Page 25 of 29 FirstFirst ... 15212223242526272829 LastLast
Results 481 to 500 of 572

Thread: Dead Space 2

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Το πρώτο Playthrough θέλει περίπου 10 ώρες. Ανάλογα βέβαια και τη δυσκολία που θα το ξεκινήσεις.
    Το online δεν έχει σχεδόν ποτέ lag και οι servers είναι αρκετά γεμάτοι,τουλάχιστον από την προσωπική μου εμπειρία! Ευχάριστο,με ένα μικρό κίνητρο(lvling) για τους πιο καμμένους!

leontakos's Avatar
    PSN ID
    leontakos
    Name
    Δημήτρης

Τα τροπαια του ειναι περιπλοκα η νορμαλ?Ευχαριστώ για την απαντησή σου φιλαράκι..

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Μαγκες μερικες ερωτησεις για το παιχνιδι.Ειμαι στο 4 chapter και το εχω ευχαριστηθει αρκετα μεχρι στιγμης.
    - Κατ'αρχας το παιχνιδι υποστηριζει full hd αναλυση?Χωρις να αλλαξω τις ρυθμισεις(ειτε στην tv ειτε στο ps3)απο την πρωτη φορα που ξεκινησα το παιχνιδι,οταν παταω το πληκτρο "info" στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης(samsung 40'')μου δειχνει οτι το παιχνιδι παιζει σε 1920 x 1080 @ 60 Hz.Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος η εχει παιχτει κατι με τις ρυθμισεις και πρεπει να το κοιταξω?
    - Εχω την εντυπωση οτι στο πρωτο παιχνιδι οταν εμπαινεις στο inventory του παιχτη ειχε και μια "καρτελα" στην οποια εδειχνε τον χαρτη του επιπεδου στο οποιο βρισκεσαι ενω σε αυτο το παιχνιδι δεν εχω βρει πουθενα καποιον χαρτη.Θυμαμαι σωστα η κανω λαθος?Το εχω δανεισει σε εναν φιλο μου το πρωτο αλλιως θα το δοκιμαζα ο ιδιος.
    - Οταν κανω save το παιχνιδι στην οθονη που μου βγαζει την μπαρα "saving" καθε φορα στο αρχειο εχει και καποια γραμματα-αρχικα,κατι σαν FR/DE/EN.Τα γραμματα ειναι τυχαια αλλα δεν ειμαι σπιτι τωρα για να το κοιταξω.αυτο τι ακριβως ειναι?

Κατα τα αλλα σαν πρωτες εντυπωσεις μου φαινεται πιο πολυ shooter σε σχεση με το πρωτο.Αρκετα ατμοσφαιρικο αλλα μεχρι εκει...Παρολο που ειμαι σχετικα στην αρχη του παιχνιδιου,εχω ηδη 4 οπλα και δεν εχω ξεμεινει ποτε απο πυρομαχικα.Πιο πολυ "ανατριχιαζα απο τον φοβο" σε καποιες σκηνες που βλεπει οραματα(η παραισθησεις)ο isaac παρα με τα ιδια τα necromorfs και ας πεταγοντουσαν απο τις γωνιες στα καλα καθουμενα.
    Επισης ειναι πολυ σπαστικο το γεγονος οτι πρεπει σε καθε necromorf που σκοτωνεις να πρεπει να πατας το R2 για να σου δωσει ammo & items.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

βασικα χαρτη ουτε εγω βρηκα. κ δεν ξερω αν στο πρωτο ειχε.
    τα γραμματα αρχικα πρεπει να ειναι γλωσσες (Fr γαλλικα, EN αγγλικα, DE γερμανικα)

Spoiler!

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Το πρώτο DLC για τους...καμένους κυνηγούς εξωγήινων.

Αν τερματίσατε το Dead Space 2 και θέλετε κι άλλες αποστολές, τότε ακούστε αυτό. Η Visceral Games ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει DLC με τίτλο Dead Space 2: Severed. Θα περιλαμβάνει δύο νέα κεφάλαια για το single-player mode, στα οποία θα ελέγχετε τον Gabe Weller, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο Dead Space: Extraction. Ανάμεσα στις τερατόμορφες εξωγήινες υπάρξεις, θα αντιμετωπίσετε και το Twitcher, το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του στο πρώτο Dead Space.

Το Dead Space 2: Severed θα είναι διαθέσιμο online την 1η Μαρτίου στο Xbox Live και στις 2 Μαρτίου στο Playstation Network. Θα κοστίζει 7 ευρώ ή 560 MS points.

gameworld

Spoiler!

Cool Member underdeeps's Avatar
    PSN ID
    underdeeps
    Name
    Hlias

Default Dead space hard core settings

Παιδια exo pa8ei plaka me to dead space 2..Prospa8o edw k 2 vdomades na to kano platyna ..Mou exei mini mono to hard core settings gia na teliosos 100%100% ...einai megalo zori giati ekana ena la8os k xalasa ta save (3) 5-7-9 . To 9 to ekana 15 xoris save.. Alla telika dn tin palepsa pragmatika apogoiteftika giati 9 -15 pou to piga egw dn einai k oti poio efkolo.... alla dead space = dead 15 chapter.. Mipos kapoios kserei afta ta paketa pou exoune vgi 3 sto sinolo ti periexoune mesa?

πιστευω βοηθάει παντως να εχεις δει το dead space down fall και μετα το extraction το aftermath για να μπεις πληρως στο κλιμα. το σενάριο και η ιστορία αρκετά καλη. απο το πρωτο μου ειχανε διαφυγει καποια σημεια της ιστορίας τα οποια τα διαβασα σε ενα wiki.

τελικα το extraction οσο το προχωρας ειναι πολύ καλο και αν συνυπολογίσεις και τα challenges ειναι ενα παιχνιδι με αρκετες ωρες απο μόνο του. πολύ καλο value for money το dead space 2 limited.

το extraction σε move μετα απο λιγη ωρα για συνηθεια σου φαινεται τελειως φυσιολογικο και αναρωτιέσαι γιατι δεν επαιζες ετσι τοσο καιρο.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by fotaras View Post
    - Κατ'αρχας το παιχνιδι υποστηριζει full hd αναλυση?Χωρις να αλλαξω τις ρυθμισεις(ειτε στην tv ειτε στο ps3)απο την πρωτη φορα που ξεκινησα το παιχνιδι,οταν παταω το πληκτρο "info" στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης(samsung 40'')μου δειχνει οτι το παιχνιδι παιζει σε 1920 x 1080 @ 60 Hz.Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος η εχει παιχτει κατι με τις ρυθμισεις και πρεπει να το κοιταξω?
    Θα το ελενξω και εγω και θα σου πω. Νιωθω σιγουρος παντως οτι το παιχνιδι ειναι στα 720p, απλα καμια φορα η τηλεοραση κανει upscale απο μονη της την εικονα.
    Παρ'ολα αυτα δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο tearing, frame drops, θολουρα η κατι τετοιο...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Θα το ελενξω και εγω και θα σου πω. Νιωθω σιγουρος παντως οτι το παιχνιδι ειναι στα 720p, απλα καμια φορα η τηλεοραση κανει upscale απο μονη της την εικονα.
    Παρ'ολα αυτα δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο tearing, frame drops, θολουρα η κατι τετοιο...
    Στο bold κομματι με ρωτας η απλα μου το λες οτι δεν υπαρχει προβλημα απο τετοια τεχνικα προβληματα?Κατι τετοιο δεν εχω παρατηρησει εγω αλλα δεν εχω και εμπειρο ματι για να μπορω να τα διακρινω.Απλα θυμαμαι απο διαφορες συζητησεις στο φορουμ για αλλα παιχνιδια στα οποια καποιοι παιζανε με upscale της εικονας σε full hd,και λεγανε οτι "εχανε" καπως η εικονα ενω αν παιζανε το παιχνιδι κανονικα σε 720p οπως ηταν γραμμενο το παιχνιδι ηταν πιο καθαρη η εικονα και δεν ειχαν και διαφορα προβληματακια οπως αυτα που αναφερεις.Για αυτο ρωτησα εδω αμα παιζει το παιχνιδι σε τετοια αναλυση.Γιατι αμα δεν ειναι γραμμενο σε τετοια αναλυση τοτε να κοιταξω τις ρυθμισεις.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Δεν εχει κανενα προβλημα. Τουλαχιστον εγω δεν ειδα κατι.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

λοιπον αρχισα και εγω το ds2. ηθελα να το παιξω γενναιος οποτε το εβαλα στο survivalist. γενικα απο δυσκολία μετρια αλλα ειμαι παντα οριακα στα πυρομαχικα. δηλαδη στο zealot τι κανεις τους κοπανας με τα χερια ολη την ώρα? παντως ο χειρισμος του extraction μου αρεσε πιο πολυ - μακαρι και το ds2 να υποστήριζε move.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Εγω εχω να πω ετσι πριν να το τελειωσω οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλο βεβαια αλλα ειναι δυσκολο.Εγω το παιζω στο νορμαλ και εχω δυσκολευτει σε παρα πολλα σημεια και εχω χασει πολλες φορες.Καμια σχεση με το 1.Τι στο καλο τοση ασχετιλα μετα το 1ο?Εχω χασει την φορμα μου?πειτε μου!!!
    Γενικα εχω αναμικτα συναισθηματα αλλα θα το τελειωσω πρωτα για να εκφερω γνωμη ολοκληρωμενη.Εγω απλα θελω να κανω ενα γκαλοπ και να ρωτησω.Ποια 4 οπλα χρησιμοποιειτε???Καλα ποια 3 ειναι η σωστη ερωτηση αφου το plasma cutter το χρησιμοποιουν ολοι πιστευω.Ρωταω γιατι πιστευω οτι δεν εχει καλα οπλα το παιχνιδι και μου την σπαει...Εγω χρησιμοποιω
    Spoiler!
    αυτα...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Spoiler!

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Εγω εχω να πω ετσι πριν να το τελειωσω οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλο βεβαια αλλα ειναι δυσκολο.Εγω το παιζω στο νορμαλ και εχω δυσκολευτει σε παρα πολλα σημεια και εχω χασει πολλες φορες.Καμια σχεση με το 1.Τι στο καλο τοση ασχετιλα μετα το 1ο?Εχω χασει την φορμα μου?πειτε μου!!!
    Γενικα εχω αναμικτα συναισθηματα αλλα θα το τελειωσω πρωτα για να εκφερω γνωμη ολοκληρωμενη.Εγω απλα θελω να κανω ενα γκαλοπ και να ρωτησω.Ποια 4 οπλα χρησιμοποιειτε???Καλα ποια 3 ειναι η σωστη ερωτηση αφου το plasma cutter το χρησιμοποιουν ολοι πιστευω.Ρωταω γιατι πιστευω οτι δεν εχει καλα οπλα το παιχνιδι και μου την σπαει...Εγω χρησιμοποιω
    Spoiler!
    αυτα...
    Spoiler!

Γενικα κανε πολυ χρηση stasis και αναβαθμισε την σε duration και σε κανα use.Ειναι η σωτηρια στο DS2(ενω στο πρωτο ξεχνουσα την υπαρξη του ).
    Last edited by nikolaszax; 04-03-2011 at 14:50.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

το εχει τελειώσει κανεις στο hardcore?

τωρα ειδα για τον νικολας.

nikolas- ποσες ωρες σου πήρε? δεν πεθανες πουθενα για να ξαναφορτώσεις?

τι γινεται με τα πυρομαχικά? καλο το ripper αλλα τι κανεις π.χ με τα σταλκερ και αν δεν εχεις stasis? βλεπω οτι στο survivalist+ θελουν τουλαχιστον 2 χτυπηματα με javelin.

για να κανεις respec χρειαζεσε 5000 credits? και αυτο παει ανα χρηση, ανα οπλο, ανα νοντε? ανα τι?
    Last edited by dimkin; 06-03-2011 at 15:12.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Chronohill ηθελα κι εγω να ρωτησω για τη δυσκολια, μου φαινεται ειμαι εκτος φορμας
    Παιζω στο survivalist και εχω πεθανει απειρες φορες. Απειρες ομως. Αναφορικα με τα οπλα κι εγω

Spoiler!

Ειμαι κοντα στο τελος, θα επανελθω με τελικες εντυπωσεις για το παιχνιδι.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by dimkin View Post

τι γινεται με τα πυρομαχικά? καλο το ripper αλλα τι κανεις π.χ με τα σταλκερ και αν δεν εχεις stasis? βλεπω οτι στο survivalist+ θελουν τουλαχιστον 2 χτυπηματα με javelin.

για να κανεις respec χρειαζεσε 5000 credits? και αυτο παει ανα χρηση, ανα οπλο, ανα νοντε? ανα τι?
    Εγώ πέθανα 4 φορές σύνολο. 2 στο 5 και τις δύο φορές έκανα βλακεία εγώ (την μία μου την έπεσε ένας απλός εχθρός και ο βλάκας δεν τον έκανα stasis οπότε με γράπωσε, την άλλη απο πόρτα που δεν είχε πιάσει το stasis σωστά). Άλλη μία στο 7 (έκανα splat στο free-fall sequence) και άλλη μία στο 9 (έσπασε ένα παράθυρο που δεν θυμόμουν και βγήκα έξω στο διάστημα). Συνολικό χρόνο δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί δεν κρατάει τους θανάτους το save.
    Save έκανα στην αρχή του 7, στα μέσα του 10 και στην αρχή του 13.
    Όσον αφορά τα πυρομαχικά, αν έχεις παίξει πρώτα στο zealot σου φαίνονται άπειρα. Ripper δεν χρησιμοποίησα καθόλου προσωπικά. Force Gun = win. Για τα stalkers πήγενε σε μία γωνεία οπότε δεν μπορούν να έρθουν απο πολλές πλευρές και βάλε detonators. Οι βλάκες πάνε και σκάνε πάνω τους τρέχοντας Εναλακτική force gun λίγο πριν σε φτάσουν.

Για το respec είναι 5000 ανα αντικείμενο.

στο survivalist παντως και εγω εχω πεθανει πολλες φορες. ισως επειδη εχει τα checkpoint ειμαι πιο χαλαρος αλλα το προβλημα οπως ειπα ποιο πανω ειναι τα πυρομαχικα. ειμαι στον παιδικο σταθμο που σου κανουν ντου. μαλλον εχω κανει κακη επιλογη οπλων, εχω τζαβελιν, pulse rifle και plasma cutter. σκεφτομαι να παω να παρω το ριππερ καθως ειναι οτι πρεπει στο pack.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by dimkin View Post

Νομιζω γυρω στις 7 ωρες (8 αν βαλεις οτι εχασα 2 φορες).1η φορα ηταν δικια μου βλακεια (decapitated απο το χαζο necro τον τοιχο που γενναει διαρκως)και εχασα κανα 50 λεπτο και 2η normal death αλλα με save κοντα(κανα 10λεπτο δρομο).
    Οσο για τα stalker
    Spoiler!

Οσο για εκει που εισαι
    Spoiler!

Το ripper παντως θελει καλη χρηση και προχοση να μην σου την πεσουν απο πισω γιατι χανεις το saw που εχεις ανοιξει και μετα κανει καποια δευτερα αν γινει αυτο μεχρι να ξαναριξεις.Οποτε αν το pack σε περικυκλωσει,δεν ειναι ιδανικο οπλο.Ειναι ιδανικο για μπροστα και πλαγια ομως αν μπορεις να καλυφτεις την πλατη σου.

Tbh θα σου προτεινα να αλλαξεις το javelin gun με καποιο αλλο.Δεν το συμπαθησα σαν οπλο γιατι ειναι πολυ αργο(και αν αστοχουσα εκλεγα ) και δεν αντικατοπτριζεται το υψηλο damage που λεει μεσα στο παιχνιδι.Καλυτερα να παρεις εκει κανα force gun που ειναι καλυτερο για βολες απο αποσταση(η alt fire του ειναι αυτη) +το οτι ριχνει τα pack για πλακα και ομαδικα (η primary του,αν και την βρηκα αχρηστη για τα υπολοιπα necros.Το ζουμι του ειναι η alt του)..
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

δεν εχω καθολου σφαιρες στο pulse rifle. μου βγαλανε credits αντι για σφαιρες οι πρωτοι τυποι στο γυμναστηριο.

προσπαθω γενικα να χρησιμοποιω stasis και meele η ΤΚ αλλα παρατηρω οτι και παγωμενοι η αντιπαλοι μπορει να σου χασουν ζωη απο κοντα. το force gun ακομα δεν ειναι διαθεσιμο.

Bookmarks

Bookmarks