1.Οτι εκανε το As.Creed εθιστικο ειναι και παλι εδω με καποια πολυ ενδιαφεροντα missions και sequences .Καποια απο τα borgia towers ειναι ιδιαιτερα challenging ,ενω αν καταφερουν να σε εντωπισουν το κυνηγητο για να τον σκοτωσεις πριν σου ξεφυγει ειναι full with adrenaline.
2 το ολο shop+building restoring μου αρεσε παρα πολυ και θα ηθελα να το δω και στο μελλον με ακομα περισσοτερες επιλογες
3 Assasins guild.Εξαιρετικο feature.Προσφερει πολυ ενδιαφερουσες καταστασεις οπως πχ με το assasination targeting για ταυτοχρονα kills σε πολλες και διαφορετικες αποστασεις(πχ σκοτωνω αυτον που ειναι κατω,σκοτωστε εσεις αυτον που με βλεπει στην οροφη και αυτον που ειναι ακριβως απεναντι απο τον δικο μου στοχο) νεω το ολο leveling up και customization μου αρεσε παρα πολυ (για πρωτη προσπαθεια τουλαχιστον) καθως και τα contracts.Με εκανε να νοιαζομαι για τα "παιδια" μου και να νιωθω οτι δεν ειμαι ποτε μονος (με εξαιρεση καποιες φορες φυσικα) και οτι δεν ειμαι ενα ατομο μονο που αγωνιζεται σε τετοιο βαθμο για τον στοχο του

.
Θελω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να το εχουν καπως και στα επομενα αλλα με περισσοτερο customization (πχ δωστε την δυνατοτητα να εξοπλιζω οπως θελω και με διαφορετικο τροπο τους assasino μου ωστε να μην ειναι ουσιαστικα απο 1 σημειο και μετα copy paste) καθως και του τι εργαλεια να τους παρεχω.Περισσοτερα lvling stats δεν θα με χαλουσε καθολου.Δωστε περισσοτερο ζωη στους recruits,περισσοτερο backstory καιδ ιαφορετικες καταστασεις.Ολοι στο brotherhood ηταν το ιδιο πραγμα,φτωχοι που ερχονται αντιμετωποι με 3 φρουρους και με 0 προσωπικοτητα.Αντι να μου βαλεται 30+ assassins στον χαρτη που ειναι το ιδιο πραγμα βαλτε μου καποιος βασικους για να διαλεξω ποιους θελω αλλα που θα ειναι μοναδικοι.
Ετσι θα δωσει και την δυνατοτητα να προσφερουν και interactions μεταξυ του πρωταγονιστη και των recruits και να μαθαινουμε και αλλα πραγματα για αυτους.
Υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να κανουν με το συστημα,αυτο ειναι το σιγουρο
4 Υποκλινομαι σε οποιον στην ubi σκεφτηκε πως το crossbow ειναι καλη ιδεα......γιατι ειναι!Ελυσε τα χερια για silent kills εχθρους απο αποσταση που τα μαχαιρια ειτε δεν φταναν ή δεν τους σκοτωναν με την μια.A little overpowered?Definitely.Αλλα ηταν απαραιτητη η προσθηκη του .
5 Σε ενα σημειο ειχα απηυδησει με το ποσα πολλα ειχα να κανω στον χαρτη

.Τα wanted posters μου ειχαν σπασει τα νευρα λιγο ομως με το οτι εμφανιζοντουσαν καθε φορα που ειχαν notorierity.Sure,θα μπορουσα να τα βγαλω απο τον χαρτη αλλα ετσι δεν θα ηξερα που βρισκονται οταν τα ηθελα.Θα μπορουσαν να το κανουν ωστε να εμφανιζονται μονο σε μια μικρη περιοχη απο το σημειο που εισαι και καθως προχωρας να φευγουν απο τον χαρτη καθως βγαινουν απο την παραπανω περιοχη επιρροης.
6 Tombs.Οπως και στο 2ο ετσι και εδω κλεβουν την παρασταση imo σε σχεση με τα υπολοιπα level design.Ουσιαστικα νιωθω σαν να παιζω ενα ....prince of persia με το ολο platforming και looting

.
7 n.17 puzzles(ή 16?Ξεχναω το νουμερο).I want mooaaar!
Bookmarks