Page 12 of 58 FirstFirst ... 2891011121314151622 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1160

Thread: Assassin's Creed: Brotherhood

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

[GT]705261[/GT]

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

dld i perigrafi katw apo tin auditore edition einai tis codex edition?eleos,itan apeira kaloudia pou nomiza oti 8a ta exw ola,i auditore 8a exei ligotera extras?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Multiplayer Beta Gameplay PS3

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3Wk2YVDelD0&feature=player_embedded"]YouTube - Assassins Creed Brotherhood Multiplayer BETA gameplay - PS3[/ame]

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Γιατί δεν τρελάθηκα με το ον λινε ?....

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

γιατι καποια παιχνιδια δεν πρεπει να εχουν ονλαιν. το εχω ξαναπει .

Spoiler!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Terastios View Post
    Γιατί δεν τρελάθηκα με το ον λινε ?....
    Quote Originally Posted by james9 View Post
    γιατι καποια παιχνιδια δεν πρεπει να εχουν ονλαιν. το εχω ξαναπει .
    Καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά το οnline μέρος του τίτλου είναι απλά ένα συμπληρωματικό bonus.Σαν "παλιός" gamer, δεν είμαι και τόσο fan των mp.
    Ίσως μου αρέσει το mp του γιατί γουστάρω πολύ το franchise.Eννοείται όμως πώς το feeling είναι πολύ διαφορετικό όταν παίζεις, από το να βλέπεις βιντεάκι στο youtube.Πολύ διασκεδαστικό.

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Καταλαβαίνω τι λέτε, αλλά το οnline μέρος του τίτλου είναι απλά ένα συμπληρωματικό bonus.Σαν "παλιός" gamer, δεν είμαι και τόσο fan των mp.
    Ίσως μου αρέσει το mp του γιατί γουστάρω πολύ το franchise.Eννοείται όμως πώς το feeling είναι πολύ διαφορετικό όταν παίζεις, από το να βλέπεις βιντεάκι στο youtube.Πολύ διασκεδαστικό.
    Η αποψη μου δεν αφορουσε το βιντεο αλλα το κατεβασα κ εγω και το επαιξα και παλι δεν με συγκινησε μαλλον εχω κολησει στο on line toy unchardet 2...

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Terastios View Post
    Η αποψη μου δεν αφορουσε το βιντεο αλλα το κατεβασα κ εγω και το επαιξα και παλι δεν με συγκινησε μαλλον εχω κολησει στο on line toy unchardet 2...
    Χαχα!Εγώ ποτέ δεν κόλλησα με το mp του Uncharted 2!!!Όλα είναι υποκειμενικά στα περί γούστου.Μπορεί και νά'χω βαρεθεί τα "μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές" και να μου αρέσει γιατί είναι διαφορετικό το οπλοστάσιο και η λογική του deathmatch από τα συνηθισμένα.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

βασικα ουτε εγω ειμαι fan του online. ελπιζω το campaing του να ειναι πολυ καλο κ να ειναι αληθινα τα περι 15 ωρες.

Spoiler!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    βασικα ουτε εγω ειμαι fan του online. ελπιζω το campaing του να ειναι πολυ καλο κ να ειναι αληθινα τα περι 15 ωρες.
    θα συμφωνησω μαζι σου..
    το στορι να ειναι καλο και μεγαλο και το ονλαιν ας ειναι οπως θελει..
    οχι οτι δεν θα παιηω ονλαιν αλλα αμα δεν εχει καλο στορι τι να το κανω?

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

εγώ σπανια παίζω on line σε παιχνίδι το θεωρώ bonus παιχνίδι. το βασικό story mode με ενδιαφέρει. αναφέρομαι πάντα στο multiplayer όχι σε co-op!

................

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Desmond (και όποιος άλλος έχει παίξει την beta) ο χειρισμός πώς σου φάνηκε? Εννοώ κυρίως για τον χειρισμό όταν ανεβαίνεις και όταν πηδάς από το ένα κτίριο στο άλλο και όταν σκαρφαλώνεις από την μια προεξοχή στην άλλη. Στα προηγούμενα assassin's creed, ο χειρισμός είχε προβλήματα και μου είχε συμβεί κάποιες φορές να πέσω γιατί ο χαρακτήρας πηδούσε στο κενό. Τα τεχνικά προβλήματα παραμένουν? Τα γραφικά πώς είναι?

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

[gt] 705345 [/gt]

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Desmond (και όποιος άλλος έχει παίξει την beta) ο χειρισμός πώς σου φάνηκε? Εννοώ κυρίως για τον χειρισμό όταν ανεβαίνεις και όταν πηδάς από το ένα κτίριο στο άλλο και όταν σκαρφαλώνεις από την μια προεξοχή στην άλλη. Στα προηγούμενα assassin's creed, ο χειρισμός είχε προβλήματα και μου είχε συμβεί κάποιες φορές να πέσω γιατί ο χαρακτήρας πηδούσε στο κενό. Τα τεχνικά προβλήματα παραμένουν? Τα γραφικά πώς είναι?
    Ή εγώ έχω γίνει καλύτερος ή έχει βελτιωθεί η "ευαισθησία" της κίνησης.Δεν μου έχει συμβεί να βουτήξει στο κενό επειδή πήρε λάθος την εντολή.Και να φανταστείς οτι όταν αντιλαμβάνεσαι οτι ο έρχεται ο αντίπαλος να σε σφάξει, τρέχεις και σκαρφαλώνεις κυριολεκτικά όπου νά'ναι.
    Από την beta απουσιάζει εντελώς το screen tearing.Bέβαια οι χώροι που παίζεις είναι μικροί σε συγκριτικά με το campaign και είναι λογικό όλα να τρέχουν ομαλά.Kάποια μικροπροβλήματα υπάρχουν (πχ. npc που παγώνουν) αλλά αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της beta.Ήδη έβγαλαν ένα update patch.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Πολυ πολυ θετικα και τα 2 που αναφερεις φιλε Demond! Απο οτι φαινεται ο χειρισμος εγινε πιο αμεσος και επιτελους η Ubisoft ξεφορτωθηκε το ελεεινο screen tearing! Ας ελπισουμε βεβαια να λειπει και απο το single player και οχι να λειπει μονο λογω multiplayer Μικρης πιστας.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Quote Originally Posted by Ixor24 View Post
    [gt] 705345 [/gt]
    του σκασε το μαχαιρι στο κεφαλι και ουτε μια τρυπα, ουτε λιγο αιμα πανω στη κεφαλα του....

Spoiler!

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Bασικά όταν κόβω λαρύγγια, το αίμα τρέχει μια χαρά!
    Αλλά όπως και στα υπόλοιπα του franchise, εξαφανίζεται αμέσως και δεν μένει στα πτώματα.

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Όσο πιο πολύ παίζω την beta, τόσο πιο πολύ μου αρέσει.Πολλές φορές η απόλαυση να ξεφύγεις από τον διώκτη σου, είναι μεγαλύτερη από το να φας τον στόχο.Κάτι που φυσικά ανταμείβεται με XP.Στα δύο τελευταία παιχνίδια ήμουν πρώτος.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με κυνηγάνε 4!!!Τον 1 τον σκότωσε άλλος, τον 2 τον πήρα χαμπάρι και του έκανα stun (με το "Ο"), στον 3 είχα αλλάξει μορφή, μπλέχτηκα στο πλήθος και σκότωσε civilian, ενώ στον 4 πέταξα smoke bomb και χρησιμοποίησα την παλιά καλή τακτική "τρεχάτε ποδαράκια μου"!LOL!Τον στόχο μου φυσικά δεν το σκότωσα αλλά η αδρεναλίνη μου πήγε στα ύψη.Στο δεύτερο match δεν πρόλαβα να κάνω βήμα με το που πήρα το lead και με σφάξανε σε χρόνο dt!
    Να σημειώσω οτι τα abilities έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια μερικών δευτερολέπτων και δεν τα έχεις όλα διαθέσιμα παρά μόνο 1 (αρχικά) το οποίο έχεις προεπιλέξει από αυτά που έχεις ξεκλειδώσει λεβελιάζοντας.Επίσης παίρνεις περισσότερα XP ανάλογα με το πώς θα κάνεις το kill (stealth, εναέριο κλπ.).

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=PgJJw6SIdGo"]YouTube - Assassin's Creed: Brotherhood - Walkthrough Trailer HD[/ame]

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

To παραπάνω video που πόσταρε ο Νίκος, είναι από το sp campaign, οπότε όποιoς χαλιέται με (minor) spoilers, καλύτερα να μην το δει.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks