Χμμμ δεν ξερω φιλε Desmond πως ακριβως σχετιζεται με το castlevania. Μεχρι στιγμης μου λεει απλα 100% synch αμα δεν κανεις τις προυποθεσεις απλα σου λεει failed to synch 100% αλλα περνας κανονικα τις αποστολες. Αλλωστε μπορεις ολες τις αποστολες να τις επαναλαβεις οσες φορες θες μεσω του animus (πολυ καλο αυτο).
Υπολογίζω αρκετά.Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, γιατί στην Beta έβλεπες τα απαιτούμενα ΧP μόνο μέχρι το Lvl20.
Σαν το castlevania και τα trials δηλαδή.Aπλά στο ΑC μπορείς να τα κάνεις κατευθείαν.
Και γιατί δεν παίρνεις πρώτα το ACII που είναι και πολύ καλό και θα το βρεις πάμφθηνο?
Edit: Enstikto, 14ώρες για το 20lvl
Ειναι παντως παιχνιδι που το στορυ παιζει πρωταρχικο ρολο...δηλαδη δεν θα καταλαβεις τιποτα αν δεν εχεις παιξει ή τουλαχιστον διαβασει τα προηγουμενα. Ασε που θεωρω το στορυ τους απο τα καλυτερα της εποχης μας ασχετο αν στο πρωτο game δεν συμβαδιζει με εξισου ενδιαφερον gameplay.
worldgames kai gamezone viper.
to worldgames.gr apo xthes to dinei...g des kai sto skroutz.gr
paidia osoi 8a parete to paixnidi kai dn exete grameno to psn id stis plirofories an to 8umu8ite meta apo kapoio posts grapste to gia na sfaxtoume mazi.
απο θεσσαλονικη κανεις που να το πηρε η να ξερει οτι το εχουν,υπαρχει??
να μην τρεχω αδικα βρεχει κιολας![]()
^^ Θα δοκιμασω κι εγω το multi γιατι φαινεται να ειναι ετσι στημενο που δεν ευνοει τους καμμενους παιχτες αλλα τους πιο μεθοδικους. Γουσταρω
Αλλα θα μου επιτρεψετε να καω πρωτα στο single player γιατι αυτο το παιχνιδι ειναι πρωτα single και μετα ολα τα αλλα...
εννοειται πρωτα singe μην τυχον και γραψεις τπτ για το τελος ουτε καν σποιλερ γιατι θα μπουμε στον πειρασμο να το διαβασουμε,προβλεπω οπως ειπες και εσυ κατι συγκλονηστικο στο τελος.
Εννοειται οτι δεν γραφω σποιλερ, απεχθανομαι οταν βλεπω ποστ που αποκαλυπτουν το οτιδηποτε.
Bookmarks