Page 26 of 29 FirstFirst ... 162223242526272829 LastLast
Results 501 to 520 of 572

Thread: Dead Space 2

Ρε παιδια αγορασα απο game το παιχνιδι, καινουργιο σφραγισμενο, και παω να βαλω το redeem code και μου λεει incorrect. Εχει τυχει σε κανενα? Τι να κανω? Να στειλω μειλ στο game.co?

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by batigoal9 View Post
    Ρε παιδια αγορασα απο game το παιχνιδι, καινουργιο σφραγισμενο, και παω να βαλω το redeem code και μου λεει incorrect. Εχει τυχει σε κανενα? Τι να κανω? Να στειλω μειλ στο game.co?
    οχι φιλε μου να ακνεις Αγγλικο λογαριασμο γιατη μονο αποεκει μπορεις να κατεβασεις οτι σου δηνει ο κωδικος βρες μια διευθηνχη απο Αγγλια με ταχυδρομικο κωδικα που να ειναι σωστο ενα αλλο μαιλ και κανε το ειναι ευκολο .

Ευχαριστω φιλε. Θα το δοκιμασω οταν ξαναπαιξω.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

To τελειωσα κι εγω, να πω 2 λογια.
    Νομιζω ειναι ο ορισμος του sequel που θελει να ειναι bigger and better, αλλου τα καταφερνει, αλλου οχι και τοσο καλα. Κατ' αρχας ξεκιναει με ενα σημαντικο μεονεκτημα που ειναι η ελλειψη του wow factor που ειχε το πρωτο απο αποψη τεχνικου τομεα. Για να ισορροπησει καπως θα επρεπε νομιζω να εχει μεγαλυτερη ποικιλια στα περιβαλλοντα, κατι που αν εξαιρεσω τα πρωτα κεφαλαια πχ στο
    Spoiler!

καπου το εχασε στη συνεχεια και θεωρω οτι υπηρχε μια επαναληψη. Οχι backtracking (προς τιμην τους), απλα μια επαναληψη.
    Shoooting; μπορω να πω οτι ηταν παραπανω απο οσο θα ηθελα, και σημαντικα αυξημενο σε σχεση με το original.
    Για μενα η αποκαλυψη στο DS2 ηταν αταν τα zero gravity segments, πραγματικα ο συνδιασμος ηχου, physics και 360 movement ειδικα στα ανοιχτα περιβαλλοντα ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Απορω γιατι δεν εβαλαν κι αλλα zero gravity parts (παντου υπαρχει μια γκρινια).
    Ιδιαιτερη μνεια και στα set pieces επισης, κινηματογραφικα και με τη σωστη αναλογια για να μην κουραζουν. Παρα το αυξημενο shooting θεωρω οτι δεν εχασε την ταυτοτητα του ο τιτλος καθως με κρατουσε στην ακρη του καναπε (ενιοτε και πισω, διπλα,κατω) κατι που σαφως ειναι το ζητουμενο στα παιχνιδια με horror στοιχεια. Λιγο τα cheap scares, λιγο η εξυπνη χρηση του ηχου για αυξομειωση της εντασης στον παικτη σε κρατανε τεντωμενο, ενω ειναι δλδ ξεκαθαρα ενας action τιτλος διατηρει την ατμοσφαιρα που πρεπει.
    Σεναριακα, απο το πρωτο λεπτο γινεται σαφες οτι η προσεγγιση στο DS2 εχει αλλαξει, ο Isaac ειναι πλεον ενας χαρακτηρας με τον οποιο πρεπει να ταυτιστουμε, δινεται εμφαση στην ανθρωπινη πλευρα του, το εσωτερικο του δραμα και ολο το anti-hero thing. Σε αυτο το πλαισιο του δινεται voice over αλλα και μας δειχνει τη φατσα του καθε 3 και λιγο, ειναι ο Isaac της διπλανης πορτας. Σαν σκεπτικο και απο τη στιγμη που παει για τριλογια ειναι σωστη η παραπανω προσεγγιση (δε λεω). Το τρικ του πρωτου παιχνιδιου (no voice over, no face, οχι συναισθηματισμοι με τον χαρακτηρα) συμβαλλει στην δημιουργια ατμοσφαιρας και μυστηριου αλλα ειναι kind of a one game thing, δεν θα μπορουσε να υποστηριχθει σεναριακα σε δευτερο και τριτο παιχνιδι. Οποτε καταλαβαινω την επιλογη τους, απλα δεν λειτουργησε για μενα προσωπικα, δυστυχως. Μου φανηκε αρκετα επιτηδευμενο για καποιο λογο.
    Δυσκολια; εκ των υστερων θεωρω την αποφαση μου να παιξω στο survivalist (και μαλιστα να το τηρησω καθ' ολη τη διαρκεια) λανθασμενη. Ηταν ενα κλικ πιο πανω σε δυσκολια απο το typical hard που θα δεις σε αλλα παιχνιδια, προσωπικη αποψη παντα. Πεθανα απειρες φορες, απειρες ομως.
    Συνολικες εντυπωσεις σιγουρα θετικες, ειναι ενα καλο sequel το DS2.
    Απλα επειδη παντα η συγκριση με αυτο που περιμενε κανεις ειναι αναποφευκτη, δεν κρυβω οτι περιμενα να με "ρουφηξει" περισσοτερο το παιχνιδι. Και μονο το γεγονος οτι το τελειωσα σε 7-8 διαφορετικα gaming sessions ενω το πρωτο σε 3-4, τα λεει ολα.
    Anyway, ελπιζω σε αψογο φιναλε με το τριτο μερος και κατα προτιμηση στις κονσολες νεας γενιας.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

@hakoo
    Εχουν πει οτι θα ειναι τριλογια?Γιατι αν κρινω απο το τελευταιο dialogue στα credits το βλεπω να πηγαινει πολυ παραπερα...
    Spoiler!
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Διαφωνω οτι ειναι shouter το παιχνιδι. Οκ δεν το εχω προχωρησει πολυ, εχθες το αρχισα και ειμαι στο 3ο chapter!
    Παντως εχω δει πολλα θετικα στοιχεια μεχρι τωρα, δεν θεωρω οτι ξεφυγε απο το προηγουμενο. Μεχρι τωρα δλδ, ελπιζω να μην απογοητευτω στην συνεχεια!!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Nικολα οχι δεν εχω διαβασει κατι, μαλλον δεν το εξεφρασα σωστα.
    Το σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξει και τριτο παιχνιδι, απλα θεωρω οτι το Isaac's arc πιθανοτατα θα τελειωσει με το τριτο μερος. Να δουμε.

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

τα extra games extraction και ignition λενε τπτ? ή να ψαξω το game μονο του χωρις αυτα?

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

To extraction είναι δωρεάν μέσα στην limited edition του Dead Space 2, δεν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ το πάρεις αφού είναι στην ίδια τιμή με το απλό!

Με move θα αξίζει πολύ, με dualshock δεν έχει τόσο πλάκα!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Ixor24 View Post
    τα extra games extraction και ignition λενε τπτ? ή να ψαξω το game μονο του χωρις αυτα?

Το extraction ειδικα αν εχεις move λεει παρα πολυ(ειναι free ουτως η αλλως οπως λεει και ο aphelian).Οι χαρακτηρες του ειναι imo πολυ καλυτεροι απο του DS 1 και 2 και εχουν πολυ καλο interaction και χημεια μαζι τους.Δεν θα με πειραζε καθολου να δω ενα proper dead space sequel(εννοω οχι κατι σε extrction παλι) με τετοιου ειδους πρωταγωνιστες,για την ακριβεια θα μου αρεσε να γινοταν jump αναμεσα στους χαρακτηρες στα διαφορα σημεια της ιστοριας(θα ειχε ενδιαφερον αν μι τι αλλο).

Φυσικα το κακο severed dlc(παρα πολυ μικρο,πολυ κακο characterization για τους χαρακτηρες σε σχεση με το extraction κτλ) τα εκανε λιγο μανταρα απο αποψη ιστοριας.....αλλα τεσπα.

Απο το ignition μεινε μακρια.Απο οτι διαβαζω δεν ειναι τιποτα παραπανω απο σειρα minigames για χαρακτηρες που δεν αξιζουν για λογους που οποιος εχει παιξει το DS2 καταλαβαινει.Επειδη ειναι κατι σαν prequel ,δες το στο youtube το πολυ.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

καταλαβα, οχι δεν εχω move . το extraction ειναι rail game?

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Ixor24 View Post
    καταλαβα, οχι δεν εχω move . το extraction ειναι rail game?
    Ναι,ειναι on-rail shooter.
    Εγω παντως το επαιξα με controller και μου αρεσε και παλι.Φυσικα αν καποιος θελει να παει για trophies ή 100% completion στο παιχνιδι τοτε το move ειναι must .

λοιπον και εγω προχωραω σιγα σιγα πλησιαζω στο chapter 13. εχωντας κανει καποια upgrades στο javelin τελικα πιστευω οτι το οπλακι ειναι καλο. αυτο που με εξεπληξε ευχαριστα ειναι οτι τα πυρομαχικα κοστίζουν μονο 360 credits τα 2 με το vintage suit οποτε ειναι αρκετα ευκολο να γεμισεις πυρομαχικα. αυτο που δεν εχει αποδοσει ειναι το force gun. καλο για να τους πετας πισω σε πληθος αλλα δεν κανει ζημια.

οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω, στο survivalist εχω χασει και εγω απειρες φορες - αν και παιζοντας χαλαρα και πολλες φορες κανωντας ρεσταρτ τσεκποιντ. απλα αναρωτιεμαι πως θα την παλεψω στο hardcore ειδικα γιατι το παιχνιδι ειναι και αρκετα μεγάλο και υπάρχουν σημεια οπως η ελευθερη πτωση η το fuel processing center που ειναι αρκετα ευκολο να γινει μλκια και να χασεις.θα τραβας τα μαλλια σου μετα.

βρηκα ενα μικρο exploit στη σπηλια που ειναι το σκαπτικο μηχανημα καπου στο chapter 11.εκει που βαζεις την δευτερη μπαταρία στο μηχανημα και σου επιτειθετε το pack. λοιπον τα αγορακια του pack ειναι πολυ ευαισθητα και εχωντας fully upgraded rig μπορεις να σκοτωσεις το πρωτο και μετα με ΤΚ να χρησιμοποιησεις το σωμα του για να σκοτωσεις τα επομενα. βγαινουν καμμια 20αρια οποτε ειναι καλο σημειο να γεμισεις πυρομαχικα χωρις να χαλάσεις τπτ. μπορεις να κατσεις αριστερα απο εκει που ηταν η νεα μπαταρια και να τους περιμένεις.

το extraction αξιζει απλως καλο ειναι να το παιξεις πριν το DS2 για μενα γιατι ειναι αλλο στυλ και αμα αρχισεις το DS2 πιστευω μετα θα θες να παιξεις και game+ κτλπ και θα παει μακρια η βαλίτσα.

Member mark1laz's Avatar
    PSN ID
    lazzlo20
    Name
    Μάρκος

παιδια αξιζει να το παρω το παιχνίδι;;;ειναι πολλες ωρες;είναι δύσκολο;

αξιζει ειναι παιχνιδαρα και εχει replay value. αν το παιξεις στην κανονικη δυσκολία ειναι οκ και υπάρχει και το easy. περιπου κανενα 12ωρο την πρωτη φορα αναλογα και ποσες φορες θα πε8ανεις και θα ξαναρχισεις απο το checkpoint. απο σεναριο/ιστορια κτλπ παρα πολυ δυνατό. απο τα κορυφαια παιχνιδια τρόμου.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Μολις το τερματισα.Γενικα ειναι ενα πολυ καλοφιαγμενο και προσεγμενο παιχνιδι.Πιστευω οτι το 1 ειναι ενα τακ πιο καλο και μαλλον γιατι ηταν η πρωτη εμπειρια.δυο τα βασικα ψεγαδια του παιχνιδιου
    Spoiler!

κατα ταλλα ειναι πολυ καλο.Μακαρι το 3 να μην ακολουθησει τα χναρια του resi5 οπως ειπε και ενας απτους παραγωγους...
    Last edited by chronohill; 20-03-2011 at 13:01.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Aς πω και γω τον πόνο μου...

Πρώτα απ' όλα, απίστευτη εμπειρία το Hardcore Mode! Όχι από άποψη δυσκολίας τόσο (όχι ότι είναι εύκολο, αν σε πλησιάσουν αρκετά...), αλλά περισσότερο της αίσθησης που σου δημιουργεί...

Έκανα τα 2 πρώτα saves σχετικά νωρίς,
    Spoiler!
    και 7ο chapter
    Spoiler!
    (αν και στο Zealot το είχα βγάλει με την πρώτη και τελικά και εδώ με την πρώτη το έβγαλα, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω εκεί - ανασφάλεια λέμε!) και έβαλα στόχο το τελευταίο save να γίνει σίγουρα μετά το Ch. 10, ίσως στο τέλος του 11 (δεν ήθελα να ρισκάρω το 12). Εκεί λοιπόν που πήγαιναν όλα ρολόι και τέλειωνα το 10, έχοντας φοβερή καβάντζα σε ammo και health packs και credits, μου όρμησε ένας Dark Slasher, και απλά... πέθανα.

A, για την ιστορία, κλασικά πάω με Plasma Cutter (που σταδιακά το αναβαθμίζω - capacity και damage κυρίως), είχα λίγο και detonator που το είχα χρησιμοποιήσει στα προηγούμενα playthroughs σε συγκεκριμένα σημεία και δοκίμασα και Force Gun το οποίο φαίνεται χρήσιμο, λογικά θα συνεχίσω με αυτό. Σίγουρα πάντως πριν το Ch. 15 θα πάρω το Contact Beam.

Μην το φοβάστε πάντως, ξεκινήστε το τουλάχιστον όσοι έχετε τις επιφυλάξεις σας, είναι περισσότερο θέμα υπομονής και στον τρόπο παιχνιδιού κυρίως, αλλά και σε περίπτωση θανάτου φυσικά μιας και θα επιστρέψετε πολύ πίσω... Είναι εμπειρία όμως!
    Last edited by tonybsg; 21-03-2011 at 10:12.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Τόνυ καταρχην μπράβο που είπες να το πιάσεις! Έχω να σου προτείνω να κανείς προς το 13 save. Το 11 κ 12 είναι εύκολα με σωστή προετοιμασία

PSN ID
    tonybsg

Πραγματικά από την μία στεναχωριέμαι που τέλειωσε, από την άλλη πόσο το χάρηκα δεν λέγεται που τα κατάφερα!

Φανταστική εμπειρία, όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, πραγματικά, καταλαβαίνω ότι αν κάποιος δεν έχει υπομονή και χάσει 2-3 φορές συνεχόμενα για οποιονδήποτε λόγο, θα το παρατήσει, αλλά για μένα είναι τρομερό mode και δίνει πολύ στην ατμόσφαιρα που θέλει να περάσει το παιχνίδι.

Έχασα άλλες δύο φορές σύνολο, μία στο τέλος του Ch. 10 από έναν Dark Slasher (δεν έπιασε το Stasis και με καθάρισε αμέσως - έλεος) και μία
    Spoiler!
    .

Τελικά το τρίτο και τελευταίο save το έκανα στο τέλος του Ch. 10 και μετά το πήρα σερί μέχρι τέλους. Όπως είπα πήγα με Plasma Cutter και Detonator αρχικά, και έπειτα μέχρι τέλους με Plasma Cutter και Force Gun (θενξ Δημήτρη, εξαιτίας σου το δοκίμασα!). Εννοείται ότι στο φινάλε έκανα respec και πήρα Contact Beam (δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με ότι έσκαγε στο Ch. 15, όπου φύγει φύγει!!!).

PSN ID
    tonybsg

Σχολιάκια για τα Dead Space: Severed και Dead Space: Extraction.

Dead Space: Extraction

Βασικά και μόνο που έδωσαν δωρεάν, ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ παιχνίδι, τους αξίζουν συγχαρητήρια! Εντάξει, τεχνικά, είναι πολύ πίσω, αλλά όπως και να έχει, είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, το οποίο προσωπικά ήθελα να το παίξω απ' όταν βγήκε σχεδόν, κυρίως για το στόρυ του. Προσθέτει πολλά νέα στοιχεία στον κόσμο του Dead Space, δημιουργώντας πολλές απορίες για τους πρωταγωνιστές του (του Extraction). Δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισαν όσο ο Isaac για παράδειγμα, αλλά και πάλι η ιστορία τους ήταν ενδιαφέρουσα (και σε συνδυασμό με το Severed γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα). Θα έλεγα ότι μέρος των διαλόγων με χάλασαν κάπως, μιας και πολλές ατάκες ήταν προβλεπόμενες (και εξυπνακίστικες ενίοτε). Κατά τα άλλα μια χαρά, εμβαθύνει γενικότερα και μέσω των logs κ.λπ., στο στόρυ των ανθρώπων που σχετίζονται με τα συμβάντα, έχουμε και κάποιες εκπλήξεις, κάποιες προσθήκες (όπως κάποια νέα όπλα), τα challenges και φυσικά άλλο ένα wtf φινάλε. Περιττό να αναφέρω το εντελώς διαφορετικό gameplay από τα DS και DS2, λόγω του είδους του φυσικά. ¶ξιζε σίγουρα λοιπόν, στην τελική ήταν και διασκεδαστικότατο και με κράτησε και πάρα πολλές ώρες.

Dead Space: Severed

To Severed είναι το πρώτο DLC που κυκλοφόρησε για το Dead Space 2, οπότε εξαρχής τίθεται το ερώτημα αν αξίζει να πληρώσει κάποιος για επιπλέον υλικό που κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με το ολοκληρωμένο παιχνίδι. Η απάντηση βέβαια στο παραπάνω ερώτημα είναι υποκειμενική, οπότε ας δούμε κάποια στοιχεία ένα ένα.

Να πω καταρχήν ότι είναι πράγματι μικρό. Δύο chapters μόνο, με τον χαρακτήρα μας να είναι ο Gabe Weller, που τον πρωτοσυναντήσαμε στο Extraction (οπότε θα ήταν χρήσιμο να παίξετε το Extraction πρώτα). Δεν θα πω κάτι για το στόρυ, όπου βλέπουμε κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις, όμως, αν και μικρό, καταφέρνει να σου δημιουργήσει αρκετά συναισθήματα στο φινάλε και πιστεύω ότι ακόμη και όσοι το παίξετε χωρίς να ξέρετε τους πρωταγωνιστές, στο τέλος, κάπως θα δεθείτε μαζί τους. Η ατμόσφαιρα του Dead Space 2 είναι εκεί, το οποίο σίγουρα είναι καλό, από την άλλη όμως επειδή διαδραματίζεται στα ίδια μέρη που πήγαμε με τον Isaac, δεν μας προκαλεί κάποια ιδιαίτερη έκπληξη ή εντύπωση (αν και το ότι βλέπουμε από άλλη ματιά αυτά τα μέρη, δίνει πόντους). Εν τέλει, μία (ίσως και λιγότερο αν το τρέξεις) με δύο ώρες παιχνιδιού (αν το απολαύσεις) ήταν, προσωπικά δεν μετάνιωσα την αγορά του.
    Last edited by tonybsg; 30-03-2011 at 17:06.

Bookmarks

Bookmarks