-
-
-
Μια και το σκίσαμε ελαφρώς, προσπαθώ να τελειώσω το ΙΙ πριν πιάσω το Brotherhood και έχω μια (ηλίθια) ερώτηση. Οι σπαστικοί τύποι με τα κουτιά που πέφτουν κατά λάθος επίτηδες επάνω σου στα πιο κρίσιμα σημεία υπάρχουν και στο Brotherhood?
-
-
υπαρχουν και κανουν καλα την δουλεια τους!!αυτο κανουν αυτοι σε πλησιαζουν επιτηδες για να χασεις την αποστολη σου...
-
-
Καμιά φορά τσαντίζομαι τόσο που λέω άμα το τερματίσω να γυρίσω και όποιον βλέπω με κουτί να τον καθαρίζω και άσε την άλλη να κουρεύεται ότι ο Ezio δεν σκότωνε πολίτες.
-
-
Δεν γίνεται αυτό που περιγράφεις στο ΑC2
και είναι και το παράπονό μου ότι δεν σ'αφήνει να κάνεις ότι να'ναι όπως π.χ. το GTA,
μόλις σκοτώσεις 3 πολίτες σε κόβει (αποσυγχρονισμός).
Ετσι δεν έχει καμμία αξία το παιχνίδι εφ'όσον το τερματίσεις και το πλατινάρεις.
-
-
Άμα το τερματίσω, έχω ήδη το Brotherhood, περιμένει και πρέπει να είμαι από τους λίγους που δεν με ενδιαφέρουν πλατίνες κλπ.
-
-
^^ offtopic
Kι εγω δεν ενδιαφερομαι...στο ΜΕ2 μονο 1 χαζοτροπαιο μου λειπει για την πλατινα εδω και 2 ρlaythrough και δεν εχω αξιωθει να ασχοληθω. λολ Θα το κανω ομως ετσι για το κασερι, αλλα δεκαρα δεν δινω. Το συστημα των τροπαιων κατα την γνωμη μου ειναι ανουσιο. Ποιο το νοημα ακριβως? Τουλαχιστον στην MS σου δινουν MS points με τα οποια αγοραζεις παιχνιδια τσαμπα. Το συστημα της Σονυ ειναι απλα εκει για εντυπωσιασμο και μονο. Ευχομαι καποια στιγμη να αξιοποιηθει περισσοτερο απο απλα νουμερακια σε μια καρτελα. /offtopic
-
-
Στα δύο πρώτα Assasin's με έψηναν για το 100% σε όλα, ακόμη και τις σημαίες (τότε κρυφές), πέτρα δεν άφησα που να μην γυρίσω. Στο Brotherhood λόγω και του online προσανατολισμού μερικών τροπαίων (άρα δεν πήγαινα για πλατίνα), δεν κάηκα τόσο με τις σημαίες αν και έχω μαζέψει ένα 80~90% (που ξέρω και που βρίσκονται από τους χάρτες). Όλα τα άλλα όμως τα έκανα 100% ακόμη και σε αυτό, έκανα το μέγιστο.
Τα τρόπαια τόσο στο 360 όσο και στο ps3 τα ψιλοβαρέθηκα, αν και ομολογώ ότι καμιά φορά κάνω αυτό το κάτι παραπάνω για να τσιμπήσω ένα απλό τρόπαιο, ΑΛΛΑ μόνο αν μου αρέσει το παιχνίδι και είναι ευχαρίστηση αυτό το κάτι παραπάνω. Απλά για να το ξεζουμίσω που λένε, όπως ακριβώς το περιγράφεις εσύ με το Mass Effect 2, δεν είναι τόσο το τρόπαιο σαν "δωράκι" όσο το τι αντιπροσωπεύει για σένα το συγκεκριμένο σύμβολο στην "gaming οντότητα" σου. Σίγουρα για σένα κάποια τρόπαια λένε κάτι, ενώ άλλα δεν λένε απολύτως τίποτα, το σύνολο ίσως όλων όσων έχεις μαζέψει δεν είναι απαραίτητο να μετράει για σένα, αλλά μερικά σίγουρα χαίρεσαι που τα βλέπεις να "στολίζουν" το PSN id σου. Σαν παράσημο ένα πράγμα, ένα ξεχωριστό βραβείο... κάτι που πίστεψες ότι άξιζε να προσπαθήσεις - κοπιάσεις για αυτό. Νομίζω ότι τα AC είναι από τα παιχνίδια που το αξίζουν αυτό το κάτι παραπάνω...
Last edited by Nek_Food; 05-04-2011 at 11:26.
-
-
Μα τα εκανα 100% τα assassins creed! Αλλα 100% στο gameplay δεν μεταφραζεται σε 100% τροπαια. Τροπαια του στυλ σκοτωσε τοσους με τον ταδε συγκεκριμενο τροπο, δεν εχουν σχεση με το να κανεις 100% ενα παιχνιδι. Τροπαια επισης multiplayer δεν εχουν σχεση με το single player ξεζουμισμα. Εγω θα ξεζουμισω τα παιχνιδια οσο ελαχιστοι. Αν παρατηρησεις, μονιμως ο μεσος ορος ολοκληρωσης ενος παιχνιδιου 10 ωρων, ειναι για εμενα 3-4 ωρες παραπανω απο τους υπολοιπους. Και ξαναπαιζω τα παιχνιδια στο single player ενω αλλοι τα περνανε ενα χερι και μετα γεια σας. Τα ξεζουμιζω εντελως. Αλλα απο gameplay αποψης...οχι τροπαιων!
Ειδα χθες τυχαια τα τροπαια του Crysis 2 απο περιεργεια και ειχε ενα τροπαιο που ελεγε να παιξεις multiplayer 6 μηνες μετα την πρωτη φορα που επαιξες! Απλα λολ, αυτα ειναι ηλιθιοτητες! (για εμενα παντα)
Καποια τροπαια ειναι οντως ενδιαφεροντα.Το παραδεχομαι γιατι σε κανουν να παιξεις με συγκεκριμενο τροπο το παιχνιδι. Αυτα ναι καμμια φορα τα κυνηγαω. Οπως ας πουμε στο Crysis 2 σου λεει να παιξεις την ταδε αποστολη χωρις να σε δει κανεις, εντελως stealth. Αυτο ναι το γουσταρω ειναι ενα ωραιο challenge.
Να μου λεει ομως "σκοτωσε τοσους με τον ΧΧΧ τροπο" ή "κολυμπα 10 λεπτα χωρις σταματημα" , ε οχι...λολ its retarded! Συν τοις αλλοις ξαναλεω, επιβαλεται να υπαρχει καποια ανταμοιβη υλικη οπως προσφερει η MS. Ενας παιχτης που ασχολειται τοσο πολυ θα επρεπε να εχει εκτος του "τιτλου" και καποια προνομια ως ενδειξη ανταμοιβης/"σεβασμου" (σε εισαγωγικα).
-
-
Ααααααχ που είναι η Sony να τα διαβάσει αυτά! Όχι τίποτε άλλο το BR Drive είναι στα τελευταία του και δεν θα με χάλαγε ένα καινούριο PS3! 
Αυτό με τα MS Points pου λέτε τί είναι; Παίρνεις achievements και σου δείνουν credit για το store? :S Δεν το ξερα....
Όντως υπάρχουν πολλά ηλίθια τρόπαια. Το παράδειγμα που έδωσε ο Val (με τους 6 μήνες) είναι αντιπρωσοπευτικό. Ή τα χειρότερα τρόπαια όλων των εποχών κατα τη γνώμη μου του στύλ κάνε 10,000 online kills. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.... Σιγά το achievement στην τελική (ειδικά αν κάνεις boosting).
Θα διαφωνήσω όσον αφορά τα τρόπαια του στυλ σκότωσε τόσους με τον τάδε τρόπο. Τις περισσότερες φορές αυτά υπάρχουν για να μας δείξουν νέες τακτικές στην μάχη ή για να δούμε περισσότερα features του παιχνιδιού. Για παράδειγμα στο Mass Effect 2 σου λέει "Use Incinerate to destroy τόσες armor". Σου δείχνει το τρόπαιο με τον τρόπο του ότι το Incinerate είναι καλό εναντίον armor.
Άλλο παράδειγμα. Το Dead Space 1 είχε ένα κάρο όπλα. Απο την άλλη το Plasma Cutter είναι τόσο καλό όπλο που αν θες μπορείς να βγάλεις όλο το παιχνίδι μόνο με αυτό. Κάποιος που δεν θέλει να ασχοληθεί ιδιαίτερα μπορεί να βγάλει ένα playthrough χρησιμοποιώντας μόνο 2, 3 όπλά. Βάζωντας τρόπαια όμως για το τόσα kills με το τάδε όπλο το παιχνίδι μας προτρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα!
@Val: Απο περιέργια στο ME2 ποιό τρόπαιο σου λείπει;
-
-
Tα achievements εκτος απο το εικονιδιο αποκτησης του τροπαιου σου δινουν και καποιους ποντους (αναλογα το ποσο δυσκολο ειναι το achievement κατι αντιστοιχο του silver gold bronze της Sony) τους οποιους μετα αν θες εξαργυρωνεις για να αποκτησεις DLCs, games κλπ. Ειναι μια πολυ σωστη κινηση και δινει ουσιαστικο νοημα στο κυνηγι των τροπαιων αυτων.
Δεν μου αρεσουν καθολου τα τροπαια του στυλ "σκοτωσε τοσους με αυτον τον τροπο" και ο λογος ειναι οτι αργα ή γρηγορα θα ανακαλυψω (εγω παντα) ολους τους τροπους με τους οποιους μπορω να εξουδετερωσω τους αντιπαλους μου. Το να μου λεει το παιχνιδι "ε τωρα που το ανακαλυψες, καντο 20 φορες" ε σορρυ αλλα τι νοημα εχει? Αμα βγει μονο του θα βγει.
Για παραδειγμα στο ME2 υπαρχει αυτο το τροπαιο που σου λεει να πυροβολησεις καποιον (και να τον σκοτωσεις) αμεσως μετα απο melee hit. Ε οκ... δεν ειναι ουτε διασκεδαστικο, ουτε το βρισκω να εχει νοημα. Το εκανα τελικα, αλλα βγηκε απο μονο του οσο εκανα τα 2 playthrough με τον vanguard που ειναι συνηθισμενος να ριχνει Melee hits.
Οπως ειπα θα παιξω και αν τα τροπαια ερθουν οκ, αν δεν ερθουν δεν δινω δεκαρα. Και αυτο γιατι δεν εχουν -για εμενα παντα- ουσιαστικη σημασια. Αν η Σονυ κανει κατι αναλογο με την MS στον τομεα αυτο, τοτε ισως αρχισω να κηνυγαω κι εγω καποια παραπανω τροπαια.
Εσυ Δημητρη αν δεις την λιστα με τα τροπαια μου θα φρικαρεις... ξερεις σε ποσα παιχνιδια μου λειπει 1 (ΕΝΑ) μονο τροπαιο για να παρω πλατινα? Xαχαχα i dont give a fack
-
-
Ε, καλά το σκότωσε κάποιον με την σκούπα (στο brotherhood δεν είναι αυτό ή κάνω λάθος; ή το άλλο στο ACII που σου λέει σκότωσε 5 ταυτόχρονα με το κοντάρι ή τύφλωσε 3 με την σκόνη) δεν είναι και κάτι το τραγικό, αν το έχεις ξεζουμίσει και σου λείπουν μόνο αυτά για την πλατίνα δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο. Βεβαίως πιο προκλητικό και ενδιαφέρον είναι αυτό που λες περί stealth ή όπως στα AC & Uncharted σκότωσε Χ εχθρούς χωρίς να χάσεις, άρα μερικά τρόπαια σε σπρώχνουν να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω, να ψαχτείς λίγο παραπάνω. Τα αδιάφορα τρόπαια ή πλέον αυτά τα multi-related ναι συμφωνούμε ότι αν δεν ενδιαφέρεσαι δεν ασχολείσαι. Γενικά πάντως τα assassin's έχουν σωστά και όμορφα τρόπαια, αξίζει να ασχοληθείς να τα πάρεις σε συνδυασμό με την απόλαυση που σου δίνει το παιχνίδι το ίδιο (τώρα στο brotherhood με το multi μου τα χάλασαν λιγάκι εμένα, αλλά οκ λογικό).
[EDIT]
@Val
Αυτό που λες με το achievements και εξαργύρωση τους δεν νομίζω ότι παίζει... άλλο το gamerscore και άλλο οι ms points. Μήπως αναφέρεσαι στα πρόσφατα awards που δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, απλά σαν επιπλέον achievements ένα πράγμα και όχι σε όλα τα παιχνίδια.
Last edited by Nek_Food; 05-04-2011 at 12:26.
-
-
-
-
-
-
Μα ναι το τονισα οτι μιλαω παντα για εμενα. Δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να παιζουν οπως εγω. Οπως την βρισκει κανεις, απλα εγω δεν την βρισκω να μου βαζει ορια το παιχνιδι πως θα παιξω. Να μου λεει δηλαδη "τωρα θα σκοτωσεις τοσους με αυτον τον τροπο". Μα δεν θελω! Δεν μου αρεσει αυτος ο τροπος. Οκ τον δοκιμασα, καλη φαση, αλλα μνιεε δεν θα κατσω να σκοτωσω 20 τυπους με σκουπα επειδη θα μου δωσει ενα τροπαιο.
Τωρα ο παιχτης ο οποιος θα παιξει ενα παιχνιδι απο την αρχη μεχρι το τελος και θα καταληξει να εχει ενα οπλο το οποιο δεν το χρησιμοποιησε ποτε, προφανως παιζει βιαστικα τα παιχνιδια του και βασει αυτου, σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να τον ενδιαφερουν τα τροπαια!
Ξεζουμιζω το gameplay των τιτλων μου. Καποια στιγμη θα κοιταξω την λιστα με τα τροπαια απο περιεργεια. Οταν θα δω ενα ενδιαφερον/πρωτοτυπο τροπαιο που θα με αναγκασει να παιξω το παιχνιδι με διαφορετικο τροπο, θα ψηθω τρελα να το κανω. Τα υπολοιπα τροπαια θα τα προσπερασω.
Οπως ειπα ομως αν η Σονυ δωσει ουσιαστικο νοημα στα τροπαια τοτε ισως κυνηγησω κι εγω καποια απο αυτα.
ΥΓ: Θα πω μερικα που θυμαμαι γιατι ολα δεν τα εχω. FFXIII, Batman Arkham Asylum, GOWIII, ME2 (ενταξει αυτο μαλλον θα το κανω για το γαμωτο), Ιnfamous (σιγα μην κατσω να βρω 100 orbs....αυτο και αν ειναι RETARDED ανουσιο τροπαιο....), Αssassins Creed II, Dead Space
αυτα θυμαμαι τωρα... νομιζω και στο Bioshock μου λειπουν 3-4 μονο και στο Brotherhood μονο 1 απο το single player και ολα τα multiplayer
-
-
Σεβαστό! Και εγώ δεν τρελένομε για ηλιθια τρόπαια (όπως αυτό της σκούπας) αλλά αν αυτό είναι που με σταματάει απο την πλατίνα θα το κάνω!
Ο παίχτης που αναφέρεις μπορεί να είναι και ένα εντελώς trophy whore που παίζει το παιχνίδι μόνο για τα τρόπαια βουρ βουρ να πάρουμε πλατίνα και στο επόμενο... Αν δεν έχει τρόπαιο λοιπόν δεν θα το παίξει ποτέ το κομμάτι αυτό...
Για τα παιχνίδια που αναφέρεις δεν μπορώ να εκφέρω άποψη χωρίς να ξέρω ποιό είναι το τρόπαιο που σου λείπει. Στο FF φαντάζομαι είναι το treasure hunter και πολύ καλά έκανες απο την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει η πλατίνα και δεν ασχολήθηκες. Εντελώς μπούρδα και μόνο για να μεγαλώσει την διάρκεια του τίτλου. Το ίδιο ισχύει και για το τρόπαιο απο το infamous που αναφέρεις (νομίζω είναι περισσότερα απο 100). Τα Collectibles που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα πέρα απο το να τα βρείς είναι η δεύτερη χειρότερη κατηγορία τρόπαιων κατα τη γνώμη μου. Υπάρχουν και εξαίρεσεις όπως το LEGO SW 3 ας πούμε που είναι άλλη φάση καθώς όταν τα βρίσκεις μπορεί να δεις κάποια extra αστεία σκηνή και easter eggs. Στο Assassino 2 να φανταστώ σου λείπουν τα φτερά; Ίδια φάση με τα orbs ακριβώς...
Το multi στο brotherhood δοκίμασέ το πάντος. Ξέρω ότι είσαι αρνητικός σε οτιδήποτε multiplayer αλλά αυτό είναι αρκετά διαφορετικό και ίσως να σου αρέσει!
-
Oχι οχι το multi του Brotherhood Μου αρεσε! Ηταν πρωτοτυπο, το ειχα γραψει και στο φορουμ αλλωστε. Απλα μια τα προβληματα με την συνδεση που αντιμετωπησα, μια η κυκλοφορια του Mass Effect 2 σε συντομο χρονικο διαστημα οπως και τα αλλα παιχνιδια, το αφησα στην ακρη. καποια στιγμη σιγουρα θα το ξαναδοκιμασω
-
-
Senior Member
εχθες μου εστειλε invite καποιος απο αγγλια και παιξαμε κανονικα πολυ καλη ομαδα.αν ξερουν τι πρεπει να κανουν το ευχαριστιεσαι γιατι τις περισσοτερες φορες βαζεις poison και παει και τον σκοτωνει ο αλλος, τι να πεις χανεις ποντους και εσυ και η ομαδα,παντως γενικα τα disconnnect μου εχουν φαει πολλους ποντους τι γινεται δεν μπορουν να φτιαξουν τους server ελεος πληρωσαμε το game μας τον επιασε και το animus 3.0 αλλα να διορθωσουν κατι δεν βλεπω φως στο θεμα με τις συνδεσεις.την προηγουμενη φορα προσπαθουσαμε να μπουμε σαν ομαδα με τον gdskate δεν μας αφηνε. τωρα εχθες πως μπηκε δεν ξερω
-
-
Elite
-
-
γιατι ειναι τοσο δυσκολο αυτο το παιχνιδι???!!!! στο 2 δεν ειχα κανενα προβλημα. τι κανω λαθος???!!!!
-
Tags for this Thread