[GT]705261[/GT]
[GT]705261[/GT]
dld i perigrafi katw apo tin auditore edition einai tis codex edition?eleos,itan apeira kaloudia pou nomiza oti 8a ta exw ola,i auditore 8a exei ligotera extras?
Multiplayer Beta Gameplay PS3
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3Wk2YVDelD0&feature=player_embedded"]YouTube - Assassins Creed Brotherhood Multiplayer BETA gameplay - PS3[/ame]
Γιατί δεν τρελάθηκα με το ον λινε ?....
Καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά το οnline μέρος του τίτλου είναι απλά ένα συμπληρωματικό bonus.Σαν "παλιός" gamer, δεν είμαι και τόσο fan των mp.
Ίσως μου αρέσει το mp του γιατί γουστάρω πολύ το franchise.Eννοείται όμως πώς το feeling είναι πολύ διαφορετικό όταν παίζεις, από το να βλέπεις βιντεάκι στο youtube.Πολύ διασκεδαστικό.
Desmond (και όποιος άλλος έχει παίξει την beta) ο χειρισμός πώς σου φάνηκε? Εννοώ κυρίως για τον χειρισμό όταν ανεβαίνεις και όταν πηδάς από το ένα κτίριο στο άλλο και όταν σκαρφαλώνεις από την μια προεξοχή στην άλλη. Στα προηγούμενα assassin's creed, ο χειρισμός είχε προβλήματα και μου είχε συμβεί κάποιες φορές να πέσω γιατί ο χαρακτήρας πηδούσε στο κενό. Τα τεχνικά προβλήματα παραμένουν? Τα γραφικά πώς είναι?
Ή εγώ έχω γίνει καλύτερος ή έχει βελτιωθεί η "ευαισθησία" της κίνησης.Δεν μου έχει συμβεί να βουτήξει στο κενό επειδή πήρε λάθος την εντολή.Και να φανταστείς οτι όταν αντιλαμβάνεσαι οτι ο έρχεται ο αντίπαλος να σε σφάξει, τρέχεις και σκαρφαλώνεις κυριολεκτικά όπου νά'ναι.
Από την beta απουσιάζει εντελώς το screen tearing.Bέβαια οι χώροι που παίζεις είναι μικροί σε συγκριτικά με το campaign και είναι λογικό όλα να τρέχουν ομαλά.Kάποια μικροπροβλήματα υπάρχουν (πχ. npc που παγώνουν) αλλά αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της beta.Ήδη έβγαλαν ένα update patch.
^^ Πολυ πολυ θετικα και τα 2 που αναφερεις φιλε Demond! Απο οτι φαινεται ο χειρισμος εγινε πιο αμεσος και επιτελους η Ubisoft ξεφορτωθηκε το ελεεινο screen tearing! Ας ελπισουμε βεβαια να λειπει και απο το single player και οχι να λειπει μονο λογω multiplayer Μικρης πιστας.
Όσο πιο πολύ παίζω την beta, τόσο πιο πολύ μου αρέσει.Πολλές φορές η απόλαυση να ξεφύγεις από τον διώκτη σου, είναι μεγαλύτερη από το να φας τον στόχο.Κάτι που φυσικά ανταμείβεται με XP.Στα δύο τελευταία παιχνίδια ήμουν πρώτος.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με κυνηγάνε 4!!!Τον 1 τον σκότωσε άλλος, τον 2 τον πήρα χαμπάρι και του έκανα stun (με το "Ο"), στον 3 είχα αλλάξει μορφή, μπλέχτηκα στο πλήθος και σκότωσε civilian, ενώ στον 4 πέταξα smoke bomb και χρησιμοποίησα την παλιά καλή τακτική "τρεχάτε ποδαράκια μου"!LOL!Τον στόχο μου φυσικά δεν το σκότωσα αλλά η αδρεναλίνη μου πήγε στα ύψη.Στο δεύτερο match δεν πρόλαβα να κάνω βήμα με το που πήρα το lead και με σφάξανε σε χρόνο dt!
Να σημειώσω οτι τα abilities έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια μερικών δευτερολέπτων και δεν τα έχεις όλα διαθέσιμα παρά μόνο 1 (αρχικά) το οποίο έχεις προεπιλέξει από αυτά που έχεις ξεκλειδώσει λεβελιάζοντας.Επίσης παίρνεις περισσότερα XP ανάλογα με το πώς θα κάνεις το kill (stealth, εναέριο κλπ.).
Bookmarks