To Brotherhood ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι με πολυ καλη διαρκεια. Εχει πολλα sidemissions και πολυ πραγμα να ασχοληθεις ακομη και αν εχεις τελειωσει το main story.
To Brotherhood ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι με πολυ καλη διαρκεια. Εχει πολλα sidemissions και πολυ πραγμα να ασχοληθεις ακομη και αν εχεις τελειωσει το main story.
Καλά άσχετο αν εγώ όπως ανέφερα παραπάνω, λόγω βλακείας της ubi πολύ απλά ΔΕΝ έχω ΚΑΘΟΛΟΥ multiplayer. Καλύτερα βέβαια γιατί έτσι επικεντρώνομαι στο single campaign και μέχρι να το τερματίσω θα έχει (θεωρητικά) διορθωθεί το πρόβλημα μου. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω για το brotherhood, αλλά αν είναι το ίδιο με το ΙΙ, το παιχνίδι έχει περίπου την "χρυσή τομή" διάρκειας, που τελειώνει εκεί που είσαι στο τσακ να αρχίσεις να κουράζεσαι και η γεύση που σου αφήνει είναι ακριβώς αυτό: ΓΜΤ γιατί να μην έχει λίγο ακόμη. Δεν είναι όμως η μικρή διάρκεια που βασανίζει όλους τους άλλους τίτλους, αλλά ακριβώς αυτό το, κατά την γνώμη μου, έξυπνο τέχνασμα που έχει πετύχει η εταιρεία παραγωγής. Αυτά βέβαια περισσότερο εμπειρίες από τα δύο πρώτα (ειδικά το 2ο με το cliffhanger) και τα πρώτα δείγματα που έχω από το ΒΗ (είμαι κάπου στο μέσο/τέλος της τρίτης DNA sequence).
Πάντως, περιέργως έχοντας μαγευτεί από το πρώτο (το είχα παίξει και στις δύο κονσόλες - τερμάτισα στο 360), περίμενα καλύτερα γραφικά και διόρθωμα κάποιων προβλημάτων (pop ups/tearing/κλπ) στα επόμενα αλλά τελικά ψιλοαπογοητεύτηκα. Το 2ο το έπαιξα στο PS3 και είπα ότι θα φταίει αυτό, αλλά και το BH που παίζω στο 360 μία από τα ίδια είναι (λίγο καλύτερο ίσως), παρόλα αυτά η μαγεία της ιστορίας και του gameplay με κάνει να προσπεράσω όλα αυτά τα προβληματάκια μέχρι και να τα ξεχάσω ότι υπάρχουν. Όχι ότι είναι άσχημα τα γραφικά τους, αντιθέτως ΓΜΤ είναι απλά μάλλον περίμενα το κάτι παραπάνω.
Nevermind, είμαι οπαδός περισσότερο του single campaign και θλίβομαι όταν κάποια παιχνίδια το έχουν αμελήσει, αλλά το AC (όλη η σειρά) δεν είναι από αυτά.
Το παιχνιδι οπως και να εχει ειναι επιτευγμα. Ο κοσμος ειναι ενιαιος τεραστιος και με πολυ πολυ πολυ περισσοτερα πραγματα απο οτι τα GTA games. Ασε που εχει απειρως καλυτερα γραφικα απο αυτα. Ο κοσμος ειναι απιστευτα ζωντανος, βλεπεις μεχρι και 60-70 NPCs στην οθονη ταυτοχρονα, τεραστιο draw distance, ειναι πραγματικα λογικο να υπαρχουν θεματα. Μακαρι να βρουν τροπο να τα διορθωσουν παντως...
Ναι το επαιξα αρκετα αλλα παρολο που το τερματησα εχει ακομη πραματα να κανω και συνεχιζω.τωρα για το multiplayer δε βρισκω κανενα απολυτος ενδιαφερον,το να τρεχεις σαν τρελος για να μη σε σκωτωσουνε και το αντιθετο το βρισκω πολυ βαρετο και δε καταλαβαινω γιατι το εχουνε βαλει,τι να πω,αλλα γουστα ειναι αυτα.εγω προσωπικα προτιμω το single
οπως ειπε και καποιος φιλος εδω μεσα,με λιγα λογια μου αρεσει το παιχνιδι να εχει δραση και οχι ρουτινα,αλλιως θα επερνα το τεκκεν καλυτερα να το γουσταρα κοιολας.τελος παντων θα το συνεχεισω ετσι και βλεπουμε.ακουσε κανεις κατι για το 3?
ωραίο δε τρελάθηκα κιόλας περίμενα κάτι παραπάνω απο το 2 και τελικά η διαφορά είναι μερικά frames παραπάνω και λίγο καλύτερη απικόνηση χαρακτήρα το mp είναι όντως κορυφή!!μακάρι η sony να υποστιρήζει τα παιχνίδια της στο χρόνο με δωρεαν αναβαθμήσεις στο mp
Spoiler!
^^ Και ο φωτισμος ειναι πολυ καλυτερος στο Brotherhood και οι διαφορες στους χαρακτηρες ειναι μεγαλες. Σιγουρα περιμενουμε περισσοτερα απο το ACIII και ελπιζουμε αυτη την φορα να λυθουν τα προβληματα με το framerate.
Είδα το Burlesque χθες (πολύ ωραία ταινία)
και βλέποντας την Kristen Bell (Νikki στον ρόλο της)
μου ήρθε στο μυαλό κατ'ευθείαν η Lucy του παιχνιδιού.
Μπαίνοντας να δω από περιέργεια στο γνωστό imdb το βιογραφικό της
http://www.imdb.com/name/nm0068338/
διαπίστωσα πως είναι η ίδια αυτοπροσώπως με υπογραφές και συμβόλαια.
level 49 στο multiplayer το story το τερματισα μπορω να γυρισω πισω σε sidemissions?στο 2 γυριζες αν θυμαμαι καλα. τωρα εχει αποθηκευσει το τελος και δεν μου βγαζει το dna να δω τι πρεπει να κανω?
τι χαλια servers εχει η ubisoft ολο μας πεταει τελευταια μαζευεις ποντους και σε πεταει στα καλα καθουμενα.2 φορες εχει κολλησει το game στο ονλινε.ενω στο single δεν ειχε προβλημα.gdskate δοκιμασε και το chest capture ειναι αρκετα καλο σε εχω κανει add
Εγώ έχω εδώ και 2 εβδομάδες που παίζω ασταμάτητα ονλινε και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, κάποιες φορές με με t0rrent$ ανοιχτό με πετάει,αλλά ποτέ δεν μου το έχει κάνει συστηματικά,πόσο μάλλον όταν έχω μόνο το ps3 ανοιχτό χωρίς κανένα άλλο pc.
" Sic Parvis Magna "
-Sir Francis Drake
δεν ξερω φιλε το εχω 15-20 μερες παιζω αρκετες ωρες online στην αρχη δεν το εκανε τωρα με πεταει 3-4 φορες οποτε παιζω.
δεν κατεβαζω torrents οταν παιζω σημερα δεν με πεταξε μπηκα μεσα απο το το παιχνιδι και εκανα sign in ενω πρωτα το εκανα απο την αρχικη σελιδα του ps3 .αλλα συνεβει ενα αλλο παραξενο ενω δεν με πεταξε τωρα στο τελος δειχνει μαυρη οθονη και με βγαζει στην αρχικη οπως οταν κανουμε quit σε καποιο game τι γινεται ρε παιδια το μηχανημα φταιει η το game σε αλλα δεν το εχει κανει αυτο
^^ Αυτό που λές, όντως μου είχε συμβεί και μένα μια φορά αλλά νόμιζα ότι πάτισα καταλάθος Quit Game. Τί να σου πω, ίσως φταίει το παιχνίδι...για την κονσόλα λίγο δύσκολο το βλέπω, μιας και είναι το μόνο παιχνίδι που σου το κάνει. Γιατί δεν νοικιάζεις μια το παιχνίδι και δες τί θα παιχτεί και με εκείνο.
" Sic Parvis Magna "
-Sir Francis Drake
^^Δεν θα ανησυχουσα στην θεση σου, εχουν πει πως εχει πολυ ψωμι η σειρα. Εγω το αντιθετο φοβαμαι...μην το κουρασουν το θεμα.
Για να γίνει το stun πρέπει να πατήσεις το κουμπί πριν πατήσει ο άλλος το attack για να σε σκοτώσει. To attack είναι πιό γρήγορο απο το stun. Πρέπει στην ουσία για να πιάσει να τον μπερδέψεις και να μην ξέρει ποιός είσαι ωστέ να τον προλάβεις ή να πετάξεις smoke bomb και γρήγορα να τον κάνεις stun.
Bookmarks