Παιδιά δεν μας τα λέει καλά το multiplayer.
Έβαλα να παίξω ένα player match και εδώ και κανα 10λεπτο μου λέει "Waiting for abstergo agents 6/6" Δηλαδή έχει άτομα αλλά δεν ξεκινάει το παιχνίδι! WTF?
Να ρωτησω κατι? Επειδη παραγγειλα το 2, χωρις να εχω παιξει το 1, υπαρχει καποιο βιντεο ή κατι τετοιο που να εξηγει την υποθεση? Να πω πως δεν εχω σκοπο να παιξω το 1.
to 1 me to 2 dn exoun kamia sxesi,sto 1 eisai stous ierous topous to 1911,enw sto 2 stin italia me ton ezio,min fovasai 8a ta katalaveis ola.
^^ Ευχαριστω πολυ και τους δυο!
dimitrisasp, το βιντεο που εχεις ανεβασει, εχει spoilers για το το 2? Yπενθυμιζω πως μολις εχθες το παρηγγειλα. Δεν το εχω παιξει ακομα.
Last edited by Dragonpaul; 17-11-2010 at 20:32.
oxi dn exei sou dixnei kiolas ayto pou eipa poio panw den exoun kamia sxesi metaksi tous.
Xμμμ να θυμηθω να το κατεβασω κι εγω...
Εγω προχωρησα λιγο παρακατω χθες, απεκτησα και τους πρωτους μου assassins και η αληθεια ειναι οτι σπερνουν!![]()
Τελικά κατάφερα να παίξω 2,3 online matchlάκια εχτες αλλά μετά το κλεισα για να πάω σινεμά! Εξεπλάγην πολύ ευχάριστα με το online του (τα έλεγε ο Desmond αλλά τώρα τα είδα και απο πρώτο χέρι!).
Το πρόβλημα που ανέφερα σε προηγούμενο post απ ότι φένετε το είχαν και άλλοι. Αν σας συμβεί απλά βγείτε απο το παιχνίδι και ξαναψάξτε!
Πολυ καλο τελικα το παιχνιδι παιδια!
Αν καποιος ομως δεν εχει παιξει το 2 και δε το εχει τελειωσει καλυτερα να μη το παρει!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Βασικά εγώ πιστεύω ότι και το πρώτο θα ήταν καλό να το έχουν τελειώσει που εκτός της ιστορίας σαν συνέχεια είναι πάρα πολύ ωραίο σαν παιχνίδι (και ας μην τα κάνουν όλα 100%), αλλά θεωρώ αυτονόητο ότι το δεύτερο θα πρέπει να το έχει παίξει κάποιος πριν φτάσει στο brotherhood, αφού το τελευταίο είναι η φυσική συνέχεια του. Εκτός και εάν είναι CoD fan και βουτήξει στο online multi με την πρώτη![]()
Παντως η θεικη ατακα που πεταει ενας support character του Assassins Creed Brotherhood στην αρχη του παιχνιδιου και ειναι καθαρα σποντα για την τρελα που υπαρχει μετα FPS στην εποχη μας ειναι ολα τα λεφτα!
Δεν θεωρω οτι ειναι σποιλερ σε καμμια περιπτωση για το στορυ αλλα το βαζω παρολαυτα επειδη καποιοι μπορει να μην θελουν να ξερουν το παραμικρο.
Spoiler!
Enstikto, δοκίμασες το manhunt mode?
Valkyre, respect για την ατάκα!Τρελό καρφί!
Στο παρακάτω link θα βρείτε τα levels του mp με τα xp που χρειάζονται τα rewards κλπ.
Τελικά για το 50 lvl θα χρειαστεί ΠΟΛΥ λιώσιμο!
http://www.strengthgamer.com/AC_Bro_...yer_Guide.html
Εκει που λεει το ability και απο διπλα το Evolution δεν καταλαβα τι ενοοει?Σημαινει οτι ειναι το ιδιο ability αλλα πιο ισχυρο ας πουμε το morph evolution κανει morph ολους τους τριγυρω σου?Πολυ γουσταρω με τα gears pack που ειναι κατι σαν upgrade του armor.
Bookmarks