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν μπορώ να παίξω, λόγω του τεχνικού του τομέα.Unplayable για τα μάτια μου...

9. The Following User Says Thank You to Desmond For This Useful Post:

chronohill (19-01-2014)

PSN ID
    chronohill

Ωραια πραματα...Γιατι ρε bioware μη σε χ3σω?Δεν εχω αλλη επιλογη guys.το pc ειναι προιστορικο...αν δεν την παλεψω θα δω τι θα κανω...
    Spoiler!

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

360 εχεις?

PSN ID
    chronohill

360 εχεις?
    οχι Τασο.Αν ειχα δεν θα προβληματιζομουν ρε γμτ...
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν θα συμφωνησω με τη λεξη unplayable για εναν και μονο λογο, το framerate ειναι για τα μπαζα μεν αλλα το μεγαλο προβλημα το εχουν τα cutscenes. Στο gameplay παλι εχει dips αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Εχει φυσικα πολλα τεχνικα προβληματα γενικοτερα αλλα δεν θεωρω οτι ειναι unplayable, αυτο θα το ελεγα μονο για το skyrim προ patch. Αν ειχες την επιλογη του 360 δεν θα το συζητουσαμε αλλα απο τη στιγμη που και στο PC δεν μπορεις να το παιξεις εγω θα σου ελεγα οτι στην τιμη χωμα που μπορεις να το βρεις τωρα δεν θα ηταν κακη επιλογη η ps3 version.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Εγω παντως και τα 3 τα επαιξα στο ps3 μια χαρα

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δεν θα συμφωνησω με τη λεξη unplayable για εναν και μονο λογο, το framerate ειναι για τα μπαζα μεν αλλα το μεγαλο προβλημα το εχουν τα cutscenes. Στο gameplay παλι εχει dips αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Εχει φυσικα πολλα τεχνικα προβληματα γενικοτερα αλλα δεν θεωρω οτι ειναι unplayable, αυτο θα το ελεγα μονο για το skyrim προ patch. Αν ειχες την επιλογη του 360 δεν θα το συζητουσαμε αλλα απο τη στιγμη που και στο PC δεν μπορεις να το παιξεις εγω θα σου ελεγα οτι στην τιμη χωμα που μπορεις να το βρεις τωρα δεν θα ηταν κακη επιλογη η ps3 version.
    Προσωπικά είχα πρόβλημα.Μετά απο 45 λεπτά παιχνιδιού, πονάγανε τα μάτια μου και απλά δεν μπρούσα να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα και να συνεχίσω.Και να πω πως είμαι κανάς ψείρας με τον τεχνικό τομέα, καμία σχέση.Το ΜΕ3 ήταν η μεγαλύτερη ξενέρα που έφαγα με game στο ps3, κυρίως γιατί ήμουν εντελώς κ@υλωμένος μετα την παιχνιδάρα το 2.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Πάντως και για μένα, χωρίς φυσικά να αμφισβητώ την εμπειρία του Νίκου, το παιχνίδι παίζεται μια χαρά. Κακός τεχνικός τομέας εν γένει, πρόβλημα στο cut scenes, αλλά το απόλαυσα μια χαρά.

PSN ID
    chronohill

@hakoo το εχω απ το plus!ειχα το 2 και μ κατσε κουτι το 3 απτο πλας.δν εχω επιλογη δυστυχως.θα δειξει οταν θα το παιξω...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Ναι αλλά δεν εχεις πολύ αρμορ, κάτι πρεπει να κανεις για να το ισοσταθμισεις
    Τα charge δίνει και αναπλήρωση των shields οπότε υπάρχει χρόνος για εύρεση κάλυψης. Επίσης μπορεί και να ξεφύγει αν τα πράγματα δυσκολέψουν αν βρει έναν εχθρό σχετικά απομονωμένο και κάνει charge σε εκείνον.

chronohill δεν υπάρχει το απόλυτο δίδυμο για να πάρεις μαζί σου. Αυτό υπαγορεύεται από το τι είδους εχθρών θα συναντήσεις στην αποστολή. Ένας γενικός κανόνας είναι να έχεις κάποιον με tech δυνατότητες μιας και εσύ δεν έχεις. Αλλά και πάλι εξαρτάται από την αποστολή. Όσο για το στυλ παιχνιδιού, ακολούθησε όποιο εσύ γουστάρεις περισσότερο.
    Επίσης διάλεξε ένα μονοπάτι (paragon/renegade) και μείνε σε αυτό. Υψηλά σκορ σε ένα από τα δύο σου ανοίγουν νέες επιλογές εκ των οποίων μια πολύ σημαντική.

19. The Following User Says Thank You to Kane For This Useful Post:

chronohill (20-01-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δυστυχως το ΜΕ3 στο ps3 ειναι η σπανια περιπτωση που ενα σηκουελ εχει χειροτερα γραφικα απο το αρχικο game... Στο 360 το ΜΕ3 ειναι πολυ πιο ομορφο και φυσικα καλυτερο του 2. Απορρω πραγματικα με τα ps1 textures του ME3 στο PS3... Αδιανοητο...

Cool Member VoleMaulder's Avatar
    PSN ID
    VoleMaulder

Τόσο χάλια είναι η έκδοση του PS3;! Το έχω από το Plus, αλλά μόνο λίγο multi είχα παίξει, το οποίο και δεν ξαναεπιχείρησα να κάνω, γιατί το framerate ήταν πολύ κουραστικό. Κρίμα.

Μια συμβουλή για τους Vanguard players, επειδή με τέτοιονα τα έβγαλα στο Insanity τα 2 και 3. Στο 3 παίζε με combo Charge+Nova και ρίξε το power recharge time στο -200%. Γίνεσαι σχεδόν άτρωτος έτσι. Το shotgun δεν είναι καλή επιλογή στο 3, όπου μετράει το βάρος του εξοπλισμού για το power recharge time. Πάρε το ελαφρύτερο assault rifle και το ελαφρύτερο SMG (για να μην είσαι μόνο με ένα όπλο) και τίποτα άλλο. Και, φυσικά, αξιοποίησε τα biotic combos για να κάνεις explosions με το Charge σου, είτε Incinerate είτε Warp κάνουν μια χαρά δουλειά, σε συνδυασμό και με incendiary ammo.

Ολα αυτά, πλην shotgun-weapon weight-nova, ισχύουν και για το 2, εννοείται.
    Last edited by VoleMaulder; 31-01-2014 at 00:29.

PSN ID
    chronohill

Aς βαλω και γω τον οβολο μου στο θεμα του Mass Effect 2.Μολις το τελειωσα και εχω μονο θετικα να ξεστομισω...

Δεν με απογοητευσε πουθενα το παιχνιδι.Αν ηταν λιγο πιο προσεγμενη η μεταφορα του στο ps3 και δεν χαλουσε στα γραφικα μερικες φορες δεν θα ειχα να καταλογισω τπτ.Εβλεπα τα σκηνικα στους πλανητες που δεν ειχαν την αποδοση που θα επρεπε και εκλαιγα για το eye fest που εχανα.και ετσι ομως ηταν πολυ ωραιες οι λεπτομερειες των πλανητων..
    Στα των παιχτων τωρα... α να προσθεσω οτι εκανα μια αναδρομη στα ποστ σας(πουλακια μου!) του 2011 να δω τι συζητιοταν τοτε!
    Εγω ευτυχως δεν
    Spoiler!

βασικη ερωτηση:ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ 3?δεν πιστευω οτι θα αντεξω να παιξω κατι αλλο οποτε ειναι ρητορικη η ερωτηση...θελω να δω την εκβαση της ιστοριας
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks