Spoiler!
τρωει κανεις disconnect στο online καμια φορα οταν παιζει?Χθες μου το εκανε 3-4 φορες.
Δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά συγκεκριμένα εχτές μου έβγαλε 2 φορές το μήνυμα "Session Ended because not enough players" και άλλη μία "Session Ended because the host left" ή τέλος πάντος κάπως έτσι... Το κουλό είναι ότι στην 2η περίπτωση το παιχνίδι συνέχιζε κανονικά για τους υπόλοιπους παίχτες.... Ό,τι να νε...
Χθες ήταν κυριολεκτικά ότι νά'ναι!Δημήτρη με το που σε πέταξε εσένα και άλλους δύο έξω, στα καπάκια έβαλε 3 καινούργιους μέσα!
Παίζαμε που λέτε χθες στο Siena map.Σε κάποια φάση με κυνηγούσαν δύο και ο target μου ήταν μακριά.Είπα να πάω σε μια γωνίτσα να αράξω λίγο μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.Πατάω το morph και ήμουν και γω μαζί με άλλους 3 npcs με την μορφή του blacksmith.Πλησιάζει σε κάποια απόσταση ο pursuer μου αλλά τον βλέπω οτι δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είμαι.Την ίδια στιγμή λοιπόν ήθελε να αράξει και ο Enstikto.Απ'όλο το map διάλεξε την γωνίτσα μου.Έρχεται λοιπόν δίπλα μου, πατάει το morph, όλοι οι npcs εκεί γίνονται courtesans εκτός φυσικά από μένα!2 δεύτερα μετά ο Desmond ήταν νεκρός!LOL!
Βασικά δεν σε είχα πάρει χαμπάρι όταν το έκανα αλλά το έχω πάθει και εγώ με άλλους αυτό lol!
Μια χαρά τα πήγες και πάλι στο ματσάκι όμως παρά αυτή την άτυχη στιγμή![]()
Το χειρότερο είναι να είσαι blended σε group που προχωράει (όχι σταματημένο) και να γυρνάς γύρω γύρω την κάμερα να κόψεις κίνηση τους pursuers σου και ξαφνικά τσούπ να σου κάνει άσχετος morph και να μην το πέρνεις χαμπάρι και κατευθείαν γιατί ψάχνεσε! Σαν την μύγα μες στο γάλα![]()
Δυο αστειες φασεις μου εχουν τυχει στο online μια με κυνηγουσε ο pursuer και τον εχω καταλαβει οτι ερχετε σε μενα και περιμενω με το smoke bomb να ερθει κοντα να του το σκασω για να τον κανω stun και εκεινη την ωρα απο το lag απο εκει που ηταν 100 μετρα μακρια τον βλεπεις να ερχετε σε 2 δευτερολεπτα μπροστα μου πραγματικα ηταν χεξακαρδιστικο το πως διανυσε τοσα μετρα μεσα σε 2 sec.Και αλλο ενα την ωρα που πηγαινε το target μου να κανει leap of faith τον σκοτωνω στον αερα με το hidden gun και να τον βλεπεις να πεφτει σαν σκατο μεσα στα αχυρα![]()
To charge σιγουρα δεν ηταν γιατι ειχα αποσταση 2 κτιρια απο αυτον ουτε καν τα πηδηξεοσο για τo hidden gun μπορει να δωσει αρκετους ποντους αν τους φας στον αερα κτλπ.Σε μεγαλα map μπορει να το παρω καμια φορα γιατι μερικα noobs τρεχουν ολοι την ωρα οταν κυνηγανε καποιο target και ειναι αδυνατον να τους πιασεις χωρις να βγαλει το time.
αν και χθες δεν επαιξα,δεν μου εχει κολλησει ουτε δευτερολεπτο ποτε,για να δω τωρα...
Χαχα!Τότε μάλλον έπαιξε lag!
Μπά.Το mid air bonus είναι 100.Συν 100 του kill 200.Αλλά όπως λες για τους ταρατσόβιους runners είναι μια χαρά.
Συνήθως εγώ κάνω κάτι άλλο για να τους αντιμετωπίσω.Ας πούμε οτι παίζουμε 6 άτομα.Αν έχω προβάδισμα και με κυνηγάνε τουλάχιστον 2 και διαπιστώσω οτι ο target μου είναι runner, στήνω παγίδα.Κάθομαι κάπου hidden σε group και έχω εύκαιρο και το smoke bomb.Οι πιθανότητες είναι υπέρ μου στο οτι ο στόχος μου θα κυνηγάει κάποιον από τους διώκτες μου και θα έρθει κοντά μου αντί να τον κυνηγάω σε όλο το map.
Πολλές φορές μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχω πάρει μαζεμένα stun, lure, hidden, incognito κλπ.
Και εγω ετσι κανω οταν ειμαι πρωτος με 2+ target απλα κανω morph και blend ή εχω ετοιμο το smoke bomb.Το πιο κορυφαιο ομως ειναι να κανεις morph ενα group που ειναι διπλα σε θαμνο και να χωθεις μεσα στον θαμνο και αν εισαι λιγο τυχερος και δεν σε ειχε καποιος lock ή δεν σε ειδε εχεις 3-4 lure.
Μετα το επος AC2 μου φαινοταν δυσκολο το brotherhood να ειναι τοσο καλο αλλα τελικα νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον ισαξιο αν οχι καλυτερο απο το 2.
GOTY για μενα, απλα εκπληκτικο
Το κακό φίλε Κώστα είναι οτι το τελείωσα (λίγα side missions μου έχουν μείνει) και τώρα ανυπομονώ ήδη για το επόμενο!
Να πω κιόλας οτι τα AC είναι απόδειξη οτι όταν κυκλοφορείς ένα καλό game δεν έχει καμία σημασία το timing της κυκλοφορίας και το αν θα πέσεις πάνω σε ονόματα-μεγαθήρια όπως τα CoD ή το GT.
^^ Κι εγω το ιδιο δεν θα μπορουσα να συφμωνησω περισσοτερο...
εν τω μεταξυ θελω τοσο πολυ να παιξω τωρα λιγο multiplayer με εσας για παρεα, αλλα ρε παιδια φοβαμαι να το ξεκινησω γιατι μια αυτο...μια το GT5 ...θα χωρισω....
φιλε valkyre δεν υπαρχει προβλημα,θα σε βγαλω απο την δυσκολη θεση,στειλε μου το gt5 για κανα 2μηνο και μετα στο ξαναδινω,πληρωνω και το κουριερ.![]()
Σε αυτό όντος νιώθωπολύ τυχερός!![]()
Γενικά παίζει αρκετά αλλά ντάξει δεν είναι τόσο καμμένη όσο εγώ... Αλλά τους καλούς τίτλους τους παίζει πάντα (AC, GOW, Uncharted, RDR, HR κτλ). Μάλιστα της έχω κολήσει και το μικρόβιο της πλατίνας και προσπαθεί να πέρνει πλατίνα σε αυτά που της αρέσουν αλλά επειδή δεν έχει internet σπίτι αυτά που έχουν οnline τρόπαια είναι λίγο δύσκολο να τα πλατινάρει....
Βρε παιδιά μια ερώτηση... Έκανα μια χαζομάρα και ξόδεψα κάτι λεφτά για να αγοράσω ενα γκρεμιζμενο οικόπεδο η και εγώ δε ξέρω τι ήταν! Σε τι θα μου φανεί χρήσιμο αυτό;![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Bookmarks