Υπαρχει το οχηματακι ,αναβαθμισμενο μαλιστα, απλα δεν το χρησιμοποιεις σαν το 1ο.Σε κατεβαζει αυτοματα στο σημειο.
Μια σημειωση ομως πως καθως η ps3 version ερχεται με το dlc μεσα αρα κατα υπαρχουν μεσα καποια dlc που το χρησιμοποιεις.Καθως δεν εχω παιξει το dlc ομως δεν γνωριζω τι ειδους χρηση ειναι ,μαλλον vehicle only sections θα ειναι.
EDIT:
Oops τωρα ειδα το edit σου.
Καταλαβαινω τι λες περι VA.Οχι τιποτα αλλο αλλα και εγω στην περιπτωση σου ειμαι,επαιξα σαν male επειδη ηθελα να ταυτιστω(ασχετα αν θα ταυτιζομουν περισσοτερο αν ηταν βουβος με τετοια φωνη που ειχε XD ) και επειδη στο πρωτο το ειχα τελειωσει σαν male .Ετσι σαν female επαιξα ουσιαστικα σε αλλο playthrough αλλα επειδη δεν ηθελα να ξαναπαιξω το πρωτο για να κανω συγκεκριμενες αποφασεις(και οι default αποφασεις ειναι πραγματικα τραγικες αν δεν μεταφερεις save) αναγκαστικα δεν κρατησα το save της .
Απλα αναφερω οτι το Va του male δεν προσφερεται για οτιδηποτε περα του renegade οποτε αν καποιος δεν εχει προβλημα με τα παραπανω τοτε καλυτερο ειναι να επιλεξει female.
Ps. η Female πρεπει να ειναι η πιο γκαντεμο απο αποψη sex XD.Η θα υποπεσει σε intergallactic species sex(και με τις συγκεκριμενες φυλες ειναι πραγματικα facepalm μονο που το βλεπεις και ειναι λες ακι βγηκε απο το περιεργο ονειρο καποιου manga/hentai artist) ή με χαρακτηρες με 0 η βαρετη προσωπικοτητα lololol.Απο την αλλη ο male ή θα εχει δυναμικες γυναικες με ΤΟ κορμι ή γλυκιες anime κοπελιες(το anime το τονιζω....οσοι παιξεται και πατε για romance με την συγκεκριμενη θα καταλαβεται τι εννοω XD ).Μετα που να μην παιξεις σαν male lololol.

Reply With Quote
Bookmarks