Ο προβληματισμος εχει σχεση με την Jack. Στο πρωτο playthrough που επαιζα (οπως και τωρα) αυστηρα role playing στις επιλογες μου και στο με ποιους θελω να εχω επαφες και ποιους απλα τους εχω για business, η Jack με το αρχικο στυλακι της με ειχε εκνευρισει και την ειχα κρατησει σε αποσταση. Μαλιστα επειδικτικα δεν την εκανα loyal οπως και τον Zaed (τον οποιο ακομα και τωρα μισω θανασιμα). Ειπαμε οταν παιζω role playing με επιλογες δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να αντιδρασω οπως θα εκανα στην πραγματικοτητα. Με τα πολλα fuck και το πολυ νταιλικι η Jack δεν επαιζε να την πλησιαζα ή να ενδιαφερομουν ιδιαιτερα, εκτος απο το να μην μου κανει ανταρσια μεσα στο σκαφος. Στην τελευταια αποστολη λοιπον τον Zaed τον εστειλα πισω να συνοδευσει τους επιζησαντες απο τους Collectors και πεθανε (δεν με ενοιαξε καθολου) και η Jack παρολο που ηταν με πολυ καλο team με αρχηγο τον garrus και μαζι της με Grunt και Samara (πολυ δυνατοι χαρακτηρες, παρολαυτα πεθανε. Οι επιλογες μου ηταν σωστες. Οταν πεθανε λοιπον, ειπα οκ... δεν με νοιαζει και τοσο.
Ερχομαστε τωρα στο 3ο playthrough (το 2ο ηταν full paragon με σκοπο να ειναι ολοι loyal, αλλα και παλι δεν μιλουσα στην Jack ιδιαιτερα) οπου παιζω Renegade αλλα οχι καφρος Renegade. Ο χαρακτηρας μου ειναι σκληρος, πιο αδιστακτος, he means business και δεν θα προσπαθησει να λυσει ολες τις διαμαχες ειρηνικα, αλλα θα επιβληθει, ομως οπως ειπαμε εντος οριων, δεν θα επιδιωξει δηλαδη τον φονο ή κατι τοσο τραβηγμενο εκτος κι αν τραβηξουν πολυ το σκοινι... Και φυσικα παλι παιζω αυστηρα role playing με βαση αυτα τα χαρακτηριστικα. Η Jack λοιπον ηταν ο χαρακτηρας που εξαρχης περιμενα πως και πως να εφαρμοσω αυτο το σκεπτικο.
Τσαμπουκαλου εσυ? Τσαμπουκας κι εγω... και θα δουμε ποιος θα την βγαλει καθαρη...
Οποτε ηταν χαρακτηρας που ταιριαζε απολυτα να ατσω και να ασχοληθω. Ε λοιπον παιδια.... την ερωτευτηκα!

Ειναι ισως ο καλυτερος χαρακτηρας του παιχνιδιου... ο πιο ενδιαφερον σιγουρα! Και την ερωτευτηκα τοσο πολυ που σκεφτομαι να παραβω τον πιο βασικο κανονα του role playing που θετω παντα. Τουτεστην να κανω cheat στο πρωτο playthrough και να την σωσω..... αλλα ειναι κατι που σιχαινομαι να κανω... θεωρω μαλιστα οτι το πρωτο playthrough ειναι το αυθεντικο. Οπως θα ενεργουσα εγω στην πραγματικοτητα στις δεδομενες συνθηκες. Που σημαινει οτι εγω ετσι θα της ειχα φερθει...αλλα τωρα που ξερω... νιωθω τυψεις...
Ναι ξερω τι θα μου πειτε οτι αφου εχεις και τα αλλα playthrough τι σε νοιαζει, το θεμα ειναι οτι θεωρω αυθεντικο το πρωτο playthrough...και με αυτο θα ξεκινησω το ΜΕ3...
Περαν του γεγονοτος οτι ειμαι καμμενος ναι το ξερω, τι με συμβουλευετε να κανω? Να παραβω τον σημαντικοτερο κανονα μου και να εχω τουλαχιστον την Jack στο πρωτο playthrough του ME3? Γιατι νιωθω οτι αν τελειωσω το ΜΕ3 την πρωτη φορα και η Jack δεν ειναι μεσα, στα επομενα playthrough δεν θα εχει τοσο μεγαλη σημασια...
Nikolaszax...τι λες εσυ μιας και μοιαζουμε καπως στα του role playing?
Bookmarks