Results 1 to 20 of 1012

Thread: Mass Effect 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Σχετικα με το τελευταιο spoiler
    Spoiler!
    Ναι γι' αυτό το σημείο λέω. Α ωραία, δηλαδή είναι τόσο ηλίθιο όσο μου φάνηκε εξαρχής. Τραγική τουλάχιστον η επιλογή τους αυτή, σαν να κόπηκε κάτι στο μοντάζ ξέρω γω. Εννοείται ότι τον λόγο τον καταλαβαίνω, αλλά προφανώς παραμένει παντελώς άκυρο το σκηνικό. Κρίμα, ήλπιζα να μην είχα καταλάβει κάτι.

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Για οσους δεν το ειχαν προσεξει παλαιοτερα,σε εκεινο το σημειο για να εχεις το "best ending" (παλι φυσικα εξαρταται και απο την S.mission) πρεπει να (spoilers)
    Spoiler!
    Ναι ναι, το πρωί που χάζευα τα ποστς από την αρχή του thread είδα πως το είχες αναφέρει αυτό εμμέσως. Εμένα δεν με επηρέασε έτσι κι αλλιώς, επειδή είχα κάνει τα πάντα από πριν, οπότε δεν έχασα καθόλου χρόνο.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Mια σημειωση Νικολα, το Squad στις αποστολες παντα φευγει ολοκληρο! Δεν μενει κανεις πισω, γι αυτο και πολλες φορες οταν πας σε καποιο μερος (π.χ) Tuchunka) με το shuttle σε αφηνει μολις πας διπλα του να αλλαξεις μελη στο squad σου χωρις να επιστρεψεις πισω στο Normandy. Ολο το squad υποτιθεται οτι μπαινει στο Shuttle καθε φορα
    Εγώ αυτό πίστευα πως γίνεται καθαρά για εξοικονόμηση χρόνου (να μην πηγαίνεις στη Normandy και μετά να γυρνάς πίσω στον ίδιο πλανήτη μέσω του galaxy map, προς αποφυγή αυτής της διαδικασίας δηλαδή μας έδινε την επιλογή να αλλάξουμε άμεσα το squad).
    Last edited by tonybsg; 16-04-2011 at 13:56.

Bookmarks

Bookmarks