ξερει κανενας αν υπαρχει κανενα μαγαζι απο εδω για να αγορασω την collectors edition ....
Assassin's Creed: Brotherhood collector's edition comes with jack (in-the-box)
το εχω στα χερια μου, σε λιγο σχολαω και απο την δουλεια... μια χαρα![]()
sto feran sthn douleia...lol
οχι πεταχτηκα μια στιγμη και το πηρα![]()
Val απο που το πηρες;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Εγω μολις το πήρα απο worldgames.gr στην καλλιθέα![]()
Το εχετε μερικοι κιολας στα χερια σας?Εμενα απο το hmv ακομα δεν μου το εχει κανει dispatched να φανταστειτε δεν το κοβω να ερχετε πριν της 19 δλδη.![]()
εχουμε διαθεσημο το ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD.
προσφορα για το forum μονο 50 euro
τηλ 2104181150
Δυστυχως δεν θα καταφερω να παρω καποια συλεκτικη,αλλα παρηγγειλα απο το worldgames το απλο που ειναι ηδη διαθεσιμο,αυριο λιωσιμο.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=msryQRdLLwg"]YouTube - Assassin's Creed: Brotherhood Video Review[/ame]
Καλο φαινεται αλλα οχι και κατι καινουριο. Οπως λεει και το IGN, Αssassin's Creed 2.5.
Για εμενα παντως το 2 δυσκολα θα το φτασει οτι κι αν προσφερει!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Λοιπον μετα απο 5 ωρες ενασχολησης με το παιχνιδι μπορω να πω οτι εχει μπολικο ψωμι και πραγματικα ειναι πλουσιο σε υλικο. Αναλυτικοτερα τα βαζω σε spoiler γιατι εγραψα πολλα παραπανω απο αυτα που περιμενα.Μην ανησυχειτε κανενα σποιλερ
Spoiler!
ΟΥΦ.... αυτα απο εμενα.... εγραψα παρα πολλα και ουτε που το πηρα χαμπαρι, συγχωρεστε με , ελπιζω τουλαχιστον καποιος να αντεξει να τα διαβασει και να τα εκτιμησει. Για εμενα το παιχνιδι αξιζει παντως και δεν ειναι με τιποτα αρπαχτη οπως πολλοι φοβομασταν.![]()
Πολύ ωραίος Val... δεν βάζεις και δυο εικόνες, να το κάνεις ξεχωριστό θέμα και τσουπ, να μία όμορφη παρουσίαση στο Brotherhood; Απλά το λέω γιατί εδώ θα χαθεί ανάμεσα στα υπόλοιπα μηνύματα και είναι κρίμα.
ξερεις τι αν ηταν ολοκληρωμενο review θα το εβαζα, αλλα πολλα παιδια το εχουν κανει αυτο το ειδος preview και οπως και να το κανεις ειναι too much να κανουμε ξεχωριστο θεμα για κατι τετοιο καθε φορα. Εγω τα εγραψα τωρα οποιος θελει να τα διαβασει και το ενδιαφερουν, πιστευω θα το δει. Αντε να βαλω το λινκ στο signature μου το πολυ μπας και το δουν περισσοτερα παιδια. Σας ευχαριστω παντως για τα καλα σας λογια![]()
Bookmarks