ευχαριστω Ηλια..
μακαρι να γινεται..!!
Οι Sony Computer Entertainment Europe και Ubisoft ανακοίνωσαν πως οι συνδρομητές του PlayStation Plus, θα μπορούν να συμμετάσχουν στη multiplayer beta του Assassin's Creed: Brotherhood από τις 27 Σεπτεμβρίου. Για τους υπόλοιπους κατόχους PS3, η beta θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου. Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, δυνατότητα να λάβουν μέρος θα έχουν μόνο όσοι έχουν προπαραγγείλει τον τίτλο.
gameover.gr
Αλλαξαν λιγο και τον Desmond..
![]()
Υπεροχα ΝΕΑ οπιος ειναι plus member sto PSN μπορει να κατεβασει την BETA του Assasin's Greed Brotherhood Myltiplayer
Το Πλαίσιο θα φέρει την Auditore Edition του Assassin's Creed Brotherhood (την οποία είχε ποστάρει και ο Desmond σε προηγούμενη σελίδα).
giati to auditore edition einai apo tin etairia take 2 enw to sketo einai apo tin ubisoft?kala exei ola ayta ta extras kai kanei mono 10 eyrw parapanw?isws kai na pw xazomara alla mipws i auditore ekdosi exei mono extras kai oxi to kanoniko paixnidi?
Έπαιξα 2 play now ματσάκια wanted (το μόνο option).Όταν ξεκινάς είσαι λίγο νεάτερνταλ καθώς δεν έχεις abilities ή perks τα οποία ξεκλειδώνεις ανεβαίνοντας levels, με αποτέλεσμα να τρως ψιλοσφάξιμο στην αρχή.Maximum που μπορείς να φτάσεις στην beta είναι το 20.
Το match λαμβάνει χώρα σε μια μικρή αγορά όπου η δυσκολία βρίσκεται στο να ανγνωρίσεις τον στόχο σου, καθώς όλοι οι citizens έχουν την ίδια μορφή με τους multiplayer characters.Κάτι το οποίο με έσωσε όμως κανά δυο φορές όταν πλησίαζε ο κυνηγός μου (δεν είχα speed boost), οπότε επέλεξα να είμαι στον δρόμο (όχι σε ταράτσα όπου θα με έπιανε σίγουρα) βρήκα look alikes του χαρακτήρα μου, πάτησα το disguise με αποτέλεσμα να αλλάξω προσωρινά μορφή και σκοτώσε έναν άσχετο.Το mp λοιπόν έχει αρκετά διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις που μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας.Υπάρχει και tutorial.
Ευτυχώς απουσιάζει το screen tearing, κάτι που θα έκανε το mp απλά unplayable.
Γενικές πρώτες εντυπώσεις, θετικές.Αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στην beta, ας με κάνει add ώστε να δοκιμάσουμε το public match (είτε ανταγωνιστικό είτε συνεργαστικό).
Καλός έγινε και φέρνει λίγο το look του ezio με το κόκκινο και έτσι όπως είναι η μπλούζα. Φαίνεται πιο "αναβαθισμένος". Τα τατουάζ ίσως να έγιναν λόγω των ασσασίνων, μπορεί έτσι να ανοίγει κάποια πύλη, δηλαδή τα τατουάζ να λειτουργούν σαν κλειδί. Το τζιν και τα παπούτσια μου φέρνουν στο πιο "street style", πράγμα που δείχνει ότι ίσως να κάνει λίγο free-running στο brotherhood. Η τσάντα αυξάνει τις πιθανότητες, ίσως να μεταφέρει κάτι, θα ήταν γαμάτο με stealth να προσπαθεί να ξεφύγει από τους ναϊτες. Φάση θα είχε να επισκέπτονταν την Φλωρεντία ή την Ρώμη και την πόλη που βρίσκόταν το αρχηγείο των Ασσασσίνων έτσι ώστε να βρει κάποια αντικείμενα όπως τις διπλές λεπίδες του Ezio και (spoiler για το 2):Spoiler!
Thanks για τις εντυπώσεις. Γενικότερα, σε κάνει να θες να παίξεις ή λες "έλα μωρέ, και αύριο να παίξω λίγο δεν πειράζει."?
Last edited by Ezio; 27-09-2010 at 22:36.
What To Expect From The Assassin's Creed Brotherhood Beta
Έχει και ένα ωραίο βίντεο μέσα
@Ezio.Είναι εθιστικό σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.Στην αρχή σου φαίνεται κάπως, αλλά όσο παίζεις τόσο κολλάς.Και επαναλαμβάνω οτι μπορείς να παίζεις μόνο το wanted mode στην beta.Άλλαξε τώρα το setting και είμαι σε ένα κάστρο, πιο στενό από την αγορά αλλά με πιο πολλές διεξόδους διαφυγής.
Να προσθέσω οτι μπορείς να ακινητοποιησεις αυτόν που σε κυνηγάει, αν τον πάρεις είδηση.Επίσης αν θέλεις μια πιο stealth προσέγγιση πρέπει να αποφεύγεις να τρέχεις ή να είσαι σε ταράτσες, πρεβάζια κλπ.Έναw priest που είχα ως target, ανακατεύτηκε με άλλους npc και σκότωσα τον λάθος τραγόπαπα μέσα στο πλήθος!Ένας άλλος όμως είχε πάρει την courtesan και πήγε και κάθησε σε ένα παγκάκι μόνος του.Ε, τον έσφαξα στο γόνατο!
Του έχει στείλει κανενός το zavvi κωδικό για την beta? Για τους απλούς χρήστες αρχίζει 4 Οκτωβρίου και δεν μου έχουν στείλει ακόμα τίποτα.
Sorry παιδια που σας διακοπτω. Ποτε θα κυκλοφορησει εχουμε μαθει;
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Bookmarks