1 κωδικος ειναι που κανεις redeem για να κατεβασεις το DLC (απαραιτητο πριν ξεκινησεις το παιχνιδι το εχω σημειωσει!)
Αρα θα πρεπει και οι δυο να το κατεβασετε απο τον λογαριασμο καποιου και να ειστε σιγουροι οτι δεν ειναι το account ενεργοποιημενο σε πανω απο 5 διαφορετικα PS3.
@ Nικολα,επιλεκτικα ανοιξα καποια spoiler καποια αλλα δεν το ρισκαρα
Καταλαβαινω τι λες, αλλα ακομα κι ετσι να ειναι με εχει μαγεψει με την δουλεια που εχει γινει οσον αφορα τον κοσμο. Αυτο που λες με τους πλανητες, και επειδη εχω ασχοληεθι με πολλα sidequest εχουν ποικιλια, και μαλιστα πολυ καλυτερη απο το πρωτο. Δεν ξερω αν παιζει ρολο η εκδοση του PS3 που εχει περισσοτερα εξτρα αλλα δεν ειναι μονο η αποστολη που λες που ηταν πρωτοτυπη
Spoiler!
Ειλικρινα δεν εχω βαρεθει τις αποστολες τις θεωρω εξαιρετικα ποικιλες. Σιγουρα υπαρχουν απλες αποστολες αλλα ακομα και αυτες οταν τις ολοκληρωσεις θα οδηγησουν σε κατι καινουργιο πιο μετα.
Επισης το minning που καταλαβαινω γιατι θα ηταν βαρετο στην αρχικη εκδοση ειναι πολυ πιο γρηγορο και σου δινει περισσοτερα resources με καθε find.
Σιγουρα φιλε μου, γουστα ειναι αυτα, εγω ημουν και σε διαθεση για space opera στο φουλ!Αλλα νομιζω πως εκανες λαθος που διαλεξεις soldier class. Πραγματικα λιγο που επαιξα με soldier ειναι οντως βαρετο το παιχνιδι. Ο Vanguard ειναι μια εκπληκτικη μιξη και τωρα που το charge Μου ειναι στο φουλ, πραγματικα το gameplay με πωρωνει με τον πανικο που σπερνω!

.
Reply With Quote
Bookmarks