Page 16 of 51 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1012

Thread: Mass Effect 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Οπως ειπαν και τα παιδια, σαφως και αξιζει φιλε!

@ Νικοlaszax

Ρε συ αποκλειεται να μην γινεται να φορτωσεις παλιο save απο backup σε στικακι! Δεν ειναι λογικο! Ασε που σε αλλο PS3 φορτωσα κανονικα τα save μου δημιουργοντας παλι το account μου. Δηλαδη πως γινεται να μην μπορεις να το φορτωσεις? Θα καταλαβει μαγικα το PS3 οτι αυτο το save στο μελλον εγινε corrupt οποτε τωρα τζιζ κακο αρα δεν το φορτωνω? Αληθεια ρωταω γιατι εχω παιξει κοντα 40 ωρες λολ!

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οπως ειπαν και τα παιδια, σαφως και αξιζει φιλε!

@ Νικοlaszax

Ρε συ αποκλειεται να μην γινεται να φορτωσεις παλιο save απο backup σε στικακι! Δεν ειναι λογικο! Ασε που σε αλλο PS3 φορτωσα κανονικα τα save μου δημιουργοντας παλι το account μου. Δηλαδη πως γινεται να μην μπορεις να το φορτωσεις? Θα καταλαβει μαγικα το PS3 οτι αυτο το save στο μελλον εγινε corrupt οποτε τωρα τζιζ κακο αρα δεν το φορτωνω? Αληθεια ρωταω γιατι εχω παιξει κοντα 40 ωρες λολ!
    Αυτη την απορεια εχω και εγω.......Δεν ειναι λογικο να γινεται αυτο και απορω ποιος ειναι που το ανεφερε στην bioware οτι συμβαινει και με τα backups και στην συνεχεια το μετεφερε το vg247 .Αν το καταφερε αυτο τοτε τι να πω....ειναι ο πιο γκαντεμης ανθρωπος του κοσμου XD.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

^^ Λιγο που ασχοληθηκα, 1 ατομο μονο το υποστηριζει αυτο στα φορουμ της Bioware. Οτι δηλαδη δεν του φορτωνε παλιο save. Υποστηριζει οτι επειδη παιζεις συνδεδεμενος με τους server της ΕΑ, το data σου ειναι αρρικτα συνδεδεμενο με αυτους. Και οτι το corruption φτανει μεχρι εκει. Εγω δεν το πιστευω αυτο. Πρωτα απο ολα εγω παιζω συνεχεια offline. Δεν συνδεομαι ποτε στους server της ΕΑ. Επισης για λογους ασφαλειας και μονο θα απενεργοποιησω το autosave απο τις επιλογες του παιχνιδιου μιας και τα περισσοτερα παιδια λενε οτι τα freezes γινονται σε τετοιες περιπτωσεις. Προς το παρον δεν ειχα το παραμικρο προβλημα εγω με το παιχνιδι (φτου φτου) αλλα για καλο και για κακο θα προσπαθησω να μετριασω ολες τις περιπτωσεις.

Επισης, το ιδιο το παλικαρι που υποστηριζει οτι δεν καταφερε να βαλει το backup του save του δεν μας εχει διευκρινησει αν εσβησε ολα τα save του παιχνιδιου και το profile data (το οποιο ΔΕΝ αντιγραφεται) , ξαναεκανε install το παιχνιδι και προσπαθησε βαζοντας ξανα τα backup να φορτωσει το παιχνιδι.

Θεωρω οτι σε περιπτωση που καποιος εχει το εν λογω προβλημα πρεπει να κανει το εξης:

1) Σβηνει τα παντα που εχουν σχεση με Mass Effect 2 απο το PS3 του.
    2) Ξανακατεβαζει το DLC ΠΡΙΝ (το τονιζω) κανει install το παιχνιδι. (δεν κανουμε install το DLC ακομα)
    3) Απενεργοποιει ΠΛΗΡΩΣ το internet απο το PS3 του. (oτιδηποτε κανουμε απο εδω και περα ειναι με το internet OFF οχι απλα το account αποσυνδεδεμενο)
    4) Κανει install το ME2 κανονικα.
    5) Bγαινει απο το παιχνιδι, παει στο ΧΜΒ και βρισκει το DLC που περιμενει να γινει install το οποιο και κανει.
    6) Βαζει τα backup saves απο το στικ ή τον δισκο στο φακελο του ME2 που θα εχει δημιουργηθει.
    7) ξεκιναει το παιχνιδι κανονικα.

Ειλικρινα με ολα αυτα τα βηματα θεωρω ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην λειτουργησει το save file εκτος και αν το PS3 ΜΑΓΙΚΑ επικοινωνησει μεσω Θεου με τους Server της ΕΑ και ετσι διαπιστωθει το corrupt της ολης υποθεσης.

Τωρα για οσους δεν εχουν ακομα προβλημα, θα προτεινα να απενεργοποιησετε απο τα options του παιχνιδιου τις επιλογες που σας συνδεουν αυτοματα με τους server της ΕΑ με το που ξεκιναει το παιχνιδι, το auto save και τελος θα προτεινα γενικα να παιζετε OFFLINE.

Αυτα... ελπιζω να βοηθησουν.

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

nikolaszax και valkyre,thanks.Για να το λετε ολοι..Ηδη το παρηγγειλα και αυριο θα το εχω.Θα επανελθω με εντυπωσεις οταν εχω παιξει αρκετα.

Name
    Δημήτρης

LOL ελεος!!!

Ποσταρα αυτον τον οδηγο στα επισημα boards της Bioware μπορειτε να το δειτε εδω:

http://social.bioware.com/forum/1/to.../index/5839763

Και ξαφνικα βλεπω τον οδηγο μου να ειναι θεμα στο N4G εδω:

http://n4g.com/news/687382/possible-...ave-issues/com

Kαι η πηγη που χρησιμοποιησαν ειναι ενος ακυρου τυπου που το πηρε και το εκανε copy/paste στο PS Forum.... ελεος...

Το site που εκανε host την ιστορια ειναι αυτο...

http://www.made2game.com/ps3/mass-ef...pt-save-files/

Moυ την εσπασε...

ΥΓ: Μετα απο την παρεμβολη μου το διορθωσαν
    Last edited by Valkyre; 26-01-2011 at 13:59.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

^^Ελεηνοί (το σκότωσα)! Πάντος κάποιος σου απάντησε οτι θα το φτιάξει (αν δεν το έχεις δει ήδη).

Edit: Το διορθώσαν!
    Last edited by enstikto; 26-01-2011 at 13:56.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Λίγες μόλις μέρες πέρασαν από την επίσημη κυκλοφορία του Mass Effect 2 στο PS3, αλλά τα technical forums της Bioware δέχθηκαν βροχή παραπόνων από παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα με τα saves τους. Πιο συγκεκριμένα, μια σεβαστή μερίδα χρηστών είδε την κονσόλα της να παγώνει όταν πήγαινε να φορτώσει ένα από τα saves της. Έπειτα από έλεγχο στο saves directory της κονσόλας, συνειδητοποίησαν πως το save τους είχε καταστραφεί, για άγνωστο λόγο. Το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό απ' ότι θα περίμενε κανείς, καθώς ακόμα και ένα save να χαθεί, αυτό καταστρέφει όλο το save file του παιχνιδιού και ο χρήστης εξαναγκάζεται να ξαναρχίσει το παιχνίδι. Η Bioware δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για τη φύση και τη λύση του προβλήματος, αλλά γνωρίζοντας την ιστορία της εταιρίας, θα πρέπει να περιμένουμε απάντηση άμεσα. Ως τότε, οι παίκτες του Mass Effect 2 στο PS3 καλύτερα να κάνουν ένα διαλειμματάκι, προς αποφυγήν δυσάρεστων ατυχημάτων!

gameover.gr

Spoiler!

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Η ανακοινωση εγινε πριν απο λιγο απο την Bioware και πιθανοτατα το patch θα ειναι ετοιμο μεχρι την Παρασκευη.
    Εγω παντως θα κανω υπομονη μεχρι την κυκλοφορια του patch για να το συνεχισω...

Hello everyone

First, we are sorry some of you have had problems playing Mass Effect 2 on the Playstation 3 and want to thank you all for providing feedback on our forums on both the freezing and resulting save game issue that some of you have experienced. The information and support you have provided has helped the development team to build the latest patch. We’re currently testing the patch thoroughly, we expect to be finished our quality passes on Friday. This patch is then being delivered to Sony ASAP for verification and distribution. We will announce as soon the patch is available. Please see the below patch notes for a complete list of what will be included:

Patch Notes
    -Fixed a crash related to memory fragmentation. This fix will also resolve the crashing that corrupted Save Games.
    -Slightly improved load times and level streaming.
    -Added some telemetry to better improve future titles.
    -Updated some strings to fix spelling mistakes (Sorry Kaidan!)
    -Fixed the picture frame in Shepard’s Cabin to accurately reflect your love interest choices in Mass Effect: Genesis.
    -Fixed a rare crash in the PSN version in Shepard’s Cabin.

We want you to be able to continue playing while you wait for the patch. While data and telemetry have shown that very few people have seen this issue, we know a few of you here have experienced this problem. There is a very simple work around to ensure the freezing and corruption issues are minimized. Simply restart your game every few hours. By shutting down and restarting your game, you will not encounter the corrupted save issue.”

Once again, thank you for your feedback which has helped us get to a resolution.
    Last edited by isildur83; 27-01-2011 at 02:19.

Name
    Δημήτρης

H Bioware ηταν υποδειγματικη. Σαφως και επιβαλλεται βεβαια οταν μιλαμε για παιχνιδι τετοιου βεληνεκους να μην εχει το παραμικρο προβλημα. Ομως η απαντηση της Bioware ηταν αμεση και το patch απο οτι βλεπω αντιμετωπιζει το 90% των προβληματων που εθεσαν οι χρηστες. Μια βδομαδα περασε και το εχουν μαλιστα ετοιμο. Περιμενουμε τωρα την εγκριση της Σονυ.

Οτι παραπονο υπηρχε το εχουν λυσει με εξαιρεση ενα glitch στο DLC Overlord που σε ενα mission τα ground textures ειναι... PS1 ποιοτητας! (μιλαμε για χοντρα τεραστια pixels)

Κατι ομως που ηθελα να προσθεσω γιατι πριν την ανακοινωση του patch ο υπευθυνος της Bioware επικοινωνησε με το φορουμ και ειπε οτι για να αποφευχθει προς το παρον το προβλημα με τα corrupted saves, ειναι κατι απλο. Να μην παιζει καποιος πολλες ωρες Mass Effect συνεχομενα. Καθε 3ωρο- 4ωρο δηλαδη καλο θα ηταν να κανετε ενα restart στο game σας και μετα να συνεχισετε παλι ακαθεκτοι.

Ο λογος ειναι οτι το προβλημα απο οτι διαπιστωσε η Bioware προκαλειται οταν ο παικτης εχει παιξει πολλες ωρες συνεχομενα και με πολλες εναλλαγες στα περιβαλλοντα (δηλαδη πολλες διαφορετικες πιστες σε ενα μεγαλο playthrough). Προς το παρον λοιπον καλο θα ηταν να κανουμε ενα restart για να ειμαστε σιγουροι. Επισης καλο θα ηταν να αποφυγετε την αποστολη του Shadow Broker DLC μιας κι εκει παρατηρειται το φαινομενο σε αρκετους.

Αυτα

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

ρε παιδια τι αθλιο manual εχει το παιχνιδι ουτε εξωφυλλο ουτε τιποτα;τσιγκουνια και στο μελανι βρε παιδι μου; η μονο το δικο μου ειναι ετσι!!!ασε που ειναι και 5-6 σελιδες και λεει manual Ονλινε ιν ντισκ !!!!!!

Name
    Δημήτρης

Τελειωσα χθες το παιχνιδι, μου πηρε 59 ωρες. Εκανα τα παντα νομιζω, δεν αφησα τιποτα. I am impressed... very impressed.

Το παιχνιδι ιδιως στις τελευταιες main αποστολες εχει πολυ επικο feeling. Ασε που η μουσικη ειναι απλα οργασμικη, το battle theme του τελευταιου επιπεδου θεωρω οτι ειναι ισως μεσα στα τοπ 5 battle themes ever για εμενα προσωπικα.

Εγω παιδια στο παιχνιδι δινω (και εχω ξαναπει στο παρελθον οτι δεν δινω ποτε 10αρι) 9.0 με 9.5 (λιγο κατω απο οτι εδωσα στις μεγαλες μου αγαπες Uncharted και MGS)

Το αποτελεσμα του τελους μου καθως και οι αποψεις του στορυ γενικοτερα ακολουθουν στα σποιλερ και καλο θα ηταν να μην το ανοιξει κανεις που δεν το εχει παιξει:

Spoiler!

Αυτα

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Val ξέρεις πως λέγετε το κομμάτι που λες; Γενικά το έχω λιώσει το soundtrack και ας μην έχω παίξει το παιχνίδι. Αυτό που έχω ξεχωρίσει εγώ απο το soundtrack είναι το "The Normandy Reborn".

Name
    Δημήτρης

^^ Εγω να στο πω αλλα ο τιτλος του κομματιου ειναι λιγο σποιλερ για το τελος της ιστοριας... ποτε δεν κοιταω τα ονοματα των τραγουδιων σε soundtrack πριν παιξω το παιχνιδι/δω την ταινια. Ειναι εντυπωσιακο ποσα σποιλερ εχουν οι τιτλοι και μονο.

Παρολαυτα βαζω τον τιτλο του κομματιου στο σποιλερ

Spoiler!

Το κομματι απο μονο του ειναι απλα ωραιο, ομως οταν παιζεις το παιχνιδι εκεινη την δεδομενη στιγμη, με τα οσα συμβαινουν και την σκηνοθεσια της εν λογω αποστολης, τουλαχιστον εμενα, με πωρωσε οσο απιστευτα λιγα παιχνιδια τον τελευταιο καιρο.

Αν εχω κατι να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο ολα στο παιχνιδι ειναι η ατμοφαιρα του, η οποια ειναι υποδειγματικη για το ειδος του παιχνιδιου και χωρις αντιπαλο.
    Θα συμφωνησω 100 % .
    Δεν υπαρχει παρομοιο παιχνιδι με τετοια ατμοσφαιρα. Ειναι μοναδικο και αποτελει και για μενα το δυνατο σημειο της σειρας. Ασε που εχω μεγαλη αδυναμια στις διαστημικες σαπουνοπερες

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Eπισης, ειναι περιεργο που και στο επομενο playthrough μου (που θελω να παιξω σαν πιο ruthless χαρακτηρας, παλι ομως ενεργοντας οπως θεωρω οτι ταιριαζει περισσοτερο σε ενα ruthless χαρακτηρα και οχι επιλεγοντας τυφλα renegade επιλογες) θελω να παιξω σαν Vanguard??

Θεε μου τι επικο class ειναι αυτο... για προτεινετε μου ρε παιδια ενα αλλο class γιατι θα ειναι μλκια να ξεκινησω παλι Vanguard. Απο ολα τα Class αποκλειουμε τον Slodier και φυσικα τον Vanguard αφου ζηταω αλλες προτασεις.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Γενικά και εγώ τα αποφεύγω τα ονόματα στα tracks των soundtrack αλλά ντάξει δεν μου φαίνετε και τόσο spoiler ο συγκεκριμένος τίτλος (στο mgs4 st κάτι spoilers που πέφτουν στους τίτλους... )
    Πάντος πολύ καλό το κομμάτι όντως!

Name
    Δημήτρης

Σου λεω οταν παιζεις....καμμια σχεση! Φοβερη δουλεια το OST!

YΓ: Παντως ειναι κριμα που ο κοσμος δεν αγοραζει το παιχνιδι αυτο. Ειναι διαμαντι και ειναι αμαρτια να βλεπουμε παιχνιδια που δεν προσφερουν ουτε το 1/10 απο οτι προσφερει αυτο να κανουν εκατομμυρια πωλησεις. Και στο 360 ψιλοχαλια τα πηγε δεδομενης της εγκατεστημενης βασης, και στο PS3 φυσικα θα τα παει χειροτερα, λογω του οτι ειναι 1 χρονου παιχνιδι, αλλα 100.000 πωλησεις την πρωτη βδομαδα δεν ειναι καλο νουμερο ακομα και ετσι...

Δεν βρισκω λογο καποιος που του αρεσει το διαστημα, τα οπλα και το role playing να μην παιξει αυτο το παιχνιδι.
    Last edited by Valkyre; 31-01-2011 at 14:49.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

final impressions
    Glad you enjoyed it .

Κατ'αρχας να πω οτι την μουσικη του ΜΕ2 την βρηκα πραγματικα αδιαφορη και δεν μου αρεσε που εχασε αυτο το techno-feel της απο το πρωτο για το πιο epic style.Παρ'ολα αυτα το τελευταιο κομματι (που δεν θεωρω οτι ειναι spoiler καθως απο την αρχη του παιχνιδιου ξερεις οτι ειναι τετοια η αποστολη αλλα τεσπα) ηταν "οργασμικο" , και μου αρεσε παρα πολυ και εκανε κατα την αποψη μου το 50% την τελευταιας αποστολης απο αποψη αισθησης.Το μονο κομματι που θυμαμαι απο το 2ο μερος .

Συμφωνω με το paragon/renegade system,το αντιπαθω παρα πολυ σαν συστημα και δεν μου αρεσει που η bioware δειχνει να το υιοθετει και στα αλλα της παιχνιδια(βλεπε DA2).Ειναι πολλα αυτα που εχω εναντιον του που δεν τα αναφερω γιατι θα ξημερωσουμε.Μακρια απο αυτο το προφανες binary system.

Τωρα οσον αφορα τα spoiler
    Spoiler!

Θυμασαι τωρα που σου ελεγα για το χρονομετρο?Για να δουμε τωρα αν το καταλαβες.
    Spoiler!

Ποιο ηταν το love interest σου τελικα?XD

Παντως οσον αφορα την ιστορια δεν συμφωνω και σε καποια εχεις αδικο,μεχρι να αποδειξουν το διαφορετικο στο ME3
    Spoiler!

Τελος το "Οτι καναμε στο ΜΕ2 θα εχει αμεσο αντικρυσμα στο ΜΕ3." ειναι κατι που θελω να το δω γιατι στο ME1-->ME2 ειχαν μονο διακοσμιτικο ρολο
    Spoiler!

Μετα απο το τοσο hype που καναν για το ποσο σημαντικες ειναι οι αποφασεις σου και τελικα ειναι απλα διακοσμιτικες και σου δινουν την ψευδαισθηση οτι εχουν αντικτυπο ,ειναι μεγαλη απογοητευση.Οπως ελεγα στο Prinny ομως πιστευω οτι θα παιξουν μεγαλο ρολο στο ΜΕ3....ελπιζω δηλαδη.

100% συμφωνω παντως με τα περι ατμοσφαιρας.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Υποψιαζομαι πως το διαστημα σαν main theme δεν πρεπει να ειναι και ιδιαιτερα δημοφιλες. Απασχολουσε παντα μια μικρη αλλα φανατικη μεριδα κοινου με εξαιρεση βεβαια το Star wars που ειναι απο μονο του ενα ειδος.

Τα διαστημικα με τα οποια μπορουμε να συγκρινουμε το mass effect ειναι το star trek, Babylon 5 κτλ. Σειρες με σχετικα λιγους αλλα φανατικους τηλεθεατες.

Βεβαια παρα τις διαφωνιες μου δεν παυει να ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι και δεν ειναι η πρωτη φορα που ενα τετοιο δεν εχει τοσο μεγαλη επιτυχια οσο καποιες αλλες π@@@@@@ς. Sorry για το γαλλικο

edit : Συμφωνω με τον Νικολα, μπορει και τα λεει καλυτερα απο εμενα
    Last edited by AgentPrinny007; 31-01-2011 at 15:14.

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

οι αλλες παπαριες που λετε παιδια εχουν αντοχη στον χρονο για τους παιχτες που τα παιζουν!!!εδω στο νησι αντε να εχει 100 ps3 και ολοι εχουν μονο τα cod και τα pro,πραγμα που παει να πει οτι παιρνουν 2-3 παιχνιδια το χρονο και ειναι καλυμενοι απο gaming!!τωρα αυτοι οι Gamer μπορει να μην ξερουν καν το mass effect και πολλα αλλα παιχνιδια μιας και ειναι βολεμενοι με την εμπειρια που εχουν οποτε γιατι να δωσους 50-60 επιπλεον ευρω και να παρουν κατι που δεν θα παιξουν;ασε που πρεπει να παρουν παιχνιδια που θα παιξουν 100% μιας και δεν υπαρχει καποιο καταστημα που να ενοικιαζεις παιχνιδια εδω!!!!ασε που διαφημιση δεν υπαρχει καθολου οποτε τι πωλησης να κανουν γενικα αλλα παιχνιδια που δεν ειναι τοσο γνωστα ;;;

Bookmarks

Bookmarks