^^ Mισεις Krogan? Οχι ρε συ.... ειναι μαματοι!
^^ Mισεις Krogan? Οχι ρε συ.... ειναι μαματοι!
Παιδιά μόλις τέλειωσα και εγώ αυτό το διαστημικό έπος και μου χουν μείνει μόνο τα dlc των Shadow Lair και Arrival. Είχα μια ερώτηση για την τελευταία αποστολή καθώς τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά!Spoiler!
και ο Zaed κάνει για leader πάντως!
thnx a lot ^^!
μήπως γνωρίζουμε ποιους από τους χαρακτήρες ως playble θα επιστρέψουν στο ΜΕ3?
^^ Tsεκαρε το θρεντ του ΜΕ3.![]()
Το οτι δεν γουσταρεις τους Κρογκαν δειχνει για αλλη μια φορα το ποσο πετυχημενο ειναι το παιχνιδι δημιουργωντας διαφορετικες εμπειριες για τον καθενα που το παιζει.. Εμενα απο την αλλη μ αρεσαν παρα πολυ! Ειδικα το crew member σου.. Τον ειχα σχεδον μονιμο!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
^^ O Grunt εχει απιστευτο γελιο! Κι εγω τον πηγαινα πολυ!Και πεταγε κατι ατακες στο ασχετο... απλα γαματες!
![]()
Μακριά από μας ο Grunt! άσχετο αλλά το παιχνίδι πρέπει να έχει μακράν την καλύτερη σκηνοθεσία RPG όλων των εποχών
Kαλά θα με κάνετε τώρα να τους συμπαθήσω και να μετανιώσω ό,τι τους έκανα
Τον Grunt 2 φορές τον πήρα μαζί μου, και βαράει με shotgun απο τα 20 μέτραΑλλά ναι πετάει φοβερές ατάκες με τελείως βαριεστημένο ύφος και έχει γέλιο!
Spoiler!
^^ Εσυ φταις που βαραει με shotgun απο τα 20 μετρα βρε, πες του να αλλαξει οπλο του ανθρωπου να δεις!![]()
^ Σωστό και αυτό!
Βtw, ποιους προτείνετε σαν "dream team" ? Τη samara δοκίμασα και είναι αρκετά ισχυρη.
Επίσης πήρα τον mordin για πλακα να δω πόσο άσχετος είναι και τελικά βγήκε γαμάτοςΔεν του το χα...
Spoiler!
^^ Δεν υπαρχει Dream Team, ειναι αναλογα τι θα αντιμετωπησεις. Ας πουμε για τα Geth χρειαζεσαι οπωσδηποτε Legion ή Tali, αναλογα αν αντιμετωπιζεις Krogans ή τυπους με απλα shields ή Biotic Shields ή armor. Καθε mission εχει διαφορετικο ιδανικο group.
^ να σου πω την αληθεια, επειδή το ΜΕ1 σε βίντεο το ειδα και "επαιξα" το κομικ στην αρχη του 2, δεν έχω εξοικιωθεί ακόμα με -τι αντιμετωπίζει τι- ....
Μάλλον πρεπει να παώ μια βόλτα από τη wiki...
Spoiler!
Bookmarks