to phra!!!!! cant wait to melt it!
με γεια ρε master και να το ευχαριστηθ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ???!!!!
τι εμπειρία ειναι αυτη!
το story mode ειναι πληρως ανανεωμενο μπορει τα γραφικα πανω κατω να ειναι τα ιδια με το 2 (μονο οταν κοιτας τον ουρανο βλεπεις βελτιωση) αλλα ολα τα καινουρια πραγματα που κανεις στη ρωμη ειναι πολυ διασκεδαστικα!
και μου φαινετε επισης πιο δυσκολο απο το 2,
σημερα θα τσεκαρω και το online!
^^ Θα διαφωνησω για τα γραφικα!Ειναι αρκετα βελτιωμενα! Δες τον Ezio απο κοντα, ιδιως το προσωπο του οπως και των υπολοιπων χαρακτηρων. Υπαρχει μεγαλη βελτιωση. Επισης το dynamic lighting ειναι μακραν καλυτερο απο το πρωτο και γενικα θεωρω πως ηταν μια καλη βελτιωση. Σιγουρα δεν μιλαμε για κορυφαια και απιστευτη διαφορα, αλλα ειναι αισθητη σε ενα καλο βαθμο
![]()
δικαιο εχεις απλα περιμενα οπως ειπες μεγαλη βελτιωση ,τεσπα...
επαιξα λοιπον wanted ,ειναι αγριο καψιμο, δεν ειναι απλα βρες τον κ σκοτωσε τον πρεπει να εισαι οσο πιο σιωπιλος γινετε, επισης συχνα ο δολοφονος μας γινετε φανερος και ετσι εχουμε την ευκαιρια να του κρυφτουμε και οι extra δυναμεις το κανουν ακομα πιο διασκεδαστικο!
δεχομαι τα μπραβο σας για την 1 νικη σε 16 αγωνες
EDIT: ΩΡΑΙΑ!εκαψα φλατζα και δε μπορω να ξεκολησω! back online!
Μήπως πρέπει να γίνει ένα θέμα για να συζητήσουμε εκεί για το ending και γενικότερα για τα spoilers του παιχνιδιού;
^^ Εχουμε ηδη αναφερθει εκτενεστατα στο τελος του παιχνιδιου σε προηγουμενες σελιδες. Δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα να ανοιξουμε καινουργιο θρεντ γι αυτο. Αλλωστε δεν ειναι να πεις οτι και εδω πλακονομαστε να γραφουμε νεα για το παιχνιδι. Οποτε επειδη κι εδω η κινηση ειναι αχνη θεωρω οτι καλυτερα να γινουν οτι συζητησεις χρειαζονται εδω. Αν δουμε οτι γινεται χαμος ανοιγουμε θρεντ αλλα το βρισκω πολυυυυ απιθανο![]()
Παιδια για να μην διαβαζω 40 σελιδες,εαν καποιες αποστολες δεν τις τελειωσουμε με 100% εχει συνεπεια στην ιστορια και στο τελος του παιχνιδιου?
Ειναι το μονο που με χαλασε γιατι η επαναληψη μιας αποστολης ειναι κουραστικη και δεν βοηθαει στην πολυ ωραια πλοκη που εχει!
^^ Οχι δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις τις μυστικες τοποθεσιες για το βιντεο the truth γιατι (οπως και στο ACII) ειναι στην ουσια το μισο τελος και αποκαλυπτει πολλα.
^^ Lol γαματο!! Προσπαθησες να το καβαλησεις?? χαχα
Πφφφ κακως δεν επρεπε να χασεις αυτην την ευκαιρια! Θα ηταν epic σκηνικο! ή αν ησουν κοντα στο αλογο μπορει κι εσυ να περπαταγες στο νερο! Σαν να λεμε το αλογο ειναι οτι πιο imba κυκλοφορει στην Ρωμη!
ΥΓ: Desmond...ακομα τιποτα με το mail...απο το Uplay.... ελεος...![]()
![]()
Val, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχω τερματίσει το ACII και ναι δεν έχω αγοράσει ακόμη το AC:B οπότε λογικά ισχύει αυτό που λέει ο desperate_gamer, βιαστήκατε (λέμε και αστειάκια τώρα, μακάρι να το είχα παίξει και ας μην μου έστελναν κωδικό αλλά...).
Και ο Desmond γιατι το πηρε τοτε? Που εχει παρει το Brotherhood κανονικα??![]()
![]()
Δεν ξέρω για τον Desmond δεν βλέπω εδώ κάποιο μήνυμα του να το λέει εγώ το έγραψα, ο Desmond έγραψε για άλλο θέμα. Εκτός βέβαια αν ανταλλάξατε μηνύματα μεταξύ σας και σου το είπε οπότε πάω πάσο δεν ξέρω κάτι παραπάνω, απλά μου φάνηκε λογικό αυτό που έγραψε ο desperate και το επιβεβαίωσα ότι για εμένα ισχύει.
Ι FAIL sorry, δεν ξερω γιατι νομιζα οτι το ειχε γραψει ο Desmond....
tha kseklidothi otan kanis oloklirosis kapia memory sequence
Bookmarks